Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Antimon
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi Webber

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Antimon »

btw, sad gledam taj drugi hairpin.. vidim antisa mi smo se takli i vidim da je dobrim djelom moja krivica jer nisam vidio
ma nema frke, kad sam vidio da zatvaraš vrata pomislio sam evo kraja utrke...sva sreća da sam ipak više usporio nego što sam se nadao, inače bi bilo kao i sa cukyem :-).
nije meni namjera zabijati se u favorite ;-), al ako vidim šansu idem probati.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

@arma krivu situaciju imaš...
hm.. a valjda to u trecem.. da da.. moralo je bit tamo, neznam gdje drugdje.. a bilo je taman nakon prvih par krugova.. ugl, kako je nagnut taj 3 ti si pustio valjda kocnicu i bolid se pomicao lijevo gdje smo mi dolazili jer smo mislili da ce bit mjesta (jer je trebalo bit :D mislim da me ne shvatis krivo, vec samo situacija mi je izgledala bas dobra za upozorit da se pripazi na to ubuduce..

nije meni namjera zabijati se u favorite , al ako vidim šansu idem probati.
nes ti favorita lol :D
apsolutno.. ako tako ne mislis cemu utrkivanje :)
jbga, stvarno nisam mislio da ce se netko "odvazit" i da ce ic po nutarnjoj, valjda sam mislio da sam vise unutra i da nece ni bit mjesta, a pazeci na ove ispred ko oko u glavi.. malo se prebrojio, bilo nas je vise nego inace pa.. :)

upravo su te sitnice ono sto nam fali jer je malo druckije u utrkama od nas par i s malo vecim gridom i dugom utrkom..
rFactor F1 HR server Info
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

jesi uplodao na server V8?
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep.. gore je..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

evo onda jedan mali fix Holdenovih prozora, stavit fajl di je napiso ovaj Toby

i dvije odlične staze iz trackpacka koji nije još u potpunosti gotov za ovaj mod

http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 400%202012" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 600%202012" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Armanini je napisao/la:[ [url=http://www.pohrani.com/t/M/LT/3ZO9aue8/grab182.jpg] ][/url] [ [url=http://www.pohrani.com/t/2j/13m/21DdgRaD/grab184.jpg] ][/url]

kad smo vec sve dovoljno izvjezbali - ovako se dolazi na start :D pretpostavljam da se nije ni tebi nis ostetilo, nasjeo si mi na gumu pa preletio :D
druže!
ja jesam zelen ali pobogu ipak ne toliko...
ali ono sto si ti izveo na startu ne izvodi nitko. izletio si s desne strane na svoju stranu kao od nikud.
pogledaj reply pa ćeš vidjeti. bojao sam se da sam te zašio vise nego što očito jesam, a isto tako i sebe. ali ne možeš tako šarati. lijepo ti je pisala uputa na početku formation lapa, iza koga da voziš i koje strane se držiš. ja sam uredno iza antiše stajao, s lijeve strane...
no, bez obzira, ni na to. vremena je bilo za probne utrke, za seciranje i za sve. ne kažem da ste u krivu ali meni ponavljanje ulazi u nepovratni proces pokušaja...
amen
Antimon
Navijam za: Kimi Webber

Post Postao/la Antimon »

Dečki sretan vam Božić! :santa:
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Sretan Božić svima !
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Hepi merry:)
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

slika

Sretan Božić svima!
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

pogledaj reply pa ćeš vidjeti. bojao sam se da sam te zašio vise nego što očito jesam, a isto tako i sebe. ali ne možeš tako šarati. lijepo ti je pisala uputa na početku formation lapa, iza koga da voziš i koje strane se držiš. ja sam uredno iza antiše stajao, s lijeve strane...
ne zelim bit dosadan i prebacivat krivnju, al na ovo moram reagirat naravno..

u rfu pise da vozis iza onog koji je red ispred tebe na gridu, a ne iza onog koji je ispred tebe po poziciji..

