Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
King iCool
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la King iCool »

Isuse Igor kakva ti s*anja pišeš. Vidi se da nemaš pojma pa su ti i procjene potpuno krive.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Zanimljivo je da Button vozi prvi sektor malo slabije nek Hamilton ali drugi i treci sektor hamilton u ta dva sektora gubi sekundu naprama i Buttona,oba red bull pa i Alonsa. Neznam kaj se događa, ali i da nije bilo sudara mislim da s takvim race pace-om hamilton nebi imal nikakve sanse
Darkness rises when silence dies
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

Igor18 je napisao/la:malo prenaglim kad ovih situacija..
po meni ovo je TRKAĆI INCIDENT.
Ali po meni Hamilton je OPET prenaglio. U ovoj situaciji nema šanse da bi prošao, jer je zavoj več došao.
Nije trebalo izreči kaznu ni Massi ni Hamiltonu al za mene ako je Massa kriv, Hamilton je kriv jednako.
A takva sranja mu se iz utrke u utrku događaju.
Pa da je pričekao 25 sekundi, prošao bi bez problema na mjestu na kojem ima mjesta za prolazak
slažem se sa King iCool-om,
to znači da se ne treba pretjecati u zavojima???
Pokušao je, nije uspjelo i zabili su se,
Hamilton je zajebao Massu
massa išao zatvarati vanjsku a Hamilton iznutra,
i Massa očito nije vidio Hamiltona i krenuo normalno u zavoj,
vidi se po tvojoj reakciji da ne misliš da je Trkaćki incident pošto optužuješ Hamiltona....
naravno da se treba pretjecati u zavojima, ali to naravno da će dovesti i neke sudare... Massa nije trebao toliko ulaziti u zavoj ako je vidio Hamiltona (sjetimo se koliko je govorio da je hamilton glup itd kada hamilton njega nije vidio)
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Bravo Massa!Pay-back time.
ivancina
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la ivancina »

Centurion je napisao/la:
Ali po meni Hamilton je OPET prenaglio. U ovoj situaciji nema šanse da bi prošao, jer je zavoj več došao.
Nije trebalo izreči kaznu ni Massi ni Hamiltonu al za mene ako je Massa kriv, Hamilton je kriv jednako.
Pa da je pričekao 25 sekundi, prošao bi bez problema na mjestu na kojem ima mjesta za prolazak
vidi se po tvojoj reakciji da ne misliš da je Trkaćki incident pošto optužuješ Hamiltona....
naravno da se treba pretjecati u zavojima, ali to naravno da će dovesti i neke sudare... Massa nije trebao toliko ulaziti u zavoj ako je vidio Hamiltona (sjetimo se koliko je govorio da je hamilton glup itd kada hamilton njega nije vidio)
massa je ostavio mjesto za napad i normalno je da je hamilton probao
Centurion
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Centurion »

ivancina je napisao/la:
Centurion je napisao/la:
massa je ostavio mjesto za napad i normalno je da je hamilton probao
pa to i govorim ^^
onaj vozač koji ne ide na napad, ne bi trebao voziti više....
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Lewis Hamilton reveals death wish: 'If I was going to go then in a racing car would be the way to do it'
Lewis Hamilton revealed yesterday he could think of no better way to die than at the wheel of a racing car.

Advertisement >>

The 26-year-old was speaking as he prepared for today's inaugural Indian Grand Prix, Formula 1's first race since the death of Indycar legend Dan Wheldon.

The 33-year-old, who Hamilton had met a couple of times, died instantly in a 15-car crash at the Las Vegas 300 a fortnight ago.

"If I was to pass away, I cannot imagine a better way, for me, personally," he said.

"I have always said if I was going to go then in a racing car would be the way to do it. Racing is what I love.

"Everyone will have Dan in their minds. But you have got to do what you do because you love it."

Wheldon's presence will be strongly felt at the Buddh International Circuit today with his initials emblazoned on the helmets of Jenson Button and Mark Webber, who knew him well, and black armbands worn by many of the drivers.

Ex-McLaren ace turned BBC commentator David Coulthard admitted he had prepared his parents in case the worst happened when he was on the track.

The Scot told them he would not die in fear but battling his racing car until the moment "the lights suddenly went out" - an experience he had already felt when knocked out in a high-speed smash.

"Maybe I should warn my parents," Hamilton told The Sunday Mirror.

"I feel exactly the same.

I haven't sat down and told them anything because I think they know. Even when I was in karting, that fear is part of it. "But they know that there is nothing else I would rather be doing regardless of what happens to me."

Hamilton faces another tough task to win today's race after being slapped with a three-place penalty for ignoring waved yellow safety flags on Friday.

Sebastian Vettel is redhot favourite to notch up his 10th victory of the year from the 28th pole of his career.

ovaj lik je skrenuo ako je ovo istina. Bolje neka ode u penziju jer ako ovako nastavi ne bude dobro #-o :roll: . Britanci stvarno nemaju granica u tisku
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Razmišljanje pravog vozača i zaljubljenika u motosport. Slično je izjavio i Senna.

But you have got to do what you do because you love it.

Kaj bi ti izabrao to ili dugu i tešku bolest?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Razmišljanje pravog vozača i zaljubljenika u motosport. Slično je izjavio i Senna.

