Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
ja ću danas isto kasnije na server...zauzet sam ranije
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Neznam samo kad to zbog nedjelje nismo završavali lige,Arma?Zadnju nismo završili zato jer jedan čovjek nije htio doć na zadnju trku i to više puta(prepoznat će se sam)Ja NISAM tražio da se vozi u petak,samo sam rekao da Ne mogu vozit u nadjelju.Isto tako sam rekao da neću voziti svaku drugu trku,jer mi je to bez veze.Za Harisa i Adnana pretpostavljam da im nedjeljni termin NE odgovara,ali sam rekao da ću to provjeriti.Neznam zašto se pjenite,pa vi možete voziti i bez mene,to sam isto rekao.Kimi,NE vozim za novce,ali vozim u ligi koja ima preko 20 vozača,koja je daleko najozbiljnija na ovim prostorima i koja ima svoj početak i kraj,za razliku od ovih naših,koje imaju početak,a kraj baš i ne.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- harrahotto
bok, ja sam veceras isto tu, ali u kasnijoj varijanti
22:30 na dalje... idem se slogirat na server da me ne izbacite trkom
22:30 na dalje... idem se slogirat na server da me ne izbacite trkom
- Armanini
- Svjetski prvak
ok, bit ce race sad brzo, pa tko zeli uc nek napise ili cimne na 092/299 6239
- harrahotto
ja bi uso
23:09
23:09
- Armanini
- Svjetski prvak
skocite na stranicu pa glasajte za formacijski i iste aute u timovima..
- Cuky
- Moderator
di je na stranici ta anketa? ja ju ne uspjevam naći
EDIT: Zanemari, uspio sam
i pitanje...vozit ćemo baš na vrijeme ili ćemo preračunati u krugove?
EDIT: Zanemari, uspio sam

i pitanje...vozit ćemo baš na vrijeme ili ćemo preračunati u krugove?

- Mansell
- Test vozač
Evo sto mi je Haris napisao pred par trenutaka na pitanje hoce li voziti:
Na skijanju sam druze, neda mi se logirati i tamo, sumnjam.da cu jer vozim u croteamu, pozz i hvala za info
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Armanini
- Svjetski prvak
treba refreshat stranicuCuky je napisao/la: di je na stranici ta anketa? ja ju ne uspjevam naći

krugove.. 40 min po 1.22 je 29 krugova pa cemo zaokruzit na 30..Cuky je napisao/la: i pitanje...vozit ćemo baš na vrijeme ili ćemo preračunati u krugove?
mans ajd ti ne filozofiraj o buducnosti vec vozi danas i tu

necemo mjenjati petak i nedjelju za utrke zbog tebe, vec zbog ostalih koji ne mogu uvijek nedjeljom..
za testiranje moda sigurno ne moras vozit svaki dan, tako da te tvoje - mozete vozit bez mene su vec klasika..
zato.. u 19:30 se vidimo na serveru

- Armanini
- Svjetski prvak
ok, rezultati anketa su vise manje rjeseni..
za timove cemo vidjet na serveru kada se svi skupimo..
za timove cemo vidjet na serveru kada se svi skupimo..
- Mansell
- Test vozač
Jeste vozili? Kako je zavrsilo?
- Cuky
- Moderator
sad ću za koju minutu postaviti rezultate

- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
šta opet vozimo A1 Ring? tak piše na novoj stranici http://f1hracing.podserver.info/league/ ... index.html
- Armanini
- Svjetski prvak
ovako momci..
obzirom da nas nije bilo 80% i utrka je bila nespretna, smatram/o da je najbolje da utrka jucer bude testna i da se ne boduje i da je start lige sljedeci petak..
primjer je cale koji je s 3 ulaska u box zavrsio treci
to sve govori.. nekom je unistena utrka radi jedne litre i tako .. bas karakteristicne pocetnicke gluposti..
tako da bi najbolje bilo da startamo kako treba?
naravno, uz konzenzus svih..
ukoliko se slazete, novonastali "problem" je sto smo odvozili vec toliko krugova na a1 da neznam ako ce svi htjet opet vozit, pa il zamjenimo stazu sa apgp il vozimo opet na a1..
race report
cule, grafika nije losa, al si je malo zafusario..?
ovo izbaci taj league manager.. ima svasta, jedino je bedasto sto su vremena krugova u sekundama.. (klikni desnim klikom na sliku i - open image)

obzirom da nas nije bilo 80% i utrka je bila nespretna, smatram/o da je najbolje da utrka jucer bude testna i da se ne boduje i da je start lige sljedeci petak..
primjer je cale koji je s 3 ulaska u box zavrsio treci

tako da bi najbolje bilo da startamo kako treba?
naravno, uz konzenzus svih..
ukoliko se slazete, novonastali "problem" je sto smo odvozili vec toliko krugova na a1 da neznam ako ce svi htjet opet vozit, pa il zamjenimo stazu sa apgp il vozimo opet na a1..
race report
cule, grafika nije losa, al si je malo zafusario..?
ovo izbaci taj league manager.. ima svasta, jedino je bedasto sto su vremena krugova u sekundama.. (klikni desnim klikom na sliku i - open image)

- Cuky
- Moderator
malo sam zeznuo da...to je ono kad ne uspiješ ideju pretočiti u stvarnost...no, ako ponavljamo za vikend do tada možda uspijem doraditi da bude bolje 
što se ponavljanja tiče...iako mi A1 već ulazi u snove u obliku noćne more mislim da nema smisla sad opet učiti novu stazu...ovu svi znamo, na njoj smo trenirali i ne vidim razlog da mijenjamo.
Meni je za ponavljanje svejedno, priklonit ću se većini. Rezultat sam ostvario nakon što sam od 5 kruga vozio sa unakaženim zadnjim ovjesom, na onim malim skretanjima koji lome pravac sam jedva držao bolid da mi ne ode...moja je krivica što sam bio nestrpljiv pa se okrenuo i pao natrag, Antišina krivica je što me na kočenju pogodio otraga, ali to se u utrkivanju događa. Bio je troboj i desilo se. Tako da, kako god odlučili meni super. Ponovimo li - šansa za skupiti više bodova, ne ponovimo li - imam 6 bodova i idemo dalje

što se ponavljanja tiče...iako mi A1 već ulazi u snove u obliku noćne more mislim da nema smisla sad opet učiti novu stazu...ovu svi znamo, na njoj smo trenirali i ne vidim razlog da mijenjamo.
Meni je za ponavljanje svejedno, priklonit ću se većini. Rezultat sam ostvario nakon što sam od 5 kruga vozio sa unakaženim zadnjim ovjesom, na onim malim skretanjima koji lome pravac sam jedva držao bolid da mi ne ode...moja je krivica što sam bio nestrpljiv pa se okrenuo i pao natrag, Antišina krivica je što me na kočenju pogodio otraga, ali to se u utrkivanju događa. Bio je troboj i desilo se. Tako da, kako god odlučili meni super. Ponovimo li - šansa za skupiti više bodova, ne ponovimo li - imam 6 bodova i idemo dalje

- Antimon
- Navijam za: Kimi Webber
a dobro, možemo nije problem...ako ponavljamo onda sam za to da ostane A1.
Cuky ok pogodio sam te na kočenju al ak pogledaš replay vidjeti ćeš da sam bježao na travu kada si otišao lijevo...
Nije bilo namjere, nisam se nadao da ćeš otići baš toliko u lijevo, kao što kažeš događa se.
Cuky ok pogodio sam te na kočenju al ak pogledaš replay vidjeti ćeš da sam bježao na travu kada si otišao lijevo...
Nije bilo namjere, nisam se nadao da ćeš otići baš toliko u lijevo, kao što kažeš događa se.

