Domaći nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Re: Domaći nogomet
Konačno jedan gledljivi derbi. I KAD GUBE I KAD TUKU UVIJEK VJERNI SVOM HAJDUKU!!!
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Cestitke Dinamu na pobjedi, a cestitke i Hajduku, jer se nisu dosli samo braniti.
Maksimir = katastrofa
Maksimir = katastrofa

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Da je trava bila recimo normalna, tomečka možda i ne bi stigo onu loptu kod drugog golaScuderia je napisao/la:Cestitke Dinamu na pobjedi, a cestitke i Hajduku, jer se nisu dosli samo braniti.
Maksimir = katastrofa

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Cestitke Dinamu na pobjedi apsolutno zasluzeno
Samo opet su tu dvostruka mjerila jer ako je start Sharbinija pred kraj utakmice bio okarakteriziran kao faul za crveni karton onda je i Cufre trebao isto tako dobiti zbog divljackog starta na Andricu (skoro pa isti start kao Flamini na Corluku),ali nema veze imao sam osjecaj da bi Dinamo ovo dobio sa 9 igraca koliko su savrseno igrali.Morales je odigrao najbolju utakmicu zivota (konacno je poceo trcati i kad se to spoji s njegovim tehnickim kvalitetama sigurno je u rangu sa Sammirom).Tomecak isto odlican.Ma ustvari cijela ekipa je briljirala jucer.
Sto se tice Hajduka nista novo.Ocekivao sam takav rezultat,ali nisam ocekivao takvu razbijacinu.Od igraca koji su zadovoljili mogu samo pohvaliti Subasica i Vejica (+Oremus iako je pao u drugom poluvremenu) ostalo je cista nula.Jedino sto se da istinski pohvaliti je Torcida.Nikad ispunjenija nije bila juzna tribina ne sjecam se otkad i stvarno zasluzuju respect.
Samo nekuzim Cosicevo deranje kako je to bio najbolji derbi u zadnjih 20 godina.Po cemu? Po tome sto je bilo 20 prekrsaja
Derbi nemoze biti dobar ako jedna ekipa dominira kao sto je bilo u ovom slucaju.Nista,cestitke Dinamu na naslovu i nama ostaje po ko zna koja nada za sljedecu sezonu.I da,Vucevic sigurno nije rjesenja za klupu Hajduka.
Proslu sam noc cijelo vrijeme vrtio ovu pjesmu:
I nema veze što Hajduk nema veze
I nema veze što sam pijan ja
I nema veze što nema moje kurve
Uz Torcidu sretan sam ja

Samo opet su tu dvostruka mjerila jer ako je start Sharbinija pred kraj utakmice bio okarakteriziran kao faul za crveni karton onda je i Cufre trebao isto tako dobiti zbog divljackog starta na Andricu (skoro pa isti start kao Flamini na Corluku),ali nema veze imao sam osjecaj da bi Dinamo ovo dobio sa 9 igraca koliko su savrseno igrali.Morales je odigrao najbolju utakmicu zivota (konacno je poceo trcati i kad se to spoji s njegovim tehnickim kvalitetama sigurno je u rangu sa Sammirom).Tomecak isto odlican.Ma ustvari cijela ekipa je briljirala jucer.
Sto se tice Hajduka nista novo.Ocekivao sam takav rezultat,ali nisam ocekivao takvu razbijacinu.Od igraca koji su zadovoljili mogu samo pohvaliti Subasica i Vejica (+Oremus iako je pao u drugom poluvremenu) ostalo je cista nula.Jedino sto se da istinski pohvaliti je Torcida.Nikad ispunjenija nije bila juzna tribina ne sjecam se otkad i stvarno zasluzuju respect.
Samo nekuzim Cosicevo deranje kako je to bio najbolji derbi u zadnjih 20 godina.Po cemu? Po tome sto je bilo 20 prekrsaja

Derbi nemoze biti dobar ako jedna ekipa dominira kao sto je bilo u ovom slucaju.Nista,cestitke Dinamu na naslovu i nama ostaje po ko zna koja nada za sljedecu sezonu.I da,Vucevic sigurno nije rjesenja za klupu Hajduka.
Proslu sam noc cijelo vrijeme vrtio ovu pjesmu:
I nema veze što Hajduk nema veze
I nema veze što sam pijan ja
I nema veze što nema moje kurve
Uz Torcidu sretan sam ja

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
„Prvi put od kada sam trener Dinama jedna momčad došla je igrati nogomet na Maksimir. Travnjak je bio loš, ali igra je bila na zadovoljavajućoj razini. Dinamo je zasluženo pobijedio. Bilo je nekoliko žustrijih startova, ali sve u granicama normale. Mi smo napravili deset, a oni 13 prekršaja. Sve je prošlo u sportskom ozračju. Poklanjam pobjedu svojoj kćeri koja je došla iz Pariza podržati Dinama. Ona je Zagrepčanka“, otkrio je Vaha
link
link
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Napokon smo gledali dobar čak bih rekao vrlo dobar derbi.Zaista je bilo užitak napokon gledati derbi iako se igrao na najružnijem stadionu na svijetu sa očajnim travnjakom.Dinamo je zaista odigrao odličnu utakmicu i pokazao da je za klasu bolji iznad Hajduka.Odlična utakmica Tomečaka,Moralesa,Sammira,Beće pa i ostalih..Osim jednog igrača a taj je Ibanez taj dečko zaista nema pojma o nogometu,osim što ima srčanost,taktički glup igrač,ispao je u obrani nekoliko puta i ako se želi nešto u Europi on ne smije igrati.
Ja bih rekao napokon i Hajduk je došao u Maksimir igrati nogomet i zato čestitke i njima
O sucima naklon ovog rezultata i ne treba puno govoriti,složio bih se da Ahmad nije tebao dobiti crveni(iako je se meni na prvu ruku činilo da je),propustio dosuditi penal na Beqiraju,ja bih rekao i na Tomečaku iako oko sokolovo kaže drugačije
Što se tiče navijača samo bih bih se osvrnuo na one što bojkotiraju,nek ne lažu da im je klub iznad svega jer da je oni bi sinoć bili uz klub,zato veliki minus njima
Ja bih rekao napokon i Hajduk je došao u Maksimir igrati nogomet i zato čestitke i njima
O sucima naklon ovog rezultata i ne treba puno govoriti,složio bih se da Ahmad nije tebao dobiti crveni(iako je se meni na prvu ruku činilo da je),propustio dosuditi penal na Beqiraju,ja bih rekao i na Tomečaku iako oko sokolovo kaže drugačije
Što se tiče navijača samo bih bih se osvrnuo na one što bojkotiraju,nek ne lažu da im je klub iznad svega jer da je oni bi sinoć bili uz klub,zato veliki minus njima
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Dani Alves = TomečakChuck Norris je napisao/la:Tomečak=Dani Alves

Jučer Dinamo pokazao pravu igru, ovo je igra koja može proći u Europi. U obrani je bilo malo propuha, ali kad dođe Bišćan na mjesto stopera, stvari će se sigurno popraviti.
Čestitke i Hajduku na otvorenoj igri i Torcidi koja je pokazala kako se navija.

- Schumy.d
- Legenda
Mamić najavio 2 "kapitalca" na ljeto...
Ajde Maminho, budi faca i vrati u Maksimir Kranjčara i Dudua i idemo u LP s njima dvojicom.
Ajde Maminho, budi faca i vrati u Maksimir Kranjčara i Dudua i idemo u LP s njima dvojicom.

- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Dva kapitalca o kojim on prica su Šimunić i LekoSchumy.d je napisao/la:Mamić najavio 2 "kapitalca" na ljeto...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Sad pogledao u novinama, na tv-u ce prenosit Dinamo-Zagreb, a ne Hajduk-Rijeka. 
Koja sramota... Ovaj HRT je stvarno postao žešća banana, Dinamo TV.

Koja sramota... Ovaj HRT je stvarno postao žešća banana, Dinamo TV.

- Armanini
- Svjetski prvak
kimi sto se cudis.. valjda si navikao kroz sve ove godine..
ja sam odavno odustao od hnla, od ljutnje, prijezira, gorcine zbog vladavine jednog i jedinog..
zapravo jos od '98..
dinamo - zagreb - totalno nevazna utakmica kojoj svi znamo rezultat
rijeka - hajduk - bodovno vazna utakmica, jadranski derbi, ma..
ja sam odavno odustao od hnla, od ljutnje, prijezira, gorcine zbog vladavine jednog i jedinog..
zapravo jos od '98..
dinamo - zagreb - totalno nevazna utakmica kojoj svi znamo rezultat
rijeka - hajduk - bodovno vazna utakmica, jadranski derbi, ma..
- K1M1
- HNL kladionica majstor
ma i ja sam odustao od gledanja hnl-a al ipak volim pogledat kad igra rijeka.
a kad sam shvatio kako stvari stoje u našem nogometu? godinu dana nakon tebe, u zadnjem kolu 1999.

a kad sam shvatio kako stvari stoje u našem nogometu? godinu dana nakon tebe, u zadnjem kolu 1999.

dovoljno je reći drugi najveći hrvatski derbi...nije li to dovoljan razlog da bi se utakmica prenosila? Očito smrdljivom hrt-u nije.Armanini je napisao/la:rijeka - hajduk - bodovno vazna utakmica, jadranski derbi, ma..

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Lol jesam ja to cuo da Rijeka nema pobjede doma 6 mjeseci
Na stogodisnjicu kluba ovakvu sramotu od Varazdina dozivjet neznam
Igraci nisu glupi ni losi,jednostavno ne da im se igrat ko da bojkotiraju nesto,a ja bih na njihovom mjestu udario zestoko po placi pa nek onda vide.Vucevic je retard od trenera,ali ima srce zato ga volim kakav god je.

Na stogodisnjicu kluba ovakvu sramotu od Varazdina dozivjet neznam

Igraci nisu glupi ni losi,jednostavno ne da im se igrat ko da bojkotiraju nesto,a ja bih na njihovom mjestu udario zestoko po placi pa nek onda vide.Vucevic je retard od trenera,ali ima srce zato ga volim kakav god je.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Treba amaterizirati nogomet. Ako vrijediš prodaj se van i tamo zarađuj. Ljudi moji ovi likovi zarade u mjesec dana kao vi i ja u godini dana.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
Hajduk-Karlovac 2:3
Istra-Dinamo 2:1
zamiljivo kolo.
ako je netko ovo stavio na kladionici, mislim da se lijepo obogatio. 
zamiljivo kolo.

- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
trebalo je to pogoditK1M1 je napisao/la:Hajduk-Karlovac 2:3
zamiljivo kolo.ako je netko ovo stavio na kladionici, mislim da se lijepo obogatio.
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- Spretni Pajkan
- Početnik
- Navijam za: Mark Webber i male momcad
Hajduk - Karlovac me ne čudi,budući da smo u očajnoj formi,ali Istra - Dinamo mi malo smrdi na namještaljku...ne bi bio prvi put Mamiću mlađem,u svakom slučaju xD
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
- Schumy.d
- Legenda
I ja sam to pomislio, ali mislio sa da će završiti 2:3 na kraju i to je taman lijepo iz 1 u 2.Spretni Pajkan je napisao/la:Hajduk - Karlovac me ne čudi,budući da smo u očajnoj formi,ali Istra - Dinamo mi malo smrdi na namještaljku...ne bi bio prvi put Mamiću mlađem,u svakom slučaju xD
Ali, ovako, možda i nije.
- Scuderia
- Moderator
- Schumy.d
- Legenda
A ima i tu nečega.
Svaka čast Vahi za rezultate, stvarno su dobri, ali i Mamićeve zamjerke stoje.
Primjerice Morales je lani odigrao fantastičnu sezonu, a Vaha mu nije ni dao šansu. Ja mislim da on i Sammir mogu igrati zajedno i to jako dobro.
- Scuderia
- Moderator
Da,ima-ali,moras priznati da ni Mamic nije " svetac ". Pitanje je samo, tko ce prije " puknuti", Mamic ili Vaha?Schumy.d je napisao/la: A ima i tu nečega.
Svaka čast Vahi za rezultate, stvarno su dobri, ali i Mamićeve zamjerke stoje.
Primjerice Morales je lani odigrao fantastičnu sezonu, a Vaha mu nije ni dao šansu. Ja mislim da on i Sammir mogu igrati zajedno i to jako dobro.
EDIT.
Mamic izgleda ponudio Vahi 5-ogodisnji ugovor, Vaha navodno ima bogatiju ponudu iz Rusije.
KLIK
PS. Kad Vahi istjece sadasnji ugovor s Dinamom?

- Schumy.d
- Legenda
Ma normalno da Maminho ima svoje muhe isto, samo neke stvari se mogu Vahi prigovoriti. Ali ako će on uvesti Dinamo u LP, onda neka radi šta hoće.Scuderia je napisao/la: Da,ima-ali,moras priznati da ni Mamic nije " svetac ". Pitanje je samo, tko ce prije " puknuti", Mamic ili Vaha?
EDIT.
Mamic izgleda ponudio Vahi 5-ogodisnji ugovor, Vaha navodno ima bogatiju ponudu iz Rusije.
KLIK
PS. Kad Vahi istjece sadasnji ugovor s Dinamom?

Ima ugovor do 2012.
- Scuderia
- Moderator
Trebat ce Maminho trazit onda pojacanje u obrani, jer koliko sam ja cuo, Biscan mora na operaciju ( zglob je neki u pitanju), mozda se i oprosti od profesionalnog nogometa, jer mu istjece ugovor ove sezone. Na Barbarica racunati, to je pre-riskantno.Schumy.d je napisao/la: Ma normalno da Maminho ima svoje muhe isto, samo neke stvari se mogu Vahi prigovoriti. Ali ako će on uvesti Dinamo u LP, onda neka radi šta hoće.![]()
Ima ugovor do 2012.

Mislim da ce Vaha odradit ugovor do kraja ( jedino ako Maminho ne poludi nesto na njega

- Schumy.d
- Legenda
Jako dobar posao bi napravio ako ima pameti malo da dovede Šimunića u Dinamo.Scuderia je napisao/la: Trebat ce Maminho trazit onda pojacanje u obrani, jer koliko sam ja cuo, Biscan mora na operaciju ( zglob je neki u pitanju), mozda se i oprosti od profesionalnog nogometa, jer mu istjece ugovor ove sezone. Na Barbarica racunati, to je pre-riskantno.![]()
Mislim da ce Vaha odradit ugovor do kraja ( jedino ako Maminho ne poludi nesto na njega) te nakon isteka otici u Francusku...
Cufre - Šimunić - Tonel - Vrsaljko... to bi izgledalo odlično.
- Scuderia
- Moderator
Da, to stoji, samo je problem placa doticnog.Schumy.d je napisao/la: Jako dobar posao bi napravio ako ima pameti malo da dovede Šimunića u Dinamo.
Cufre - Šimunić - Tonel - Vrsaljko... to bi izgledalo odlično.