zbog ovog nema bas smisla pravilo..„Da, Valentino je vozio u privatnoj momčadi i to na vrlo privatnom motociklu. Budimo ozbiljni, ako Honda to želi, u sekundi će pronaći način i dati Marquezu tvornički motocikl. U svakom slučaju, otvoren sam za razgovore o tome.“
MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: MotoGP/WSBK
-
- Legenda
Lorenzo je dosadno dobar. Savršeno planira utrku, najbolje čuva gume, ne radi gotovo nijednu grešku.
Nikad neće biti karizma kao Rossi, pa i Stoner, ali bodovi su tu.
Samo neka se trkaju.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ako Ducati ne sredi motor za sljedeću godinu, a Stoner u mirovini, ne znam ko će moć zaprijetit Lorenzu sljedeće godine. Jako malo ili nimalo griješi, ne hvataju ga "loši dani"...jednostavno vrhunski vozač. Ali antipatičan!dmarijon je napisao/la:Lorenzo je dosadno dobar. Savršeno planira utrku, najbolje čuva gume, ne radi gotovo nijednu grešku.

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Ocito je da su u Yamahi pronasli neku fintu da im motor ima puno vise trakcije na izlazu iz zavoja. Gledajte malo kada je onaj displey ko kada i koliko daje gas i tu je ocito da Lorenzo moze puno ranije nabit gas od Stonera... Lorenzo koji je iza moze prije navinut gas do kraja nego Stoner koji je ispred...
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Armanini
- Svjetski prvak
lorenzo je stvarno sila, strasan vozac.. al da budemo fer nema ni konkurencije..
stoner bezvoljno i bez ambicije, a ovo drugo je smijeh..
sto se tice motora mans, u pravu si.. to je karakteristika yamahe zadnjih godina..
spies je proslu utrku odlicno zapoceo i imao onaj glupi izlet, sve je nekako mirisalo da bi mogao sad u silveru konacno nes konkretno pa k..
pedrosa je premlak i predosadan..
ono sto treba moto gpu je promjena vozaca u hondi yamahi.. svih bacit van osim lorenza..
bautista, dovi, crutchlow.. vozaci koji imaju zelje i koji jedini daju malo zanimljivosti..
ducati nejasan.. opet hayden solidan motor, rossi katastrofa..
utrka je bila vrlo dobra.. ona lorenzo vs stoner borba kroz par zavoja je bila fantasticna..
stoner bezvoljno i bez ambicije, a ovo drugo je smijeh..
sto se tice motora mans, u pravu si.. to je karakteristika yamahe zadnjih godina..
spies je proslu utrku odlicno zapoceo i imao onaj glupi izlet, sve je nekako mirisalo da bi mogao sad u silveru konacno nes konkretno pa k..
pedrosa je premlak i predosadan..
ono sto treba moto gpu je promjena vozaca u hondi yamahi.. svih bacit van osim lorenza..
bautista, dovi, crutchlow.. vozaci koji imaju zelje i koji jedini daju malo zanimljivosti..
ducati nejasan.. opet hayden solidan motor, rossi katastrofa..
utrka je bila vrlo dobra.. ona lorenzo vs stoner borba kroz par zavoja je bila fantasticna..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Po meni Crutchlow zaslužuje tvornički motor Yamahe. Više nego Spies. Svi su pričali pred početak sezone kako će nove hiljadarke više pasati njemu nego Lorenzu. Ispalo je totalno obratno. E, a za loš nastup u Silverstoneu Stoner krivi novu konstrukciju prednjih guma koje kao nikako ne pašu Hondi. A Rossi tek sad vidi koliku si je pljusku dao odlaskom iz Yamahe. Šteta. Trebao je po meni oformiti svoj tim sa Burgeuseom, naravno na Yamahi. Mislim da bi to bio pravi mali građanski rat Yamaha. Ali zanimljiv.
"Stoner: Why we trail Yamaha"
"Stoner: Why we trail Yamaha"
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- gringo73
"Rookie rule" i službeno odbijen. LINK
Danas su bile kvalifikacije u Assenu, i zadnjih 5 minuta je bilo; navali narode!
Po vremenima ova dva dana, za trku su najbrži Lorenzo, onda Pedrosa... Stoner, iako je digao kvale, nije zadovoljan sa set upom. Bradl je bio 4. danas. Sutra je jako moguća kiša, a tad se miješaju karte, ali i bez nje mislim da ce bit odlično.
Stoga nezaboravite; SUTRA je MotoGP, a u nedjleju WSBK u Aragonu!
Danas su bile kvalifikacije u Assenu, i zadnjih 5 minuta je bilo; navali narode!

Stoga nezaboravite; SUTRA je MotoGP, a u nedjleju WSBK u Aragonu!

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Svaka cast Marquezu,razvalio je danas...majstor..a sad Moto GP...Avanti Dovi 

Alonsista hasta la muerte..
- gringo73
Nije bila loša ni MotoGP, ali ipak mi je trka Moto3 kraljica dana!
Totalno oduševljen...
Poslije trke sam prvo pomislio da je Spies s ovim danas izgubio svoje mjesto u tvorničkoj Yamahi, ali kasnije sam tek čuo da je imao probleme slične Rossiju; otpadali si djelovi gume. Kad je Rossi bio u boksu vidilo se da nedostaje komad veličine dlana! Bridgestone se izvinjavao i ne zna razlog. Bautista je kažnjen za onaj sudar startanjem sa zadnje pozicije sljedeći vikend. Lorenzo je rekao da onakav potez radi klinci od 5 godina na Playstationu, a ne vozači u ovoj kategoriji. Tražio je da ga kazne sa zabranom nastupa sljedeću trku.
Pedrosa kaže da nije imao problema s gumama nego da se toliko izmorio da nije više imao snage.

Poslije trke sam prvo pomislio da je Spies s ovim danas izgubio svoje mjesto u tvorničkoj Yamahi, ali kasnije sam tek čuo da je imao probleme slične Rossiju; otpadali si djelovi gume. Kad je Rossi bio u boksu vidilo se da nedostaje komad veličine dlana! Bridgestone se izvinjavao i ne zna razlog. Bautista je kažnjen za onaj sudar startanjem sa zadnje pozicije sljedeći vikend. Lorenzo je rekao da onakav potez radi klinci od 5 godina na Playstationu, a ne vozači u ovoj kategoriji. Tražio je da ga kazne sa zabranom nastupa sljedeću trku.
Pedrosa kaže da nije imao problema s gumama nego da se toliko izmorio da nije više imao snage.

- Dani
- Legenda
Hmm, ne znam kaj da velim za Spiesa. Gotovo svaku utrku ima problema sa gumama. Nije sve na motoru. Po meni bi Carl trebao dobiti tvornički motor prije Doviziosa, premda se Talijan stvarno sa svakom utrkom sve više prilagođava na Yamahu.

- gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
haha lol.. najbolje da ga dq iz sezone..Tražio je da ga kazne sa zabranom nastupa sljedeću trku.
utrka losa, pedrosa je nula od vozaca, stoner laganini..
dovi si jos malo pa osigurao mjesto, al da.. i carl je tu..
al wsbk opet nije razocarao.. druga utrka je bila fenomenalna.. dok se trojac ispred (melandri, biaggi i konacno laverty) izmjenjivao pozicije, davis ih je stizao i doveo se u priliku cak i za pobjedu.. ipak je melandri uspio sa lagano sporijim motorom zavrsit prvi, uz pokoje malo gay ubacivanje u hairpin na kocenju, al nije bilo bas puno drugih mogucnosti.. uvijek zabavno.. steta za onu glupost kad je rea poslozio bimere i uzeo bodove, jer ovako biaggi ima preveliku prednost..
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
[quote="gringo73"]Ovo s gumama, stvar je izgledala ovako:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... .jpg/quote" onclick="window.open(this.href);return false;]
Upravo sam se naježio
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... .jpg/quote" onclick="window.open(this.href);return false;]
Upravo sam se naježio

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Nevjerojatno je ovo s gumom. I šta, izgubili su tko zna koliko bodova i od Bridgestona - samo kao isprika...
A Lorenzo što se žali... naučio je uvijek na najbolje. Samo trkaći incident. Doći će mu Marquez iduće godine pa ćemo onda vidjeti vozačku agresivnost
A Lorenzo što se žali... naučio je uvijek na najbolje. Samo trkaći incident. Doći će mu Marquez iduće godine pa ćemo onda vidjeti vozačku agresivnost

Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Ako Marquez uspije podignuti moto gp motor. On bi mogao biti novi Pedrosa, razvaljivao u nižim kategorijama, a ono prdac u moto gp-u.

-
- Legenda
Čini mi se da je Marquez ipak znatno teži i viši od Pedrose? Što se pedrose tiče, mislim da bi on sa svojim stilom i težinom blistao u Moto 2. Da bi mu to bila prava odluka. AKo ove godine osvoji naslov u MOTO GP (nije nemoguće ako pogledamo bodove), bit će to najnezasluženiji naslov u dugo vremena.
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
Ma ne vjerujem da će osvojiti naslov. Tu je u vrhu samo zato što je Lorenza torpedirao njegov sunarodnjak, i što su monster yamahe imale dosta padova, a o Spiesu da ne pričam. Ako i kada Spies proradi biti će mu vatreno.

- gringo73
Danas se dogodila bizarna nesreća na prvo treningu, srećom bez težih posljedica. Pasini je vozio kroz pit lane i naletio na mehaničara iz AB Cardiona koji je pretrčavao iz pit walla prema boksu. Pasini je ležao, mehaničar se odmah ustao iako ga je Pasini opalio kacigom u glavu,, motor je produžio u Ducatijev boks i udario u onaj zid koji dijeli Haydena i Rossija. Slična stvar, ali s najgorim mogućim rezultatom je bila 1993 u Jerezu, kad ja Wakai (250cc) naletio na tipa da bi od posljedica umro 2 sata nakon toga.
EDIT Evo sam naletio na klip - http://91.211.156.229/iPhone_SportMedia ... 2e-4-0.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT Evo sam naletio na klip - http://91.211.156.229/iPhone_SportMedia ... 2e-4-0.mp4" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Veteran
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ne znam oko cega Yamaha ceka sa produljenjem ugovora sa *****im Spiesom? Treba ga stavit da on testira CRT-ove jer ovo je negledljivo vise.Ne bi me cudilo da bi Ivan Silva bio brzi od njega
Sto se tice trke bar je Stoner odustao da bude zanimljivije u nastavku

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
-
- Veteran
Slazem se Bibi sa tobom,mislim da je Dovi zasluzio da sjedi na tvornickoj Yamahi sljedece godine...Bibi je napisao/la:Ne znam oko cega Yamaha ceka sa produljenjem ugovora sa *****im Spiesom? Treba ga stavit da on testira CRT-ove jer ovo je negledljivo vise.Ne bi me cudilo da bi Ivan Silva bio brzi od njega![]()
Steta za Stonerja,eto vratio je Lorenzu za prosli put...
Alonsista hasta la muerte..
- Bibi
- Kontakt:
Dovi mozda i najvise...al kad je imao top motor nije pokazao nista posebno.Ustvari,bilo ko sa ovog grida je zasluzio vozit umjesto Spiesa iako ja bi zelio vidjet Barberu.
Ovo je najveca sansa za Pedrosu da nesto konkretno napravi u Moto GP-u...
Ovo je najveca sansa za Pedrosu da nesto konkretno napravi u Moto GP-u...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dani
- Legenda
- gringo73
LINK - znači, 2 godine se nećemo morat mislit tko će voziti tvorničku Hondu.Honda Racing Corporation is pleased to officially announce Dani Pedrosa and Marc Márquez as the two factory Honda riders for 2013 and 2014.
Sve glasnije priče su da bi Crutchlow mogao na Ducati, a Hayden u WSBK...

- Bibi
- Kontakt:
Jos kad bi Dovi dosao u tvornicku Yamahu i konacno Duccati slozio motor barem za postolja odlazak Stonera se uopce ne bi osjetiogringo73 je napisao/la:LINK - znači, 2 godine se nećemo morat mislit tko će voziti tvorničku Hondu.Honda Racing Corporation is pleased to officially announce Dani Pedrosa and Marc Márquez as the two factory Honda riders for 2013 and 2014.
Sve glasnije priče su da bi Crutchlow mogao na Ducati, a Hayden u WSBK...

Marquez

Sad se treba koncentrirat na Moto 2.Mozda su ta nagadanja medija oko njegovog odlazaka nastetila njegovoj voznji tokom dosadasnje sezone,ali nadam se sada kad dode u vodstvo nece nikome dopustiti da se priblizi kao sto je to radio prosle sezone.
Nakon toga godinu dana privikavanja,koje postolje i onda od 2014.godine pa na dalje DOMINACIJA

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013