Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dani »

Možete kupiti oriđiđi arai kacigu kakvu ima Hamilton
slika

link

cijena: 4000 funti

Signed Lewis Helmet (1/1)
Style VMM174
A full sized replica of Lewis’ 2008 race helmet is now available in a limited edition. It is a genuine Arai GP-5 helmet hand-painted by Lewis’ helmet painter and fitted with a real Cara coat bullet-proof visor, which Lewis has signed personally.

Created for the most discerning collector, the helmet is accompanied by a display case plus a numbered and signed certificate to prove authenticity. This product is for private display purposes only and not for motorsport usage. Special terms apply.

Limited edition of 100 pieces. Please allow approx. 4 weeks delivery.

Due to the value of the item, it cannot be ordered online. To order, please get in touch with us via e-mail at info@mclarenshop.com.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Koji kruuug
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Citiram Jergovica ( :D hahaha ) : " Monstruozan " krug Hamiltona.

Svaka cast
slika
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

5 minuta prije kraja. Koliko je god Mac brz, ovo je bila čista vozačka virtuoznost! Bravo.
Samo neka se trkaju.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Jebeno,jednostavno jebeno... Svaka čast Lewis!
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Bravo majstore =D> :rock:
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Svaka čast majstore, sutra neka ostane poredak isti i na kraju utrke!
Hamilton iznenađen prednošću McLarena :
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98125" onclick="window.open(this.href);return false;
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la darky »

vrlo dobar ali malo me razočarao na kraju (nije napao vetela) ali tko zna, možda je odlučio skupljati bodove ove sezone...
no i ovako zaslužuje čestitke =D> =D> =D>
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Nije ni mogao napasti jer je RB bio brzi. I to uglavnom zbog guma, njihov bolid manje jede gume.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

hmmm, trece mjesto s obzirom da je drugo izgubio zbog sc-a nije lose, ali brine me button...
McLaren u <3
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

McLewis je napisao/la:hmmm, trece mjesto s obzirom da je drugo izgubio zbog sc-a nije lose, ali brine me button...
Slatke brige kolega, Button je izvanredan :)
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

SRV je napisao/la:Nije ni mogao napasti jer je RB bio brzi. I to uglavnom zbog guma, njihov bolid manje jede gume.
nije bilo dovoljno brzine na ovakvoj stazi za napasti a kamoli proći. Trebao je biti brži pola sekunde od Vettela da bi uz DRS prošao na ovakvoj stazi. Pokušavao je nešto stiskat i držat al time je samo trošio više gume u nečistom prostoru, tako da je kasnije postao plijen i Webbera, al čak opet ni Webber nije imao dovoljno brzine da bi ni on nešto pokušao.
Na stazama s dugim DRS zonama već bi moglo biti zanimljivije ako ostane izjednačenje.
slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Button je danas bio puno bolji od njega..
Biti će ovo veliki dvoboj kroz cijelu sezonu
Michael is faster than you!!
Mika_bar
Početnik
Početnik

Post Postao/la Mika_bar »

Lewis danas malo "sterilan", loš start, konstantno sporiji od Buttona, nikakav pokušaj napada na Vettela, vrlo šutljiv na presici, mislim dobro da je ušao u sezonu s postoljem, auto ima brzinu i očekujem brzo njegove prave vožnje i pobjede!
Mika Hakkinen
World Championships 2
Grand Prix's 165
Wins 20
Poles 26
Formula One is a mind game, no question. You have to think so hard sometimes smoke comes out your ears!
And if you don't keep your head in gear the car will overtake you.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Kisela faca i kratki odgovori pokazuju kako je Hamilton bio raspoložen poslije trke. Ali ajd, postolje je itekako dobra stvar. Alat za pobjede je tu, i ako bude u glavi štimao ide po titulu, u klinču s Buttonom.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Meni ga je mali žao. Mislim, da se razumijemo, ovo je dobar rezultat i ako nastavi biti redoviti gost na postoljima biti će sve u redu ali bio je u subotu najbrži, sve je dobro odradio i na kraju završi "samo" 3.. Normalno da je čovjek malo razočaran, i ja sam ali kao što rekoh, nije tako loše za početak.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

gringo73 je napisao/la:Kisela faca i kratki odgovori pokazuju kako je Hamilton bio raspoložen poslije trke. Ali ajd, postolje je itekako dobra stvar. Alat za pobjede je tu, i ako bude u glavi štimao ide po titulu, u klinču s Buttonom.
Nekako sam dojma da bi bio razočaran i da je završio 2.,više njega brine Button nego Vettel bar moje mišljenje
...put u raj nije posut ružama...
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Mika_bar je napisao/la:Lewis danas malo "sterilan", loš start, konstantno sporiji od Buttona, nikakav pokušaj napada na Vettela, vrlo šutljiv na presici, mislim dobro da je ušao u sezonu s postoljem, auto ima brzinu i očekujem brzo njegove prave vožnje i pobjede!
vozio je koliko su mu gume dopuštale, kad je prvi put stavio tvrde gume bio je najbrži i skinuo preko 3 sec za Buttonom koji je bio na softu dok nije javio da su mu zadnje gume gotove. Vjerojatno bi bio najbrži nakon druge izmjene guma al nije imao čistu stazu pa su se izmjenjivali s najbržim krugovima Vettel i Button.
slika
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Ma gledaj on jednostavno nema dovoljno samokontrole (pameti) da bi bio prvak po ovim današnjim paravilima gdje je najbitnije očuvati gume što duže u optimalnom stanju , za razliku od vremena kada je Lewis bio prvak kada su se vozile sprinterske utrke sa nadoljevanjem goriva i drugačijim gumama.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