ta ne vozimo paralelno u dvije kolone ? to vrijedi samo za rolling start gdje se formiraju 2 kolone..
ovo sto tvrdis je skroz krivo i nema veze sa fomacijskim krugom nakon kojeg sljedi standing start.. pa svi znamo kako vozaci dolaze na svoj grid u formacijskom, ne treba tu puno filozofije.. jedino na sto se obraca paznja je vozac ispred tebe, ne pored tebe jer se ne vozi paralelno.. a ispred tebe je bio antimon, a ne ja..
upravo zadnji vozac koji dolazi na grid je najudaljeniji i on zavrsi tu proceduru.. ti si nabio gas kao da startas na izlazu iz zadnjeg zavoja, nema nikakvog smisla, a jos manje potrebe.. istina bio je domino efekt koji je zapoceo cule kojem sam ja bio preblizu pa sam naglo usporio, al to nis nije bitno.. vidi antisu koji je bioo direkt iza mene i kako je on popratio dogadjanje ispred.. ti si doletio neznam zasto tako brzo..
"pravilo" odosno praksa je da se prije svog mjesta na gridu vozaci zaustave skroz, provrte koji put zadnje gume i onda se smjeste.. i tako se prica nastavlja do zadnjeg..
cule je upravo tako postupio (ja nisam planirao vrtit, nit sam kroz formacijski grijao gume, jer se ionako zagriju do prvog zavoja prakticki.. bitnije je moza kocnice malo zagrijat..

kazem - ne zelim dosadjivat, nit nekom nabijat krivicu, proslo je bez ostecenja pa kao da nije ni bilo.. al to je bilo na gridu od 7 vozaca, gdje su samo 3 vozaca bila ispred tebe, (ti kao primjer), kako bi to izgledalo da je 5 redova?

po tvom misljenju nam trening utrke nije potreban jer smo se dovoljno izvjezbali (a nismo odvozili ni jednu utrku duzu od 5 krugova :/ i onda me napucas u formacijskom i kazes da sam ja kriv..
no, bez obzira, ni na to. vremena je bilo za probne utrke, za seciranje i za sve. ne kažem da ste u krivu ali meni ponavljanje ulazi u nepovratni proces pokušaja...
istina, i slazemo se s tim svi i to nema smisla, al ponavljam - ovo nije ponavljanje utrke i "ponovni pokusaj" vec odgoda starta prve utrke koja je i trebala bit ovaj petak i odgoda jer je bila prenespretna utrka i odgoda jer nas je bilo premalo i prvenstvo bi se svelo na 3 vozaca, i odgoda jer nam je ova utrka jako dobro posluzila kao proba i na vidjelo su izasle te neke sitnice za koje ti mislis da su toliko nebitne, a istina je da ih ne smije bit uopce..

naravno da ce bit kontakata, dodira, sudara, zaljetavanja, unistavanja drugom utrke itd itd.. al to je utrkivanje i to nema veze s ovim porodjajnim mukama..

sto da si bio par cm udaljen na koju god stranu i da si me umjesto sto si mi nasjeo na gumu nasjeo krilom na krilo i otkinuo? utrka gotova i meni i tebi, a nismo ni startali..

bit je u tome da ovo vozimo malo ozbiljnije u smislu da je puno veci izazov vozit 40 min i trudit se ostat na cesti.. ja sam odvozio jednu od mojih jacih utrka, pogotovo s tim sto vozimo ow i 40 sam minuta vozio krugove oko moje granice, bez ijednog incidenta, dodira il izljetavanja van staze ijednom.. jedino sto sam sjebo je ta prokleta litra benzine sto me uopce nije bilo briga jer sam izgubio ono za sto sam vozio cijeli prvi stint "po spagi" koliko vec mogu, zbog bedastog damagea kojeg nisam stigao maknut da ne popravljaju, sto je opet posljedica upravo toga sto nismo imali probnu i kao poanta svega - sljedecu utrku smo svi pametniji i manje su sanse za takve sitnice pizdarije koje odnesu sve..
slika
harrahotto

Arma, malo si me krivo shvatio.
Ne skidam krivicu sa sebe, i super je sto je sve prošlo dovoljno dobro da smo se mogli trkati. Kao što si i sam zaključio, domino efekt, neiskustvo (moje), Antiša koji je počeo ubrzavati pa sam mislio da je rolling start...

Moja je poanta jedino ta da će se uvijek i svaki put naći netko nezadovoljan i da ne bi htio da s obzirom na to da se i ovako jedva sakupljamo, da se počnemo gubiti u filozofijama tko je kome krivo uletio u putanju i zašto treba ponoviti trku.

Ali ne želim pametovati previše. Meni je sve ok dok mi ne dosadi. Mogli smo to bolje organizirati i odvoziti ovu kao "probnu" u startu.

Jel vozi tko božićni relax race danas?
harrahotto

Ja sam žešći nevjernik, pa ću zato citirati jednog prijatelja i na taj način vam zaželjeti sve najbolje:

"Svima koji slave želim sretan Božić, oni koji ne slave, njima želim stanje duha koje ne mogu opisati, ali mogu prepričati. Naime, prošlog sam Božića bio u jednom malom selu na jugu Indije u državi Andhra Pradesh. Za ručak smo izašli u tibetanski restoran koji je uz uobičajeno stilsko uređenje slikama Dalai Lame, fotografijama Himalaja i slikama mandala, posebno mjesto imalo skromno ali svečano okićeno božićno drvce. Dok smo čekali narudžbu u restoran je ušao Indijac kojemu je vlasnik restorana, Nepalac, prišao i sklopljenih ruku rekao: „Sretan Božić!“ Indijac se skromno naklonio i sklopljenih ruku na jednak način uzvratio. Taj trenutak od nekoliko sekundi u kojemu budist hinduistu s velikim poštovanjem čestita kršćanski blagdan, stvorio je ugođaj koji nikad neću zaboraviti. Za njih pak, to je bio tek jedan usputni način da iskažu poštovanje Čovjeku."
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Kao što si i sam zaključio, domino efekt, neiskustvo (moje), Antiša koji je počeo ubrzavati pa sam mislio da je rolling start...
eto nasli uzrok :)

ma uopce nije lose sto se desilo, dapace.. o tome i pilim zapravo - prvi macici se u vodu bacaju i kao testna utrka je posluzila odlicno.. eto za drugu znas da se ne moras zurit i da trebas pazit i vozit iza onog koji je direktno ispred tebe u poretku, a ne u redu (meni je pisalo da vozim iza kimija koji je bio 2 pozicije ispred, kazem - to je ispravno samo u slucaju rolling starta)
Moja je poanta jedino ta da će se uvijek i svaki put naći netko nezadovoljan
nadam se da nisi dobio dojam da ja inzistiram na tome da bude ovo probna jer sam izgubio svoje do sad najbolje mjesto u utrci ikad? ta da mi je do toga bilo, isao bi u box po tu litru, akonis drugo kad se kranci izvrtio, imao sam komotno vremena i opet bi zavrsio drugi, al me ni bilo volja jer je vec utrka bila "raspadnuta"..
Mogli smo to bolje organizirati i odvoziti ovu kao "probnu" u startu.
istina, medjutim znali smo, sumnjali i rekli da cemo sve vidjet u nedjelju i koliko nas bude.. kad nas je bilo 7 ja sam odmah mislio pitat da se ne boduje, al nisam htio jer sam zelio da konacno odvozimo pravu utrku, a ako svi znaju da je probna, onda se drukcije pristupi utrci i opet nije to to.. a da smo rekli da vozimo probnu par dana prije, ne bi nas doslo ni tih 7..

a sto se tice organizacije.. ja mislim da sam se ja trudio itekako, 3 potpuno cijele noci sam izgubio za web (nije mi bilo krivo, dapace, zabavio sam se zapravo i naucio podosta toga - konacno "prilicno" savladao photoshop koji mi je uvijek bio trn) forsirao da vozimo, uz konstantne crne misli ostalih i uz svakondevno - "ja mislim da od toga nece bit nis".. al postoji granica koliko mozes sam bez pomoci ostalih.. pokusas nesto skombinirat (primjer timovi) a kao povratnu informaciju dobijes - a zapravo nis, osim opet - "hm.. .. .. " kad pitas da netko uskoci i malo pomogne, onda je - "a jbga kad neznamo kako i tko i.." pa jasno da neznamo.. to je normalno.. al do nas je da organiziramo, dogovorimo se kako treba i onda ce ljudi doc na smislenu stvar..

opet se raspisah..

