Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Walter je napisao/la:Ma imao je čitava predsezonska testiranja da se navikne na vožnju bez TCa, šta će se on sada navikavati pola sezone i gubiti dragocjene bodove. :gori:
Nije ni čudo što se najviše bunio novinarima ove zime o ukidanju TC-a. Sad je pokazao i zašto :oops:
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

vulshok je napisao/la:
Walter je napisao/la:Ma imao je čitava predsezonska testiranja da se navikne na vožnju bez TCa, šta će se on sada navikavati pola sezone i gubiti dragocjene bodove. :gori:
Nije ni čudo što se najviše bunio novinarima ove zime o ukidanju TC-a. Sad je pokazao i zašto :oops:
Ja sam to govorio još i prije sezone da me strah njega bez TC-a! Na žalost, izgleda da sam u pravu! Nadam se ne još dugo! :(
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

icegirl_no1 je napisao/la:sram vas bilo, svi vi ''ferrari fanovi'' :evil:
massa napavi jednu veliku grešku cijelog vikenda i već je jadan i bijedan, prestajete navijati za njega i serete po njemu..istina da mu je to druga utrka zaredom koju je zaje, al dajte mu vremena...kad se kimi tražil na početku prošle sezone u ferrariju, svi su pričali da je to normalno da mu treba dat vremena da se privikne na novi auto..e pa sad dajte malo vremena massi da se on prilagodi vožnji bez TC-a, ne zaboravite da je dečko prvi put sjel u f1 bolid bez TC-a na kraju prošle godine!! dajte mu šansu da se nađe i da pokaže da i on može voziti takav bolid bez problema...i ne zaboravite da je massa imal skoro pola sekunde bolje vrijeme od kimija u kvalifikacijama a imal je goriva za samo 1 krug manje!!znači da lik može puno, al očito mu nije još sve sjelo na svoje mjesto!! CHILL DOWN!!
slika
Drugarice, nama smeta njegov piskutavi glasić i baby faca, mi bi nekog sa "cojones", kao što je bio Nigel. I naravno, mora imat brkove.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

bez obzira na ove 2 utrke,jos vjerujem da moze popraviti stvari.Go Felipe!!!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la:bez obzira na ove 2 utrke,jos vjerujem da moze popraviti stvari.Go Felipe!!!
Iskreno se nadam da si u pravu!!! :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Nadam se da ce u iducoj utrci pokazati sta zna
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

imao je i kimi prošle godine, pa niko nije reč rekel... ;)
Schumy.d je napisao/la:Ja nisam rekao da je jadan ili da ne zna vozit, ali se vozaču Ferrarija ne smiju dogoditi ovakve 2 greške u 2 utrke! ;)
Morat će se popraviti, pod hitno jer ne znam da će u Ferrariju imat strpljenja čekati da se privikne na vožnju bez TC-a! :roll:
nisam citirala tebe, nego sam morala odgovoriti na ove vaše optužujuće postove :D
a i ako se ne sredi, kaj mu mogu? dat nogu u sredini sezone i stavili badoera koji bu bil još lošiji...hmmm..a možda vrate i schumija :D
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

icegirl_no1 je napisao/la:
nisam citirala tebe, nego sam morala odgovoriti na ove vaše optužujuće postove :D
a i ako se ne sredi, kaj mu mogu? dat nogu u sredini sezone i stavili badoera koji bu bil još lošiji...hmmm..a možda vrate i schumija :D
Ma ovu sezonu neće ga mijenjati bez obzira na sve, ali ako tako bude nastavio, iduća sezona u Ferrariju će mu biti upitna! ;)
puba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la puba »

Ajde dobro, pogriješio je sada je to iza njega. Nego, dajte se stavite u njegovu poziciju, on više nema pravo na pogrešku, mislim ima ali...
Kako će njemu biti u Bahreinu? Pod kakvim pritiskom će voziti? Baš me interesira kak bu to završilo?
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

stefano domenicali kaze da je izgleda vozacka pogreska
“Analizirat ćemo to, ali siguran sam da se radi o vozačevoj grešci.”

dok felipe kaze drugo
“Ne znam što se dogodilo. Potpuno sam izgubio bolid nakon što je zadnji kraj najednom otkazao. Vrlo sam razočaran, to nije start sezone kakav smo očekivali. Sada moramo biti koncentrirani na ostale utrke, još ih je 16. Imao sam čudan osjećaj u šestom zavoju, ušao sam prilično riskantno, no u sedmom sam se izvrtio. Sada je vrlo teško objasniti kako se to dogodilo. To nije zavoj kojemu se može prići agresivno, i izlijetanje nema nikakve veze sa nedostatkom kontrole proklizavanja.”
ja mislim da on dobro zna sta se dogodilo samo nece da prizna da je imao malo tezu nogu nego sto je smio imat na izlasku iz zavoja
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator

mislim da ce se vratit kak spada,jer pogledajte proslu sezonu.U Australiji je imao problema,krenuo je zadnji,pa je zavrsio u bodovima,u Maleziji je zezno stvar,a u Bahrain-u je pobjedio.Doduse vozili su s TC-om,ali ipak je dokazao da moze.Tako da...
slika
williams

Post Postao/la williams »

McLewis je napisao/la:stefano domenicali kaze da je izgleda vozacka pogreska
“Analizirat ćemo to, ali siguran sam da se radi o vozačevoj grešci.”

dok felipe kaze drugo
“Ne znam što se dogodilo. Potpuno sam izgubio bolid nakon što je zadnji kraj najednom otkazao. Vrlo sam razočaran, to nije start sezone kakav smo očekivali. Sada moramo biti koncentrirani na ostale utrke, još ih je 16. Imao sam čudan osjećaj u šestom zavoju, ušao sam prilično riskantno, no u sedmom sam se izvrtio. Sada je vrlo teško objasniti kako se to dogodilo. To nije zavoj kojemu se može prići agresivno, i izlijetanje nema nikakve veze sa nedostatkom kontrole proklizavanja.”
ja mislim da on dobro zna sta se dogodilo samo nece da prizna da je imao malo tezu nogu nego sto je smio imat na izlasku iz zavoja
Pa neće reći da je pogrješio :lol:
Evo šta je rekao inžinjerimanakon utrke: ''my car behaves very mysteriously''

:lol:
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

puba je napisao/la:Ajde dobro, pogriješio je sada je to iza njega. Nego, dajte se stavite u njegovu poziciju, on više nema pravo na pogrešku, mislim ima ali...
Kako će njemu biti u Bahreinu? Pod kakvim pritiskom će voziti? Baš me interesira kak bu to završilo?
Da i mene isto to zanima. Zamisli samo pritisak koji ima i još za vrijeme utrke VN Bahreina. Ne bih mu u koži bio (možda i bih :D )
kakav potpis staviti???
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

slažem se da će massa imati jak pritisak u bahreiu,ali ja njemu više ne vjerujem!on jednostavno nemože držat 100 posto koncentracije veći dio utrke(i to još bez TC-a)!
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

2007. je imao sličnu situaciju, svi su pljuvali po njemu i govorili kako nema pojma kad je izletio u dvoboju sa Hamiltonom pa se za tjedan dana dignuo iz mrtvih i odradio maestralan vikend u Bahreinu. slika

FORZA FELIPE!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Scuderia je napisao/la:heh,sad bi nesto rekao,ali bi otisao u off
da na to sm i ja pomislio kad sam vidio da dolazi onaj traktor/dizalica...
hehe čitam ti misli......

no anyway, meni je tog masse iskreno žao, jer dečko ima brzinu i uopće nije toliko loš, prvenstveni problem je to što on o sebi očito ima mišljenje koje nije realno, umjesto da prihvati činjenicu da nije ekstra klasa ( što je valjda svakom jasno da nije ) sam sebe uvjerava da je i onda jednostavno nadiđe vlastite mogućnosti, da je pametan spustio bi sam sebi tenzije i vozio opreznije, čovjek bi bio sporiji ali bi završavao utrke, a kad bi se kimiju nešto dogodilo i pobijedio te nikome nebi bio smiješan, ovako ljudi pljuju po njemu i sprdaju se.

najveća žalost u cijeloj priči je ta što on zbilja ima brzinu, ali nije dovoljno talentiran da je drži konstantno pod kontrolom, jbga. ima onih koji je uopće nemaju pa i dalje nemaju kontrolu tak da nije on otpisan slučaj.

