Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Antimon
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi Webber
Re: Simulacije vožnje
kud trebam staviti onaj fix?
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
link za v8 mod
http://www.mediafire.com/?tpxwq09u8bwqemb" onclick="window.open(this.href);return false;
imate ga i na stranici - dignuo sam mod sa ubacenim fixom za holdem..
jos kad bi se mogao onaj bedasti brisac maknut sa fordove sajbe bilo bi odlicno..
http://www.mediafire.com/?tpxwq09u8bwqemb" onclick="window.open(this.href);return false;
imate ga i na stranici - dignuo sam mod sa ubacenim fixom za holdem..
jos kad bi se mogao onaj bedasti brisac maknut sa fordove sajbe bilo bi odlicno..
- harrahotto
Mrcine lete. Kao DRM samo stabilnije, a opet, nekako jednako ludo.
Adelaide je predobra, i forsiram da je ubacimo u f3000 ligu.
Adelaide je predobra, i forsiram da je ubacimo u f3000 ligu.
- Vuksa_KC
- Veteran
Još treba potvrda da Ford nije brži od tog nekog tamo Opela 

- Armanini
- Svjetski prvak
hh gl with that..Adelaide je predobra, i forsiram da je ubacimo u f3000 ligu.
mene nisu htjeli ni cut da se ubaci agp1 kao zabavna staza, dobra za utrkivanje, umjesto a1 ili lagune koje su pak drek za utrkivanje, al nazalost nemoze se bas mjesat opca demokracija sa naknadnim idejama

stavili smo melburne koja je svojevrsna ulicna..
neznam kako bi se osjecali niski bolidi preko pasica, pa u prvoj sikani.. otpadala bi krila kao da su ljepilom povezana

dizem townsville i gold coast pa da mozemo probat veceras..
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
I mene cete vidjet danas u akciji 

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Vuksa_KC
- Veteran
@Fiore...ak ćeš vozit Ford, imaš vozača koji se preziva Fiore pa mu na staklu dakle, piše...Fiore:). Ja ću uzeti Nortona:)
- Armanini
- Svjetski prvak
identicni su auti.. samo je neki raspolozeni bio jucer u forduVuksa_KC je napisao/la:Još treba potvrda da Ford nije brži od tog nekog tamo Opela

ono sto je drek kod moda - najvise smeta retardacija oko setupiranja, gdje za svaku stazu moras kupit pripadajuci upgrade (naravno, samo za staze iz serije)..
na forumu sam skinuo setupove koji su bili, al mjenjajuc ih, getriba se ne mjenja, vec se mora kupit setup sa duzom getribom..
vjerujem da je cale vec nasao neki "izbalansirani" jer dosta toga se moze stelat u garazi..
al recimo jucer vozili smo par krugova na "defoltnom" mid ohiu, pa calderu.. sa prvim upgradeom koji je za adelide i cak na mid ohio auto dodje do ibera .. 250 kmh..
na calderu se pol ravnice vozis u iberu onda

vozili smo poslije adelaide sa pripadajucim setupom i to je ok.. iako ne bi skodilo jedan klik vise 6 brzine jer i tamo lupa malo u iber..
ffb je pristojan, ja sam ga povecao za 2000 u reall feelu (smanjio jacinu)
kokpit forda je banana.. brisac je na pol sajbe.. al eto vuksi jucer to ocito nije smetalo

ostalo - 10/10 za sad, ovako na prvu

- Armanini
- Svjetski prvak
Mansell je napisao/la:I mene cete vidjet danas u akciji

