Domaći nogomet

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Domaći nogomet

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Da, to stoji, samo je problem placa doticnog.
Ma Joe je već izjavio da više ne igra radi novca, da se je osigurao šta se toga tiče. Samo želi otići nekuda gdje bi igrao. A u Dinamu sigurno ima mjesta za njega, a i on je rekao da nema ništa protiv odlaska u Dinamo ili Hajduk. Vjerujem da bi se dogovorili oko plaće.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Još jedan naslov Dinama =D>
Sve čestitke,još kad bi to navijači znali cijeniti
...put u raj nije posut ružama...
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Najveće čestitke mojima!!!
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Sretan 100. rođendan najdražem klubu
GERMAN
Početnik
Početnik
Navijam za: Rosberg

Post Postao/la GERMAN »

đaba kad niko ne slavi.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

tomica je napisao/la:đaba kad niko ne slavi.
Klub je imao i gorih predsjednika(pogotovo u komunizmu) pa niko nije bojkotirao
Zato ako im je kako kažu klub iznad svega onda bi trebali biti uz klub bez obzira na sve.al to očito nisu pravi navijači
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

cek, znaci vi ne podrzavate zelju i htjenje navijaca da se promjeni ono sto unistava hrvatski nogomet i hrvatski sport opcenito?

ma zaista mi je tesko shvatit neke stavove..

bit cu oprezan i necu se upustat u neke rasprave ovdje, al kratko misljenje mogu dat - nema se cemu tu veselit, nit na cemu cestitat posto su svi ti naslovi osvajani uz pomoc i uz kumovanje.. znam da cete svi vi odgovarat drukcije stoga nemojte da se ne potezemo bezze jer je ishod uvijek isti..

uglavnom - nogomet i rukomet u nas je unisten.. pogle ostale sportove gdje nema gnjida mamica i gobca.. igra se sport i naslovi se osvajaju i van zagreba..

stoga - cestitke za veliki rodjendan i svaka cast i podrska navijacima koji bojkotiraju tu sramot!
rFactor F1 HR server Info
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:cek, znaci vi ne podrzavate zelju i htjenje navijaca da se promjeni ono sto unistava hrvatski nogomet i hrvatski sport opcenito?
ma zaista mi je tesko shvatit neke stavove..
Ako su pravi navijači onda ne okreću leđa klubu,ako im se ne sviđa struktura postoje drugi načini borbe a ovako samo štete svome klubu
Al volio bih da mi pojasniš,čime to on(vjerovatno misliš na Mamića) uništava hrv.sport?
Armanini je napisao/la:posto su svi ti naslovi osvajani uz pomoc i uz kumovanje.. znam da cete svi vi odgovarat drukcije stoga nemojte da se ne potezemo bezze jer je ishod uvijek isti..
Pa normalno da ću regirati drugačije kad to nije istina,pogotovo rije SVI(mogu ae složiti oko onog naslova koji je trebao biti Rijekin ali zaleđe od 30 cm se ne može nazvati kumovanjem pogotovo kad je na toj istoj utakmici sviran penal za Rijeku koji nije bio ;) )
Armanini je napisao/la:uglavnom - nogomet i rukomet u nas je unisten.. pogle ostale sportove gdje nema gnjida mamica i gobca.. igra se sport i naslovi se osvajaju i van zagreba..!
E sad pogotovo kad kažeš za rukomet onda stvarno :roll:
Ko smeta drugima da osvoje naslove,nemoj pričati da suci utječu na naslov jer su i Dinamo i RK Zagreb toliko bolji od suparnika da je smiješno spominjati suce
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

kazem - necu u raspravu..

na sve ove reply-eve se mogu samo slatko nasmijat..
neznam koliko godina imas, al kuzim tvoje shvacanje situacije koje se temelji na onome trenutnome.. tako da je uzalud se i raspravljat kad ne shvacas da je ova situacija sistemski radjena gotovo cijelo desetljece..
o rukometu necu puno ovdje jer nije mjesto, al samo cu ti sponeut lackovica i nacin na koji ga se maklo iz metkovica.. samo cu ti spomenut nacin na koji se tretira repka i na koji se nacin rjesavaju igraci koji su gradili tu istu repku i koji imaju jos toliko toga za dat i to jos godinama, al eto oni se prodat vise ne mogu, karijere su im izgradjene i zbog toga nema mjesta za njih, vec se ubacuju nedokazani mladi na kojima ti nasi dragi menadjeri mogu zaradit.. kao kontrast pogledaj malo neke reprezentacije koje su takodjer vrh u kojima su igraci od 40 godina.. al eto.. ti ces mi vjerojatno odgovorit da je drukcija politika kod nas u svidu pomladjivanja reprezentacije sto je smjeh da ne moze bit veci. igraci se ne kale i ne treniraju u reprezentaciji vec u klubovima i zovu se tek kad zasluze..