peki je napisao/la:Ma gledaj on jednostavno nema dovoljno samokontrole (pameti) da bi bio prvak po ovim današnjim paravilima gdje je najbitnije očuvati gume što duže u optimalnom stanju , za razliku od vremena kada je Lewis bio prvak kada su se vozile sprinterske utrke sa nadoljevanjem goriva i drugačijim gumama.
Samo djelomično točno.
Naime, ja sam duboko uvjeren da je na startu ostao 1. pobjedio bi, bez obzira na gume, ne znam šta ste se svi uhvatili tih guma, pa išli su u istim trenucima u box Jenson i Lewis, s tim da su Lewisovi krugovi prije ulaska bili zericu sporiji; ali velim razlika nije drastična, i da je vodio nakon starta, pobjedio bi, pokazat će to sigurno na nekoj utrci u ovoj sezoni.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

slash ja bih volio da si u pravu i da kod lewisa nije problem sa gumama ali (mada ne znam o kojim vremenima pišeš) činjenice govore da button puno bolje zna sa gumama od lewisa i to je ta prednost koju ima.druga stvar je što svi znamo da button sam određuje odabir guma što to kod lewisa nije za sada poznato.glede vozačkih sposobnosti mislim da je lewis trunku bolji Pazi racer igrač i to mi je najbitnije u ovom sportu.točno jest da se utrka dobija pametnim razmišljanjem ali kod mene više prevladava taj neki natjecateljski duh gdje lewis u silnoj želji da se opet dokaže jednostavno izgori.
volio bih da griješim glede luje ali mislim da će osobno nešto morati mijenjati na sebi i svojoj vožnji kako bi bio bolji od buttona.nažalost to je za sada tako.
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Button:
1. ulazak u box - 16. krug - 1:54:021
krugovi prije ulaska u box:
13. 1:33.970
14. 1:34.164
15. 1:34.645
2. ulazak u box - 36. krug 1:51:349
33. 1:31.632
34. 1:31.989
35. 1:32.215
I za kraj, pod pretpostavkom da su svima gume na kraju zrele za box, vremena zadnjih 5 krugova:
54. 1:29.697
55. 1:29.645
56. 1:29.187
57. 1:29.738
58. 1:30.846

Hamilton:
1. ulazak u box - 17. krug - 1:55:417
14. 1:34.255
15. 1:34.730
16. 1:36.403
2. ulazak u box - 36. krug 1:51:396
33. 1:32.000
34. 1:32.082
35. 1:32.209
I za kraj, pod pretpostavkom da su svima gume na kraju zrele za box, vremena zadnjih 5 krugova:
54. 1:30.041
55. 1:29.696
56. 1:29.641
57. 1:29.538
58. 1:29.867

Razlika postoji, ali nije tolko dramatična kolko se to potencira. Ponavljam, da je nakon starta Ham ostao prvi, osvojio bi utrku.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ma ovi na pitwallu su genijalci. Hamilton koji brže troši gume ide nakon Buttona koji sporije troši gume. I tu dolazi iza Pereza kojeg je slomio tek nakon kaj su Perezu otišle gume. Tu nastaje zaostatak od 3.2 na preko 11.5 sekundi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Dani je napisao/la:Ma ovi na pitwallu su genijalci. Hamilton koji brže troši gume ide nakon Buttona koji sporije troši gume. I tu dolazi iza Pereza kojeg je slomio tek nakon kaj su Perezu otišle gume. Tu nastaje zaostatak od 3.2 na preko 11.5 sekundi.
Da, al opet, znači 15. krug imaju praktički isto vrijeme, pitanje kolko bi Button imo vrijeme u 16. krugu, da nije otišao u box.
Tako da opet ponavljam, više su danas okolnosti i start utjecale na ovo, nego Hamiltonovo ''divljanje'' i ne čuvanje guma, jer vidim da su se već neki zabrinuli za njegovu cijelu sezonu.

Ne, neće mu bit lagano pobjedit Buttona, ali nije se ništa toliko dramatično dogodilo da bi imo razloga za zabrinutost, nek pogledaju kaj se desilo na startu i đenja.
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

ja uopće nisam zabrinut za njegovu sezonu niti sam navijač McM-a , samo konstatiram da je Lewis bolji trkač nego taktičar , znači ne voziti najbrže vrijeme kruga nego se fokusirati da se odveze nabrže vrijeme stinta , To ti je isto kao da maratonac pokuša istračati jedan dio maratona cca 100 m ispod 10 sekundi , ako to pokuša sigurno će negdje u daljnjem tijeku utrke to platiti pomanjkanjem snage. Tako je i sa gumama.
Odgovori