Na prvu ruku, cini se da nemadamjan.cule je napisao/la:ima koja razlika osim grbe i većeg bika na usisniku iza vozača u odnosu na prošlu sezonu?
The car appears outwardly similar to last year's all-conquering RB7
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Na prvu ruku, cini se da nemadamjan.cule je napisao/la:ima koja razlika osim grbe i većeg bika na usisniku iza vozača u odnosu na prošlu sezonu?
The car appears outwardly similar to last year's all-conquering RB7
Tako se činio i F-Duct pa je ispalo malo drugačijedmarijon je napisao/la:Pričam napamet, ali čini mi se kao ventilacija za hlađenje vozača (grba).
nadam se i ja,al tesko,Newey je za sve(osim Byrne-sa njim je tu-tu)ove Bog,kad je razvaljivo tri godine ne vidim razloga da nebi i cetvrtu,nebi volio,da se razumijemo,al jbg...Scuderia je napisao/la:Ja se nadam da je ono drugo. Pa nije Newey Bog, pa da tri godine za redom napravi takav auto, da razvaljuje u F1, a svi ostali da su amateri.Alonso-champ je napisao/la:mora biti dobar razlog za ovakvo predstavljanje,il nesto dobro sakrivajo il nisu nista narocito napravili,al mislim da je ovo prvo,ipak je tu Newey...
trebala je biti red bull-vodka, ali navodno je kimi bio u blizini vodkedamjan.cule je napisao/la:pa makar "free Red Bull 6-pack included"
Kako 3 godine kad je 2009e Brawn razbio sve?Alonso-champ je napisao/la: nadam se i ja,al tesko,Newey je za sve(osim Byrne-sa njim je tu-tu)ove Bog,kad je razvaljivo tri godine ne vidim razloga da nebi i cetvrtu,nebi volio,da se razumijemo,al jbg...
izgleda kao vrlo slična stvar što je McLaren 2010 napravio za stražnje krilo...F2004_the_best_ever je napisao/la:Otkud sa ovaj otvor na prednje dijelu![]()
Zar to nije zabranjeno