Sve! 100kn - moraš mi dati jako dobar koeficijent na ovo...McLewis je napisao/la: Ajmo oklade, koliko mrugova ce odvest u Australiji
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Toon
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: mclaren
Re: Formula 1 team - McLaren
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
-
dmarijon
- Legenda

-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Nijedan mrug neće odvestiMcLewis je napisao/la:Ajmo oklade, koliko mrugova ce odvest u AustralijiCuky je napisao/la:McLaren gotov za danas nakon samo 7 odvoženih krugova
http://www.f1fanatic.co.uk/2015/02/26/m ... even-laps/" onclick="window.open(this.href);return false;
A krug će koji odvesti,al se neće navozati
...put u raj nije posut ružama...
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
Bas me zanima kako ce taj size zero izdrzat maleziju

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- speedy56
- Legenda

- Navijam za: FAlonso ALotterer
Narucit ce kisuF1NAC je napisao/la:Bas me zanima kako ce taj size zero izdrzat maleziju
Djecje bolsti ih ubijaju, pitanje kolko je hladenje problem. Ovih 3 dana ce biti jako vazno

- ivancina
- Početnik

- Navijam za: McLaren
ono što me ohrabruje su izjave vozača da je bolid dobar i neke izjave sa twittera od nekih koji su bili na testiranjim i kažu da bolid izgleda dobro na ulasku i izlasku iz zavoja, a što se tiče motora stvarno bi mi bilo čudno i neozbiljno od honde i mclarena da već nemaju riješenu varijantu (pouzdanu i jaku) motora za australiju, jer ipak su imali više nego dovoljno vremena i sredstava za razvoj. ovi problemi mi izgledaju kao da pokušavaju napraviti nešto extra, pa im ne ide.
ukratko mislim da ćemo biti dobri unatoč svemu
ukratko mislim da ćemo biti dobri unatoč svemu
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
nekako sumnjam da imaju već spremnu konfiguraciju PU za Australiju, ali isprobavaju nešto drugo...s obzirom da do kraja ovog mjeseca moraju homologirati PU bilo bi poprilično neozbiljno homologirati varijantu koju nisu probali.
A to što bolid izgleda dobro u zavojima mogu objesiti mačku o rep jer bodovi se dobivaju na kraju utrke, a ne nakon 2 kruga u FP1. Imali su i 2005. bolid koji je izgledao dobro, koji je bio daleko najbrži...pa su završili iza Renaulta jer su bodove prosipali kao od šale
A to što bolid izgleda dobro u zavojima mogu objesiti mačku o rep jer bodovi se dobivaju na kraju utrke, a ne nakon 2 kruga u FP1. Imali su i 2005. bolid koji je izgledao dobro, koji je bio daleko najbrži...pa su završili iza Renaulta jer su bodove prosipali kao od šale
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- ivancina
- Početnik

ti sumnjaš, ja optimist i svaki ima neku svoju logiku koja ma su čini ispravna. pričekat ćemo još koji tjedan
- Slash
- Veteran

- Navijam za: utrkivanje
S obzirom kako je RB-u prošla zima 2014. i gdje su bili na kraju, mislim da usprkos svemu ima mjesta za optimizam (kad se uzme u obzir budžet uložen u cijelu operaciju).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- speedy56
- Legenda

Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj pozicijiSlash je napisao/la:S obzirom kako je RB-u prošla zima 2014. i gdje su bili na kraju, mislim da usprkos svemu ima mjesta za optimizam (kad se uzme u obzir budžet uložen u cijelu operaciju).

- ivancina
- Početnik

i opet mi optimisti gledamo da su imali dosta vremena da naprave konkurentan motorspeedy56 je napisao/la: Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj poziciji
imena mclaren,honda,alonso,button ipak nešto znače u F1 i zato vjerujem u dobru sezonu
ipak najvažnije meni kao ljubitelju F1, da ne bude 2016. kao nekoliko zadnjih sezona
- F1NAC
- Moderator

Produzen im je rok do 2.3Cuky je napisao/la:nekako sumnjam da imaju već spremnu konfiguraciju PU za Australiju, ali isprobavaju nešto drugo...s obzirom da do kraja ovog mjeseca moraju homologirati PU bilo bi poprilično neozbiljno homologirati varijantu koju nisu probali.