sokirao sam se kad sam ovo procitao

damn kao da te nije bilo godinu dana s nama

hehe, ja jucer biram auto i izaberem taj.. i da idem na server i vidim na prozoru fiore := i jbga drek, morao ic promjenit ..@Fiore...ak ćeš vozit Ford, imaš vozača koji se preziva Fiore pa mu na staklu dakle, piše...Fiore:). Ja ću uzeti Nortona:)
skinovi nisu bas najbolji na trzistu, al who cares...
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Mans, ces doc u petak vozit ligu?
nzm, po meni ako cemo vozit ligu preksutra onda trebamo f3 danas vozit, svako vježbanje dobro dođe, da se ne ponavljaju greške ko u probnoj utrci... a i evo, mans nam dolazi... ako misli vozit ligu bilo bi dobro da odvozi koju probnu vožnju s nama...
al vidim, svi ste se nešto zapalili za taj v8 pa...
nzm, po meni ako cemo vozit ligu preksutra onda trebamo f3 danas vozit, svako vježbanje dobro dođe, da se ne ponavljaju greške ko u probnoj utrci... a i evo, mans nam dolazi... ako misli vozit ligu bilo bi dobro da odvozi koju probnu vožnju s nama...
al vidim, svi ste se nešto zapalili za taj v8 pa...

- Cuky
- Moderator
meni nije skroz jasno zašto ne biramo za voziti najbolje verzije staza...vozili smo puno bolju i točniju verziju Adelaidea već, pa sad opet ovu...
Uglavnom, evo ta koju smo vozili već
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %20Circuit" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom, evo ta koju smo vozili već
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... %20Circuit" onclick="window.open(this.href);return false;
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Vuksa_KC
- Veteran
Meni nema neke razlike osim šminkerskih, nisam primjetil neka velika odstupanja u točkama kočenja ili zavojima između bilo kojih verzija koje smo vozili.
- Cuky
- Moderator
ova koja je sad na serveru je konverzija iz TOCA Race Driver 3, a iz iskustva znam da su staze u toj igri upitne točnosti

- Armanini
- Svjetski prvak
a znao sam da cu fulat.. tih adelaidea smo vozili 15 razlicitih verzija pa ti znaj koja je bila koju smo zadnje vozili, kako se zove i kako pise naziv u listi..
ma bio sam gotovo siguran da je 2011 u pitanju
neznam, i ovu od jucer smo vozili puno puta ja mislim..

pa eto i sad cu morat ic nac kako se zovu ove dve staze - golden coast i townsville da ih mogu ubacit na server..
probat cu ovaj put drukcijom taktikom.. ti si bio rekao u kojem se ono fajlu nalazi info o stazi pa cu probat samo dodat i pogodit ispravan naziv i mozda bude ok ..
vi mislite da je to samo tako i da arma isto oko 20:00 upali rf i spoji se na server..
umjesto da uskocite i pomognete.. -jedino u cemu ste vrlo dobri - to su kritike, al samo negativne.. krivi pristup imate (ne ti cule, vec bas svi
umjesto da post pocne - arma stavio si losiju verziju adelaidea, ovo je najbolja, .. .. evo ti link, evo ti i izvucen kod sa imenom kojeg samo kopiraj u config servera..
vi znate svi pocet post sa kritiziranjem i "pljuvanjem"
ma bio sam gotovo siguran da je 2011 u pitanju

razlog je vrlo jednostavan - cesto sam sam zaduzen za staze, a nisam bas najspretnija osoba za tu zadacumeni nije skroz jasno zašto ne biramo za voziti najbolje verzije staza

pa eto i sad cu morat ic nac kako se zovu ove dve staze - golden coast i townsville da ih mogu ubacit na server..
probat cu ovaj put drukcijom taktikom.. ti si bio rekao u kojem se ono fajlu nalazi info o stazi pa cu probat samo dodat i pogodit ispravan naziv i mozda bude ok ..
vi mislite da je to samo tako i da arma isto oko 20:00 upali rf i spoji se na server..
umjesto da uskocite i pomognete.. -jedino u cemu ste vrlo dobri - to su kritike, al samo negativne.. krivi pristup imate (ne ti cule, vec bas svi

umjesto da post pocne - arma stavio si losiju verziju adelaidea, ovo je najbolja, .. .. evo ti link, evo ti i izvucen kod sa imenom kojeg samo kopiraj u config servera..
vi znate svi pocet post sa kritiziranjem i "pljuvanjem"

