samo što nisam stigo

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Pa nije poanta u tome kako nisam, tup sam, smotan, ili jednostavno nedvoljno pametan da to skontam, nakon što netko kaže "ajmo probati da vidimo kako prolazi prvi zavoj!"Armanini je napisao/la: al damn - pa kako nisi skontao da se cule vratio i da je for real
bod za najvise krugova u vodstvu? da mi je znat u kojoj se to seriji za to dobiva bod... prvi put čujem.Armanini je napisao/la: jel to ovako ok? bod za pole i bod za najvise krugova u vodstvu il cemo bez toga?
Jesi siguran da si najmlađi?Mansell je napisao/la:Bod za najmlađeg vozača...
Magyar Janosh Rabotava e za zezanje druzenje i zabava, nemoj nekoj da kratel! Znaci nema da ima nikakva trka! Moze da organizirame neso ako sakate ali strogo za zabava
Ke vidite deka se pusteni abs tc krshenje itn za polesno da se vozi i da bide dostapno za sekogo...
SETUPOT vo momentot e FIXED, ako sakate ke go pustam, ke glasame
Ako ima bilo sto , pisete tuka ke sredime
Srekni praznici!
Da ne setam po forumi, eve tuka ke gi pokanam site vozaci od site balkanski ligi da dojdat na server, da napravat vreme i da se zabavuvame
ma sve stoji.. i kad sam poslije razmislio o tome bas je ruzno od nas bilo.. neznam zasto nije nitko votao.. ja se nezelim osjecat vise odgovornim od ostalih, iako sam siguran da sam odmah votao za res da bi i neki ostali.. al to isto vrijedi za ostale.. al valjda nam je svima bilo cudno da netko nije skuzio, a sad kad gledam, ti ni kriv ni duzan spusio utrku zbog nekog il neceg drugog..Pa nije poanta u tome kako nisam, tup sam, smotan, ili jednostavno nedvoljno pametan da to skontam, nakon što netko kaže "ajmo probati da vidimo kako prolazi prvi zavoj!"
Poanta je da nitko nije skontao da sam se ja zajebo nakon što sam to i napisao.
restartali smo po dogovoru dok ne dodje cule, kad je dosao i kad smo poceli formacijski svi - to je bilo to za nas - vise ne gledas chat i iskljucis se sljedecih 40 minA o restartanju ili ne-restartanju dovoljno govori podatak da smo 3 ili 4 puta jučer restartali trku.
valjda u americkim serijama..bod za najvise krugova u vodstvu? da mi je znat u kojoj se to seriji za to dobiva bod... prvi put čujem.
New for 2009, 2 points (instead of 3 points, as in previous years) will be awarded for the driver who leads the most laps, and 1 point will be awarded to the driver who claims the pole position, except at the Indianapolis 500.
pole da, al najbrzi krug u utrci nema posebnog znacaja.. broj krugova u vodstvu je vec nesto konkretno, i direktno je vezano uz race..1 bod ide eventualno za pole i najbrži krug u utrci
a čuj, meni je to pravilo bezveze jer iovako onaj koji pobijedi u 90% slučajeva ima i najviše krugova u vodstvu. A iovako je razlika u f1 bodovanju velika izmedju 1. i 2., pa zašto bi onda bila još veća..Armanini je napisao/la: pole da, al najbrzi krug u utrci nema posebnog znacaja.. broj krugova u vodstvu je vec nesto konkretno, i direktno je vezano uz race..
sto se mene tice ja bi bodovao samo utrku i amen, al posto se nismo dogovarali pitam..
da, samo sto nije bas tako i samo tako - da dodje lom na startu il u prvom zavoju gdje bi nastradalo 50% grida, naravno da bi se utrka "black flag-ala" i restartalakad se zelena svjetla na semaforu upale više nema restarta! Pa makar se ne znam što dogodilo... pa čak i da se svi porazbijamo u prvom zavoju, nema..
MarkoD je napisao/la: btw. BROC
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=217#217" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da nešto ne štima... staza je ROC Wembley 2008 a mod Abarth 1000TCR HISTORIC GT & TOURING CARS 1.0Armanini je napisao/la:MarkoD je napisao/la: btw. BROC
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=217#217" onclick="window.open(this.href);return false;
ja skinuo da vidim sto je unutra i unutra su 2 roc staze, pariz 2005 i roc 2008 mislim da engleska..
a od auta unutra su cortina i fiola iz hgtca..
sve skupa ima 280mb za skinut, i unutra je rfactor + staza + auti..
ja nisam ni pokrenuo, al jednom bi mogli probat roc stazu sa necim..
tamo u onoj temi s rezultatima
MarkoD je napisao/la:Mislim da nešto ne štima... staza je ROC Wembley 2008 a mod Abarth 1000TCR HISTORIC GT & TOURING CARS 1.0Armanini je napisao/la: ja skinuo da vidim sto je unutra i unutra su 2 roc staze, pariz 2005 i roc 2008 mislim da engleska..
a od auta unutra su cortina i fiola iz hgtca..
sve skupa ima 280mb za skinut, i unutra je rfactor + staza + auti..
ja nisam ni pokrenuo, al jednom bi mogli probat roc stazu sa necim..
http://www.youtube.com/watch?v=YYfdlctW ... e=youtu.be
da daArmanini je napisao/la:uf timski ce bit najzanimljiviji jos
koji put imaš dobre ideje, ali koji put znaš stvarno bubnut..Armanini je napisao/la:nego nisi poduplao bmwu bodove, a mislim da bi trebali tako jer je ipak premalo timova da bude blizu do kraja i ako samo jedan fali preveliki je minus za tim..
Armanini je napisao/la:nek bude nova tema za rezultate..
sređeno.Armanini je napisao/la:kimi malo si prekrstio neke, pa ispravi i to, sitnica, al svakom smeta
svejedno, može i v8...Armanini je napisao/la:btw, niste se ocitali za veceras.. za koji mod ste?
na žalost ne može, opet ulična pravila.Armanini je napisao/la:hottu stavi 2 boda jer mislim da je to skroz ok.. proslu je odvozio cijelu, a siguran sam da bi i ovu, tako da odvozeno vrijeme nije toliko ni bitno jer nas je 8 zavrsilo utrku..
mislio sam da probamo konacno taj long beach..svejedno, može i v8...