Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

harrahotto
Ja sam: Vozač

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la harrahotto »

ajde me pliz sačekajte sa qualama ako me nema...
samo što nisam stigo :D
harrahotto

E pa momci
ovo mi je bilo potpuno ne drugarski s vaše strane večeras.
Nije da tražim nešto extra, ali ako nekoga čekamo da se pokenja i restartamo race 5 puta, ne vidim di je problem da se još jednom to napravi zato jer netko nije znao da se isti vratio s kenjanja.. barem meni ne bi bio to problem napraviti.
u svakom slučaju, nije mi to kul, pogotovo nakon što cijelu večer ispretumbam da bi se došao vozat. možda sam ja u banani, ali mislim da bi takav potez sa strane svih suigrača bio potpuno ok. možda očekujem previše. ne znam da li ću nastaviti ligu, jer mi je ovo i ovako bezveze.
žao mi je.
vidimo se
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

hotto stvarno nam je zao sto je tako ispalo, i potpuno si u pravu! nazalost uvijek smo imali praksu da nema restartanja utrke jednom kad krene i time smo se vodili danas, pa nitko nije bas znao kako odreagirat..
nadam se da ces sutra bit malo manje ljut pa da nam neces pobjec :)

al damn - pa kako nisi skontao da se cule vratio i da je for real :(

evo race report

http://f1hracing.podserver.info/league/ ... s/a1r.html" onclick="window.open(this.href);return false;

jel to ovako ok? bod za pole i bod za najvise krugova u vodstvu il cemo bez toga?
rFactor F1 HR server Info
slika
harrahotto

Armanini je napisao/la: al damn - pa kako nisi skontao da se cule vratio i da je for real :(
Pa nije poanta u tome kako nisam, tup sam, smotan, ili jednostavno nedvoljno pametan da to skontam, nakon što netko kaže "ajmo probati da vidimo kako prolazi prvi zavoj!"
Poanta je da nitko nije skontao da sam se ja zajebo nakon što sam to i napisao.
A o restartanju ili ne-restartanju dovoljno govori podatak da smo 3 ili 4 puta jučer restartali trku.
Ali sve ok, ne ljutim se ja, jedino mi malo glupo tako sudjelovati, i biti 5 kotač. Jednostavno mi ubija zabavu.
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Ok je tako,Arma,ok :santa:
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la: jel to ovako ok? bod za pole i bod za najvise krugova u vodstvu il cemo bez toga?
bod za najvise krugova u vodstvu? da mi je znat u kojoj se to seriji za to dobiva bod... prvi put čujem. :) Što je sljedece, bod za vozača s najmanje incidenata, bod za najljepši bolid? :)

1 bod ide eventualno za pole i najbrži krug u utrci kao što smo imali u nekim prije ligama, ali pošto se nismo prethodno niš dogovorili i pošto smo preuzeli sustav bodovanja iz f1 onda bolje bez toga...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Bod za najmlađeg vozača... :hehe:
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Mansell je napisao/la:Bod za najmlađeg vozača... :hehe:
Jesi siguran da si najmlađi? :D

btw. BROC
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=217#217" onclick="window.open(this.href);return false;
Magyar Janosh Rabotava e za zezanje druzenje i zabava, nemoj nekoj da kratel! Znaci nema da ima nikakva trka! Moze da organizirame neso ako sakate ali strogo za zabava
Ke vidite deka se pusteni abs tc krshenje itn za polesno da se vozi i da bide dostapno za sekogo...

SETUPOT vo momentot e FIXED, ako sakate ke go pustam, ke glasame

Ako ima bilo sto , pisete tuka ke sredime
Srekni praznici!

Da ne setam po forumi, eve tuka ke gi pokanam site vozaci od site balkanski ligi da dojdat na server, da napravat vreme i da se zabavuvame
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Pa nije poanta u tome kako nisam, tup sam, smotan, ili jednostavno nedvoljno pametan da to skontam, nakon što netko kaže "ajmo probati da vidimo kako prolazi prvi zavoj!"
Poanta je da nitko nije skontao da sam se ja zajebo nakon što sam to i napisao.
ma sve stoji.. i kad sam poslije razmislio o tome bas je ruzno od nas bilo.. neznam zasto nije nitko votao.. ja se nezelim osjecat vise odgovornim od ostalih, iako sam siguran da sam odmah votao za res da bi i neki ostali.. al to isto vrijedi za ostale.. al valjda nam je svima bilo cudno da netko nije skuzio, a sad kad gledam, ti ni kriv ni duzan spusio utrku zbog nekog il neceg drugog.. :/

neznam sto jos rec, ja sam mislio da ti se uzme vrijeme zadnje utrke pa dobijes bodove prema tome.. to je 9-o mjesto.. nije bajno, al je nes ?
A o restartanju ili ne-restartanju dovoljno govori podatak da smo 3 ili 4 puta jučer restartali trku.
restartali smo po dogovoru dok ne dodje cule, kad je dosao i kad smo poceli formacijski svi - to je bilo to za nas - vise ne gledas chat i iskljucis se sljedecih 40 min :)
ja se mogu pravdat da nisam vidio chat prozor :oops:
bod za najvise krugova u vodstvu? da mi je znat u kojoj se to seriji za to dobiva bod... prvi put čujem.
valjda u americkim serijama..
New for 2009, 2 points (instead of 3 points, as in previous years) will be awarded for the driver who leads the most laps, and 1 point will be awarded to the driver who claims the pole position, except at the Indianapolis 500.
1 bod ide eventualno za pole i najbrži krug u utrci
pole da, al najbrzi krug u utrci nema posebnog znacaja.. broj krugova u vodstvu je vec nesto konkretno, i direktno je vezano uz race..

sto se mene tice ja bi bodovao samo utrku i amen, al posto se nismo dogovarali pitam..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

hotto, mi smo 3,4 puta restartali ali dok utrka još nije počela! to je glavna razlika. Jednom smo restartali u formacijskom krugu i 2 puta dok je odbrojavalo ono vrijeme prije form. kruga (zato da ne moramo rs weekend). I sve to da pričekamo culeta. Nakon što je on došao svi su rekli da su spremni i krenuli smo. A nakon što utrka krene, kad se zelena svjetla na semaforu upale više nema restarta! Pa makar se ne znam što dogodilo... pa čak i da se svi porazbijamo u prvom zavoju, nema.. Jbg, to je ligaška utrka i takvo je pravilo. Ja ne znam gdje si ti bio otišao kad smo svi znali da će cule doć kroz idući minutu, dvije. I onda se ti javiš nakon što smo već krug i pol odvozili. Nzm, stvarno mi je žao, al nažalost sam si kriv...

Armanini je napisao/la: pole da, al najbrzi krug u utrci nema posebnog znacaja.. broj krugova u vodstvu je vec nesto konkretno, i direktno je vezano uz race..
sto se mene tice ja bi bodovao samo utrku i amen, al posto se nismo dogovarali pitam..
a čuj, meni je to pravilo bezveze jer iovako onaj koji pobijedi u 90% slučajeva ima i najviše krugova u vodstvu. A iovako je razlika u f1 bodovanju velika izmedju 1. i 2., pa zašto bi onda bila još veća..
vidim da je tako u indy caru da, al tamo ima smisla jer je bodovanje drugačije, do 33. mjesta i više zgusnuto. 50 40 35 32 30 28 26 24 22 20 19 18 17 16 15 14 13 12 12 12 12 12 12 12 10 10 10 10 10 10 10 10 10.
Čak 33. dobiva 10 bodova hh, malo im je čudno to bodovanje...
Po meni najbolje bez dodatnih bodovanja, al ako hoćete možemo stavit i anketu da se drugi izjasne.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kad se zelena svjetla na semaforu upale više nema restarta! Pa makar se ne znam što dogodilo... pa čak i da se svi porazbijamo u prvom zavoju, nema..
da, samo sto nije bas tako i samo tako - da dodje lom na startu il u prvom zavoju gdje bi nastradalo 50% grida, naravno da bi se utrka "black flag-ala" i restartala

nije stvar u indiju zbog drukcijeg bodovanja (nema veze iznos bodova - drukcije je bodovanje kod njih je im je grid velik)..