- zonelsk
- Veteran

- Navijam za: FA
speedy56 je napisao/la: Da, samo je razlika da je 2014. svima bila nova godina, revolucija, sad je jedino Mclaren u toj poziciji
Kolko se sjecam McLaren je bio na gridu prosle godine.....
I like to race, not to do laps alone.
- Cuky
- Moderator

- Navijam za: Ferrari
ali nije bila Honda
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- zonelsk
- Veteran

- Navijam za: FA
Po meni je to manje znacajno nego sto je to bilo momcadima prosle godine. A muce se vise neko vecina momcadi prosle godine.
a i McLarenovi inzinjeri su sigurno naucili nesto u Mercedesovom motoru prosle godine kolko god imali malo pristupa njemu. Naravno ne znaci da imaju iste problema kao prosle godine ali, imaju godunu dana vise iskustva (kakvog god) nego sto su to imali tad. A sumnjam da honda nije pomno pratila proslogodisnja testiranja.
a i McLarenovi inzinjeri su sigurno naucili nesto u Mercedesovom motoru prosle godine kolko god imali malo pristupa njemu. Naravno ne znaci da imaju iste problema kao prosle godine ali, imaju godunu dana vise iskustva (kakvog god) nego sto su to imali tad. A sumnjam da honda nije pomno pratila proslogodisnja testiranja.
I like to race, not to do laps alone.
- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
U jednu ruku mi je malo i drago jer su se toliko busali i mclaren i honda!!! Arai je rekao da bi se moglo dogodit da nakon australije mnogi zele upravo njihov motor... A meni se cini da bi i mclaren mogao pozeljet da ga nemaju hahahah
U jednu ruku mi je malo i drago jer su se toliko busali i mclaren i honda!!! Arai je rekao da bi se moglo dogodit da nakon australije mnogi zele upravo njihov motor... A meni se cini da bi i mclaren mogao pozeljet da ga nemaju hahahah
McLaren u <3
- Kenny
- Legenda

- Navijam za: Williams i MS
Pogotovo sa MP4/4 su pretjeraliMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
Bilo bi šteta da nebudu dobri iduće ovu sezonu, a i sumnjam da će biti tako kako izgleda na testiranjima. Meni jedino nije jasno zašto Honda taj motor nije testirala cjelu prošlu sezonu na nekoj stazi nisu bili u F1 tako da im niko ništa nije mogo oko toga

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
mogli su modificirat jedan od svojih starih bolida i vrtit po suzuki
Michael is faster than you!!
-
Chuck Norris
- Veteran

Samo polako...Ja sam optimist,bit će problema u prvim utrkama al očekujem poslije da budu konkurentniMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
- F1NAC
- Moderator

Cudno da ne sipas drvlje i kamenje kao kad je bio u Ferrariju

- McLewis
- Veteran

- Navijam za: McLaren i Mercedes
To je ovaj tvoj baksuz izgledaChuck Norris je napisao/la:Samo polako...Ja sam optimist,bit će problema u prvim utrkama al očekujem poslije da budu konkurentniMcLewis je napisao/la:Nisam ocekivao da ce razvalit, al brate nisam ocekivao da ni tri kruga nemogu sastavit...
McLaren u <3
-
Chuck Norris
- Veteran

Nisam ni u Ferrariu odmahF1NAC je napisao/la:Cudno da ne sipas drvlje i kamenje kao kad je bio u Ferrariju
Lakše je od nepouzdanog bolida napraviti pouzdan,nego od sporog brzi.Za ovaj bolid se nadam,kažem nadam,da nije spor.
A i ne može Alonso biti toliki baksus
- speedy56
- Legenda

Voze bez ERSa, zato toliko krugova
Mehanicari diraju auto bez gunenih rukavica, a ledica je crvena.
Vremena odgovaraju nedostatku ers-a
Sutra navodno dolazi Melbourne PU
Mehanicari diraju auto bez gunenih rukavica, a ledica je crvena.
Vremena odgovaraju nedostatku ers-a
Sutra navodno dolazi Melbourne PU

-
Sanel
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Pa moram priznati da vremena uopće nisu za baciti, nekako iznenađujuće brzo s obzirom na sve probleme koje su imali i koje imaju.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- F1NAC
- Moderator