Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Bernardinac »

zonelsk je napisao/la:
Bernardinac je napisao/la:
Cuky je napisao/la:drugim riječima - u Melbourneu će voziti sa konfiguracijom PU koju nisu uopće isprobali na stazi
Izgleda tako, međutim ne mora biti potpuno tačno!?
Ta izjava Yosuhisa-sana zvuči totalno nelogično, hazarderski, avanturistički i krajnje neozbiljno da jednostavno ne mogu povjerovati u to.
Odavno nisam pratio "čudnije" predsezonsko testiranje od ovog McLaren-Honde!
Ovu "izjavu-izvalu" Japanca možemo protumačiti kao: "imamo već sve spremno, provjereno, utegnuto do jaja, samo smo malo experimentirali sa nekim novim tehnologijama!?
To nismo uspjeli integrirati u PU do 2.3 i sad se vraćamo natrag na provjerenu konfiguraciju PU koja stiže iz Japana spremna za Australiju?
Recimo da imaju taj provjereni PU koji fercera bez problema ali šta je sa ostatkom paketa?
Mislim, izjava ovog Honda-San-a je kao da su oni već odvezli milijun Km i da su se na testiranja dovezli samo da mažu oči i da experimentiraju napredne tehnologije?
Svi timovi se trude odvesti što više kilometara a ovi sa svojim izjavama zvuče kao da to uopće nije bitno!?
Ko još dođe na utrku sa netestiranom PU? [-X
Kažem da mi je sve oko njih jako čudno.
Prodromou složi "masterpiece" nabrzaka a Japanci koji su imali puno više vremena dođu praktički nespremni i sklapaju PU u garažama Jereza i Barcelone?
Jedino što fanovima McLaren-Honde i njihovih vozača pruža trunku nade je pretpostavka da se možda ponovi slučaj Red Bull od prošle godine, baš radi Peter Prodromou-a i nekog možebit "sistema" ili "pristupa" kojeg su razvili u RB-u, i koji se sad primjenjuje u ML-Hondi?
Možda taj "sistem i pristup" u RB uopće ne postoji nego je sve bilo splet slučajnosti a kasnije do sposobnosti inžinjera četverostrukih prvaka, ali ostaje ta poveznica RB-Prodromou da se špekulira i kao slamka spasa!? :roll:

#-o
Hahha kolega @zonlesk pa i malo tele (mi u hercegovini za muško tele od milja kažemo voko, kada izađe iz štale da se druži sa ostalom stokom kaže muuu!!!!
Kad stoka zna komunicirati nekim "glasanjem" bio bi red i da na forumu postoji običaj i praksa?
Ne uspoređujem ja kolegu @zonleska sa vokom, ne daj Bože, samo navodim primjer iz carstva životinja kako i ta "niža" svorenja znaju komunicirati bez da znaju pisat ili se služiti tastaturom.
Vjerojatno će jednog dana telad, ovce i koze, kad otkriju smajliće tako komunicirati? Zašto puštati glasa kad se može sve smajlićima?
Pravila foruma imaju napisana i mislim da se ne može komunicirati simbolima i sl.?

Ima li ko da uređuje ovaj forum?
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Glej ti to kako su fiatovci sad glasni a sezona još niti nije počela. Na kraju ćete vi plakat a mi biti na tronu. :D Sad će se rosberg i hamilton poklat i mercedes neće imat vozače više i Alonso (magnussen), Button lijepo lagano do prvenstva. 8)
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

King iCool je napisao/la:Glej ti to kako su fiatovci sad glasni a sezona još niti nije počela. Na kraju ćete vi plakat a mi biti na tronu. :D Sad će se rosberg i hamilton poklat i mercedes neće imat vozače više i Alonso (magnussen), Button lijepo lagano do prvenstva. 8)
haha javljaju se oni cija momcad nema ni vlastiti motor, a aeropaket je druga slika RedBulla. Ima nesto od McLarena na tom bolidu ? :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

