Takvi više ne dolaze u Formulu 1.ivana.zagreb je napisao/la:-Briatore- je napisao/la:
Drugarice, nama smeta njegov piskutavi glasić i baby faca, mi bi nekog sa "cojones", kao što je bio Nigel. I naravno, mora imat brkove.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Walter
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Ono što svi znamo
Za Massino izletanje u Maleziji nije kriv bolid
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5140.shtml
- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
pa sigurnoWalter je napisao/la:Ono što svi znamo
- Markedjani
-
- Početnik
- Kontakt:
daj nemoj bezveze trabunjat. ako imas nesto pametno i smisleno napisati izvoli, ali ocito ti ja pametno i smisleno nepoznat pojam pa samo nabijas postove...Markedjani je napisao/la:Massa nema pojmaaaaaaaaaaaaaa
da se vratimo na temu. ja mislm da massa ima problem u glavi, i problem sa koncetracijom. jako je dobar vozac ali mislm da mu fali tocno ono sto kimi ima, ona samokontrola emocija.
BMW Sauber_F1 Team
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Ima jako čudne hormone.Zna odjedamput počet plakat kao trudnica.-Briatore- je napisao/la:Ne misliš možda da je problem u genetici?Andrinho_F1 je napisao/la: ja mislm da massa ima problem u glavi, i problem sa koncetracijom. jako je dobar vozac ali mislm da mu fali tocno ono sto kimi ima, ona samokontrola emocija.
Jednostavno (čini se) nije top klasa i to je to.
Massa je rođen za drugog vozača i to je to.Schumacher ga je lipo izdresirao i sad kad god ga massa vidi skače na njega.
bukreka i jogurta
-
- Početnik
- Kontakt:
po mome mišljenj ne čini se, nego je tako. massa nije niti ce biti jedan od velikana f1, ali sigurno nije ni smeće kakvo ga prestavljaju. prosječan f1 vozač.,.-Briatore- je napisao/la:Ne misliš možda da je problem u genetici?Andrinho_F1 je napisao/la: ja mislm da massa ima problem u glavi, i problem sa koncetracijom. jako je dobar vozac ali mislm da mu fali tocno ono sto kimi ima, ona samokontrola emocija.
Jednostavno (čini se) nije top klasa i to je to.
BMW Sauber_F1 Team
-
- Legenda
http://www.f1racing.com.hr/index.php?su ... om=&ucat=2&
a da savjetujemo massi da žrtvuje start za stabilnost
?
a da savjetujemo massi da žrtvuje start za stabilnost

- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
Massa je najbrži na slobodni treninzima!
izgleda da je dobar samo krug dva al kad treba odvozit utrku onda napravi grešku!! vjerojatno je velik pritisak na njemu i od navijača i od momčadi, pa tolko želi da odvozi dobro i onda mu se baš potkrade greška i zajebe utrku!!!
izgleda da je dobar samo krug dva al kad treba odvozit utrku onda napravi grešku!! vjerojatno je velik pritisak na njemu i od navijača i od momčadi, pa tolko želi da odvozi dobro i onda mu se baš potkrade greška i zajebe utrku!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!

- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
- Početnik
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
-
- Početnik
- Kontakt:
slazem se sa tobom, ja isto mislim da mu je glavni cilj zavrsiti utrku(znaci biti među prvih 5), on je pod ogromnim pritiskom i jos jedna greska bila bi kobna za njegovu karijeru. vjerujem da je toga svjestan!?Maestro je napisao/la:I šta mislite Massa izleti u nedjelju!? Pa ne bi ga ni Bog zadržao u Ferrariju. Neka on bar završi ovu utrku, jebo 2-4 boda gore-dolje. Neka se malo ušteli pa onda neka ide na prva mjesta.
BMW Sauber_F1 Team
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Potpisujem. Sada da padne nema teorije da ostane u Ferrariju. Mora biti 4 najmanje.Andrinho_F1 je napisao/la:slazem se sa tobom, ja isto mislim da mu je glavni cilj zavrsiti utrku(znaci biti među prvih 5), on je pod ogromnim pritiskom i jos jedna greska bila bi kobna za njegovu karijeru. vjerujem da je toga svjestan!?Maestro je napisao/la:I šta mislite Massa izleti u nedjelju!? Pa ne bi ga ni Bog zadržao u Ferrariju. Neka on bar završi ovu utrku, jebo 2-4 boda gore-dolje. Neka se malo ušteli pa onda neka ide na prva mjesta.
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
je,stvarno je bil najbrži cijelo vrijeme,al kaj češ,bude kroz bokseve prešo,samo da neide na stazi da se na izlazu iz zavoja ne okreneedo je napisao/la:e ovo nije fakat fer...pa zaslužio je polle...![]()
ali sutra očekujem demonstriranje sile...

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Evo uprskao je. Napravio je sitnu pogresku u drugom sektoru i izgubio pole od Kubice. Sutra starta sa prljave strane, tako da je vrlo moguce da ce ga Hamilton prestic na startu. Na ovoj je utrci vrlo vazno s koje se strane starta.
Za Massu je sada jedino vazno da zavrsi utrku, bez riskantnih poteza. Cak i MSC je rekao da je Massa usrao motku, pa je zbog toga jasno i najveci pritisak upravo kod njega.
Za Massu je sada jedino vazno da zavrsi utrku, bez riskantnih poteza. Cak i MSC je rekao da je Massa usrao motku, pa je zbog toga jasno i najveci pritisak upravo kod njega.
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt: