Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dero
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
Stvarno su sve najave za updejte bile točne, e sad da nam je samo jedan suhi trening sutra
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Zadnji kraj bolida kod Ferrari-ja

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
što predstavlja ovaj dio s kvadraticima u sredini ?

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
To je ploca od karbonskih vlakana, vlakna su tako slagana.F1NAC je napisao/la:što predstavlja ovaj dio s kvadraticima u sredini ?
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Mislio sam pitat koja je uloga dal ima nesto posebno ili ?elder je napisao/la:To je ploca od karbonskih vlakana, vlakna su tako slagana.F1NAC je napisao/la:što predstavlja ovaj dio s kvadraticima u sredini ?

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
So so, u to slucaju nemam odgovor
pardon

Darkness rises when silence dies
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
I na kraju smo mi i Cosworth pušiona s ovim zadnjim izmjenama pravila. Veselio sam se ovom vikendu, ali na kraju bi moglo ispasti loše za nas.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- F1NAC
- Moderator
kad bi nas npr. zapalo u kvalama 5. mjesto ili nize da sam na njihovom mjestu ja bi lipo pokupio stvari i otišao doma..Jer ovo nema smisla
Ferrari responds to Marlboro criticism, changes name
Despite recently extending its deal with tobacco firm Philip Morris through to the end of 2015, Ferrari has opted to drop the Marlboro moniker from its official name, it has been confirmed.
As such the Maranello-based outfit will now simply be known as 'Scuderia Ferrari', as opposed to 'Scuderia Ferrari Marlboro'. The change takes place with immediate effect with Marlboro's name now no longer on the FIA's official entry list or on team signage, which may go some way to appeasing health groups, who hit out at the outfit following the Marlboro announcement recently [see separate story - click here].
“Philip Morris and Ferrari have responded to recent concerns regarding the official Ferrari name and have decided, effective immediately and worldwide, that 'Marlboro' will no longer be part of the team name,” Ferrari communications manager Luca Colajanni told Pitpass.com ahead of this Sunday's British GP at Silverstone.
“Whilst we do not agree with the concerns raised, our decision has been taken in line with our history of responsiveness to similar issues and to avoid what would likely be an unnecessary and unproductive debate.”
“It's our decision. We already comply with all the rules in the United Kingdom and everywhere else,” added a team spokesman when talking to SPEED.com on the same issue.
Ferrari responds to Marlboro criticism, changes name
Despite recently extending its deal with tobacco firm Philip Morris through to the end of 2015, Ferrari has opted to drop the Marlboro moniker from its official name, it has been confirmed.
As such the Maranello-based outfit will now simply be known as 'Scuderia Ferrari', as opposed to 'Scuderia Ferrari Marlboro'. The change takes place with immediate effect with Marlboro's name now no longer on the FIA's official entry list or on team signage, which may go some way to appeasing health groups, who hit out at the outfit following the Marlboro announcement recently [see separate story - click here].
“Philip Morris and Ferrari have responded to recent concerns regarding the official Ferrari name and have decided, effective immediately and worldwide, that 'Marlboro' will no longer be part of the team name,” Ferrari communications manager Luca Colajanni told Pitpass.com ahead of this Sunday's British GP at Silverstone.
“Whilst we do not agree with the concerns raised, our decision has been taken in line with our history of responsiveness to similar issues and to avoid what would likely be an unnecessary and unproductive debate.”
“It's our decision. We already comply with all the rules in the United Kingdom and everywhere else,” added a team spokesman when talking to SPEED.com on the same issue.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Toliko rada i muke ulozeno u ovaj " novi"bolid i sve to bagra pokvari,ccccc,zao mi raje u Ferrariju....
Alonsista hasta la muerte..
- EdijanH
Oni odluče da se bore, to je potez vrijedan hvale s obzirom da im šanse i nisu nešto velike... Ipak, imamo jednu jako dosadnu sezonu, koja bi mogla postati još dosadnija... Onako smo se barem nadali malo sporijem i nepouzdanijem Red Bullu i uz ta dva čimbenika, mogao bi i Ferrari, a i McM ugrabiti koju pobjedu i koliko toliko umanjiti zaostatak, možda bi Fernando, Lewis ili Jenson mogao čak i za titulu da se bori... Kako god, izgledalo je realno koliko toliko... Ali ovo je čisti napad na Ferrari i ubijanje svih nada... Naravno, nisu to mogli uraditi na početku sezone prije nego je Ferrari potrošio toliko novca na borbu s vjetrenjačama, nego sad, kada će udarac biti koban...Svačija analiza je drugačija, ali se spominje da će ekipe na Mercedesovim motorima dobiti od 0,6 do 1,2s po krugu na nekim stazama... Ekipe na Renaultovim motorima neće izgubiti ništa... A Cosswort koji bi kao povratnik trebao imati malo tolerancije i barem malo vjetra u leđa ništa... OK, oni će zbog koncepcije svog motora ostati na istom, ali bilo bi fer da su njima u nekom vidu dali neki vjetar u leđa barem da malo napredka osjete... A Ferrari... Ovo je crna inkvizicija modernog F1 doba... Ovo je jednostavan način da se ubije i najmanja šansa te ekipe... Ovo je po meni diskriminacija, a FiA se postavlja sve više kao Hitler i jasno pokazuje gdje je komu mjesto... Ovo mi se nesviđa ni najmanje... Ja neželim da se Ferrariju rade ustupci, ali isto tako neželim da ih svi osim njega dobiju... Ovo je neviđeno... Bojim se da će Ferrarijevim navijačima sezona biti teška i da pobjedu ove sezone nećemo dočekati, a uz to ćemo biti zahvalni ako nekad uhvatimo pokoje peto ili šesto mjesto... Oooooooooooo... Ovo me je dotuklo... Fujjj...
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ferrari izgleda mocno,jako mocno.Nadam se suhim kvalama,ali bojim se da ce biti kao u Kanadi.
-
- Veteran
- f.alonso
- Navijam za: alonso
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2638 ... advantage/" onclick="window.open(this.href);return false; Renault engines lose diffuser advantage
- f.alonso
- Navijam za: alonso
FIA opet promijenila pravila i Renaultovim motorima ukinula povlasticu -objavljeno u oci fp3
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Jos nije sve zavrseno,u tijeku je sastanak Fia-e i svih sefova momcadi oko ove sapunice.
-
- Veteran
Horner confirms the latest meeting has NOT changed the situation from this morning<< von twitter.
Alonsista hasta la muerte..
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
Peh se nastavlja,kisa je cini mi se ponovo spasila Red Bul.Ne mogu se oteti utisku da je Nando mogao do pol-ea. 

