Cuky je napisao/la:zašto izbaciti staze koje smo izglasali da bi se vozio autopolis? meni to nema smisla...ako je takva želja da se vozi autopolis onda nek bude 6 utrka
koliko si utrka odvozio na ovih 5 staza sa modom? koliko je utrka odvozila vecina koja je glasala na tim stazama?
ne pricamo bezveze kad predlazemo stazu koju smo isprobali i na kojoj smo odvozili utrku i koja nam se zasvidjala i bila kandidat za ligu i za dobre utrke..
staza je najvazniji faktor dobre utrke, i zato nije na odmet 2 put promislit prije konacnog odabira..
lagunu ne vozimo nikad, pa eto nasla se na listi.. kakva ce bit s ovim formulicama, nitko ne zna, jer nitko nije probao ni krug po stazi.. i u to sam siguran! al eto, na popisu je.. zasto? zbog vlasitih afiniteta i simpatiji prema stazi.. dal je za utrkivanje ok il ne to je drugi par rukava..
mi smo sinoc isli na varjantu vozit na laguni, najvise iz razloga da malo "upijemo" stazu..
opet mi nije jasno
pa valjda će timski kolege vozit isti auto (isti skin), neću ja valjda vozit jordan a moj timski kolega mclaren, malo glupo bi bilo..
pa zato i kazem da ce bit stvar dogovora..
al od nekud se mora pocet..
neces se ti dogovarat sa ostalima koji bolid ces vozit, vec sa svojim timskim - dal njegov ili svoj..
cemu prijave? ja znam sigurno za nas 5 da cemo vozit.. jel ti znas za jos nekog? pa da vidimo i da se svatko izjasni tko je za i tko zeli vozit..
adnan je rekao da ce 100% vozit uz to ce jos pozvat nekog, haris je rekao da ce najvjerojatnije vozit.. pa jel ih vidis na forumu, serveru da se mozes dogovorit?
nek se prijavi tko zeli i taj ce vozit kad moze, a ne da je sve u zraku i svi ce vozit, a kad pocne da nas se 5ica pojave..