khm, pitam se za kog je postano

iako je ovo skroz atipicno, i ovaj vanjski nije htio po gasu, potez je opak
nego gledao sam bio onaj reply.. i nije pitanje izlaza kako sam imao dojam, vec cisto ubacivanja na kocenju i oduzimanja putanje..
i to nevazno sa koje strane, postupak je isti.. ja ispred, ti napadas.. ja na vanjskoj (ne branim se jer sam dovoljno ispred da se nemoram puno bojat), dolazi kocenje, ja kocim negdje normalno i namotam za apex, i tu je prici kraj s moje strane, nema vise puno ispravka i premjestanja kad krenes u zavoj (zato je to presjecanje putanje jer vise nema nekog manevriranja), a ono eto ti ga vuksa prakticki ni ne koci

i onda ti je ideja da smo poravnati za zavoj.. jesmo da jer si ti poceo kocit suludo kasno i tako se "poravnao" i onda udjes u apex, tako da ja moram na kocnicu i cekat da te zavoj izbaci tamo negdje vanka..
a s vanjske mi je jos bolje.. primjer schumaher sikane.. ja ispred, ovaj put se postavljam unutra za obranu, dolazi kocenje, kocimo ko sotone tamo naravno i eto ti ga vuksa po vanjskoj, skoro i ne koci

i zoom ti lijevo u ulaz u sikanu gdje sam naravno ja.. opet oduzimanje prostora i potez koji se ne radi.. umjesto da ostanes desno, gdje ti i je mjesto, ti u mene.. kao da bi ja trebao zakocit i cekat da prodjes jer evo vuksa se odlucio napast, kasno kocio i sam je na stazi
no, nvm, danas je na serveru f3000, staze cemo odlucit neke.. mozemo neke od ovih koje su izabrane za ligu, mozemo i autopolis od jucer..