Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
Webber u Italiji nije mogao dobiti kaznu jer se sam kaznio tako što je izletio van. Mogli su mu nakon utrke dodijeliti -5 mjesta na startu kao što su Liuzziju, ali nisu.
Schumacher nije trebao dobiti kaznu jer nije bilo ni kontakta, ni oštećenja niti je itko od njih izgubio 10+ pozicija da se dovuče do boksa.
Hamilton je ovdje uništio Massi utrku jer on je gotovo cijeli krug (koji je u početku utrke trajao 1:58+) odvozit na probušenoj gumi. Izgubio je tu sigurno 2-3 minute i to ga je bacilo skroz natrag. A kontakt je plod Hamiltonove gluposti jer em je Massa bio ispred njega, em je bio na boljoj putanji. Hamilton ovakvim nepromišljenim potezima može zaboravit na 2. naslov ako se ne smiri...
Schumacher nije trebao dobiti kaznu jer nije bilo ni kontakta, ni oštećenja niti je itko od njih izgubio 10+ pozicija da se dovuče do boksa.
Hamilton je ovdje uništio Massi utrku jer on je gotovo cijeli krug (koji je u početku utrke trajao 1:58+) odvozit na probušenoj gumi. Izgubio je tu sigurno 2-3 minute i to ga je bacilo skroz natrag. A kontakt je plod Hamiltonove gluposti jer em je Massa bio ispred njega, em je bio na boljoj putanji. Hamilton ovakvim nepromišljenim potezima može zaboravit na 2. naslov ako se ne smiri...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a webber je progurao massu naprijed kad ga je udario... dajte.. trkaci incident i gotovo....damjan.cule je napisao/la:Webber u Italiji nije mogao dobiti kaznu jer se sam kaznio tako što je izletio van. Mogli su mu nakon utrke dodijeliti -5 mjesta na startu kao što su Liuzziju, ali nisu.
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
sve kaj je reko vezano za Hamiltona je istina..elder je napisao/la:Haha jesam se nasmijal
ja sam istog mišljenja kao i Massa (mnogo puta sam ga rekao)....
Sve je izglednije da Hamiju nema pomoći... od kad je došao u F1 radi iste stvari.
Nisam njegov fan, ali htio bih vidjeti što napetiju borbu za prvaka. Hamilton je nevjerovatno talentiran i brz vozač, ali sve to upropaštava glupostima i nepromišljenošću... Takvim načinom neće skoro do 2 naslova.
Vrijeme mu je da malo sjedne i razmisli o svom načinu vožnje i svojim prioritetima.
Nije klinac pa da se mora dokazivat i ganjat angažman.
Želi li naslov prvaka mora osvajat proklete bodove. Šta je falilo onoj vožnji iz Italije?
Zašto siliti ako vidiš da se nemre proći, da se nije otvorila prilika. Pričekaj, razmisli pa kreni u realizaciju.
Gledajte Buttona, talentom se ne može mjeriti Hamiltonu a šta on radi u istom bolidu?
Odmah je iza Vettela a sve to bez pretjeranih rizika i nepromišljenih poteza...
Michael is faster than you!!
- mrd
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
sve ovo što hamilton radi šteti njemu najviše. jednostavno nema strpljenja, i ako stvari odmah ne idu kako treba, on pokušava silom, malo bi se trebao ugledti na buttona što se toga tiče. iako se ne bih složio sa ovim 'uništio je massi utrku' jer je hamilton i sa boksom više i sa kaznom stigao do 5. pozicije i spasio što se spasiti može za sebe, a massa je jedva završio u bodovima. Ne branim hamiltona, ali sjetimo se prvog dijela sezone kad je dominacija red bulla bila najuzraženija, hamilton je bio jedini koji se koliko toliko odupirao vettelu i to baš zbog tog svoga temperamenta, međutim mislim da ni sada već mogao malo da stane na loptu, pokupi što više bodova može i okrene se sledećoj sezoni.

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne znam ni što se diže toliko halabuke oko ovoga. I ćorav vidi da je Hamiltonova greška. Uništio je Massi utrku, ali i sebi je. Obadvojica su mogli više bodova uzeti. Dobio kaznu za vrijeme utrke i to je to.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLewis
- Veteran
znam ja zasto se dize... malo malo pa je moj pulenčić u takvim okolnostimaOne and only je napisao/la:Ne znam ni što se diže toliko halabuke oko ovoga. I ćorav vidi da je Hamiltonova greška. Uništio je Massi utrku, ali i sebi je. Obadvojica su mogli više bodova uzeti. Dobio kaznu za vrijeme utrke i to je to.