ja sam takodjer da se ne boduje dodatno..

ustvari ja sam da se boduje pole.. pa se izjasnite i ostali kako vama pase..

spojeni krugovi sa kvala

svi smo izlazili van staze, neki vise i cesce, neki manje, al mislim da je ok, barem za prvu..
neznam koliko stroge kriterije da gledamo oko krugova u kvalama, ovisi o stazi naravno, ovdje bi se valjda svi ovi krugovi brisali :D

btw, za sto ste veceras?

cemo odmah na monzu i trening il kakav v8?
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Ja sam za to da se boduju samo rezultati iz utrke i gotova prica. I nije nista bilo dogovoreno prije za to tako da nema smisla usred lige mjenjat pravila.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ok, neka tako i bude.. ako se ostalima ne svidja i misle da ce imat puno polova i fastesta, nek se slobodno zale :)
ionako realno, vas 3/4 cine tu elitu koja moze pokupit taj bod/dva..

btw, nije mjenjanje pravila kad pravila nisu odredjena ;)

ja neznam jel to tako danas opcenito, il je jednostavno to priroda komunikacije na virtualnim mjestima, al ja osjecam u svakom odgovoru na moje pitanje negativan ton i nekakav napad, odnosno vec pripremljenu obranu..

nismo se dogovorili, ja pitam da to odredimo, i svako misljenje sadrzi vec spremnu municiju u slucaju da zapocne rasprav :)
mislim , lijepo je obrazlozit svoj stav, al koji put nije potrebno ;)

nego.. nema nicijeg reporta da vidimo malo kako je bilo ispred i sto se dogadjalo..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

MarkoD je napisao/la: btw. BROC
http://www.raceplace.mk/forum/viewtopic.php?p=217#217" onclick="window.open(this.href);return false;

ja skinuo da vidim sto je unutra i unutra su 2 roc staze, pariz 2005 i roc 2008 mislim da engleska..
a od auta unutra su cortina i fiola iz hgtca..
sve skupa ima 280mb za skinut, i unutra je rfactor + staza + auti..

ja nisam ni pokrenuo, al jednom bi mogli probat roc stazu sa necim..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

evo, tablice su gotove. ;) pa možeš stavit na sajt...
http://upload.slike.com/?v=tNG2C.png
http://upload.slike.com/?v=Rd2f3.png
cuky, ti ih zalijepi onda tamo u onoj temi s rezultatima kad budeš stavljao rezultate...
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Armanini je napisao/la:
MarkoD je napisao/la: btw. BROC

ja skinuo da vidim sto je unutra i unutra su 2 roc staze, pariz 2005 i roc 2008 mislim da engleska..

Mislim da nešto ne štima... staza je ROC Wembley 2008 a mod Abarth 1000TCR HISTORIC GT & TOURING CARS 1.0

http://www.youtube.com/watch?v=YYfdlctW ... e=youtu.be
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

uf timski ce bit najzanimljiviji jos :)

nego nisi poduplao bmwu bodove, a mislim da bi trebali tako jer je ipak premalo timova da bude blizu do kraja i ako samo jedan fali preveliki je minus za tim..
nije ni duplanje jako fer, al mislim da je za tu utrku il dvije ok..?
tamo u onoj temi s rezultatima

neeeee

daj tko ce otvorit tu temu? pa to treba ujutro otvorit da se do podne sve ucita..

antimon taman mjesecni limit potrosi ako skoci pogledat tablicu :D

nek bude nova tema za rezultate..

btw, niste se ocitali za veceras.. za koji mod ste?
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

MarkoD je napisao/la:
Armanini je napisao/la: ja skinuo da vidim sto je unutra i unutra su 2 roc staze, pariz 2005 i roc 2008 mislim da engleska..

