Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Igor18 »

Alonso-champ je napisao/la:Te 3 sekunde su bile samo zbog spreja i nista drugo...
Slažem se u potpunosti.
Michael is faster than you!!
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.
ali mislim da nije to bitno.više me brine što imam osječaj da je lewis (zbog čestih odlazaka kod FIA-enih sudaca prošle sezone a i zbog masse) postao oprezniji i neagresivniji vozač.ja takvog lewisa ne volim.iskreno više volim da je agresivac pa makar bio i u krivu.ovako te baletane i balerine sa 900 i kusur konja niakako ne mogu zamisliti.svaka čast npr. buttonu koji pokazuje da je inteligentniji vozač od luje ali vozači poput senne A., montoye,hakkinena,kimija,alonsa pa eto i onoga japanca sata ili kobajašija su mi draži nego taktičari i zicer igrači poput eto buttona,vettela pa donekle i schumija ili onaj alain prost.samo da lewis ne postane kao ovi zadnji nabrojeni-
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja ne vjerujem o čem se tu raspravlja :shock: .

Znači svi vozači koji su ikad pobjedili s pole-positiona po kiši su pobjedili jer su bili prvi i nije im smetala vodena prašina ?!
#-o

Nisam primjetio da je Lewisu smetala prašina dok je hvatao Buttona u Kanadi prije nego ga ovaj ''nije vidio''.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ja nisam primjetio da je kiša smetala Buttonu u prva dva kruga kada je pokušao napasti Hamiltona. Preuveličavate taj oblak vode.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

pa i Lewisu je neko vrijeme smetala prašina od SC-a :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

F1NAC je napisao/la:pa i Lewisu je neko vrijeme smetala prašina od SC-a :biggrin:
zato se i nije uspio odvojit od vozača iza :D
Michael is faster than you!!
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

s jedne strane teže je ovima iza zbog spreja pa imaju slabiju vidljivost, al s druge strane možda je baš lakše vozit ovima iza jer im vodeći malo očisti vodu sa staze pa imaju više gripa, dok ovaj koji je prvi ima najviše vode na stazi, a time i manje gripa i veću vjerojatnost za aquaplaning :) Dal ta teorija drži vodu?
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

K1M1, u idealnim bi uvjetima držala ta tvoja teorija. Ali kako se može primjetiti, ovi iza uvijek odlaze sa trkaće linije baš da nebi bili u tom spreju
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

senamozart je napisao/la:nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.
ali mislim da nije to bitno.više me brine što imam osječaj da je lewis (zbog čestih odlazaka kod FIA-enih sudaca prošle sezone a i zbog masse) postao oprezniji i neagresivniji vozač.ja takvog lewisa ne volim.iskreno više volim da je agresivac pa makar bio i u krivu.ovako te baletane i balerine sa 900 i kusur konja niakako ne mogu zamisliti.svaka čast npr. buttonu koji pokazuje da je inteligentniji vozač od luje ali vozači poput senne A., montoye,hakkinena,kimija,alonsa pa eto i onoga japanca sata ili kobajašija su mi draži nego taktičari i zicer igrači poput eto buttona,vettela pa donekle i schumija ili onaj alain prost.samo da lewis ne postane kao ovi zadnji nabrojeni-
Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata :) . U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

One and only je napisao/la: Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata :) . U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.
jutros sam gledao utrku u doningtonu iz 93. god i ona bas dokazuje to sve sta si rekao, senna je ostao na gumama za suho kad nitko nije, i ubrzo poceo nizati krugove 2-3 sekunde brze od svih na stazi, a u 58 krugu je bio za jedan krug ispred svih... a o voznji po kisi da ne govorim....
McLaren u <3
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

One and only je napisao/la:
senamozart je napisao/la:nažalost moram se složiti sa vama da je lewis stekao te 3 sekunde zbog toga što je bio prvi i zbog vodene prašine.
Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata :) . U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.
vremena Senne i ekipe su prošla . Ja mislim da za ovo boldano da on nebi vozio po takvim pravilima .
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

http://www.unicef.org.uk/Latest/News/Le ... ilippines/" onclick="window.open(this.href);return false;
McLaren u <3
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Napokon izgleda normalno bez onih kamenja u ušima :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

F1NAC je napisao/la:
One and only je napisao/la: Možda Lewis više voli osvajati bodove i naslove prvaka, nego gubiti ista zbog nepotrebnih incidenata :) . U vremenima kada je Senna vozio pravila si takvu vožnju nagrađivala. Danas se od vozača traži da njihova "predstava" bude puno kompletnija i da moraju misliti na više stvari. Kladim se, da je živ i da danas vozi, da bi Senna itekako dobro znao taktizirati i voziti za bodove. Mnogi o njemu imaju sliku kao nekome ko zaboravi sve kada sjedne u bolid i samo želi da pritišče što jače. Međutim svaki inžinjer koji je radio s njim kaže da je bio puno sofisticiraniji vozač od svojih tadašnjih kolega i da je mislio na sve. Po meni on je i možda prvi kompletni vozač Formule 1, vozač koji ima i brzinu i inteligenciju (i sve ostale kvalitete). Da danas vozi siguran sam da bi bio bolji taktičar i od Buttona i ostalih koji slove za taktičare. Na kraju je uvijek najbitnije da na kraju sezone pored broja 1 piše tvoje ime. Oni najbolji će se uvijek prilagoditi i opet biti najbolji, pa trebala samo sirova brzina, ili trebalo taktizirati.
vremena Senne i ekipe su prošla . Ja mislim da za ovo boldano da on nebi vozio po takvim pravilima .
Senna da odustane jer je FIA brljala po pravilima? Ja mislim da bi u inat svima bio još bolji nego prije ;) .
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

Kakvih kamenja?
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Kenny je napisao/la:Kakvih kamenja?
Pa naušnice.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Nisam ni vidio da je imo naušnice :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Kenny je napisao/la:Nisam ni vidio da je imo naušnice :biggrin:
Onda fakat imaš problema s vidom :D . Nemreš ne vidjet one dijamante veličine šake upiknute u uho. Ja samo to vidim kak blješti na suncu dok je na postolju :biggrin: .
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Nisam ni vidio da je imo naušnice :biggrin:
Onda fakat imaš problema s vidom :D . Nemreš ne vidjet one dijamante veličine šake upiknute u uho. Ja samo to vidim kak blješti na suncu dok je na postolju :biggrin: .
Imam, ali stvarno :biggrin:
slika
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Ma daj da je na jednom uhu ok , ali ovako mi je too much
... Forza Massa ...
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

:D
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Armanini »

ahahaha :D koji lol..

jos se sagnuo frajer..

nego bolje da nisam pogledao temu.. ne mozete pisat o lewisovim nausnicama.. oke, ferrari4ever moze :) al vi ostale - shame on you!!
rFactor F1 HR server Info
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Hamilton će biti kažnjen s 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. LINK
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

gringo73 je napisao/la:Hamilton će biti kažnjen s 5 mjesta na gridu zbog promjene mjenjača. LINK
Baš mu je krenulo ove sezone! #-o
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Za nenavijače Hamiltona (mene... :)) dobra vijest. Bit će zanimljivija trka. Bit će on dobar, bez obzira, to ne sumnjam.
Samo neka se trkaju.
Odgovori