Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: BMW - Heidfeld

Post Postao/la bmw_sauber_f1 »

Dosta dobra utrka, Kubica i Nick su lijepo profitirali i odvozili super utrku. Nick je prvi otisao po gume ali je pao na 14 mjesto iza Toyoti pa je izgubio dosta vremena i bolji plasman na kraju. No ok utrka. Go Nick!
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

Odlična utrka! Robert je mudrom taktikom i koncentriranom vožnjom došao do trećeg mjesta, a Nick do petog. Do odlaska u boks, Robert i Nick su zbog teških bolida i problema s tlakom u gumama bili nešto sporiji, pa su ih neki vozači pretekli, ali nakon odlaska u boks i prelaska sa full wet guma na intermediate gume, dobili su na brzini i sigurno zadržali svoje pozicije, stečene zbog samo jednog odlaska u boks. Čestitke svima na sjajnoj taktici.
There is no power, like M Power.
sale
Site Admin
Site Admin
Navijam za: F1
Kontakt:

Post Postao/la sale »

M Power je napisao/la:Odlična utrka! Robert je mudrom taktikom i koncentriranom vožnjom došao do trećeg mjesta, a Nick do petog. Do odlaska u boks, Robert i Nick su zbog teških bolida i problema s tlakom u gumama bili nešto sporiji, pa su ih neki vozači pretekli, ali nakon odlaska u boks i prelaska sa full wet guma na intermediate gume, dobili su na brzini i sigurno zadržali svoje pozicije, stečene zbog samo jednog odlaska u boks. Čestitke svima na sjajnoj taktici.
Solidna utrka za BMW-ov dvojac.
Inače, dok sam čitao tvoj post, činilo mi se da čitam službeni press release od BMW Saubera. Nemoj ovo shvatiti kao nešto loše, samo kažem na što me asociralo tvoje komentiranje događanja - u ovom slučaju, striktno pozitivno i tipično "PR-ovsko" viđenje utrke :)

Jesi li razmišljao da se prijaviš za poziciju BMW-ovog PR menadžera ili glasnogovornika? Vidim da imaš "ono nešto" za taj posao, bio bi u ekipi koju voliš, zarađivao dobru lovu... Think about it ;)
$@Ł€: Tražite prije postanja slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Svaka čast obojici vozača. Kad se pogleda mjesta s kojih su startali i na kojima završili (za razliku od neke vrhunske momčadi), izuzetan rezultata. Svaka čast i nadam se da će zadržat dobru formu do kraja sezone.
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Theissen je jucer izjavio da Nick i Robert još ''nemaju'' ugovor za 09 i da ce cekati do kraja sezone. :roll:
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

A vidim da je na službenoj stranici osim njemačkog i poljskog, ubačen i španjolski jezik :lol:
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Stvarno prljavo od Theissena, Heidfeld ima sada 53 boda, a 5 puta nije bio u bodovima, izgubio je te bodove zbog pehova, siguran sam da bi bio ispred Kubice sada jer Robert nije bio 2 puta u bodovima. Puno puta je Nick izjavio da s ovim timom želi pobjedivati i ako budu mogli da bude prvak, i on tako nesto napravi. Svaka cast!
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Stvarno prljavo od Theissena, Heidfeld ima sada 53 boda, a 5 puta nije bio u bodovima, izgubio je te bodove zbog pehova, siguran sam da bi bio ispred Kubice sada jer Robert nije bio 2 puta u bodovima. Puno puta je Nick izjavio da s ovim timom želi pobjedivati i ako budu mogli da bude prvak, i on tako nesto napravi. Svaka cast!
Ti si vjerovatno jedina osoba na svjetu koja vjeruje da Heidfeld može biti prvak i da je bolja opcija za BMW od Alonsa mislim da su Barrichello i Coulthard više napravili za Ferrari/McLaren pa su ih se riješili kad su postali stari i spori :D
red_devil
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumacher - Ferrari

Post Postao/la red_devil »

