Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Lewis Hamilton
Isprobavaju i svi drugi pa imaju puno manje kreševa u prosijeku!
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Ali gle ovu sezonu: u Monaku izbaci Massu i Maldonada, u Kanadi sebe i skoro timskog kolegu, u Singapuru izbaci Massu...ako se voli razbijat nek se razbija, ali neka onda ne uništava drugima utrke zbog svoje nepromišljenosti
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Rezervni vozač
destruction derby je za njega!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
vettel se ove godine razbio u petak u kanadi i u turskoj....deda je napisao/la:Isprobavaju i svi drugi pa imaju puno manje kreševa u prosijeku!
po mome u monte carlu nije kriv ni za massu ni za maldonada, a pogotovo za massu jer se u tunelu nisu dodirnuli kada se massa razbio..... a ovo jucer massu uopce nije izbacio.. massa je zavrsio utrku a lewis nakon sto je popaso kaznu je bio cak iza felipea pa je zavrsio puno ispred njega...damjan.cule je napisao/la:Ali gle ovu sezonu: u Monaku izbaci Massu i Maldonada, u Kanadi sebe i skoro timskog kolegu, u Singapuru izbaci Massu...ako se voli razbijat nek se razbija, ali neka onda ne uništava drugima utrke zbog svoje nepromišljenosti
po ovome je i fisichella idiot.. schumacheru probusio gumu i unistio mu svaku sansu za prvenstvo u njegovoj tada zadnjoj utrci???
McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Ovo za Fisichellu da je bilo ove ili prošle godine bi dobio kaznu. Ali tada se još nije svaka sitnica kažnjavala. I da, to je bila nepažnja Fisichelle jer je on tada bio iza i njegovo je da pazi onda na sigurnost sebe i onog tko je direktno ispred

- McLewis
- Veteran
ali hocu reci da se nikakva hajka oko toga nije dizala..... a da je lewis kriv za ono jucer je.. sigurno ali sta to je utrkivanje....damjan.cule je napisao/la:Ovo za Fisichellu da je bilo ove ili prošle godine bi dobio kaznu. Ali tada se još nije svaka sitnica kažnjavala. I da, to je bila nepažnja Fisichelle jer je on tada bio iza i njegovo je da pazi onda na sigurnost sebe i onog tko je direktno ispred
McLaren u <3
-
- Rezervni vozač
Ja sam samo htio rec da je Hamilton u svojih 85 gp-a do sad imo sigurno vise kreseva nego npr. fisichella (kad ga vec spominjete) u 231 utrci. Naravno Hamilton je u tom razdoblju i postigo puno vise. Al htio sam samo rec da je hami visoko rizican vozac!
- Cuky
- Moderator
Ma nemam ja ništa protiv utrkivanja, nagurivanja i sl. Ali kad vidiš da si brži i da na tom zavoju nemožeš proć ne ideš drugog izgurat, probit mu gumu i sl. On protiv Masse u tom zavoju nije imao nikakve šanse za proć jer je Massa bio ispred i imao bolju liniju u zavoj. To je nepromišljeno.

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Samo to smo čekali, da hateri dođu još jedamput sve one stare situacije iskopavat i komentirat...
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Nije stvar kolko puta je "uništio" utrku drugima, nego kolko puta je sam sebi izbio bodove zbog gluposti i brzopletosti..
Na onaj video može se nadovezat još 50 situacija u kojima je sam sebe sjebo, nije se razbio ali polomio neki dio ili neš slično na čem je izgubio bodove.
Na onaj video može se nadovezat još 50 situacija u kojima je sam sebe sjebo, nije se razbio ali polomio neki dio ili neš slično na čem je izgubio bodove.
Lewis Hamilton needs to put more time into sorting out his mind management if he is going to turn around his Formula 1 troubles, reckons former world champion Jackie Stewart.
Amid a fresh focus on Hamilton's driving, following two separate incidents with Felipe Massa over the Singapore Grand Prix weekend, Stewart has said he does not understand why the British driver is not delivering his full potential at the moment.
