Slažem se u potpunosti.Alonso-champ je napisao/la:Te 3 sekunde su bile samo zbog spreja i nista drugo...
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Igor18
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Lewis Hamilton
Michael is faster than you!!
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.
ali mislim da nije to bitno.više me brine što imam osječaj da je lewis (zbog čestih odlazaka kod FIA-enih sudaca prošle sezone a i zbog masse) postao oprezniji i neagresivniji vozač.ja takvog lewisa ne volim.iskreno više volim da je agresivac pa makar bio i u krivu.ovako te baletane i balerine sa 900 i kusur konja niakako ne mogu zamisliti.svaka čast npr. buttonu koji pokazuje da je inteligentniji vozač od luje ali vozači poput senne A., montoye,hakkinena,kimija,alonsa pa eto i onoga japanca sata ili kobajašija su mi draži nego taktičari i zicer igrači poput eto buttona,vettela pa donekle i schumija ili onaj alain prost.samo da lewis ne postane kao ovi zadnji nabrojeni-
ali mislim da nije to bitno.više me brine što imam osječaj da je lewis (zbog čestih odlazaka kod FIA-enih sudaca prošle sezone a i zbog masse) postao oprezniji i neagresivniji vozač.ja takvog lewisa ne volim.iskreno više volim da je agresivac pa makar bio i u krivu.ovako te baletane i balerine sa 900 i kusur konja niakako ne mogu zamisliti.svaka čast npr. buttonu koji pokazuje da je inteligentniji vozač od luje ali vozači poput senne A., montoye,hakkinena,kimija,alonsa pa eto i onoga japanca sata ili kobajašija su mi draži nego taktičari i zicer igrači poput eto buttona,vettela pa donekle i schumija ili onaj alain prost.samo da lewis ne postane kao ovi zadnji nabrojeni-

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ja ne vjerujem o čem se tu raspravlja
.
Znači svi vozači koji su ikad pobjedili s pole-positiona po kiši su pobjedili jer su bili prvi i nije im smetala vodena prašina ?!
Nisam primjetio da je Lewisu smetala prašina dok je hvatao Buttona u Kanadi prije nego ga ovaj ''nije vidio''.

Znači svi vozači koji su ikad pobjedili s pole-positiona po kiši su pobjedili jer su bili prvi i nije im smetala vodena prašina ?!

Nisam primjetio da je Lewisu smetala prašina dok je hvatao Buttona u Kanadi prije nego ga ovaj ''nije vidio''.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ja nisam primjetio da je kiša smetala Buttonu u prva dva kruga kada je pokušao napasti Hamiltona. Preuveličavate taj oblak vode.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa i Lewisu je neko vrijeme smetala prašina od SC-a 

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
zato se i nije uspio odvojit od vozača izaF1NAC je napisao/la:pa i Lewisu je neko vrijeme smetala prašina od SC-a

Michael is faster than you!!
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
s jedne strane teže je ovima iza zbog spreja pa imaju slabiju vidljivost, al s druge strane možda je baš lakše vozit ovima iza jer im vodeći malo očisti vodu sa staze pa imaju više gripa, dok ovaj koji je prvi ima najviše vode na stazi, a time i manje gripa i veću vjerojatnost za aquaplaning
Dal ta teorija drži vodu?

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
K1M1, u idealnim bi uvjetima držala ta tvoja teorija. Ali kako se može primjetiti, ovi iza uvijek odlaze sa trkaće linije baš da nebi bili u tom spreju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenatasenamozart je napisao/la:nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
jutros sam gledao utrku u doningtonu iz 93. god i ona bas dokazuje to sve sta si rekao, senna je ostao na gumama za suho kad nitko nije, i ubrzo poceo nizati krugove 2-3 sekunde brze od svih na stazi, a u 58 krugu je bio za jedan krug ispred svih... a o voznji po kisi da ne govorim....One and only je napisao/la: Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata. U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.
McLaren u <3
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
vremena Senne i ekipe su prošla . Ja mislim da za ovo boldano da on nebi vozio po takvim pravilima .One and only je napisao/la:Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenatasenamozart je napisao/la:nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.
ali mislim da nije to bitno.više me brine što imam osječaj da je lewis (zbog čestih odlazaka kod FIA-enih sudaca prošle sezone a i zbog masse) postao oprezniji i neagresivniji vozač.ja takvog lewisa ne volim.iskreno više volim da je agresivac pa makar bio i u krivu.ovako te baletane i balerine sa 900 i kusur konja niakako ne mogu zamisliti.svaka čast npr. buttonu koji pokazuje da je inteligentniji vozač od luje ali vozači poput senne A., montoye,hakkinena,kimija,alonsa pa eto i onoga japanca sata ili kobajašija su mi draži nego taktičari i zicer igrači poput eto buttona,vettela pa donekle i schumija ili onaj alain prost.samo da lewis ne postane kao ovi zadnji nabrojeni-. U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
http://www.unicef.org.uk/Latest/News/Le ... ilippines/" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3
- Slash
- Veteran
McLewis je napisao/la:http://www.unicef.org.uk/Latest/News/Le ... ilippines/
Napokon izgleda normalno bez onih kamenja u ušima

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Senna da odustane jer je FIA brljala po pravilima? Ja mislim da bi u inat svima bio još bolji nego prijeF1NAC je napisao/la:vremena Senne i ekipe su prošla . Ja mislim da za ovo boldano da on nebi vozio po takvim pravilima .One and only je napisao/la: Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata. U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Kakvih kamenja?

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Pa naušnice.Kenny je napisao/la:Kakvih kamenja?
- Kenny
- Legenda
Nisam ni vidio da je imo naušnice 

- Slash
- Veteran
Onda fakat imaš problema s vidomKenny je napisao/la:Nisam ni vidio da je imo naušnice

- Kenny
- Legenda
Imam, ali stvarnoSlash je napisao/la:Onda fakat imaš problema s vidomKenny je napisao/la:Nisam ni vidio da je imo naušnice. Nemreš ne vidjet one dijamante veličine šake upiknute u uho. Ja samo to vidim kak blješti na suncu dok je na postolju
.

- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
- Vuksa_KC
- Veteran
- Armanini
- Svjetski prvak
ahahaha
koji lol..
jos se sagnuo frajer..
nego bolje da nisam pogledao temu.. ne mozete pisat o lewisovim nausnicama.. oke, ferrari4ever moze
al vi ostale - shame on you!!

jos se sagnuo frajer..
nego bolje da nisam pogledao temu.. ne mozete pisat o lewisovim nausnicama.. oke, ferrari4ever moze

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
- Slash
- Veteran
Baš mu je krenulo ove sezone!gringo73 je napisao/la:Hamilton će biti kažnjen s 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. LINK

-
- Legenda
Za nenavijače Hamiltona (mene...
) dobra vijest. Bit će zanimljivija trka. Bit će on dobar, bez obzira, to ne sumnjam.

Samo neka se trkaju.