Nick je lani imao priliku pobjediti u možda ponekoj utrci, a to što nije uspio je njegov problem. Da je takav auto vozio Fernando ili recimo MS imao bi najmanje jednu pobjedu.
A to što on želi pobjeđivati sa BMW-om je druga stvar. Mislim i ja želim povalit Nikolinu Pišek, ali onda će me Kike zaronit u dubinu i ugušit :lol:
Jednostavno Fernando Alonso je jači kalibar vozača od Nicka. Nick je dobar vozač, ali ne toliko dobar koliko ga ti dižeš ;)
.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Stvarno prljavo od Theissena, Heidfeld ima sada 53 boda, a 5 puta nije bio u bodovima, izgubio je te bodove zbog pehova, siguran sam da bi bio ispred Kubice sada jer Robert nije bio 2 puta u bodovima. Puno puta je Nick izjavio da s ovim timom želi pobjedivati i ako budu mogli da bude prvak, i on tako nesto napravi. Svaka cast!
Ti si vjerovatno jedina osoba na svjetu koja vjeruje da Heidfeld može biti prvak i da je bolja opcija za BMW od Alonsa mislim da su Barrichello i Coulthard više napravili za Ferrari/McLaren pa su ih se riješili kad su postali stari i spori :D
Heidfeld kada ima brz auto i on je brz, sjeti se 2007, 06, 05, tada je bio brz, prošle godine je redao cetvrta mjesta zaredom, sto govori da je jedan od najkompletnijih i najkonstantnijih vozaca, Alonso je samo u prednost sto ima taj pobjednicki mentalitet. I nisam ja jedina osoba onaj tko zna koliko Nick zna biti brz, u brzom autu bi bio jedan od najbrzih ili najbrzi. Theissen mu skracuje sljedece godine da pokaze ili ponovi dio sezone iz 2005.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

red_devil je napisao/la:Mislim i ja želim povalit Nikolinu Pišek
Nije ona loša samo mislim glup je osjećaj pošto je starija i sve to al nije ti loš izbor Alonso je puno bolji od Nicka
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

red_devil je napisao/la:Nick je lani imao priliku pobjediti u možda ponekoj utrci, a to što nije uspio je njegov problem. Da je takav auto vozio Fernando ili recimo MS imao bi najmanje jednu pobjedu.
A to što on želi pobjeđivati sa BMW-om je druga stvar. Mislim i ja želim povalit Nikolinu Pišek, ali onda će me Kike zaronit u dubinu i ugušit :lol:
Jednostavno Fernando Alonso je jači kalibar vozača od Nicka. Nick je dobar vozač, ali ne toliko dobar koliko ga ti dižeš ;)
Daj molim te BMW prošle godine je mogao samo zavrsavati iza najboljih. Evo sezone su skoro na svakoj utrci na postolju a sljedece ce moci pobjedivati. Nick je odličan vozac samo sto ga podcjenjujete.
Zadnja izmjena: bmw_sauber_f1, dana/u 15 ruj 2008, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

bmw_sauber_f1 je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
Pa falana qrcu da je u dobrom autu svak dobar pa kad je i onaj genije od Villneuvea uspija osvojit naslov
Pa onda nepodcjenjujte ga, nema bezveze nadimak Quick Nick.
Nisi skužija al nema veze :D go Nick go BMW :lol:
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Ante sexy je napisao/la:
Ante sexy je napisao/la:
Pa falana qrcu da je u dobrom autu svak dobar pa kad je i onaj genije od Villneuvea uspija osvojit naslov
Pa onda nepodcjenjujte ga, nema bezveze nadimak Quick Nick.
Nisi skužija al nema veze :D go Nick go BMW :lol:
aj dobro, whatewer. ;)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

bmw_sauber_f1 je napisao/la:Heidfeld kada ima brz auto i on je brz, sjeti se 2007, 06, 05, tada je bio brz, prošle godine je redao cetvrta mjesta zaredom, sto govori da je jedan od najkompletnijih i najkonstantnijih vozaca, Alonso je samo u prednost sto ima taj pobjednicki mentalitet. I nisam ja jedina osoba onaj tko zna koliko Nick zna biti brz, u brzom autu bi bio jedan od najbrzih ili najbrzi. Theissen mu skracuje sljedece godine da pokaze ili ponovi dio sezone iz 2005.
Pa ja ne znam koji tim ne bi više volio imat nekog sa pobjedničkim mentalitetom nego nego nekog tko je "samo" konstantan?! :roll: Svatko želi pobjednika...u vrhunskom sportu ne pale emocije i osrednjost!
slika
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

gringo73 je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:Heidfeld kada ima brz auto i on je brz, sjeti se 2007, 06, 05, tada je bio brz, prošle godine je redao cetvrta mjesta zaredom, sto govori da je jedan od najkompletnijih i najkonstantnijih vozaca, Alonso je samo u prednost sto ima taj pobjednicki mentalitet. I nisam ja jedina osoba onaj tko zna koliko Nick zna biti brz, u brzom autu bi bio jedan od najbrzih ili najbrzi. Theissen mu skracuje sljedece godine da pokaze ili ponovi dio sezone iz 2005.
Pa ja ne znam koji tim ne bi više volio imat nekog sa pobjedničkim mentalitetom nego nego nekog tko je "samo" konstantan?! :roll: Svatko želi pobjednika...u vrhunskom sportu ne pale emocije i osrednjost!
nisam ja ni rekao da nitijedan tim nebi volio imati vozaca s pobjednickm mentalitetom nego da theissen to uskracuje nicku sljedece godine, a on je to jako želio. nismo ga još nijednom vidjeli u pravom, brzom bolidu i racunao je da ce moci 09 pokazati svoju brzinu, ali...
M Power
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la M Power »

There is no power, like M Power.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

ovo mi je uljepsalo dan. :D
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Vettel fan »

čisto sumnjam, on će preći u BMW na kraju sezone, to su samo prićice, znaš i sam da svi u F1 pričaju jedno a na kraju ispadne potpuno nešto drugo.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mario 01 je napisao/la:
čisto sumnjam, on će preći u BMW na kraju sezone, to su samo prićice, znaš i sam da svi u F1 pričaju jedno a na kraju ispadne potpuno nešto drugo.
Nitko nezna sta ce se dogoditi sada, ja još uvjek vjerujem da Nick nece izaci van jer zaslužio je to mjesto, nakon tolikog truda u tom timu.
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

mario 01 je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la: ovo mi je uljepsalo dan. :D
Nitko nezna sta ce se dogoditi sada, ja još uvjek vjerujem da Nick nece izaci van jer zaslužio je to mjesto, nakon tolikog truda u tom timu.
stvarno tu si u pravu, Nicko je zaslužio to mjesto i mislim da se Alonso i Kubica ne bi dobro slagali i bilo bi dosta nezadovoljstva u BMW, mislim da ovaj dvojac koji sada imaju bilo bi dobro da ga zadrže, ali znaš i sam kad vozač počinje s pričama, ja ostajem, tu sam zadovoljan da taj vozač odlazi sigurno i to se uvijek tako prića da se "smire" navijači i probaju zadržat neki sponzori.
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

A znam, kao sto si rekao Alonso-Kubica je jak dvojac ali, Kubica nije spor kao Piquet da bi pustao Alonsa, Kubica to nece dati, ako kojim slučajem dođe Alonso u BMW, nadam se da ce ga Kubica poderati. :D
Vettel fan
Rezervni vozač
Rezervni vozač

bmw_sauber_f1 je napisao/la:A znam, kao sto si rekao Alonso-Kubica je jak dvojac ali, Kubica nije spor kao Piquet da bi pustao Alonsa, Kubica to nece dati, ako kojim slučajem dođe Alonso u BMW, nadam se da ce ga Kubica poderati. :D
što misliš ako dođe Alonso u BMW, jer bi njih dvojica imali ravnopravni status?
bmw_sauber_f1
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

mario 01 je napisao/la:
bmw_sauber_f1 je napisao/la:A znam, kao sto si rekao Alonso-Kubica je jak dvojac ali, Kubica nije spor kao Piquet da bi pustao Alonsa, Kubica to nece dati, ako kojim slučajem dođe Alonso u BMW, nadam se da ce ga Kubica poderati. :D
što misliš ako dođe Alonso u BMW, jer bi njih dvojica imali ravnopravni status?
Naravno da bi imali, ali kao sto sam vec rekao, Kubica nece dopustiti, ono sto si Piquet dopusta i bit ce razor, oni jesu prijatelji, al ovako kada bi dosao i kada bi ga Kubica gazio, loše bi zavrsilo, isto i obrnuto kada bi Alonso Kubicu gazio dogodila bi se ista stvar, Kubica mi se cini malo prgav.
f1 champs

Post Postao/la f1 champs »

Mislim da Alonso još ništa nije potvrdio već je rekao da mu je Renault prvi izbor i ako mu pokažu da mogu nešto napraviti slijedeće godine će ostati.
Sve je moguće slijedeće godine pa tako da Renault možda napravi dobar auto,sada govore o tome kako će smijeti razvijati motor(kako bi se izjednačili) i povećati će svoj trenutni budžet za 30 do 40 %....
Ukoliko Alonso vidi da Renault nema ništa za slijedeću sezonu tada je moguć njegov prelazak u BMW ili Hondu ,potvrđeni su pregovori između Alonsa i BMW-a ali je prirodno da Alonso više vjeruje ekipi koja je osvajala naslove(znači sposobni su zato) , nego ekipi koja to još nije učinila(osobno mislim da će BMW slijedeće godine biti auto za naslov) mada Renault nije trenutno u najboljoj poziciji.

Evo neki linkovi:
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 1510.shtml

http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5247.shtml
Odgovori