McLaren u <3
- One and only
- Svjetski prvak
Svejedno. Ništa spektakularno se nije desiloMcLewis je napisao/la:znam ja zasto se dize... malo malo pa je moj pulenčić u takvim okolnostimaOne and only je napisao/la:Ne znam ni što se diže toliko halabuke oko ovoga. I ćorav vidi da je Hamiltonova greška. Uništio je Massi utrku, ali i sebi je. Obadvojica su mogli više bodova uzeti. Dobio kaznu za vrijeme utrke i to je to.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
A ovo se zove hrabrost, reci covjeku dobar posao i onda pobeci
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa šta bi ti da se pomlate ? pa pravo je napravio . Kad ga je ignorirao prije intervjua onda mu je ovako pokazao sto misli o njegovom manevruelder je napisao/la:

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Mogel je stati na minutu da vidi kaj covek ima reci
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
ja nebi reko da radi iste stvari, meni se čini da sad radi veće gluposti, u prvoj sezoni je imo par grešaka, ali i nije tako strašno jer mu je bila prva sezona u F1. Danas bi mu bilo dosta da je sačekao DRS zonu i sigurno ide naprjed, takva je staza da se nemože prestizat, ali bi možda i prestigo Massu da se nije zabio u njegaIgor18 je napisao/la:sve kaj je reko vezano za Hamiltona je istina..elder je napisao/la:Haha jesam se nasmijal
http://www.youtube.com/watch?v=abS5_hSryis" onclick="window.open(this.href);return false;
ja sam istog mišljenja kao i Massa (mnogo puta sam ga rekao)....
Sve je izglednije da Hamiju nema pomoći... od kad je došao u F1 radi iste stvari.
Nisam njegov fan, ali htio bih vidjeti što napetiju borbu za prvaka. Hamilton je nevjerovatno talentiran i brz vozač, ali sve to upropaštava glupostima i nepromišljenošću... Takvim načinom neće skoro do 2 naslova.
Vrijeme mu je da malo sjedne i razmisli o svom načinu vožnje i svojim prioritetima.
Nije klinac pa da se mora dokazivat i ganjat angažman.
Želi li naslov prvaka mora osvajat proklete bodove. Šta je falilo onoj vožnji iz Italije?
Zašto siliti ako vidiš da se nemre proći, da se nije otvorila prilika. Pričekaj, razmisli pa kreni u realizaciju.
Gledajte Buttona, talentom se ne može mjeriti Hamiltonu a šta on radi u istom bolidu?
Odmah je iza Vettela a sve to bez pretjeranih rizika i nepromišljenih poteza...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- McLewis
- Veteran
hahahahahhahahahahahah, lewis nije ni vidio tko mu je to bio hahahahhahaelder je napisao/la:
McLaren u <3
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Don't touch me again! Haha
- F1NAC
- Moderator
Massa je bio izjavio da je poslije trke htio popricat s njim al ga je ovaj ignorirao , zato mu je tako napravi vjerovatno ..elder je napisao/la:Mogel je stati na minutu da vidi kaj covek ima reci

- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
De progledaj malo, covjece. Skini te svoje navijacki obojene naocale. Sta da saceka? pa vidis li da ga je Lewis iskulirao prije, nije htio da stane i raspravi situaciju s Massom. Nidje veze...elder je napisao/la:Mogel je stati na minutu da vidi kaj covek ima reci
Neko govori trkaci incident. Da, naravno da je trkaci, ali je incident u kojem je krivica Hamiltonova 100% i samim time treba da dobije kaznu. Nije sama greska hamiltona kao takva problematicna. Ako slijedimo princip "svakom se moze desiti", onda nebi bilo razloga da se dize buka.
No problem je sto je ovo Hamiltonu preslo u naviku, da se ponasa kao sarlatan na stazi. I kada onda dobije - zasluzenu - kaznu, onda mu je cijeli svijet kriv. A kad ne zna sta i kako dalje, onda kaze "it's because i'b black".
Mislim, covjek je ocigledno nezreo i treba da radi na svom temperamentu i samokontroli, jer polako postaje nesnosljiv sa svojim ispadima. Da je on neki pocetnik, levat, ne bih ja nista rekao. No momak je vrsan vozac, a opet uspije bez problema da sakupi toliko gluposti u jednoj godini.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- mrd
- Profesionalni vozač
Evo šta je napisao Adam Cooper na svom twitteru:
I was told by the Dutch TV guys that Lewis said 'don't touch me' when he turned round, but I can't confirm that
Ja sam sada pogledao klip još jednom ali glasno da čujem što Lewis govori i čuje se '...touch me...'. Ne znam, ovo mi se nikako ne sviđa kod Lewisa, ponaša se kao Hunt svojevremeno.Ferrari guy says Massa was further upset because he had tried to talk to Lewis after they alighted from their cars, and LH walked away