- Vuksa_KC
- Veteran
Ja ti velim, jučer dok sam prvi put vozil tu verziju na serveru, imal sam osjećaj ko da vozimo tu koju smo i prije, baš ništ nije bilo oštrije, strmije, uže ili sl.
- Armanini
- Svjetski prvak
yep, al se sjecam da smo zadnje vozili ovu koju je cule stavio.. cale je bio jos otvarao.. i onaj stc smo vozili na toj cini mi se..
gledam sad - na serveru nema adelaide11, samo je ova koju smo jucer pa ce za sljedeci put bit..
meni je osobno najbolja bila ona prva verzija koju smo vozili, koja je imala malo presiroku prvu sikanu, al mi je bilo toliko zabavno skocit preko sikane da je cudo..
vozili smo bili tcl mislim, sjecam se da sam sa mercom skakao i to je bio super feeling
nema puno prostora za pogresku, ffb je odlicno prenio taj skok, bas ludilo 
staze dodane, nadajmo se ispravno :O pa ce bit goald coast.. linkove imate ovdje stranicu prije u caletovom postu il na stranici u server info..
gledam sad - na serveru nema adelaide11, samo je ova koju smo jucer pa ce za sljedeci put bit..
meni je osobno najbolja bila ona prva verzija koju smo vozili, koja je imala malo presiroku prvu sikanu, al mi je bilo toliko zabavno skocit preko sikane da je cudo..
vozili smo bili tcl mislim, sjecam se da sam sa mercom skakao i to je bio super feeling

staze dodane, nadajmo se ispravno :O pa ce bit goald coast.. linkove imate ovdje stranicu prije u caletovom postu il na stranici u server info..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 26 pro 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Cuky
- Moderator
heh, imam naviku počet post tako kad mi nešto nije jasno...možda malo preoštro...uglavnom, da pomognem...ova 2011 verzija koju sam linkao u prethodnom postu ima slijedeći naziv:
Adelaide 2011
Gold Coast koji je stavio Ćale se zove:
GoldCoast
A Townsville se zove:
Townsville
Inače to ime možeš naći u .gdb datoteci svake staze. Možeš datoteku otvarati sa bilo kojim programom za uređivanje teksta (wordpad, notepad...)
Također, evo jedan Watkins (najbolji koji sam probao u rF) koji sam već linkao u temi za staze
Watkins Glen:
http://www59.zippyshare.com/v/28980939/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazivi su...za kratku "Watkins Glen Short", za dugu "Watkins Glen Long"
Adelaide 2011
Gold Coast koji je stavio Ćale se zove:
GoldCoast
A Townsville se zove:
Townsville
Inače to ime možeš naći u .gdb datoteci svake staze. Možeš datoteku otvarati sa bilo kojim programom za uređivanje teksta (wordpad, notepad...)
Također, evo jedan Watkins (najbolji koji sam probao u rF) koji sam već linkao u temi za staze
Watkins Glen:
http://www59.zippyshare.com/v/28980939/file.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nazivi su...za kratku "Watkins Glen Short", za dugu "Watkins Glen Long"

- Armanini
- Svjetski prvak
yep, nasao vec, al lijepo vidjet da si prionuo 
kad sam izvlacio imena, bas si mislim - hvalim onog koji je radio mod i pisao imena, jer su obje normalnih naziva i istih.. inace bude za svaki dio razlicito ime - ime u rfu, ime za server i ime za ubacit sve razlicito..
hehe bas malo cas brisao neke staze iz jednog foldera, izmedju ostalog i taj watkins
(to je onaj solidno velik) bio sam probao jednom malo.. short verziju.. i .. ako se dobro sjecam podloga mi nekako smetala..