- Cuky
- Moderator
pa kažem, događa se i nije problem. Ja sam bio u borbi sa Hottom i imao sam namjeru uć sa unutrašnje na kočenje. No kad smo došli do kočenja on je to pokrio i morao sam bježat van da ga ne pogodim. Ti si tu pokušao isto dobiti bar mjesto i isto si kasno kočio i dogodilo se što se dogodilo. Probao sam kasnije pritisnuti, čak je i bilo ok dok mi na kočenju za zadnji zavoj nije opet pobjegao bolid i dodatno se oštetio.
Uglavnom, našli se i ja i ti u krivo vrijeme na krivom mjestu
Uglavnom, našli se i ja i ti u krivo vrijeme na krivom mjestu

-
- Navijam za: Kimi
Ja sam imao nekakve obaveze kojih se nikako nisam uspio riješiti. Tako da meni paše ponavljanje
- harrahotto
Ja osobno smatram da je to bezveze ponavljanje.
Jednostavno, uvjek će nekome bit nešto i to ne vodi nigdje.
Ima još 4 trke do kraja, idemo to vozit, jer inače taj kraj nikad neće doći.
Kad završi liga, ajmo odma novu, bez previše pametovanja, sa drugim ili istim stazama.
Mislim, sve je ovo skupa zabava, da ga beš, tog A1 smo se navozali, kao i drugih staza, nije da smo odjednom iznenađeni zavojem ili potrošnjom.
Ako ćemo sa svakom stazom tako, onda liga nema smisla.
Ja sam dakle za dalje, bez ponavljanja.
Jednostavno, uvjek će nekome bit nešto i to ne vodi nigdje.
Ima još 4 trke do kraja, idemo to vozit, jer inače taj kraj nikad neće doći.
Kad završi liga, ajmo odma novu, bez previše pametovanja, sa drugim ili istim stazama.
Mislim, sve je ovo skupa zabava, da ga beš, tog A1 smo se navozali, kao i drugih staza, nije da smo odjednom iznenađeni zavojem ili potrošnjom.
Ako ćemo sa svakom stazom tako, onda liga nema smisla.
Ja sam dakle za dalje, bez ponavljanja.
- Armanini
- Svjetski prvak
ne radi se o ponavljanju utrke, nego o odgodi starta koji je i trebao bit ovaj petak, al smo poranili i ubrzali i tako poceli s premalim gridom i ne definiranim svim stvarima..
naravno da ce uvjek nesto nekome bit, iako se optimisticno nadam da ce se sljedeci put pazit sa zacelja na kocenju u prvim krugovima i ne zakucat se u ove ispred nepotrebno.. ne radi se o tome.. vec o nepripremljenosti i opcenito pocetnickim greskama koje se dogode kad se nema probne utrke koje nismo! imali..
a najvaznije je sto u ovakvom scenariju otpala borba za prva mjesta u poretku, i ostali koji su medju konkurentima i medju glavnim konkurentima (fiore i mans) i vuksa kao neki polukonkurent za naslov
nemaju bas nikakve sanse nit aspiracije za vozit 4 utrke sa minusom 25 bodova..
jos vazna stvar - timove smo dogovorili imat, al nismo odredili nit stigli poslozit, jer smo isli na galamu malo..
timove smo odlucili sinoc i oni izgledaju nekako ovako:
cale - vuksa - mcm
kimi - arma - jordan
fiore - antimon - bmw
cuky - kranci - ferr
hotto - marko/mans - lotus?
haris - adnan - ?
jasno podlozno promjeni i rotiranju kroz ovaj tjedan..
ne radi se o poznavanju staze kao takve, vec duze utrke koju nismo vozili ohoho vremena.. neznam kako nismo iznenadjeni potrosnjom kada :
Pos Driver pitstops
1 K1M1------------------1 (L18)
2 Kranci----------------- 1 (L15)
3 Cale -------------------3 (L18, L21, L28)
4 Harra Hotto -----------1 (L15)
5 Antimon----------------2 (L18, L27)
6 Armanini DNF (Fuel) -1 (L18)
7 Cuky-------------------- (L11)
samo po tom se vidi zbunjitis i nespremnost..
moja prica je da sam zbog jednog jedinog nabijanja u prvim zavojima (isto posljedica nespremnosti i ne simuliranja duze utrke da svi shvate da se kroz prve zavoje nemoze napast cijeli grid! i kocit sa zacelja kasnije nego vodeci) a kroz utrku i xx krugova voznje napada i obrana bez kontakta i ikakvog dodira, nisam stigao maknut da popravljaju damage jer je nespretno i mislio sam da se moze kroz box..
ocekivali smo te..
tako da sljedecu utrku mozemo startat sa 60% vecim gridom, ako privolimo mansa za petak
mozda se i bih vrati sa skijanja.. a mozda i colak bude s nama..
jedan tjedan pomaknut finale lige neznam sto kome znaci, kako sam kazes - sve je to zabava, i bas zato je interes da bude zanimljivije i napetije i da ima malo smisla i veceg znacaja jer ipak se vozi za veliku slavu
eh da cuky - sad kad citam da te antisa pokupio.. ako je to ono kad smo te kimi i ja jedva izbjegli, a mislim da je - potpuno zaboravio na to, al bas mislio komentirat primjer.. jer onako nesto se nesmije radit ni pod razno.. kad se izvrtis i ostanes na stazi ne smijes ic na rikverc, trebao si samo pustit bolid nek nastavi klizit ravno, a ti si klizio na natrag, ovi iza tebe gadjaju mjesto gdje si bio, ja sam se jedva provukao, kao i kimi, na retrovizoru vidio da ostali nisu stigli bit toliko s(p)retni
dakle il nastavit ravno il ako se izvrtis i ostanes nepomican na stazi, cekas da te prodju pa se onda okreces..
naravno da ce uvjek nesto nekome bit, iako se optimisticno nadam da ce se sljedeci put pazit sa zacelja na kocenju u prvim krugovima i ne zakucat se u ove ispred nepotrebno.. ne radi se o tome.. vec o nepripremljenosti i opcenito pocetnickim greskama koje se dogode kad se nema probne utrke koje nismo! imali..
a najvaznije je sto u ovakvom scenariju otpala borba za prva mjesta u poretku, i ostali koji su medju konkurentima i medju glavnim konkurentima (fiore i mans) i vuksa kao neki polukonkurent za naslov