"I am a bit confused because he certainly knows how to drive and has a very large amount of natural talent," Stewart told AUTOSPORT. "But if he is going to be a great driver he cannot have serial incidents. And none of the great drivers ever drove in that fashion.
"He has all the skills but somehow or other, he jumps out of gear mentally - like in Singapore] qualifying, leaving the pits. I cannot believe he nearly had an incident that would have taken him out of qualifying.
"The race incident was again uncalled for, so I think he needs to think about his mind-management. He has the skills, and he has the abilities, but unfortunately he is having too many incidents.
"Michael [Schumacher] has had the same problem, but all the great drivers, the Fangios, Jim Clarks, Niki Lauda, myself - we didn't have many accidents."
Hamilton was on the receiving end of a hefty criticism from Massa after the Singapore GP, and the pair had an angry exchange in front of the television cameras - which prompted the McLaren driver to cut short speaking to the press.
His father Anthony Hamilton believes that management issues may be the key factor in the current troubles, as he thinks XIX Management should be giving him more support.
"His management need to do more," Hamilton's father told the BBC. "What I will say is look up the paddock; every driver that's got a driver manager, the manager is here [in Singapore] and in the driver's life."
Martin Whitmarsh has praised Lewis Hamilton for not rising to the challenge when he was grabbed "slightly aggressively" by Felipe Massa.
With Hamilton crashing into Massa - and not for the first time this season - the rather unhappy Ferrari driver approached Hamilton while he was giving a post-race interview to Dutch TV.
Slapping him on the shoulder and grabbing his arm, a few words were exchanged between the duo before Hamilton walked away.
"Felipe approached Lewis in the post-race TV interview enclosure and grabbed him slightly aggressively," said Whitmarsh.
"That riled Lewis, understandably so, but he acted with commendable restraint and walked away from any potential confrontation.
"Later, he decided to walk away from talking about the incident too because he didn't want to escalate the situation.
"He did absolutely nothing wrong."
The McLaren team boss also defended his driver, saying the team needs to shoulder some of the blame for Hamilton's level of frustration after disappointing 2011 campaign.
"Various things have happened. The team can take some blame and Lewis can take some blame.
"I think sometimes in motor racing other things just don't go your way and you have those runs. I think it has been a tough season, but we still are going to go out there and try and win five races, and Lewis will be trying to do that I am sure.
"When you are told you are back in 18th/19th place on a race like this on a circuit like that, it is deeply, deeply frustrating, so to deal with that and perform as well as he did was extraordinary - so he should have some credit for that.
"But none of us are perfect, the team has made some mistakes and we will make more mistakes. We don't want to, but that is life. We are pretty open and honest about these things, we don't conceal them, and that allows people to take a view on it and amplify it.
"As a team we have got to try and get better, Lewis has got to try and get better as a race driver but I think he drove from very difficult circumstances, five times through the pit lane to score valuable points, and get a strong fifth place like that, it was a great drive."
And as for Massa's remark that Hamilton will not win another title driving the way he does, Whitmarsh told Autosport: "I think it is wrong. Lewis is still a young guy, he is learning and he will learn from all of this. He will win races and I am sure he is going to win more Championships.
"He is an aggressive and assertive driver but he will win many more races than you or I and I am sure he will win many Championships."
Michael is faster than you!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Moram priznati da u zadnje vrijeme polako gubi onaj prefiks vrhunski vozač. Iako ga ne volim baš prevše ipak ću mu barem ja ovu sezonu nekako i oprostiti, ali bude li ga gumbić i sljedeću podero kao ove eonda Hamilton pada na niže grane, činjenica.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
kvalifikacije: 10-4 za lewisa, utrke (sveukupno) 7:7, kad su obojica završili: 5-5Sanel je napisao/la:Moram priznati da u zadnje vrijeme polako gubi onaj prefiks vrhunski vozač. Iako ga ne volim baš prevše ipak ću mu barem ja ovu sezonu nekako i oprostiti, ali bude li ga gumbić i sljedeću podero kao ove eonda Hamilton pada na niže grane, činjenica.
podero?

