I to baš preko twittera, ne može nikako drugačije. Majko mila.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Onda tom logikom ako se njemu ne sviđaju Novak i Blažičko kao komentatori ima drugih opcija,nek ih ne sluša i ne kužim u čemu je problem.Slash je napisao/la:I ovo što je Čak citirao nije kraj teksta nego odgovor na komentar ispod teksta.
Ali velim, da smatram da nema kredibilitet, ne bih čitao tekstove i amen, pa ne kužim u čemu je problem.
Mladene (Slash je napisao/la:Pa nema problema, samo ne vidim smisao. Izbora za čitanje hvala bogu ima.
Meni je to malo mazohistički, čitanje nečega što smatram kompletnom idiotarijom, laži itd. Al velim ok, svakom svoje.
Zašto bi trebalo bit realnije da je bilo ko drugi? Možda zato što je radio taj posaoScuderia je napisao/la:da da, kako da ne. Od toliko ljudi, on je bas uzeo Jergovica.
![]()
Sta je sljedece ?
Ja znam super njemacki, i evo ja preko SMSa saljem njemackim komentatorima ispravke u komentiranju. Strahovito obozavam F1.Kenny je napisao/la:
Zašto bi trebalo bit realnije da je bilo ko drugi? Možda zato što je radio taj posao
Ne nisam se pitao, kužim poentuScuderia je napisao/la:Ja znam super njemacki, i evo ja preko SMSa saljem njemackim komentatorima ispravke u komentiranju. Strahovito obozavam F1.Kenny je napisao/la:
Zašto bi trebalo bit realnije da je bilo ko drugi? Možda zato što je radio taj posao
Vjerujes li mi ?
Sigurno se pitas kakve veze ovo ima sa Jergovicem ....
E pa ima, prouci malo sve o njemu sta se pise i sta se pisalo, siguran sam da ces doci do zakljucka cemu ona moja prva poruka na tu temu.
Haha, neznam kaj bi drugo rekel nego se samo smijal.Alonso Fernando je napisao/la: (Ovdje treba reći da je bio taj jedan vakuum kad Hamilton nije imao menadžera, točno u vrijeme kad smo Peter Windsor i ja polako vidjeli da od USF1 ekipe neće biti ništa. Nagovarao sam Petera – koji dobro poznaje oba Hamiltona – da skoči na tu priliku i da možda nas dvojica vodimo Lewisovu karijeru, Peter sa svojim vezama, ja sa svojim. Na žalost, Peter se preplašio i nije pristao. Mislim da je bila dosta dobra prilika, ali…)
Ja imam neke informacije o tome tko će naslijedit Bernija nakon što ovaj otiđe...ali ne mogu još o tome. Možda se može naslutit.dmarijon je napisao/la:Ako vam je to zabavno, pročitajte tek ovo:
Mladen
05.10.2012 u 14:39
Namjerno nikad ne čitam Hughesove najave u petak, pogotovo zato jer uz ovaj tekst na našem website moram pisati i radnu najavu za FOM-ovu TV produkciju, pa ne žilim nikakve utjecaje sa strane.
I moram reći, premda je Hughes jedan od najboljih F1 novinara danas, da FOM to (od ove sezone) naručuje od mene zato jer su ih njegove procjene zeznule nekoliko puta prije toga.
Imenovat ćemo ga Slashgringo73 je napisao/la:Ja imam neke informacije o tome tko će naslijedit Bernija nakon što ovaj otiđe...ali ne mogu još o tome. Možda se može naslutit.dmarijon je napisao/la:Ako vam je to zabavno, pročitajte tek ovo:
Mladen
05.10.2012 u 14:39
Namjerno nikad ne čitam Hughesove najave u petak, pogotovo zato jer uz ovaj tekst na našem website moram pisati i radnu najavu za FOM-ovu TV produkciju, pa ne žilim nikakve utjecaje sa strane.
I moram reći, premda je Hughes jedan od najboljih F1 novinara danas, da FOM to (od ove sezone) naručuje od mene zato jer su ih njegove procjene zeznule nekoliko puta prije toga.
Utrke u Hrvatskoj trebao bi komentirati netko pametan i kvalitetan, kao glavni komentator, i ja kao su-komentator. Ali, to se više ne može dogoditi.
...mislim da je "glavni lik" u cijeloj priči bio Dijaković - čovjek neizmejrne ljubavi prema F1 ali jako loše komunikacije i poprilično veliki naivac...nekako mi je on ostao kao pozitiva sa te strane...možda griješim no...dmarijon je napisao/la: Koliko god ti komentatori i griješili (ponekad sporadično, ponekad bez izlike), mislim da je strašno licemjerno tako ih javno prozivati i kritizirati.
Da nije njih, tj. cijele te ekipe, F1 u Hrvatskoj ne bi bilo.