jos vazna stvar - timove smo dogovorili imat, al nismo odredili nit stigli poslozit, jer smo isli na galamu malo..
timove smo odlucili sinoc i oni izgledaju nekako ovako:
cale - vuksa - mcm
kimi - arma - jordan
fiore - antimon - bmw
cuky - kranci - ferr
hotto - marko/mans - lotus?
haris - adnan - ?
jasno podlozno promjeni i rotiranju kroz ovaj tjedan..
ne radi se o poznavanju staze kao takve, vec duze utrke koju nismo vozili ohoho vremena.. neznam kako nismo iznenadjeni potrosnjom kada :
Pos Driver pitstops
1 K1M1------------------1 (L18)
2 Kranci----------------- 1 (L15)
3 Cale -------------------3 (L18, L21, L28)
4 Harra Hotto -----------1 (L15)
5 Antimon----------------2 (L18, L27)
6 Armanini DNF (Fuel) -1 (L18)
7 Cuky-------------------- (L11)
samo po tom se vidi zbunjitis i nespremnost..
moja prica je da sam zbog jednog jedinog nabijanja u prvim zavojima (isto posljedica nespremnosti i ne simuliranja duze utrke da svi shvate da se kroz prve zavoje nemoze napast cijeli grid! i kocit sa zacelja kasnije nego vodeci) a kroz utrku i xx krugova voznje napada i obrana bez kontakta i ikakvog dodira, nisam stigao maknut da popravljaju damage jer je nespretno i mislio sam da se moze kroz box..
dobro za znatJa sam imao nekakve obaveze kojih se nikako nisam uspio riješiti. Tako da meni paše ponavljanje