Definitivno loša sezona za njega (vjerojatno i najlošija dosad), al reći da više nije vrhunski vozač i da ga button dere je totalna glupost.

- delmusa
- Navijam za: del racing bih
cesto razmislim dal se treba uopce upustiti u ove Vase komentare...
neko od Vas uspio je zagrijati slick gume na stazi i juriti? zapravo sto je to i kako funkcionira??
zato ove Vase komentare i prihvatam, jer oni su iz vaseg svijeta...
pokusat cu Vam nesto pribliziti, no bez minimiziranja Vas, ali isto tako da budem realan i pravican...
i prema hamiltonu,massi, schumacheru...kao i Vama vjernoj publici... jer bez Vas ne bi bilo sporta ...
Na ovim brzinama, jos ako ste ucesnik milimetarske voznje, pri silama 4-5 G,sto bocno,sto na kocenju... morate 7-8 puta brze razmisljati nego u svakodnevnoj voznji-kada nailazite na krizne situacije i donositi prave i jedine odluke...
znate li sto je schumacher rekao jean todt-u?? u 4 rijeci.. jednostavno sam ga pokosio...!!
pogledajte dobro snimak in board hamiltonov...
prvo morate znati sto je to trkaca, a sto idealna putanja... zato postoje sudije, a da stvar bude najjaca H.H.Frentzen je presudio tipische deutsche welle...
tocno se zna kada idealna putanja ne smije ugrozavati trkacu i obratno... imate pravilnik o motosportu kao i FIA pravilnik F1.
bez obzira sto je gore i s kojom strascu prije pisao, ajd sada nek svako pogleda snimak, ali s novom dimenzijom i realnijem pristupu, zapravo ono sto zapravo i jeste...
masa je na ulazu u lijevi zavoj ,braneci pravcem poziciju se nasao na unutrasnjoj, ali u ovom slucaju trkacoj putanji...
dobro to poznaje hami, ali ne pridrzavavsi se pravilnika, nego jednostavno iz iskustva, jedino sto preostaje je idealna putanja
s desna na lijevo ulazak u lijevi zavoj...
dobro postavljen bolid, odlicna putanja, ali je za nijansu ipak bio brzi pri ulasku od masse...
glavni detalj...
pogledajte na snimku da je u naumu da ne udari u massu svojim lijevim dijelom u njegov zadnji desni ( sto znaci da je maxx,maxx korektno udaljen od masse...ipak je to zavoj) s volanom iz krajnjeg lijevog polozaja, neposredno pred kontakt
reagovao volanom u krajnju desnu stranu i paff...
http://www.youtube.com/watch?v=e0SCtAzZIRI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle ipak je tezio da izbjegne kontakt... 100% refleksno, tvrdim, ali ipak je bila reakcija...
hamilton je kriv za kontakt, ali nije on nikome upropastio utrku, a kvarovi, ostecenja i nezgode se dogadaju...
treba biti veliki pa nastaviti voziti...
ovo nije bilo za kaznu... to ce Vam nekada i sam massa reci, ali u svojim memoarima...
publikume... uz svo duzno postovanje... ovo je velika vezionica i spoj psiho motornih sposobnosti u malo vecem kartingu,
malo veca rukotvorina s imenom F1...
koja je danas sofisticirana, bezobrazno jaka i oslobada snagu koju mi obicni ljudi sve teze kontrolisemo...
formula 1 je umjetnost spoja mehanike s psihozom vozaca s dobrom kondicionom pripremom...
nadalje... nema tu slabog ili loseg vozaca...
naravno uz malo sportske srece...
nema potrebe da sumnjate u moju prisutnost,rado bih na svaki Vas upit odgovorio, ali ono sto poznajem i ono sto je realnost..
samo Vi nastavite s svojim komentarima, jer u svakom ima malo safta... kako mi to kazemo u nasem AMK klubu...
a to je dobro...
sportski pozdrav... vise na http://www.Del-Racing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
neko od Vas uspio je zagrijati slick gume na stazi i juriti? zapravo sto je to i kako funkcionira??
zato ove Vase komentare i prihvatam, jer oni su iz vaseg svijeta...
pokusat cu Vam nesto pribliziti, no bez minimiziranja Vas, ali isto tako da budem realan i pravican...
i prema hamiltonu,massi, schumacheru...kao i Vama vjernoj publici... jer bez Vas ne bi bilo sporta ...
