Thanks for continuos support! Good race in shanghai, isn't..?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Thanks for continuos support! Good race in shanghai, isn't..?
https://pbs.twimg.com/media/BH_dYJDCYAAv2ZI.jpg:largeFernando Alonso je napisao/la: Dinner with friends in Dubai..
Za koga je treći tanjur??speedy56 je napisao/la:https://pbs.twimg.com/media/BH_dYJDCYAAv2ZI.jpg:largeFernando Alonso je napisao/la: Dinner with friends in Dubai..
Već vidim Fernanda kako razgovara s Webberom "...znači dogovorili smo se? Ti ga izbaci u 1. zavoju, a ja ću odraditi daljni posao", Webber "ma nemaš frke, i meni će dobro doći malo "not bad for n2 driver" Nego, daj mi reci, znaš možda ima koje slobodno mjesto negdje?"
Možda je samo optička varka pa je to komadić gume ostao visjeti tamo kada se u in lapu nakon utrke voze preko svih onih marbles-a.speedy56 je napisao/la:Izgleda da je Fernando i u ovoj utrci uspio potrgati prednje krilo
(ovaj najviši element gdje je Shellov logo)
Bilo je govora i o tome na F1technicalu, ali pogledaj kako crna boja koja se vidi na "rupi" savršeno odgovara crnoj na gumiKing iCool je napisao/la:Možda je samo optička varka pa je to komadić gume ostao visjeti tamo kada se u in lapu nakon utrke voze preko svih onih marbles-a.
sigurno, a alonso ce to sredit ako webber izbaci vettelavidc je napisao/la:možda webber pregovara s ferrarijem... preciznije rečeno nagovara alonsa da naredi ferrariju da izbace massu i dovedu njega...
Ma nema govora o tome jer Mark nebi bio drugi vozač nigdje, pa ni u Ferrariju. Iako bih ja volio vidjeti Marka s Alonsom u crvenom bolidu bar jednu sezonu.F1NAC je napisao/la:sigurno, a alonso ce to sredit ako webber izbaci vettelavidc je napisao/la:možda webber pregovara s ferrarijem... preciznije rečeno nagovara alonsa da naredi ferrariju da izbace massu i dovedu njega...
Pa Red Bull već 2 sezone ima najbolji bolid. Nije on ništa novo rekao.vidc je napisao/la:tek tri utrke prošle s ovim a Alonso zasigurno zna da Red Bull ima najbolji bolid,zanimljivo nadasve.
mislim, zdravo je za sport kad postoji rivalstvo između vozača, ali ovakvi komentari, ako su istiniti, su smiješni. Svrha je očigledno omalovažiti Vettela i valjda mu poljuljat samopouzdanje... možda bi djelovalo da je ovo vettelu prva-druga sezona u f1, ali sumnjam da vettela imalo zaboli ona stvar za izjavama vozača koji ima manje titula od njega...ovakve izjave su stvar alonsovog karaktera i to je nešto što se meni ne sviđa i svaki put me podsjete zašto, unatoč ogromnom talentu, znanju i vještini,jednostavno ne mogu navijati za njega.
ma to je samo traženje alibija. pametno je na startu reć da netko drugi ima najbolji bolid i ako na kraju sezone budeš ispred ispade ti napravio čudo. ma meni on sve više pada u očima zbog svojih komentara drugih bolida,drugih vozača itd.peru ga neki kompleksi zbog vettela i čudi me da se ne može kontroliratSchumy.d je napisao/la:Pa Red Bull već 2 sezone ima najbolji bolid. Nije on ništa novo rekao.vidc je napisao/la:tek tri utrke prošle s ovim a Alonso zasigurno zna da Red Bull ima najbolji bolid,zanimljivo nadasve.
mislim, zdravo je za sport kad postoji rivalstvo između vozača, ali ovakvi komentari, ako su istiniti, su smiješni. Svrha je očigledno omalovažiti Vettela i valjda mu poljuljat samopouzdanje... možda bi djelovalo da je ovo vettelu prva-druga sezona u f1, ali sumnjam da vettela imalo zaboli ona stvar za izjavama vozača koji ima manje titula od njega...ovakve izjave su stvar alonsovog karaktera i to je nešto što se meni ne sviđa i svaki put me podsjete zašto, unatoč ogromnom talentu, znanju i vještini,jednostavno ne mogu navijati za njega.
izgleda da ti na Kimija ne racunas,ili samo hoces da kazes da Ferrari ima najbolji auto i ako Alonso ovo ne pobjedi evo ti posla kojeg ti najvise volis:pljuvanje....provaljen si odavno..vidc je napisao/la:ova utrka bi trebala biti laka pobjeda za Alonsa i ferrari. Po long runovima sa 2. slobodnog treninga jedina koknurencija mu je massa, odnosno nema je. sve ostalo bi bilo iznenađenje
pa očigledno je da ferrari ima najbolji bolid za utrku, pa čak je i massa imao bolja vremena od svih ostalih.Alonso-champ je napisao/la:izgleda da ti na Kimija ne racunas,ili samo hoces da kazes da Ferrari ima najbolji auto i ako Alonso ovo ne pobjedi evo ti posla kojeg ti najvise volis:pljuvanje....provaljen si odavno..vidc je napisao/la:ova utrka bi trebala biti laka pobjeda za Alonsa i ferrari. Po long runovima sa 2. slobodnog treninga jedina koknurencija mu je massa, odnosno nema je. sve ostalo bi bilo iznenađenje
razumijem ja Alonsovu taktiku i baš ovakve stvari pišem da se vidi koliko su takve izjave prozirne i glupe. Kad nije imao najbrži bolid izjave su bile tipa: "Lako je njemu, on vozi najbrži bolid" i hajd, možemo reć da je bio u pravu na neki način... al sad kad je on dobio makinu u ruke, on izmišlja kako netko drugi opet ima najbolji bolid, da je raikkonen možda najbolji, da jeDero je napisao/la:Vidim da na forumu imamo i psihoanaliticare.
Samo pogledajte povijest F1 i navedite mi jednog visestrukog prvaka koji nije bii ekscentrik, egomanijak i koji nije imao svoju vojsku hejtera.
@vidc
Bas sam ovakav post cekao. Po cemu se sad tvoj post razlikuje od onoga sto Alonso u svojim izjavama radi? Lijepo si prije vikenda zaključio da osim pobjede sve ostalo je neuspjeh i razočaranje pa u slučaju neuspjeha imaš oružje za blacenje.
Tako ti i Alonso downplaya svoje šanse pa ak nešto napravi ima oružja za hvaljenje
stvar je u tome da F2012 nije bio kanta (i to sam puuuuno puta tokom sezone pisao i bivao popljuvan od Alonso-fanova. OK, F2012 je bio kanta na prve 4 utrke, dok nije došao test u Mugellu. Nakon tog testa dolazi VN Španjolske i Ferrari iako možda ne najbrži kanta nije bio. Na stazama koje su mu odgovarale imali su dobre rezultate, na stazama koje nisu zaostali bi za RB i McLarenom, ali je sezona bila izjednačena na vrhu dok se nije došlo u Singapur kada je RB-ov upgrade donio rezultate koje je momčad očekivala i kada se RB odvaja naprijed ispred Ferrarija i McLarena.vidc je napisao/la:Alonso je prošle godine vozeći navodnu "kantu" od ferrarija