tako da sljedecu utrku mozemo startat sa 60% vecim gridom, ako privolimo mansa za petak

jedan tjedan pomaknut finale lige neznam sto kome znaci, kako sam kazes - sve je to zabava, i bas zato je interes da bude zanimljivije i napetije i da ima malo smisla i veceg znacaja jer ipak se vozi za veliku slavu

eh da cuky - sad kad citam da te antisa pokupio.. ako je to ono kad smo te kimi i ja jedva izbjegli, a mislim da je - potpuno zaboravio na to, al bas mislio komentirat primjer.. jer onako nesto se nesmije radit ni pod razno.. kad se izvrtis i ostanes na stazi ne smijes ic na rikverc, trebao si samo pustit bolid nek nastavi klizit ravno, a ti si klizio na natrag, ovi iza tebe gadjaju mjesto gdje si bio, ja sam se jedva provukao, kao i kimi, na retrovizoru vidio da ostali nisu stigli bit toliko s(p)retni

dakle il nastavit ravno il ako se izvrtis i ostanes nepomican na stazi, cekas da te prodju pa se onda okreces..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 24 pro 2012, 18:18, ukupno mijenjano 1 put.
- harrahotto
previse komplicirate.
- Armanini
- Svjetski prvak

kad smo vec sve dovoljno izvjezbali - ovako se dolazi na start

btw, sad gledam taj drugi hairpin.. vidim antisa mi smo se takli i vidim da je dobrim djelom moja krivica jer nisam vidio ni mislio da ces ic odmah tamo u pokusaj unutra, a ispred 4 bolida.. znas kako za vrijeme utrke to drukcije izgleda

i da.. ono sto je jos vrlo "vazno"
pogle grid

trkaju se crveni protiv ostatka? nit ja nisam mislio vozit ligu s ovim dosadnim rusom, nit smo vizualno lijepo za vidjet

- Cuky
- Moderator
@arma krivu situaciju imaš...
Ja sam se nakon 2-3 kruga u kojima sam držao tempo sa Ćaletom okrenuo na izlazu iz 3. zavoja i pao u poretku iza Hotta i Antimona. Odmah u slijedećem krugu na kočenju u 2. zavoj sam prošao Antimona i krenuo Hotta napast na kočenju za 1. zavoj u slijedeći krug da mi ti i Kimi ne pobjegnete previše. Tu me Antimon pogodio, ja sam se opet vratio i uspio polako tebe i Kimija (nakon što sam njih dvoje ponovno prošao) hvatat jer ste bili prezauzeti vašom borbom....dalje je bila samo tragedija što se moje utrke tiče pa neću ni pisat
To di sam se okrenuo kad ste me vi skoro pobrali se ne sjećam baš najbolje...kad je to točno bilo?
Ja sam se nakon 2-3 kruga u kojima sam držao tempo sa Ćaletom okrenuo na izlazu iz 3. zavoja i pao u poretku iza Hotta i Antimona. Odmah u slijedećem krugu na kočenju u 2. zavoj sam prošao Antimona i krenuo Hotta napast na kočenju za 1. zavoj u slijedeći krug da mi ti i Kimi ne pobjegnete previše. Tu me Antimon pogodio, ja sam se opet vratio i uspio polako tebe i Kimija (nakon što sam njih dvoje ponovno prošao) hvatat jer ste bili prezauzeti vašom borbom....dalje je bila samo tragedija što se moje utrke tiče pa neću ni pisat

To di sam se okrenuo kad ste me vi skoro pobrali se ne sjećam baš najbolje...kad je to točno bilo?