Na ovim brzinama, jos ako ste ucesnik milimetarske voznje, pri silama 4-5 G,sto bocno,sto na kocenju... morate 7-8 puta brze razmisljati nego u svakodnevnoj voznji-kada nailazite na krizne situacije i donositi prave i jedine odluke...
znate li sto je schumacher rekao jean todt-u?? u 4 rijeci.. jednostavno sam ga pokosio...!!
pogledajte dobro snimak in board hamiltonov...
prvo morate znati sto je to trkaca, a sto idealna putanja... zato postoje sudije, a da stvar bude najjaca H.H.Frentzen je presudio tipische deutsche welle...
tocno se zna kada idealna putanja ne smije ugrozavati trkacu i obratno... imate pravilnik o motosportu kao i FIA pravilnik F1.
bez obzira sto je gore i s kojom strascu prije pisao, ajd sada nek svako pogleda snimak, ali s novom dimenzijom i realnijem pristupu, zapravo ono sto zapravo i jeste...
masa je na ulazu u lijevi zavoj ,braneci pravcem poziciju se nasao na unutrasnjoj, ali u ovom slucaju trkacoj putanji...
dobro to poznaje hami, ali ne pridrzavavsi se pravilnika, nego jednostavno iz iskustva, jedino sto preostaje je idealna putanja
s desna na lijevo ulazak u lijevi zavoj...
dobro postavljen bolid, odlicna putanja, ali je za nijansu ipak bio brzi pri ulasku od masse...
glavni detalj...
pogledajte na snimku da je u naumu da ne udari u massu svojim lijevim dijelom u njegov zadnji desni ( sto znaci da je maxx,maxx korektno udaljen od masse...ipak je to zavoj) s volanom iz krajnjeg lijevog polozaja, neposredno pred kontakt
reagovao volanom u krajnju desnu stranu i paff...
http://www.youtube.com/watch?v=e0SCtAzZIRI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle ipak je tezio da izbjegne kontakt... 100% refleksno, tvrdim, ali ipak je bila reakcija...
hamilton je kriv za kontakt, ali nije on nikome upropastio utrku, a kvarovi, ostecenja i nezgode se dogadaju...
treba biti veliki pa nastaviti voziti...
ovo nije bilo za kaznu... to ce Vam nekada i sam massa reci, ali u svojim memoarima...
publikume... uz svo duzno postovanje... ovo je velika vezionica i spoj psiho motornih sposobnosti u malo vecem kartingu,
malo veca rukotvorina s imenom F1...
koja je danas sofisticirana, bezobrazno jaka i oslobada snagu koju mi obicni ljudi sve teze kontrolisemo...
formula 1 je umjetnost spoja mehanike s psihozom vozaca s dobrom kondicionom pripremom...
nadalje... nema tu slabog ili loseg vozaca...
naravno uz malo sportske srece...
nema potrebe da sumnjate u moju prisutnost,rado bih na svaki Vas upit odgovorio, ali ono sto poznajem i ono sto je realnost..
samo Vi nastavite s svojim komentarima, jer u svakom ima malo safta... kako mi to kazemo u nasem AMK klubu...
a to je dobro...