Mislim da nešto ne štima... staza je ROC Wembley 2008 a mod Abarth 1000TCR HISTORIC GT & TOURING CARS 1.0

http://www.youtube.com/watch?v=YYfdlctW ... e=youtu.be

pa to sam i napisao :)

s tim da je uz wembley unutra i pariz 2005 i uz fiolu cortina..
hehe hgtc 1.0 :) good old times :P

btw i dalje ne kuzim taj njihov krug.. odnosno oni odvoze pol kruga?
staza sa videa nije bas najsretnija, ovu cunjevi umjesto visokih pasica su fail.. ovaj sa fiolom u videu je dobro pokazao zasto ne valja staza :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... JQ#t=4293s" onclick="window.open(this.href);return false;

ovo vec izgleda na nes, 1.30 je krug i ima raceanja, pasice su postavljenje kako treba..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 29 pro 2012, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kimi malo si prekrstio neke, pa ispravi i to, sitnica, al svakom smeta ;)

hottu stavi 2 boda jer mislim da je to skroz ok.. proslu je odvozio cijelu, a siguran sam da bi i ovu, tako da odvozeno vrijeme nije toliko ni bitno jer nas je 8 zavrsilo utrku..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kimi opet nisi hottu stavio bodove.. :)

momci sto biste vozili veceras, vi koji biste vozili? :)
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Mene nema.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

Armanini je napisao/la:uf timski ce bit najzanimljiviji jos :)
da da :)
Armanini je napisao/la:nego nisi poduplao bmwu bodove, a mislim da bi trebali tako jer je ipak premalo timova da bude blizu do kraja i ako samo jedan fali preveliki je minus za tim..
koji put imaš dobre ideje, ali koji put znaš stvarno bubnut.. :D
kakvo duplanje bodova, to neka ulična pravila? :)
zamisli da mans dođe na utrku, a njegov timski ne dođe, i mans pobijedi, eto njima 50 bodova za poklon lol, nigdje veze..

Armanini je napisao/la:nek bude nova tema za rezultate..
Armanini je napisao/la:kimi malo si prekrstio neke, pa ispravi i to, sitnica, al svakom smeta ;)
sređeno.

Armanini je napisao/la:btw, niste se ocitali za veceras.. za koji mod ste?
svejedno, može i v8...

Armanini je napisao/la:hottu stavi 2 boda jer mislim da je to skroz ok.. proslu je odvozio cijelu, a siguran sam da bi i ovu, tako da odvozeno vrijeme nije toliko ni bitno jer nas je 8 zavrsilo utrku..
na žalost ne može, opet ulična pravila. :) Ne mogu mu dat 2 boda za ovu utrku koje je osvojio u prošloj (probnoj). Opet nigdje veze. Onda mogu i sebi dat 25 bodova jer sam pobijedio u probnoj, neka pravila se moraju znat i moraju za svih bit ista, jbg... Uostalom, kad je došao mogao je na stazu, s krugom zaostatka, osvojio bi koji bod... I meni je žao, al najviše si je sam kriv...
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Mansell »

Evo mog race reporta:
Definitivno nisam bio zadovoljan kvalama jer sam ostvario jako lose vrijeme u odnosu na svoj best. Problem je u tome sto dugo nisam vozio taj mod, reinstalirao sam rfactor pa nisam imao uopce setup, od bilokoje staze za taj mod. To sto mi je Cule poslao mi nije odgovaralo tako da sam krenuo u slaganje setupa i kod toga izgubio jako puno vremena. Kad sam uhvatio 1:20.7 bio sam siguran da je to to. U prvom izlazu sam izletio sa staze u zadnjem zavoju, a onda sam u drugom pokusaju vozio s oprezom, pa je takav bio i rezultat. U zadnji cas prije trke skidam krila na 11 9 i to mi je bio najbolji potez. Kimija se rijesavam u prvom krugu, a s Caletom je bilo malo vise posla. Necu opisivati borbu ali vrijedi pogledati replay iz Caletovog kokpita. U 11. krugu on grijesi i bio sam siguran da je pobjeda tu. Medjutim desio se veliki problem sa mojim kocnicama posto je brake duct bio na 1, a balans kocnica je bio postavljen dosta naprijed. U svakom slucaju nakon pitstopa u 16. krugu sam vise gledao na kocnice nego stazu na kojoj vozim. 30. krug sam zavrsio sa 0.5% prednje lijeve, produzio sam jos dva zavoja dalje i onda mi je otisla. Dobro sam se jos i izvukao. Cestitam svima koji su uspjeli zavrsiti trku i dvojcu na postolju:D Vidimo se u Monzi!
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

duple bodove za timski naslov smo rekli jos od kad, jer inace timsko prvenstvno nema smisla..

naravno da necemo mansu duplat bodove kad je sam, kao ni ostalima u prvih nekoliko..

mozda je duplo previse i sjebe neke ostale, al mozda da se doda polovica bodova koje je taj sam uzeo.. dakle u ovom slucaju bi bmw imao 12 bodova.. to je vec bolje.. a i prilicno je realno - usicario bi antisa 4 boda garant.. usicario bi on i vise ;)

a za hotta je stvar odluke i dogovora zbog glupe situacije za koju smo krivi mi..

ako ces se drzat strogo pravila (sto ne postoji nigdje i ne postupa se tako iz razloga!) onda je cule taj koji je trebao bit dq jer nije stigao na utrku.. hottu smo mi usrali i moras nac rjesenje..

da budem iskren nisam ni ja znao da je cule dosao na formacijski - taman sam kliknuo da odem na grid, 15-ak sec do starta formacijskog i slucajno uspio vidjet taj jedan culetov post i tako skuzio da je dosao i da startamo..

NITKO! se nije sjetio napisat da je sad for real, netko je trebao VELIKIM slovima napisat da startamo, cule prije svega (al obzirom da on inace zaboravlja tako neke stvari :D njemu je oprosteno :)

nas fail i ti bodovi nisu nekog znacenja, koliko simbolicnog..!

ofc, nije moja zadnja, al vjerujem da ce se vecina priklonit misljenju da drzimo stvari fer i da bude fun za svih..

sto pak tebe briga za 2 boda :)

sebi nemozes dat jer si vozio utrku, kao ni recimo culetu.. hotto nije! vozio zbog nase krivice, a obzirom da je vozio proslu cijelu postoji neki rezultat kojeg mozemo uzet kao mjerodavno (43 minute)..

eh da.. zasto mislim da je nasa greska i da mi trebamo umirit vodu - prvo zato jer sam ja prakticki na guz skuzio da je cule back (istina, skuzio bi u formacijskom brzo kad bi vidio 2 ferra ispred, al to ni poanta), a vaznije - pa upravo cinjenica da se desilo to da netko nije skuzio i bio svjestan pocetka, sto znaci da je propust.. ta nije hotto retaj da nekuzi sto se dogadja oko njega i nije da je kinez pa da ne kuzi.. ok, godine cine svoje :D al ipak ni jos za zabrinut se :P
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

svejedno, može i v8...
mislio sam da probamo konacno taj long beach..

ja cu sad ic vidjet ako je ok na serveru..

moze i f3 sto se mene tice, ja bi i na monzu vec :=
samo ono.. da se ne zasitimo.. ukoliko to nije rizik, i ostali su za f3, ja sam uvijek da se fura jedan mod sto vise, moj glas je cak skoro za f3 :)
slika
Odgovori