F1NAC je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Glej ti to kako su fiatovci sad glasni a sezona još niti nije počela. Na kraju ćete vi plakat a mi biti na tronu. :D Sad će se rosberg i hamilton poklat i mercedes neće imat vozače više i Alonso (magnussen), Button lijepo lagano do prvenstva. 8)
haha javljaju se oni cija momcad nema ni vlastiti motor, a aeropaket je druga slika RedBulla. Ima nesto od McLarena na tom bolidu ? :biggrin:
ECU? :biggrin:
zonelsk
Veteran
Veteran
Navijam za: FA

Post Postao/la zonelsk »

Bernardinac je napisao/la: Hahha kolega @zonlesk pa i malo tele (mi u hercegovini za muško tele od milja kažemo voko, kada izađe iz štale da se druži sa ostalom stokom kaže muuu!!!!
Kad stoka zna komunicirati nekim "glasanjem" bio bi red i da na forumu postoji običaj i praksa?
Ne uspoređujem ja kolegu @zonleska sa vokom, ne daj Bože, samo navodim primjer iz carstva životinja kako i ta "niža" svorenja znaju komunicirati bez da znaju pisat ili se služiti tastaturom.
Vjerojatno će jednog dana telad, ovce i koze, kad otkriju smajliće tako komunicirati? Zašto puštati glasa kad se može sve smajlićima?
Pravila foruma imaju napisana i mislim da se ne može komunicirati simbolima i sl.?

Ima li ko da uređuje ovaj forum?
ako ti mozes pisati gluposti, ne vidim razloga zašto ti ne bi to pokazao na kakav god nacin znam. (a mozda neznam se izračavati rijecima kao ti pa mi je najveci domet posegnuti za malom slicicom).
I like to race, not to do laps alone.
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Kakve sam ovih dana sreće, Mclaren će doći u Australiju i bez problema doći do podija s Buttonom, pa ću se pitati "što bi Alonso napravio s tim bolidom tek" #-o :)

Izgleda da Alonsa uopće neće biti u Melbourneu, ne da samo neće voziti
It will be tough not to be in Australia, but I understand the recommendations. A second impact in less than 21 days "NO"
Pretpostavljam da ne žele riskirati s tolko dugim letom.
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

mislim da se taj dio odnosio na to da ga neće biti u utrci, a ne da neće biti tamo, bar po nastavku rečenice
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

F1NAC je napisao/la:
A tko to osim Mercedesa i Ferrarija još ima vlastiti motor? Motor nije Mclarenov ali je Honda azto bliski suradnik, a ne samo dobavljač
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

F1NAC je napisao/la:
A nešto ti je taj Ferrari bolji prodali su skoro sve svoje dionice FIATu, kontam da je njihov logo samo zbog marketinga tu
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
ivancina
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivancina »

F1NAC je napisao/la: haha javljaju se oni cija momcad nema ni vlastiti motor, a aeropaket je druga slika RedBulla. Ima nesto od McLarena na tom bolidu ? :biggrin:
McLaren have supplied the single electronic control unit used in all Formula One cars since 2008

ali zato svi drugi imaju barem nešto mclarenovog 8)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:
A ferrariju je prosle godine bilo sigurno bolje da nisu imali vlastiti motor XD
McLaren u <3
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

McLewis je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:
A ferrariju je prosle godine bilo sigurno bolje da nisu imali vlastiti motor XD
A neki su imali najbolji motor na gridu, samo sigurno bolje da nisu imali vlastitu šasiju =D>
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Neznam ja, al eto bas vas vozac pozelio sjedit u nasoj sasiji hmmm....
McLaren u <3
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa samo sjedit i može...u garaži je fešta svaki puta kad uspiju pokrenuti motor :D
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
ivancina
Početnik
Početnik

to se znači biti ekološki i ekonomski osvješten, odnosno vozili su onoliko koliko im treba, a i kad su vozili nisu htjeli ići punim gasom. mislim da je to više nego oćito
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Pa sinula mi ideja jbte!!!!! Citam clanak di je rimac izradio baterije i komponente za koenigsegg!!! Pa ovi nesposobni japanci bi mu se mogli obratit da sastavi nesta sta valja ;)
McLaren u <3
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

