Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

race report sa varjante ..

http://www.varjanta.com/report/stats/20 ... 6-94SR.xml" onclick="window.open(this.href);return false;

spojen video najbrzih krugova.. tko je tko je druga prica :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ol4Atl_opo" onclick="window.open(this.href);return false;

i komentar utrke:
A large grid of 16 drivers attended this fun race with Black Magic (BM) taking the last slot on the grid due to PC problems.

Dunbar dominates...

Dunbar pole leads Hutch off the line only to be overtaken into the first corner by Hutch.

It is not long before Dunbar who has probably been waiting for his tyres to get up to temperature makes his move. Hutch and Dunbar seem initially evenly matched in race trim. However, Dunbar slowly and smoothly builds a dominant lead over Hutch.

BM's drive from the back...

By the time the cars reach Rainey Curve for the first time BM is up to 10th! But at T10 that is all wrecked when Swain Attard looses it and takes out Fiore. BM goes off trying to avoid Swain Attard but BM gathers it together and still goes over the start/finish line in 8th.

By lap 5 BM is up to 6th with 4ph3x chasing hard but at Rainey Curve BM goes in to hot and drifts wide onto the sand then corrects the slide but on regaining the track has a tank slapper moment as his car flips of the track again. BM regains the track in 9th his tires perhaps still dirty he loses it again at T11 allowing Sven Andersson (SA) to take ninth as they both go over the start/finish line.

Lap 6 just after T6 4ph3x has rejoined the track and seemingly not looking in his mirrors as SA approaches at full speed; we see a flash of brake lights but it is too little to0 late and the errant 4ph3x is booted off the track. BM has caught the hindered SA and makes his move down the inside at T6 and has ownership of the corner before the inside red marker. Unfortunately SA is committed to his line and as he turns in gently clips the back of BM this disturbs SA's car more that BM's and SA spins off and out of the race.

BM and 4ph3x have a good battle for 9 and 8th; on lap 3 4ph3x makes a lunge at T11 the bend the tight corner leading onto the start/finish straight but out brakes himself allowing BM to retake the place at the exit of the corner.

BM has a good close race with Armanini for many laps before making an error at the Corkscrew. On lap 13 BM catches and overtakes Armanini and finishes 6th

Kiro vs K1M1...

From lap 4 K1M1 and Kiro are racing close on lap 8 K1M1 has hit the tyre wall but manages to continue the race to end up very close to Kiro as they go over the finish line 3rd and 4th.

Hutch vs Swa...

Hutch, chasing hard after Dunbar has made few errors and has fallen back into the clutches of swa who seems to have smooth style of driving. Swa and Hutch become the main event of this race now that Dunbar has won this race provided he makes no mistakes.

For lap after lap swa and Hutch provide great entertainment as they battle cleanly for 2nd place in race of 16 cars. Only slight mistakes by each driver provide an opportunity for the other driver to make their move and gain briefly ascendance over the other driver. Unfortunately for us the battle comes to a flaming end on lap 12 as Hutch over revs his engine as they leave the Andretti Hairpin and head towards T3. Hutch's Porsche engine screams no more depositing very expensive engine components over the track.

In short a race enjoyed by many regardless of their finishing position.
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 12 pro 2012, 18:17, ukupno mijenjano 2 puta.
rFactor F1 HR server Info
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Cool 8-)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

predobro je ovo. :) bilo bi super kad bi mi mogli za našu ligu napravit ovako, valjda postoji neki programčić za to ili nešto...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

poslao sam vec pm :)

veceras melburne..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

hahaa ma loool :D

pa kad si to kupio segvej?
vidim ide ti dobro offroad..

prelud je monkey.. da imam kintu, imao bi jednog garant :) prejaki su mi ti majmuni..

ajd ti chimp na server da opet ne bi bilo kako nisi dovoljno practicao..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Napokon i za PC, Test Drive Ferrari Racing Legends :klanjanje:

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mah.. ne cini se bas bajno.. ako je to igra na koju mislim, review je bio vise na losu stranu..

veceras nastavljamo sa f3, ako neki imaju zelju vozit drugi mod i ne dolaze na server zbog moda, neka kazu pa cemo mjenjat..

one utrke sinoc su bile famozne.. pogotovo one poslije ponoc su bile za anale..
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

jao, da sam znao, ja došao doma, i ubijao dosadu sa nekim glupostima do 01.00....
uf
večeras?
koja staza?
bradns? long beach? kylami?
harrahotto

otkazane sve probe, samo vožnja :D
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

jao, da sam znao
najlakse za provjerit ako je tko na serveru je bacit pogled na stranici servera (naravno moras bit logiran) i pod statistics pise trenutno koliko je vozaca gore..

