koliko ja znam imaju ugovor do 2012... jedino ako ih kriza ne sroza... ali cisto sumnjam...Dero je napisao/la:Jedini ce biti problem ako je Renaultu ovo zadnja sezona u formuli1^^
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lotus F1 team
Re: Fernando Alonso

-
- Početnik
- Navijam za: Alonso
Do 2012. ili dok don Flavio ne kaže da je dosta? Ne znam, nemam insajderske informacije ali mislim da je prije ono drugo...elf je napisao/la:koliko ja znam imaju ugovor do 2012... jedino ako ih kriza ne sroza... ali cisto sumnjam...Dero je napisao/la:Jedini ce biti problem ako je Renaultu ovo zadnja sezona u formuli1^^
-
- Navijam za: Renault
- Kontakt:
I ja sumnjam da bi se Renault mogao poviući tako skoro. Pa nisu oni Honda da pobjegnu iz F1 pri prvoj naznaci da bi sezona mogla biti loša... 
Pogotovo ne ankon današnjeg rezultata. Vidjeti ćemo što će utrka donijeti ali sam veliki optimist kad je Fernando u pitanju.

Pogotovo ne ankon današnjeg rezultata. Vidjeti ćemo što će utrka donijeti ali sam veliki optimist kad je Fernando u pitanju.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Dobar posao Alonsa, treba vidjeti koliko je težak, jer možda u utrku krene na mekanim gumama.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Nije bezveze Fernando davao optimistične izjave,ovo je dobar korak naprijed treba samo potvrdit u utrci sutra,a kao što sam i prije govorio u Španjolskoj ćemo tek vidjet pravo stanje stvari.Bravo za njega,ubija Piqueta u pojam 

...put u raj nije posut ružama...
-
- Kontakt:
Ma Piqueta treba ubiti zapravo!Chuck Norris je napisao/la:Nije bezveze Fernando davao optimistične izjave,ovo je dobar korak naprijed treba samo potvrdit u utrci sutra,a kao što sam i prije govorio u Španjolskoj ćemo tek vidjet pravo stanje stvari.Bravo za njega,ubija Piqueta u pojam
Ide mi na živce stalno njegovo kukanje jer ničim nije pokazao da bi se mrvica pozornosti trebala posvetiti prema njemu. Dao bih mu još jednu šansu i onda adio!
- maminho_
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso-Renault
jel neko ima podatak kolko je puta piquet bio 17. u kvalifikacijama
nema sta,covjek u kojeg se mozes pouzdat
nema sta,covjek u kojeg se mozes pouzdat
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Mislim da Alonso ide na kraći prvi stint sa mekšim gumama, a možda se i nada SC-u. Taktika da zadnji stint vozi na tvrđim gumama Kubici je mogla donijet pobjedu u Australiji. Alonso je svakako kapacitet da takvu taktiku iskoristi maksimalno.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Početnik
Da, ali bi taktiku mogla donekle određivati i težina auta...Ali po izjavama, nije nešto prelagan...
-
- Kontakt:
Alonso je (potvrđeno) najlakši na gridu ali, poznajući njega, ima dobar razlog za to. I ja isto mislim da pokušava primjeniti Kubičinu strategiju iz Australije.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Kolko ja tu vidim alonso ima goriva za 10 krugova... hm... nisam bas preoptimistican... iako vettel ima za 2 kruga vise... nije to tak puno...
Pos. Driver Car weight
1. Vettel 644.0kg
2. Alonso 637.0kg
3. Webber 646.5kg
4. Barichello 661.0kg
5. Button 659.0kg
6. Trulli 664.5kg
7. Rosberg 650.5kg
8. Raikkonen 673.5kg
9. Hamilton 679.0kg
10. Buemi 673.0kg
Pos. Driver Car weight
1. Vettel 644.0kg
2. Alonso 637.0kg
3. Webber 646.5kg
4. Barichello 661.0kg
5. Button 659.0kg
6. Trulli 664.5kg
7. Rosberg 650.5kg
8. Raikkonen 673.5kg
9. Hamilton 679.0kg
10. Buemi 673.0kg
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ovo jos nije vidjeno,kakva borba.Bravo momci.