Pa nebim , misilm da sad nakon ovih tragedija izjava mu baš i ne stoji . A s ovakvom voznjom lako bi mogao sebi ispunit zelju, a i mogo bi jos koga povuc .. Nek se on malo ohladi pa neka se vrati onaj stari Lewis. A i ovo isfuravanje njegovo na Sennu je malo smiješno
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 30 lis 2011, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Morate ga razumijet,covjek je raskinuo sa ribom pa je pozelio umrijeti :) :)
Alonsista hasta la muerte..
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

Dani je napisao/la:Razmišljanje pravog vozača i zaljubljenika u motosport. Slično je izjavio i Senna.

Čuj šta bi izabrao pa nisu mu valjda to jedine dvije opcije?Ne postoji nikakva treća opcija? #-o
...put u raj nije posut ružama...
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

F1NAC je napisao/la:

Pa nebim , misilm da sad nakon ovih tragedija izjava mu baš i ne stoji . A s ovakvom voznjom lako bi mogao sebi ispunit zelju, a i mogo bi jos koga povuc .. Nek se on malo ohladi pa neka se vrati onaj stari Lewis. A i ovo isfuravanje njegovo na Sennu je malo smiješno
To je njegova izjava: " If iI ever happen to have an accident that eventually costs me my life, I hope it is one go. I would not like to be in a wheelchair. I would not like to be in a hospital suffering from whatever injury it was..."

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:
F1NAC je napisao/la:

To je njegova izjava: " If iI ever happen to have an accident that eventually costs me my life, I hope it is one go. I would not like to be in a wheelchair. I would not like to be in a hospital suffering from whatever injury it was..."
bolje nek se on zamara s tim da prođe ciljem u jednom komadu. Dosta je bilo u ovih 3 tjedna nesreća . Nek bude zahvalan što je živ
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

To je izjava Senne majstori koji pratite f1, a ne znate poznatu izjave velikog Barzilca nekoliko mjeseci prije njegove pogibije. Hamilton je izjavio da bi radije poginuo vozeći bolid nego da ga ugrie zmija ili ubiju u pokušaju pljačke. Da li je to stvarno njegova izjava , ne mogu tvrditi, ali mi je razumljiva.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:To je izjava Senne majstori koji pratite f1, a ne znate poznatu izjave velikog Barzilca nekoliko mjeseci prije njegove pogibije. Hamilton je izjavio da bi radije poginuo vozeći bolid nego da ga ugrie zmija ili ubiju u pokušaju pljačke. Da li je to stvarno njegova izjava , ne mogu tvrditi, ali mi je razumljiva.
ma glup je (hamilton) . Ovakvim izjavama samo privlači pozornost vodecih ljudi u organizaciji trke. Normalno da kad bude neki incident a da je hamilton umiješan da ce njega gledat prvo . Neka on te izjave zadrzi za sebe, a smrt tamo negdje sa svojom zenom ( ako je bude imao ) u 90 - im godinama pa nek ga srce trefi.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

kako ga nevoliteeeee.... sve sta napravi vam nevalja....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

McLewis je napisao/la:kako ga nevoliteeeee.... sve sta napravi vam nevalja....
kao i vi massu . ista pašta
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Massa i hamilton ne mogu u istu rečenicu. Jednostavno brazilac nije dorastao englezu po vozačkim kvalitetama. Tko misli da je, očito ima lošu percepciju.

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Dani je napisao/la:Massa i hamilton ne mogu u istu rečenicu. Jednostavno brazilac nije dorastao englezu po vozačkim kvalitetama. Tko misli da je, očito ima lošu percepciju.
mozda je bolji ali neznam da li je pametniji ;)
Alonsista hasta la muerte..
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Massa i hamilton ne mogu u istu rečenicu. Jednostavno brazilac nije dorastao englezu po vozačkim kvalitetama. Tko misli da je, očito ima lošu percepciju.
nije ni Hamilton vise dorastao pretjecanju
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Je samo ti to ne vidiš. Vjerojatno pratiš wrc previše.

slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

F1NAC je napisao/la:
McLewis je napisao/la:kako ga nevoliteeeee.... sve sta napravi vam nevalja....
kao i vi massu . ista pašta
nije, bar kod mene.... massa nije ta klasa vozaca, i to pokazuju rezultati, danas ni po cemu nije lewis kriv pa opet palite po njemu... kad dobije kaznu nek ju je dobio, kad nedobije trebao ju je dobit .... stalno lewis kriv.... bez obzira na ovo sa lewisom massa nije dorastao da vozi ferrari.... vozac napravi istu glupost dva puta u dva dana.... jedini on pogodi onaj rubnik i potrga si ovjes....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Dani je napisao/la:Je samo ti to ne vidiš. Vjerojatno pratiš wrc previše.
da moguće. Hamilton bi tamo bio super, mogo bi se razbijat kolko god ga je volja a da ne uništava drugima trku
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

To se zove dvoličnost. Massa ima svog darkhorsea 8 ne zbog boje kože ) koji se zove Hamilton. To traje još od 2008. i incidenta u Japanu.
Izjava nakon utrke:
Prije utrke smo stali jedan do drugog i nije progovorio ni riječ sa mnom. Ja sam mu poželio sreću za utrku, a onda se dogodilo to u utrci. Nije mi pružio nimalo mjesta i sudarili smo se. Osjetio sam neke vibracije nakon toga i bolid se nije ponašao normalno. Sve u svemu, pritiskao sam koliko sam mogao, ali vremena su bila zaista loša.”

Očito je da je Massa izgubio kompas.

slika
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Nisam mislio da cu ovo reci ali ja bi nazad starog Hamiltona. Treba ga resetirati jer ove sezone je katastrofalan.
Neka nakon sezone ode na neki napušteni otok na par tjedana i dobro razmisli što se dogodilo i gdje je problem.
Odgovori