evo sad kaze da je 0, pa aj pocnimo ga krcat :)

staze dobre preporuke i mozemo nes od toga..
mislim da smo spremni i sposobni za long beach, al spominjete neki novi, mi svi (i na serveru) imamo onaj od gpca ako se ne varam.. jos sam jedino vozio konverziju od grida il nesjecam se tocno od cega..
gledam sad ima ovaj, mozda na to mislite:
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... ach%202007" onclick="window.open(this.href);return false;

ugl, veceras je jedina opcija "stari" long.. moze i kylami novi..

al mogli bi probat i ostale staze za ligu?

jucer probali brno i to je super, melburne je odlican, monzu znamo, a1 takodjer, mogli bi mozda lagunu..

vidim opet ja s tim ili ili, moze ovo, moze ono :doubt:

ajd ostanimo jos kratko na jpc stazama za lakse nalazenje linka.. za klocnu i ekipu..

donn nismo jos probali jpc..

il suzuka?

damn.. opet..

jebo ja sebe vise - na serveru je brno od sinoc pa tko dodje nek odluci, ja sam vrlo neodlucan :)
slika
harrahotto

to je ta, long beach cart verzija
moze laguna, donn, suzuka
svejedno
evo idem pomalo gore
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ok donington jpc je

probao sam na brzinu lagunu, al pun ekran miseva zbog ovog fixa kojeg imamo neki pa cemo vratit standardnu kad budemo..

krug je nekih 1:10 - 1:15 ..

i don izgleda odlicno.. neke staze (melburne recimo) rfactor izgleda skroz mocno.. kao da je druga igra, a ne ovaj fosil skoro desetljece star lol..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Neće me bit danas.
harrahotto

izbacilo me...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

vozi netko veceras?
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Evening would.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ima tih dana.. kad te uopce ne kuzim..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

A sorry ak su ti oni dani u mjesecu :)
Pa kak ne kužiš...večer kaže da postoji želja za vožnjom :)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

no, onda ce vecer na server? hh

btw, malo sam se igrao sa tim race reportima i tako to..
nije problem nikakav, al nam treba mjesto negdje za uploadat report.. koliko sam "istrazio" 2 su nacina.. ima jedana stranica koja parsira .xml file koji generira rfactor, tu treba negdje uploadat taj xml file i pasteat link na taj site i onda on to uredi i baci konacan link..
ili ima par programcica sa kojima se moze offline to napravit i exportirat kao html page, i ti treba nda to negdje uploadat.. btw, vuks imas pm, al ne odgovaras pa kao da nemas.. iako sumnjam da se moze na blogu ista stavit osim texta..

ja imam taj neki site kojeg "uredjujem", al je site radjen u joomli i uredjuje se preko njenog web interfacea, pa neznam dal se moze tu uploadat.. znam uploadat sliku lol.. :D

druga stvar, probao sam spojit fast lapove i to je sekund posla i bas zanimljivo.. za probu sam stavio jucer najbrze krugove na donu (da vidim konacno gdje sam to stalno fasovao u zadnjem sektoru naspram fioreta :) i bas je fora za pogledat..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ajd polako nas ima, pa dodjite i ostali..

suzuka jpc je..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

fast lapovi sa practica jucer na suzuki..

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

to su s practica najbrža vremena?
damn, šteta što nisi do kraja snimio, super je ovo. Odlična stvar za analizu kako treba ić u nekim zavojima i kako popraviti svoje vrijeme, baš se super vidi gdje si izgubio a gdje dobio u odnosu na ostale. Zanimljivo kako su nam različite putanje u nekim zavojima i drugačiji stilovi vožnje, neki sporije uđu u zavoj pa imaju bolji izlazak iz njega a neki uđu brzo i duboko al onda budu sporiji na izlasku.
npr ja, prije ulaska u prvi zavoj bio zadnji al onda sam tolko brže ušao od vas i nakon par metara prvi. :) Al onda mi je malo patio ulazak u onaj sljedeci zavoj gde je fiore uzeo bolju putanju. Isto zanimljivo kako sam na sredini videa jedno pol sec ispred ostalih, al su me fiore i cale sustigli do kraja i razlika je bila samo par stotinki. Zato šteta što video nije do kraja kruga došao...
Odlična stvar, ovo treba i u ligi napravit za kvale. :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

a ma lol, sad vidim da sam krivi video na kraju ubacio..
sinoc sam se igrao i na kraju nekako i obrisao video iz rfa.. onda sam isao ponovno snimit krug..
sad gledam, ovaj su mi frapsi rezali u 2 djela, uopce nisam obracao paznju, a bio jos jedan cijeli.. jbga.. steta, al necu prepravljat :=

da, to je s practicea.. u utrkama je bilo brzih krugova, al nije bilo replejeva vise zbog onih zadnjih 4/5 restartanih utrka u prvom krugu pa jbga..

za ligu dusu dalo, najlaksi nacin za vidjet ako je tko i koliko rezao u kvalama..

btw, ubrzo sljedi jos nekoliko iznenadjenja ;)

veceras me nece bit btw..
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

slika
Odgovori