-
- Navijam za: Felipe Massa
Zar on nije rain master???
- Dero
- Profesionalni vozač
1 desetinka na aero stazi kao silverstone, sutra ce biti svasta 

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Toliko ste cvilili prije kvala a sad ispada da su promjene najviše ferariju išle na ruku...Neki su pričali da više neće gledat F1...
-
Tako ti je to,baš bi sad volio da ih Red Bull demolira,jer iako navijam za Felipea neke stvari i odnosi su
i sljepcu jasni...
i sljepcu jasni...
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Koje stvari?Djekson je napisao/la:Tako ti je to,baš bi sad volio da ih Red Bull demolira,jer iako navijam za Felipea neke stvari i odnosi su
i sljepcu jasni...
To što je Massa sporiji više od pola sekunde?
Avanti FER, Avanti!!!
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Sad samo pričaš gluposti.Djekson je napisao/la:Zar on nije rain master???
Avanti FER, Avanti!!!
-
Hajd prvo analiziraj pozt iznad mog kojeg si citirao!!!The Greatest je napisao/la:Sad samo pričaš gluposti.Djekson je napisao/la:Zar on nije rain master???

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Kad sam prije dva tjedna najavio pobjedu Ferrarija mnogi su se smijali, a nakon ovih današnjih kvalifikacije mišljenja sam da sutra nema nikakvog opravdanja ukoliko Ferrari ne bude na tronu, definitivno su sposobni.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...