- One and only
- Svjetski prvak
Lewis zna nekada bahato se ponašati, ali ni Massa ovde nije baš anđeo ispao. Ni ja nisam siguran da bih želio razgovarati s nafurijanim Brazilcem koji će ti 10 minuta držati predavanje kako ne koristiš svoj mozak. I to sve u trenucima kada ni ti nisi imao utrku iz snova.mrd je napisao/la:Evo šta je napisao Adam Cooper na svom twitteru:I was told by the Dutch TV guys that Lewis said 'don't touch me' when he turned round, but I can't confirm thatJa sam sada pogledao klip još jednom ali glasno da čujem što Lewis govori i čuje se '...touch me...'. Ne znam, ovo mi se nikako ne sviđa kod Lewisa, ponaša se kao Hunt svojevremeno.Ferrari guy says Massa was further upset because he had tried to talk to Lewis after they alighted from their cars, and LH walked away
Oba vozača su očito isfrustrirana zbog loše sezone, ali mislim da ne bi trebali razgovarati i raspravljati nešto vrućih glava. Massa je pretjerao s reakcijom i smatram da je ovo Lewisovo kuliranje Masse najbolje što je mogao uraditi. Da su počeli neku raspravu ko zna kako bi završilo.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Ali kad pogledam, neka i ovakvih stvari. F1 je prepuna PR sranja i izjava koje su mogle biti napisane i u veljači, i samo ih printat. Neka emocija (i pozitivnih i negativnih), nek ih ljudi pokazuju. Motori su po tom pitanju ostali puno "ljudskiji"One and only je napisao/la:Lewis zna nekada bahato se ponašati, ali ni Massa ovde nije baš anđeo ispao. Ni ja nisam siguran da bih želio razgovarati s nafurijanim Brazilcem koji će ti 10 minuta držati predavanje kako ne koristiš svoj mozak. I to sve u trenucima kada ni ti nisi imao utrku iz snova.
Oba vozača su očito isfrustrirana zbog loše sezone, ali mislim da ne bi trebali razgovarati i raspravljati nešto vrućih glava. Massa je pretjerao s reakcijom i smatram da je ovo Lewisovo kuliranje Masse najbolje što je mogao uraditi. Da su počeli neku raspravu ko zna kako bi završilo.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma ovo je odlično,ovo fali današnjoj f1.Malo više emocija a manje PR izjava.
...put u raj nije posut ružama...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mene više od te kazne koju je dobio, nedosljednost u davanju istih. Netko dobije, netko ne .... kako se tko sviđa sucu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Hamilton needs better management, says father
Anthony Hamilton, father of Lewis, has hit out at his son’s current management company after the 2008 World Champion suffered another bruising post-race period in Singapore on Sunday. Having collided with Felipe Massa during the race, the Englishman was confronted by the Brazilian during interviews in the FIA Media Pen.
“His management need to do more,” Hamilton Sr. told BBC Sport in relation to his son’s season, which featured an intense media backlash after the Monaco Grand Prix in particular. “What I will say is look up the paddock; every driver that's got a driver manager and the manager is here and in the driver's life.”
Hamilton entered Formula 1 in 2007, managed by father Anthony before the pair parted company on a professional level. The McLaren driver has been supported by Simon Fuller’s XIX Entertainment company – which also manages football’s David Beckham and tennis’ Andy Murray - since last year whereas Anthony now looks after Force India driver Paul di Resta.
Michael is faster than you!!
-
- Rezervni vozač
Jel zna neko koji je upoce ovo sudar po redu Hamiltonu ove godine?
- F1NAC
- Moderator
6 . Ne ukljucujuci maleziju jer nije on kriv
i sad ono u mađarskoj se ne smatra kao sudar 

-
- Rezervni vozač
6 od 14 to je skoro u svakoj drugoj utrci!?
Evo kompilacija u cijeloj karijeri:
- McLewis
- Veteran
od toga samo 5 puta sa drugim vozacima... a ostalo skoro sve samo izletanja na treninzima , a tamo se zna da se isprobava sve i svasta....deda je napisao/la:6 od 14 to je skoro u svakoj drugoj utrci!?
McLaren u <3