pitas kako mamic unistava hrvatski sport?! i sto da ti ja sad na to odgovorim osim da se opet lagano nasmijem..

tebi je samo ocito da su dinamo i zagreb toliko bolji od suparnika, jer mi ostali smo majmuni pa to ne znamo.. poanta ne lezi u tome..
hrvatski sport ima tradiciju, ne postoji samo vas omiljeni..
al kad surujes sa uefom onda je svakoj budali jasno zasto dinamo dobije simbolicne kazne, a hajduka se opizdi za zapaljenu baklju a valjda mximalnim iznosom..

uzalud se je natezat oko ove teme, jer je i vas mentalitet drukciji (naravno ne globaliziram za sve), smatrate da vam je sve bogom dano, ostatak zemlje za vas ne postoji..

pricas o 98 i rijeci? pa sve je jasno oko te sezone, jbni sudac je sam priznao sto mu je bilo naredjeno i koja mu je zadaca bila.. nemoj biti bas toliko zaludjen..

svjeziji primjer ti je utakmica prosle godine na kantridi.. rijeka koja je godinama smijeh od kluba na kantridi se moze suprostavit svakome i pobjedit dinamo i hajduk, pa eto.. pobjedu su imali, pobjedit smjeli nisu - pobjedili nisu..

i najbitnije na kraju - NHF, ovo vise ja sebi za dusu tipkam, vjerujem da zvuci kao poticaj na flame, vjeruj nije mi namjera svadjat se i prepucavat na ovom forumu, al moram odgovorit na ovakve nebuloze u gornjem postu jer jbga, mogao bi ovo citat netko tko je neutralan i ne nakrcan sa svim glupostima kao i mi pa bi mogao lako stvorit krivi dojam i stvorit pogresno misljenje pa u nekoj prici nekom frendu rec - ma daj sta ti je, pa mamic je car, ne unistava on hrvatski sport.. ;)
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Kao prvo preopširna tema za tipkanje po tastaturi.Kao drugo imam dovoljno godina čak mislim i puno više od tebe,iako ne vidim da je to bitno u ovoj raspravi.Još da odgovorim na ovo Vaš mentalitet-moja jedina veza sa Zagrebom je što sam tamo studirao 4 god i to je to.

Zatim prvo ću se samo kratko osvrnuti rukometa,govoriti o uništenju hrv rukometa je apsurdno kada imamo reprezentaciju koja je konstantno u vrhu,i te primjere što si naveo ja ne vidim kako RK Zagreb uništava hrv.rukomet,možemo eventualno govoriti o rukometnom savezu i ljudima u njemu.

Ti i dalje nisi naveo primjer na koji način uništav hrv.nogomet?Tu bacaš neke floskule kao mogu se samo nasmijat ali konkretno ništa...
Ja nemam namjeru niti ga braniti niti opravdavati.Koja je razlika između njega,Štimca,Sinovčića,Keruma,Svaguše,Ježića,Markovića....Ja ne vidim veliku razliku između njih
On nije razlog propasti hrv nogometa,digao je Dinamo na razinu respektabilnog kluba koji hrani reprezentaciju(Modrić,Ćorluka,Dudu,Lovren pa i Kranjčar...) koji se gotovo sam bori u Europi za hrv koeficijent(da nije Dinama bili bi u rangu s Farskim otocima) pa govoriti da je on svo zlo je nonsens
O drugim njegovim postupcima možemo raspravljati i vjerovatno bi se u dosta stvari i složili o njegovim manama

Moje osobno mišljene je ako imaš nešto protiv predsjednika onda se bori na sve druge legalne načine a ne ignoriranjem vlastitog kluba pa da je na čelu tog kluba i sam Osama Bin Laden.I u tom smislu ne podržavam navijače,i daleko su oni od cvijeća,nek se prvo riješe kukolja u svome žitu i distanciraju se od huligana koji prave štetu ne samo dinamu nego i Hrvatskoj

Nije se ni meni namjera tu raspravljati (i kao što sam rekao nezgodno je ovako preko tipkovnice reći ono sve što mislim o tome),ali brate pretjerao si dobrano,ovako ispadaš samo kao isfrustrirani navijač protivničkog kluba
Schumy.d
Legenda
Legenda

Daj Armanini, tko tu uništava hrvatski nogomet?
Pa Dinamo je jedina koliko-toliko svijetla točka hrvatske lige. Ostatak je u banani.

A to šta ti misliš da je Dinamo kriv za Hajdukov ili nečiji drugi neuspjeh, to je tvoja stvar.
Hajduku su krivi nesposbnjakovići koji vode taj klub. U zadnje 2,3 godine ste imali 5 različitih predsjednika i smijenili 3 uprave. Evo, sad im je došao još jedan tajkun koji samo misli kako će si napuniti svoj džep. Isto kao i Svaguša i Kerum. Čak je rekao da bi trebalo promijeniti ime stadiona radi love. Pa daj otvori oči malo.

Zdravko Mamić je isto budala, ali čovjek je snalažljiv da je to nevjerojatno. Ja bih volio da Boban bude predsjednik, ali mene nitko ne pita, a ovakav Dinamo i nije loš. Uz dobrog trenera i još jedno dobro pojačanje ni LP nije nedohvatljiva. ;)

A vi Hajdukovci i ostatak sjedite i plačite, bunite se na suce i šta ja znam, ali dok ne dovedete 5 ljudi koji znaju svoj posao, a ne neke slastičare i tajkune neće ništa od vas biti.
Zadnja izmjena: Schumy.d, dana/u 26 tra 2011, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
GERMAN
Početnik
Početnik

Post Postao/la GERMAN »

Armanini je napisao/la:kazem - necu u raspravu..

na sve ove reply-eve se mogu samo slatko nasmijat..
neznam koliko godina imas, al kuzim tvoje shvacanje situacije koje se temelji na onome trenutnome.. tako da je uzalud se i raspravljat kad ne shvacas da je ova situacija sistemski radjena gotovo cijelo desetljece..
o rukometu necu puno ovdje jer nije mjesto, al samo cu ti sponeut lackovica i nacin na koji ga se maklo iz metkovica.. samo cu ti spomenut nacin na koji se tretira repka i na koji se nacin rjesavaju igraci koji su gradili tu istu repku i koji imaju jos toliko toga za dat i to jos godinama, al eto oni se prodat vise ne mogu, karijere su im izgradjene i zbog toga nema mjesta za njih, vec se ubacuju nedokazani mladi na kojima ti nasi dragi menadjeri mogu zaradit.. kao kontrast pogledaj malo neke reprezentacije koje su takodjer vrh u kojima su igraci od 40 godina.. al eto.. ti ces mi vjerojatno odgovorit da je drukcija politika kod nas u svidu pomladjivanja reprezentacije sto je smjeh da ne moze bit veci. igraci se ne kale i ne treniraju u reprezentaciji vec u klubovima i zovu se tek kad zasluze..

pitas kako mamic unistava hrvatski sport?! i sto da ti ja sad na to odgovorim osim da se opet lagano nasmijem..

tebi je samo ocito da su dinamo i zagreb toliko bolji od suparnika, jer mi ostali smo majmuni pa to ne znamo.. poanta ne lezi u tome..
hrvatski sport ima tradiciju, ne postoji samo vas omiljeni..
al kad surujes sa uefom onda je svakoj budali jasno zasto dinamo dobije simbolicne kazne, a hajduka se opizdi za zapaljenu baklju a valjda mximalnim iznosom..

uzalud se je natezat oko ove teme, jer je i vas mentalitet drukciji (naravno ne globaliziram za sve), smatrate da vam je sve bogom dano, ostatak zemlje za vas ne postoji..

pricas o 98 i rijeci? pa sve je jasno oko te sezone, jbni sudac je sam priznao sto mu je bilo naredjeno i koja mu je zadaca bila.. nemoj biti bas toliko zaludjen..

svjeziji primjer ti je utakmica prosle godine na kantridi.. rijeka koja je godinama smijeh od kluba na kantridi se moze suprostavit svakome i pobjedit dinamo i hajduk, pa eto.. pobjedu su imali, pobjedit smjeli nisu - pobjedili nisu..

i najbitnije na kraju - NHF, ovo vise ja sebi za dusu tipkam, vjerujem da zvuci kao poticaj na flame, vjeruj nije mi namjera svadjat se i prepucavat na ovom forumu, al moram odgovorit na ovakve nebuloze u gornjem postu jer jbga, mogao bi ovo citat netko tko je neutralan i ne nakrcan sa svim glupostima kao i mi pa bi mogao lako stvorit krivi dojam i stvorit pogresno misljenje pa u nekoj prici nekom frendu rec - ma daj sta ti je, pa mamic je car, ne unistava on hrvatski sport.. ;)
Daj molim te da nije Mamica Dinamo bi zavrsio kao Hajduk to je cinjenica.
To sto tebe boli ovaj šesti naslov uzastopno i "uživaš" u stvarima protiv Dinama zaista je nepotrebno govoriti.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

yep, koliko je samo kupljeno igraca koji su vrijedili nesto u ostalim klubovima da bi ih ovaj posjeo na klupu na kojoj su samo i sjedili prije nego su isli na posudbu u kakvu lokomotivu il slicni dinamov produzetak? toliko da je to zasmetalo i fifu koja je pokrenula postupak upravo zbog toga, ali vrlo brzo se zaboravilo na to..

zato kazem.. nije potrebno raspravljati posto vi vidite sve cvijece i svijece, za vas eto sve funkcionira kako treba, dinamo jedina svijetla tocka..

a isfrustrirani navijac protivnickog kluba nisam, nemam veze sa nasim nogometom vec neko vrijeme, jer nema smisla nervirat se i razbijat glavu..
dinamo je znao bit oke, ali od kad su pocele ove fore sa ibanjezima i slicnim ludorijama, to je smijeh..

i dalje mislim da je ovakav nacin bojkota ispravan nacin, jer to je maximum sto udruga moze napravit i najvise sto uprava osjeti..

sto se tice mamica i njegovog menadjerskog nosa, tu mu nema ravnog.. i to u svjetskim okvirima.. tu mu svatko mora skinut kapu..

a btw, zaista ne znam kako mi mozete trubiti suprotno, kada eto bojsi protiv, a valjda vise nego ja..

jos jednom - cestitke na dugovjecnosti i za bolje svima nama, cekamo bolja vremena..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Armanini je napisao/la:yep, koliko je samo kupljeno igraca koji su vrijedili nesto u ostalim klubovima da bi ih ovaj posjeo na klupu na kojoj su samo i sjedili prije nego su isli na posudbu u kakvu lokomotivu il slicni dinamov produzetak?
Samo ću se osvrnuti na ovaj dio,na ostalo sam manje više odgovorio

Po toj logici Real,Chelsea,Barcelona,Inter,ManU.... uništavaju svoje lige i kompletno eur. nogomet
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

"Mamic vs Halilhodzic" - part 2
KLIK
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

oke, zaneramimo razliku u stavovima jer to ne vodi nigdje osim u pametovanje obje strane ;)

nego.. mozete li mi malo objasniti zbog cega su bojsi toliko kivni na mamica i drustvo, a neki navijaci dinama nisu?
gdje tu dolazi do razlike u misljenjima.. ?
slika
GERMAN
Početnik
Početnik

Post Postao/la GERMAN »

Armanini je napisao/la:oke, zaneramimo razliku u stavovima jer to ne vodi nigdje osim u pametovanje obje strane ;)

nego.. mozete li mi malo objasniti zbog cega su bojsi toliko kivni na mamica i drustvo, a neki navijaci dinama nisu?
gdje tu dolazi do razlike u misljenjima.. ?
Jer neki "navijaci" ni nisu pravi navijaci nego samo dolaze na utakmice raditi sr*nja
Spretni Pajkan
Početnik
Početnik
Navijam za: Mark Webber i male momcad

Post Postao/la Spretni Pajkan »

Domaći nogomet - jel to još ikog zanima? xD
RIP Ayrton da Silva Senna
1.5.1994 ~ 1.5.2011.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Dinamo ostao bez trenera.
KLIK
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Maminjo opet otjerao trenera. Ništa od rada u miru dok je on tamo. Ponaša se kao kakav indijanski poglavica. Sramota za klub.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la:Maminjo opet otjerao trenera. Ništa od rada u miru dok je on tamo. Ponaša se kao kakav indijanski poglavica. Sramota za klub.
Ma daj, to je krinka.
Očito je bilo da Vaha želi nekud dalje. Dinamo mu je bila odskočna stepenica jer je znao da će uzeti naslov bez problema. Čim se počelo sa špekulacijama da ovaj odlazi, znao sam da će to biti tako.
Ovo je na kraju sve ispalo kao da je Vaha dao ostavku, znači da će morati platiti nekakvu odštetu Dinamu, a ta odšteta bi upravo mogla ići u džepove Mamićevih.

A tko je sljedeći?
Samo ne Jurčić i Ivanković. Ja bih probao Kužea ili Cicu dovesti.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja bi vratio Soldu, ali nekako sumnjam da će on prihvatiti. Ipak ga je Maminjo otjerao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Drago mi je da Vaha otišao
Nikako ne želim ove trenere:
1.Ivanković
2.Jurčić