Da bar, ha, ha, ha, mogu ti i reči svoje mišljenje ali bolje da me ne izazivašDani je napisao/la:Da li će biti ovoga ove godine?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Da bar, ha, ha, ha, mogu ti i reči svoje mišljenje ali bolje da me ne izazivašDani je napisao/la:Da li će biti ovoga ove godine?
A naravno, tipfelerzizi je napisao/la:Icy je napisao/la:Samo da se malo osvrnem na tvoju usporedbuBahrein: Rosberg 0.35 desetinke brži u kvalifikacijama, 4 sec u utrciVleki je napisao/la: Znači ovako: u bahrainu kvalifikacije - nekih 4 desetinke do pola sec u jednom krugu
U utrci su izjednačeni s tim da je rosberg brži na mekšim gumama dok ga schumi stišče na tvrđim - manje bitno
Australia kvalifikacije- rosberg "tere" schumachera i izjavljuje da je trebao biti pola sekunde brži, da nije imao onu grešku
Australija: Rosberg 0.05 desetinki brži (neću sad ulazit u pogrešku Rosberga ili štopanje Schumachera), utrka je bila kakva je bila a sam start je Schumacher odradio odlično, prošao je Rosbyja kao od šale.
Po mom mišljenju zaostatak između njih dvojice se sve više smanjuje, do europskih trki bi Schumi trebao bit brži i u kvalifikacijama i u utrci.
hoćeš reći sekunde
Da moram se složiti iako mi teško pada sve to, ne želim da sad ispadne da ga dižem u nebesa, očito je da će biti veliki "rat" između njih dvoje. Ovo sad su sve špekulacije i evo po mojem mišljenju u malaysiji bi se trebali vidjeti pravo stanje stvari - i u kvalifikacijam i u utrci, zato predlažem da još malo pričekamo sa komentarima, vaš izbor.dmarijon je napisao/la:Malo mi je neobično to što se zdravo za gotovo uzima da će Schumi "nakon par utrka postat brži od rosberga, da će rasturati..." ?
Meni se osobno čini da je 50 -50 da će postat brži ili da će ostati na ovom nivou, prosječna ili malo ispodprosječna klasa.Ako i bude brži od rosberga na kojoj utrci, baš me zanima kakav će biti score na kraju sezone
sumnjam da će schumacher otići na kraju 2010.,valjda ima ugovor na 3 godine...mislim da je dovoljno profesionalac da posao odradi do kraja.to što ga mediji razapinju,bilo je toga i prije pa nije utjecalo na njega.zna on šta može i koliko može,stvar je još malo prilagodbe i malo sreće koju sigurno nije imao u australiji.dobar rezultat će doć ove godine,u to sam siguran.ne znam,možda svi mi previše očekujemo,al meni jednostavno predivno što se vratio,čovjek je živuća legenda,i s nestrpljenjem čekam svaku utrku da vidim njegov napredak.Buba je napisao/la:Ne shvatam kako ljudi misle da Mercedes moze uhvatiti tek tako Mclaren,Ferrari i Red Bull iz jednog prostog razloga,sve tri navedene imaju vise zaposlenih od Mercedesa a neke i duplo veci broj radnika.....Nije isto kada na bolidu radi 900 i 450 ljudi,to kao prvo,kao drugo Mercedes nije dao neogranicen budzet kao Toyota da ne znaju sta ce sa parama nego imaju manji budzet i od Mclarena i od Ferrarija i od Red Bulla...trece nemaju nekog star-dizajnera poput Neweya,Alda Coste,Mclaren ima cak citav komitet aerodinamicara...jedine svijetle tacke Ross Brawn i Schumacher,da li ce sami oni biti dovoljni da se Wagen01 digne na razinu pace-setera vidjecemo,po mom misljenu jako tesko....Mercedes da je pametan trebao bi sada uposliti nekog vrhunskog dizajnera i injzenjera da pocne rad W02,i da se koncetrisu na 2011. ionako ce ova godina Schamcheru doci kao pripremna...ali je i jako bitno za Schumacherovu motivaciju da dodje ove godine do nekog dobrog rezultata da ne bi bilo posle 2010 bye bye...
Sramotno??King iCool je napisao/la:Sramotno je ovo šta je šuu pokazao u Australiji u utrci...prvenstveno mislim na to šta mu je tzrebalo 15 krugova da prođe Alguersuarija na stazi na kojoj ima mjesta za prestizanja...
Da, za čovjeka koji je tako "dobar"da ima 7 naslova.Schumy.d je napisao/la:Sramotno??King iCool je napisao/la:Sramotno je ovo šta je šuu pokazao u Australiji u utrci...prvenstveno mislim na to šta mu je tzrebalo 15 krugova da prođe Alguersuarija na stazi na kojoj ima mjesta za prestizanja...![]()
Čovjek bio 3 puta u boksu, mijenjao nos na bolidu, imao najviše pretjecanja na utrci i osvojio bod.
I to je tebi sramotno?
Kompleksi...King iCool je napisao/la: Da, za čovjeka koji je tako "dobar"da ima 7 naslova.
Ja nigdje nisam pročitao da je ostatak trke (nakon promjene nosa) vozio sa oštećenim bolidom, ako imaš link zamolio bih te da ga staviš (ili netko tko ima taj podatak). A u nekim njegovim izjavama naglasio je da je imao prekonzervativni set-up, i da mu je neka traka zaglavila na prednjem krilu.Igor18 je napisao/la:Pa prošao ga je 2 puta sa oštećenim bolidom i osvojio bod
Trebao sam napisati "sa vjerovatno oštećenim". Nakon utrke je Jergović iznio mišljenje da je onaj udarac poremetio nešto na bolidu (što je i moje mišljenje, nemora značit da je točno nisam tražio nigdje na internetu izjave) . Tim autima netreba puno da se nešto poremeti a udarac je bio solidan.gringo73 je napisao/la:Ja nigdje nisam pročitao da je ostatak trke (nakon promjene nosa) vozio sa oštećenim bolidom, ako imaš link zamolio bih te da ga staviš (ili netko tko ima taj podatak). A u nekim njegovim izjavama naglasio je da je imao prekonzervativni set-up, i da mu je neka traka zaglavila na prednjem krilu.Igor18 je napisao/la:Pa prošao ga je 2 puta sa oštećenim bolidom i osvojio bod
Imao je slabiji tempo. Međusobni omjer tko je bio brži je 17-41 u korist Rosberga. U 8. krugu su išli u boks (prelazak na slick), prvi krug nakon izlaska iz boksa razlika je bila 16.6 iza Rosberga. Do 29 kruga ta je razlika porasla na 29.6 sekundi. Toliko je bilo i nakon Nicove promjene guma. I od 34. kruga je razlika sa 29.5 sekundi do kraja trke došla na 52.7. Vjerujem da je taj "loš" set-up imao određenu ulogu, ali Schumi još nije onaj stari. Onaj stari bi pojeo ove sporaše, kao što je to Alonso napravio. Ali uvjeren sam da će njegova forma ojačati, a volio bih da se to ubrzo dogodi.Igor18 je napisao/la: Neznam sad kakva je vremena imao u odnosu na Rosberg ali ne mislim da je imao nešto slabiji tempo.
Ak neko ima podatke za usporedbu molio bih da stavi
Gle, oni koji ga ni prije nisu simpatizirali sada jedva čekaju nešto da mogu kritizirati i "pljuvati". OK sve je to u ljudskoj prirodi, al naravno nije lijepo i meni/nama koji ga simpatiziramo to se ne sviđa.pinkdpanter je napisao/la:šumi je star, nije više brz bla bla bla, sjetite se jordana, ošo čovjek u penziju, igro golf, baseball, i vratio se. Ekipa govorila nije on više AIR, mogo je ostat igrat golf kaj se vratio, klinci bu ga razvalili i .... i čovjeku je malo trebalo, i opla 3 naslova, najbolji strjelac lige itd itd.
Ne kažem da bu to slično ponovio i šumi, al pustimo ga malo, pa bumo vidli
Australia Race analysis.PDF - 0.09MBIgor18 je napisao/la:Mislil sam na vremena po krugovima, kako su vozili koji krug, koje je vrijeme najbržeg Schumacherovog i Rosbergovog kruga. To me zanima ak imaš neki link.
Na zaostatke utječe promet odnosno borba sa Algersuarijem i Pedrom i takvima.
schumacherov povratak jedino možeš uspoređivati sa jordanovim drugim, ne prvimpinkdpanter je napisao/la:šumi je star, nije više brz bla bla bla, sjetite se jordana, ošo čovjek u penziju, igro golf, baseball, i vratio se. Ekipa govorila nije on više AIR, mogo je ostat igrat golf kaj se vratio, klinci bu ga razvalili i .... i čovjeku je malo trebalo, i opla 3 naslova, najbolji strjelac lige itd itd.
Ne kažem da bu to slično ponovio i šumi, al pustimo ga malo, pa bumo vidli