sportski pozdrav... vise na http://www.Del-Racing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- mcLuke
- Početnik
Ima nekih vozača s kojima Lewis skoro uvijek ima fer borbu - Schumacher, Alonso, Vettel, Button... Ima Lewis taj neki čudan način prestizanja. On pokušava uvijek namjestiti bolid tako da dobije veću izlaznu brzinu iz zavoja ako sporije uđe u njega i po mogućnosti unutarnju stranu za sljedeći zavoj. S Massom se nebrojeno puta zaletio baš zbog toga jer mu ne paše njegov stil vožnje (stvarno ima brdo utrka za nabrojiti). Jednostavno s Massom (i još nekim vozačima) uvijek krivo postupi i najčešće pogriješi. Ide na silo, forsira to nekakvo nabijanje i brzinu, nema taj neki respekt prema njima kao možda ima prema ovim navedenim vozačima. To je moje viđenje njegovih sudara ove godine - jednostavno brzopletost i krivi pristup.
E, da... I za SVE je kažnjen, o tome da ne pričamo.
(@damjan.cule - Button je njega izbacio u Kanadi)
E, da... I za SVE je kažnjen, o tome da ne pričamo.
(@damjan.cule - Button je njega izbacio u Kanadi)
"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- McLewis
- Veteran
- mcLuke
- Početnik
Druga su to vremena bila.McLewis je napisao/la:
jel treba bolje objasnjenje od ovoga sta je senna rekao???

"I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's." - Ayrton Senna
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
U Kanadi je Lewis imal slicnu situaciju s Webberom odmah na pocetku, i da se nije desilo kaj se desilo i tam bi dobil kaznu. Ali kad gledas Button je u Kanadi napravil istu stvar s Alonsom i nije bil kaznjen, tako da je ocito da se na svakoga gleda drugacije. Neki vozaci mogu napraviti sranje i proci nekaznjeno, dok neki su kaznjeni za svaku gluposti. Toga je bilo u proslosti, i toga ima i sad. A najgore je da kazne djele bivsi vozaci koji su radili gore gluposti od togamcLuke je napisao/la: E, da... I za SVE je kažnjen, o tome da ne pričamo.

Darkness rises when silence dies
-
- Profesionalni vozač
U Kanadi je bila kisa, a tad se ipak malo drugacije gleda na sudare.
- McLewis
- Veteran
po mome je vozač napravio sranje tek kad vidljivo namjerno napuca u drugog vozača.. a pokusaj pretjecanja koji zavrsi sudarom... glupost... svi znamo a vozaci pogotovo kako je tesko pretjecat....elder je napisao/la:U Kanadi je Lewis imal slicnu situaciju s Webberom odmah na pocetku, i da se nije desilo kaj se desilo i tam bi dobil kaznu. Ali kad gledas Button je u Kanadi napravil istu stvar s Alonsom i nije bil kaznjen, tako da je ocito da se na svakoga gleda drugacije. Neki vozaci mogu napraviti sranje i proci nekaznjeno, dok neki su kaznjeni za svaku gluposti. Toga je bilo u proslosti, i toga ima i sad. A najgore je da kazne djele bivsi vozaci koji su radili gore gluposti od togamcLuke je napisao/la: E, da... I za SVE je kažnjen, o tome da ne pričamo.
webber za ovo nije bio ni pod razmatranjem, a kamoli da ga se kaznilo....
McLaren u <3
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
po nekom kriteriju tu je trebao popit kaznu.. al ne znam kolko krugova je tu bilo do kraja?
čini mi se svega nekoliko i sudci dok su to razmotrili pa odredili kaznu, pa još za odradit kaznu on ima fore 3 kruga tako da je jedina mogućnost bila kazna za iduću utrko što bi po meni bilo pretjerano... eventualno + 20 sec na kraju ove utrke kao što je Schumi popio u Monacu..
Sjećamo se prošle godine u Valenciji kolko su Hamiltona razmatrali na stvar koja se primjetila iz prvog gledanja snimke. 20 minuta.
Po meni, mijenjanje sudaca svaku utrku je čista glupost. Jer svaki čovjek ima svoj način razmišljanja i svoje kriterije šta je po njemu unutar granica fer utrkivanja. I u tome je problem u toj nedosljednosti.
Ako već žele te sudce onda neka odrede 1 ili 2 čovjeka koji će biti u ulozi tog sudca bivšeg vozača kroz čitavu sezonu.
Nek ga plate i nek čovjek obavlja svoj posao. Barem će kriteriji kroz čitavu sezonu biti isti.
EDIT:
čini mi se svega nekoliko i sudci dok su to razmotrili pa odredili kaznu, pa još za odradit kaznu on ima fore 3 kruga tako da je jedina mogućnost bila kazna za iduću utrko što bi po meni bilo pretjerano... eventualno + 20 sec na kraju ove utrke kao što je Schumi popio u Monacu..
Sjećamo se prošle godine u Valenciji kolko su Hamiltona razmatrali na stvar koja se primjetila iz prvog gledanja snimke. 20 minuta.
Po meni, mijenjanje sudaca svaku utrku je čista glupost. Jer svaki čovjek ima svoj način razmišljanja i svoje kriterije šta je po njemu unutar granica fer utrkivanja. I u tome je problem u toj nedosljednosti.
Ako već žele te sudce onda neka odrede 1 ili 2 čovjeka koji će biti u ulozi tog sudca bivšeg vozača kroz čitavu sezonu.
Nek ga plate i nek čovjek obavlja svoj posao. Barem će kriteriji kroz čitavu sezonu biti isti.
EDIT:
Hamilton says team-mate Button has been better during 2011 F1 season
Lewis Hamilton believes McLaren team-mate Jenson Button has done a better job than him during this year's world championship.
Hamilton has endured a season full of ups and downs, having won two races but also having been involved in several accidents that have ruled him out of the championship fight.
Button, in his second season with McLaren, has also won two races but is 17 points ahead and remains the only other driver than Sebastian Vettel with a mathematical chance of winning the title.
Hamilton praised Button's job this season as "incredible", and conceded he has done a better job this year.
"I think for me now it's just to find my ground and improve on the results that we've had in the last four races," Hamilton was quoted as saying by Reuters in Bangalore on Tuesday.
"Jenson's done an incredible job...I feel he's done a better job all season, really. So even if I did a better job in the next five races it doesn't mean a lot to me. I mean, it's through a whole year," added the Briton.
The McLaren driver also said he has already moved on from his on- and off-track clashes with Ferrari's Felipe Massa at the Singapore Grand Prix last weekend.
"I was able to just ignore it and move on," he said.
Michael is faster than you!!
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Evo i videa koji ide uz taj clanakF1NAC je napisao/la:evo naletih na jedan članak .
Is Lewis Hamilton being hampered by the 2011 Formula 1 rulebook?
Darkness rises when silence dies
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Zadnje dvije Witmarshove rečenice na kraju ovog videa sve govore. I ja imam isto mišljenje. Prije ili poslije će opet biti na najvišoj stepenici to je samo pitanje vremena kada i gdje.
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Destruction Derby je isto cijenjena kategorija 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- kowalski
- Rezervni vozač
Lewis je vrhunski vozač, i držim da ovi napadi na njega, što od kolega vozača, što od neutralnih promatrača nisu posve opravdani.
Čovjek je napravio malo veći broj pogrešaka ove sezone iz jednog jednostavnog razloga - pod svaku cijenu želi pobijediti (što je odlika svakog šampiona).
Međutim, auto je preslab za borbu s RBR-om, pa ga 'tjera' iznad maksimuma i u želji za pobjedom počesto 'pretjera'.
Polako s osudama, sačekajmo konkurentniji McM.
Čovjek je napravio malo veći broj pogrešaka ove sezone iz jednog jednostavnog razloga - pod svaku cijenu želi pobijediti (što je odlika svakog šampiona).
Međutim, auto je preslab za borbu s RBR-om, pa ga 'tjera' iznad maksimuma i u želji za pobjedom počesto 'pretjera'.
Polako s osudama, sačekajmo konkurentniji McM.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/