Ko mala djeca ste!
Puše ga svi ponovo od Mercedesa tako da..... bezzzvezeee vam rasprava.
McLaren Honda se raspada i curi na sve strane, Alonsa trese struja.
Biće uspjeh ako završe utrku.
Alonso da potpiše za NASA-u sve bi otišlo u vražiju mater.
Najbolje bi bilo da malo napravi pauze, da prekine ovaj razočaravajući niz.

@McLewis
Pa sinula mi ideja jbte!!!!! Citam clanak di je rimac izradio baterije i komponente za koenigsegg!!! Pa ovi nesposobni japanci bi mu se mogli obratit da sastavi nesta sta valja ;)
Ni Japanci nisu što su bili. :biggrin:
ivancina
Početnik
Početnik

Ko mala djeca ste!
E baš nismo! :biggrin:

Al nažalost mislim da si u pravi što se tiče mercedesa i da ćemo opet fino spavat uz formulu nakon nedjeljnog ručka
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Mali quote iz Autosporta... Netko je napisao/zalijepio konstatciju da je Alonso tu nedjelju vozio sam ujutro jer mu je bilo loše, pa bilo mu loše ili ne, evo odgovora
When the replacement
component stymied the car again on Saturday,
McLaren decided to split driving duties between
Alonso and Button for the final day, in order
to gain “balanced feedback” from the drivers
(and no doubt let poor Button finally get
some decent running in the car).
slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Na f1 stranici pise u onom tehnickom odjeljku da honda koristi pozicioniranje turba konpresora i mguH kao sto je imao Ferrari prosle sezone. Znaci mguH između turbine i kompresora. Nisu isli putem mercedesa
slika
bernd_maylander
Navijam za: sir frank williams

Post Postao/la bernd_maylander »

F1NAC je napisao/la:Na f1 stranici pise u onom tehnickom odjeljku da honda koristi pozicioniranje turba konpresora i mguH kao sto je imao Ferrari prosle sezone. Znaci mguH između turbine i kompresora. Nisu isli putem mercedesa

Osobno bih volio vidjet mclaren opet naprijed ali ali,...cini se da je pozicija mguH jedan od....ocu rec, imaju jaques houdek problema (citaj: tonu ..)

ali ja se iskreno nadam da ce se nes dogodit kroz sezonu buduci da je razvoj motora i dalje legalan, zapravo to je pitanje koje imam za forumase..
--------- Dali ce utjecati razvijanje PU kroz sezonu na poredak u konstruktorima, ima li nesto od toga opce..mislim ako svi daju sve od sebe i ispune svoj potencijala, trebalo bi sve ostat isto buduci da uvjek svi daju sve od sebe, ne?? :D :D
Tko kasnije koči, duže je brz.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

nije svačije "sve" jednako
bernd_maylander
Navijam za: sir frank williams

Post Postao/la bernd_maylander »

znam to, zato bolidi i jesu razliciti :D
ali svacije "sve" nije isto prije sezone..a onda tjekom svacije "sve" u biti ostaje isto..osim ako se ne promjeni bitan dio kadra sto se tice vodecih lica i inzinjera..
Tko kasnije koči, duže je brz.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Različiti je broj tokena za razvoj, i njihov "ritam" kroz sezonu.
Samo neka se trkaju.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Malo mi je cudno to pozicioniranje jer recimo ferrari je to imao prosle godine i zbog blizine mgu h i turbine znao se mgu h jace grijati jer je turbina također vruca od plinova.
slika
Odgovori