[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kV-2Q8QtCY4&feature=kp[/youtube]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
heh, tvoje pravo...ja slušam doslovno sve osim turbofolkaCuky je napisao/la:svatko ima svoje preferencije...netko voli to, ja ne mogu podnijet...jbg
to? i dalje ti imas potrebu omalovazavat najslusaniji glazebni zanr := znam takvu sortu.. extra glazbeno neobrazovani al svejedno se vole upustat u neke glazbene rasrprave.. al jbga, tvoje je pravo kao i svacije da ispadnes neuk i panjsvatko ima svoje preferencije...netko voli to, ja ne mogu podnijet...jbg
Armanini je napisao/la:to? i dalje ti imas potrebu omalovazavat najslusaniji glazebni zanr := znam takvu sortu.. extra glazbeno neobrazovani al svejedno se vole upustat u neke glazbene rasrprave..svatko ima svoje preferencije...netko voli to, ja ne mogu podnijet...jbg
ako kazes da ti metal nema veze s glazbom = glazbeno si neobrazovan.. nikakva uvreda nit ikakav napad.. neznam sto se branis..ne moram biti glazbeno obrazovan da bi mi se neki žanr glazbe gadio...
:= vidc je sve samo nije trolerneznam dal samo dobro trolaš (kao Vidc sa Vettelom)
? nemas se ti s cim slagat il ne slagat, nije ovo raspravaSlažem se s cukyem tu,
yep, ja sam svrstao metal u rock, jer sam ja pionir glazbe i ubacio sam metal kao podvrstu rocka.. jer eto.. toliko sam velik da sam to ja napravio :=slušam rock, a pod rock mislim na rock, ne metal iako sam vidio da ti metal svrstavaš pod rock, ne znam kak glazbenici to stručno dijele, ali meni je metal metal, a rock rock, 2 različite stvari
a jel.. hm.. ako ti tako kazes..I to što je nešto najslušanije ne mora opće ništa značiti (kod nas su cajke naslušanije pa se opet omaložava,
taj zlatar neko posebno mjesto := svi megane kazesrecimo primjer recimo renault megane - ima ih kod nas ko pljeva
spam much?Kako možete slušat tu Metallicu?
...jednako kako mogu slušati Beethovena i njegovu 9..."uđem" i prepustim se čarima (poput sexa, kad jednog dana budeš to radio shvatiti ćešKenny je napisao/la:Kako možete slušat tu Metallicu?
Armanini je napisao/la:
spam much?Kako možete slušat tu Metallicu?
i ti si osjetio poriv da ostavis svoje misljenje za anale i za povijest?
nemozes pitat nekog kako moze slusat grupu poput metalice.. al mozes pitat nekog kako moze slusat recimo rozgu i takve pizdarije, jer to je recimo neobjasnjivo..
ja ne slusam metalicu, nisu mi dragi, iz kojekakvih razloga koji skoro ni jedan ne drzi vodu, al svejedno ne slusam.. imaju super stvari, kultna su grupa.. i ti mozes postavit takvo pitanje.. stvarno mi koji put nije jasno zasto si dozvolite takvo javno sramocenje
once again - nhf guys..
ma ca zasra tovare.. se ca napisen stoji..di god kliknes taj tvoj kilometarski komentar bez nekakove veze.
? yo.. ajd pocinjete me ljutit.. sad ces i ti pocet izmisljat toplu vodu i dodavat nes ca nisan napisal?pusti ljude da slusaju svoje.
pa ca fali... plesno jeajoj od oveg će ga proliv ulovit
jbmte onda, navuko si me :=Sam si u nekom postu napisao jel treba uvjek stavljat smajlić
...evo i meni si zahebo. Ja sam bio siguran da misliš ozbiljno...htio sam ti čak staviti i prigodan spot sa riječima oprosti ali svi mi vuku previše nekako ljubavno (osim "oprosti mi pape" al' ni ta ne paše) a nekako mi nije do pederluka...Kenny je napisao/la: Pa nisam očekivo ovakve komentare poput tvog i Toonovog, da znam šta je Metallica i šta je Metal, ovo je najobičnija zajebancija, pusti nekom Sepulturu ko nema pojma o metalu i reće ti kako možeš slušat tu Metallicu
Sam si u nekom postu napisao jel treba uvjek stavljat smajlić
Ako ti je, onda ožeži Gibonija xDToon je napisao/la: a nekako mi nije do pederluka...
Armanini je napisao/la:koliko ih je taj ubio? :=
jebiga nekužim foruArmanini je napisao/la:koliko ih je taj ubio? :=