ko najbolje odradi do kraja, pobijedio je

u konstruktorskom je napeto, ajmo kolega, igraj igraj stisni stisni
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Uhuuu, P@rking GP se uključio u borbu za konstruktorski naslov! A sad još naš "super low downforce" aero paket koji koristimo u Monzi stiže...pa mena nam kraja.p@rtibrejker je napisao/la:aj tink det aj hev fifti procent čens tu vin dis čempinšip![]()
ko najbolje odradi do kraja, pobijedio je
u konstruktorskom je napeto, ajmo kolega, igraj igraj stisni stisni
Je, nejde više...luka_kimi je napisao/la:Moj kolega je očito upao u nekakvu krizu... Teško ćemo bez njega...
Gdje je zapelo?luka_kimi je napisao/la:Internet popravljen, laptop dolazi dan poslije sutra. Rezultati isti dan.
Sav mi se sistem obrisao, tu mislim na varijable pomoću kojih zbrajam bodove u exel tablicama, zatim sami look tablica, itd. Kompletno cijeli sistem na kojem radim. Danas sam doslovno tri sata proveo ponovno radeći sve to, počevši od samog downloada Exela 2007, pa sve do njegove instalacije, ubacivanja opcija koje želim...Chuck Norris je napisao/la:Gdje je zapelo?luka_kimi je napisao/la:Internet popravljen, laptop dolazi dan poslije sutra. Rezultati isti dan.
Krscho je napisao/la:Pouka: Uvjek držati backup makar kod druge osobe na računalu
elf je napisao/la:još jedna upisana pobjeda... mršava ali pobjeda... nadam se do kraja sezone da cu uci makar u top 5... a moj timski kolega je vodeći... sve pohvale... Alliance F1 Team... idemo uzeti to prvenstvo...
PS hvala luki na čestitkama
Hvala,hvala,ja također mislim da je prvi put,ali mi smo se ionako okrenuli razvoju bolida za sljedeću sezonuSchumy.d je napisao/la:Opa, FE team na postolju (mislim da je to 1. put)
Čestitam kolega na odličnom rezultatu.
Ma smiješ se uključit, slobodno, jedino ne smiješ više osnovati novi tim.doktor95 je napisao/la:meni se cini da sam ja postao a nisam smio postat xD jel smije se bilo ko bilo kad ukljucit???