kad sam izvlacio imena, bas si mislim - hvalim onog koji je radio mod i pisao imena, jer su obje normalnih naziva i istih.. inace bude za svaki dio razlicito ime - ime u rfu, ime za server i ime za ubacit sve razlicito..
hehe bas malo cas brisao neke staze iz jednog foldera, izmedju ostalog i taj watkins

- Mansell
- Test vozač
Gdje su linkovi za skinut GoldCoast i Townsville?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
- Armanini
- Svjetski prvak
pise ti koji cm iznad - ovdje na stranici prije u caletom postu ili na nasoj stranici ovdje
http://f1hracing.podserver.info/serverinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://f1hracing.podserver.info/serverinfo.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Armanini
- Svjetski prvak
uf ovo je bas malo za promjenu 
ovakve staze vozimo 0.02% puta hh

ovakve staze vozimo 0.02% puta hh
- Fiore
Nice:)..premda sam vise za holden...vidjet cu jos koji uzet;)Vuksa_KC je napisao/la:@Fiore...ak ćeš vozit Ford, imaš vozača koji se preziva Fiore pa mu na staklu dakle, piše...Fiore:). Ja ću uzeti Nortona:)
Odoh na server..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Cuky
- Moderator
Nije mi jasno bilo jučer...svi krivili stazu da se ne može normalno utrkivat, ali ja mislim da je veća krivica na modu. Kokpit je jako nepregledan, ja niti jednom nisam bio siguran gdje mi se nalazi kraj auta sa desne strane, a posebno ne sa lijeve strane koju nikako nisam mogao vidjeti od djelova u kokpitu. Ukratko, samo zbog tog nepreglednog kokpita i glupih nadogradnji koje moraš uzimat da bi ti getriba bila kako treba mod mi se ne sviđa i preskočit ću ga kad je na serveru.
A pošto vidim da se većini V8 auti sviđaju, evo jedan, naravno po mom mišljenju, daleko najbolji V8 mod
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 0Unleashed" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim što mi je vožnja u istom nekako ugodnija ima i u nadogradnjama opcije za kostumizaciju samog auta među čime se nalazi i mogućnost uklanjanja pojedinih detalja iz kokpita kako bi isti bio pregledniji.
A pošto vidim da se većini V8 auti sviđaju, evo jedan, naravno po mom mišljenju, daleko najbolji V8 mod
http://www.rfactorcentral.com/detail.cf ... 0Unleashed" onclick="window.open(this.href);return false;
Osim što mi je vožnja u istom nekako ugodnija ima i u nadogradnjama opcije za kostumizaciju samog auta među čime se nalazi i mogućnost uklanjanja pojedinih detalja iz kokpita kako bi isti bio pregledniji.

- harrahotto
E, Cuky, sori što sam te pobrao jučer, nadam se da to nije razlog zašto si nestao...Cuky je napisao/la:Nije mi jasno bilo jučer...svi krivili stazu da se ne može normalno utrkivat, ali ja mislim da je veća krivica na modu. Kokpit je jako nepregledan, ja niti jednom nisam bio siguran gdje mi se nalazi kraj auta sa desne strane, a posebno ne sa lijeve strane koju nikako nisam mogao vidjeti od djelova u kokpitu. Ukratko, samo zbog tog nepreglednog kokpita i glupih nadogradnji koje moraš uzimat da bi ti getriba bila kako treba mod mi se ne sviđa i preskočit ću ga kad je na serveru.
Mene je kasnije jedan gumeni stup pobrao pa sam ga poslao u trokurac i išao gledati tv

Što se preglednosti tiče, točno znam što pričaš, ali meni je filing ovih auta odličan, imam baš osjećaj da sjedim u njima, to je valjda i zbog te "nepreglednosti". Znam da sam nekad prije probavao bio ove druge V8 inačice, ali ne znam koje, jer ako se ne varam, uz ovu koju sad vozimo ima još 2 ili 3..??
U svakom slučaju, ja sam za probavanje, iako mi je ovaj sasvim ok. Još da Arma nauči voziti i da nas ne čisti (xixixixi), bit će to prava zabava!!