Ja sam tebe fino preticao, jer si loše izašao iz šikljane, vjerovatno me nisi vidio, abio sam u sendviču, ne znam tko je bio s desne... i đenja.
moram rec da nisam siguran na koju tocno situaciju mislis, al po ovom gore izgleda da sam se borio s nekim.. u tom slucaju ne fermam ovog iza ni 2 % jer taj iza se nema sto mjesat u borbu dvojice ispred sebe ukoliko su oni u napadanju i obrani.. treci iza moze naravno ic napast, al mora bit jos pazljiviji i on snosi cijelu odgovornost da ne dodje do kontakta..
inace je odgovornost na overtakeru, a pogotovo kad napada dvojicu, a pogotovo na uzim stazama.. jer je i vanjska i unutarnja na izlazu zauzeta.. mozes ti po sredini naravno

neznam sto ce od toga ispast, nece bit ni mjesta naravno i nac ces se gdje si se nasao - u sendvicu
jer si loše izašao iz šikljane
e e, upravo to sto sam htio rec.. kad vidis da je netko ispred tebe zaj i da ima sjeban izlaz i tako to, moras bit svjestan toga i postupit sukladno situaciji

ne samo da izbjegnes sam kontakt, vec da sebe spasis..
samo isto tako, pomalo sam ponekad sam sebi smiješan koliko pazim da nikog ne pokupim i ne dotaknem i ne ogrebem, maltene se sklanjam sa staze, da ne podemonite (vidim da ste dosta ichi po tom pitanju)
uu skroz krivo

bas smo mi za borbe i navlacenja.. ono sto "jedino" izrazito ne volimo su luda kasna kocenja kad je ispred tebe par auta, uzaludna ubacivanja kad se ne misli kako ce to kocnenje zavrsit i kome ces sve presjec prostor, vec je samo bitno da se nekog prekoci..
sve ostalo - mi podrzavamo
btw, neku stazu za veceras da dogovorimo..
i jos jedan btw
http://www.youtube.com/watch?v=PR7KRHv02IE" onclick="window.open(this.href);return false;
to je taj video sto sam ti pricao, jedva ga nasao i nazalost ne radi? znam da je prije bio ok, al sad nece.. bar meni..