da se počnemo gubiti u filozofijama tko je kome krivo uletio u putanju i zašto treba ponoviti trku.
nije mi strana vrtnja u krug u raspravama (ispraksirao sam se na f1 news grupi :) gdje se tema razvukla toliko da su quotani djelovi na koje se odgovralo bili do 200 linija dugacki sto je za newse prilicno puno, a 90% rasprave je bilo upravo vrtnja u krug, jer tamo su pak gori nego ovi tu neki flameri i nema suvisle rasprave jer je kultura smjesno niska)

aha da.. pisem to da mogu po 4. put odgovorit i pisat istu stvar pa da me netko ne gleda cudno :)

ne! ponavljamo utrku, vec vozimo start sezone u petak kao sto je bilo primarno i zamisljeno..

i jos bi za kraj - nadam se da ne ispada da ja forsiram svoje ideje i da radim po svoju, jer uvijek pokusavam da svi odlucujemo i vecina presudi i da na serveru bude ono sto bi nas vecinu zadbavilo, koliko god to nije uvijek dobro..
mislim da moramo imat svi isto pravo, iako s druge strane neki od nas imaju malo vise iskustva od ostalih i vise "smisla" od ostalih, tako da cu ja radije poslusat caletov savjet recimo staze koji se u 95% slucajeva pokaze pun pogodak..

Jel vozi tko božićni relax race danas?
ja sam tu i rado bi vozio..

ako ste za, mozemo probat taj v8 malo za promjenu?
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Za njih pak, to je bio tek jedan usputni način da iskažu poštovanje Čovjeku."
bozic odavno nije samo krscanski blagdan i ima jako malo veze sa vjerom i religijom, vec je uz naravno uz opaku ekonomsku bombu upravo to sto si citirao.. barem ja tako dozivljavam.. neki posebni osjecaj bozica sam imao prije xx godina, al recimo jucer sam isao posjetit prijatelja kojeg nisam vidio neko vrijeme, a posjetio sam ga igrom slucaja upravo i lani na badnjak pa reko, nek bude tradicija :) (nije mi bas blizu lik).. njegova je cura druge vjere, a vjernik je negdje ko i ti, tako da se s njom i kucam jajima na uskrs.. dosla mi baka i sestricna, danas teta i muz, sestra i decko, nona.. tako da je zapravo u tome stvar.. (iako meni ovako mladom to nis nema nekog posebnog znacaja)..
slika
harrahotto

ja bi probao v8
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ok, evo upravo namjestam server.. bit ce za 5 min..

u medjuvremenu To fix the milky Holden windscreen place this file into your "rFactor\GameData\Vehicles\HRC_V8\" directory.

fajl ima par kb..
slika
harrahotto

Ćale od Lewisa je napisao/la:evo onda jedan mali fix Holdenovih prozora, stavit fajl di je napiso ovaj Toby
ovaj fix link nešto ne radi? vodi na gp classic log in i niš nakon toga?
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.hrc-team.hu/downloads/fix/CO ... IFFUSE.DDS" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
harrahotto

aha, tenx armanini
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

harrahotto je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:evo onda jedan mali fix Holdenovih prozora, stavit fajl di je napiso ovaj Toby
ovaj fix link nešto ne radi? vodi na gp classic log in i niš nakon toga?

normalno kad klikas kamo ne treba :)

za kog sam kopirao post i uredio link? :D ccc
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

koji se točno v8 vozi? Ja nisam siguran hoću li bit na serveru, ali možda skoknem

btw, išao sam na tražilicu ali kaže da je v8 prekratko za traženje
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
harrahotto

ma sve se ovo odvijalo u natrag 30 sekundi :D
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.hrc-team.hu/downloads/mod_hrcv81028.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

link za mod + taj mali fix..

mod ima 100 mb brzo je dole..

nek vas ne zbuni sto imate 1x0 istih fajlova kad kopirate - to su shaderi koji su zajednicki i shift street modu, a svi zajedno su popaljeni od forze i jos neceg koliko sam skuzio :) tako da nemojte bas susjedima i rodbini davat te shadere za bozic ;)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

sry jebo me net malo..

http://www.mediafire.com/?vp59irhrh2jcd05" onclick="window.open(this.href);return false;

adelaide.. ludilo mod btw..
slika
Odgovori