link u mom potpisu ..
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ah, sad sam našao i timove.harrahotto je napisao/la:E, ja ne kontam, s kim sam ja u timu, di to piše, a ako je to onaj poster di se spominje moja žena (neko će najebat bojim se), zašto nisam u Milleru nego u Lotusu. Iskreno, svjedno mi je, ali čisto da znam kako je zamišljeno.
Večeras me bojim se nema, ali sutra se nadam doći.
nemam ja nista s timharrahotto je napisao/la:E, ja ne kontam, s kim sam ja u timu, di to piše, a ako je to onaj poster di se spominje moja žena (neko će najebat bojim se), zašto nisam u Milleru nego u Lotusu. Iskreno, svjedno mi je, ali čisto da znam kako je zamišljeno.
Dakle važnije ti je tamo isprobavat mod i pripremat se za ligu, nego nastupat u ligi kod nas.Mansell je napisao/la:Evo da vam se javim, ja nedjeljom nemogu voziti zato jer sprobavamo mod u F1Croteamu (pripreme za ligu)
K1M1 je napisao/la:Dakle važnije ti je tamo isprobavat mod i pripremat se za ligu, nego nastupat u ligi kod nas.Mansell je napisao/la:Evo da vam se javim, ja nedjeljom nemogu voziti zato jer sprobavamo mod u F1Croteamu (pripreme za ligu)![]()
![]()