ja mu svakako želim da se sabere i ima dobar i uspješan nastavak sezone. ali on nije za ferrari, jednostavno prebrz kad netreba i prenespretan kad treba....
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Maestro je napisao/la:
puba je napisao/la:Ajde dobro, pogriješio je sada je to iza njega. Nego, dajte se stavite u njegovu poziciju, on više nema pravo na pogrešku, mislim ima ali...
Da i mene isto to zanima. Zamisli samo pritisak koji ima i još za vrijeme utrke VN Bahreina. Ne bih mu u koži bio (možda i bih :D )
sad malo da ga i branim :D zna on i dobro,sjetite se prošle godine,jednu zabrlja a drugu briljira,pa opet ispočetka.... vratit ćže se samo da prestane griješit...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Da, super je to, moguca je i pobjeda u Bahreinu, ali IMHO, najvaznija osobina kod vozaca je upravo koliko grijese. OK, otkako su ukinuta pomagala se osjeti i razlika u brzini izmedju pojedinih vozaca pa nije vise sve do bolida, ali svejedno je najveca kvaliteta sto manji broj pogreski.
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

FICHO je napisao/la:2007. je imao sličnu situaciju, svi su pljuvali po njemu i govorili kako nema pojma kad je izletio u dvoboju sa Hamiltonom pa se za tjedan dana dignuo iz mrtvih i odradio maestralan vikend u Bahreinu. slika

FORZA FELIPE!
RESPECT!!!FORZA FELIPE... :evil:
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

FICHO je napisao/la:2007. je imao sličnu situaciju, svi su pljuvali po njemu i govorili kako nema pojma kad je izletio u dvoboju sa Hamiltonom pa se za tjedan dana dignuo iz mrtvih i odradio maestralan vikend u Bahreinu. slika

FORZA FELIPE!
Ja bih bio sretan da se to opet desi u Bahreinu, ali Massa je usijana glava i dok god se ne ohladi neće se promijeniti.
slika
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Walter je napisao/la: Massa je usijana glava i dok god se ne ohladi neće se promijeniti.
bumo ga mi oladili, hamper vode, i da vidiš.. :badgrin:
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Walter je napisao/la:

FORZA FELIPE!
Ja bih bio sretan da se to opet desi u Bahreinu, ali Massa je usijana glava i dok god se ne ohladi neće se promijeniti.
BRAZILAC,e u tome je sve...temperament i emocije ga ponesu,da mu je neko od roditelja švabo drugačije bi to bilo...ma dobro on če sad malo morati schumia i psihologa ferrarija posjećivati radi uzdrmanog samopouzdanja,ali nije se jednom desilo da oni koji su najviše kritikovani i stavljani na rub srama da se vrate i postanu oni koji se hvale,e ako se to desi ja ću massu smatrati istinskim šampionom,jer nije važno koliko duboko padneš,već koliko si sposoban da se brzo digneš...s toga da ponovim:FORZA FELIPE...
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la LeoZGB »

Ja mislim da bi vrhunske momčadi tipa ferrari i mclaren trebale imati jednog vrhunskog vozača i jednog odličnog i konstantnog vozača ili dva vrhunska što je dvosjekli mač. Svaka čast massi i njegovom dizanju iz pepela i uspoređivanju s feniksom ali momčad kao ferrari ili mclaren si nesmije dopustit da svaku drugu ili treću utrku vozać prosipa bodoves vojom greskom.

Ajde ono u Australiji izvrtio se ali mu je krepo bolid uostalom kao i kimiju ali onda drugu utrku za redom napravit isto makar nisi pod nikakvim pritiskom i izgubit svojoj momčadi 8 ogromnih bodova nije za samo tako preći preko toga.

Sta kad se desi monte carlo gdje je em mclaren bolji em massa nije takav fini vozać, pa onda kisne utrke pa jos ako se desi opet ovakva neka pogreska.

Kolko se sada ćini glavni mclarenov adut za uzet konstruktorski naslov je upravo massa. Nadam se da ce me tokom sezone razuvjerit u vezi svega sta sam tu napisao i to prvenstveno zbog ferraria ali bojim se da bih vrlo lako mogao biti u pravu.
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la ivana.zagreb »

-Briatore- je napisao/la:
Drugarice, nama smeta njegov piskutavi glasić i baby faca, mi bi nekog sa "cojones", kao što je bio Nigel. I naravno, mora imat brkove.
:smijeh:
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Odgovori