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
A itko može od kante do podija to je majstor , tako da ( iako nisam njegova navijačica ) volila bi ga vidit na podijumu sutra ... svaka čast za kvale iako sam ga očekivala nasmijanijeg .
... Forza Massa ...
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Pocet ce se on smijati cim prvu pobjedu ove sezone ugrabi.
- elf
- s.j.f1
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
naravno, svaka čast Alonso, još da ima dobrog timskoga kolegu...elf je napisao/la:Nando je opet dokazao tko je kralj na stazi... svaka cast...
Alonso & F1 forever !!!!!!!!!!

- jaki
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
Alonso je odvezao jako dobro, ali uz korekciju goriva to je tek 6 vrijeme. Dakle ako baš hoćete nekog isticati za maestralnu vožnju onda je to Trulli.
- tomidix
- Test vozač
hm.. jel to onaj isti trulli koji je nakon prve utrke toliko nahvalio toyotu da bi covjek mislil da ce u svakoj trci i kvalama bit medu prvih 5... prema tome... ima jako upravljiv bolid... normalno da u njega mozes dodati vise benzina...
- elf
jaki je napisao/la:Alonso je odvezao jako dobro, ali uz korekciju goriva to je tek 6 vrijeme. Dakle ako baš hoćete nekog isticati za maestralnu vožnju onda je to Trulli.
ovo je prilicno navijacki post... zavidnicki... zajedajuci...

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Moje misljenje je bilo da je alonso dosta lakši od ostalih (Brawn GP-a). Ne vjerujem da će biti na postolju ali će se borit za 4, 5 boda. 

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
pa lakši je od Brawna,al to može bit dobra taktika,jer ako bude suho vrijeme onda će ključnu ulogu igrat gume,pa tako mislim da će alonso na početku rješit se mekih guma,slično kao kubica u australiji,s tim da su na istoj taktici i RB.
...put u raj nije posut ružama...
-
- Početnik
Pa Trulli je izjavio da nije zadovoljan rezultatima kvala, tj. da je očekivao malo bolje vrijeme, a po meni je maestralno odvozio Webber!jaki je napisao/la:Alonso je odvezao jako dobro, ali uz korekciju goriva to je tek 6 vrijeme. Dakle ako baš hoćete nekog isticati za maestralnu vožnju onda je to Trulli.
I Nando, naravno

- tomidix
- Test vozač
Ja bih rado pohvalio i Vettela koji je u svim rundama radi problema s bolidom morao koristiti samo 1 izlazak... Znaci da je covjek stvarno bio skoncentriran na ono sto radi... Svaka cast sebastiane iako te falim u krivoj temi... Volio bi da Alonso bude na postolju ali nekako sam jako jako skeptican... Nadam se nekom Alonsu u boksu u 10. i safety autiču u 11. krugu... pa da se onda veselimo malo kao u singapore-u...
GO NANDO!!!
GO RENAULT!!!

GO NANDO!!!
GO RENAULT!!!
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Srečom Piquet je uvjek spreman za pomoč, ionako neće stič do bodova pa kad Alonso izađe nacilja zid i pobjeda je tu, samo mora izdržati tih 10 krugova.tomidix je napisao/la:Ja bih rado pohvalio i Vettela koji je u svim rundama radi problema s bolidom morao koristiti samo 1 izlazak... Znaci da je covjek stvarno bio skoncentriran na ono sto radi... Svaka cast sebastiane iako te falim u krivoj temi... Volio bi da Alonso bude na postolju ali nekako sam jako jako skeptican... Nadam se nekom Alonsu u boksu u 10. i safety autiču u 11. krugu... pa da se onda veselimo malo kao u singapore-u...![]()
GO NANDO!!!
GO RENAULT!!!

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio