Novosti - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: NOVOSTI - Lipanj 2011.
ebes streamove kad mozes gledat direktno sa bbca preko expact shielda..
eto jos ove sezone nisam imao problema sa tecnim gleadnjem, a kvaliteta je apsolutno prihvatljiva..
tu i tamo koju sekundu provrti na prazno, al kad gledas da reklame traju nekoliko minuta kroz utrku, stvarno je zanemarivo..
eto jos ove sezone nisam imao problema sa tecnim gleadnjem, a kvaliteta je apsolutno prihvatljiva..
tu i tamo koju sekundu provrti na prazno, al kad gledas da reklame traju nekoliko minuta kroz utrku, stvarno je zanemarivo..
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
??Armanini je napisao/la: expact shielda..

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Armanini
- Svjetski prvak
programcic koji simulira engleski ip - jedini uvijet za gledanje bbca.. naravno i placanje pretplate bbcu 

- Slash
- Veteran
Simulira plaćanje pretplate ili se za njega isto mora plaćat pretplataArmanini je napisao/la:programcic koji simulira engleski ip - jedini uvijet za gledanje bbca.. naravno i placanje pretplate bbcu

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Slash
- Veteran
Dajte prestanite pričat u šiframa i objasnite mi korak po korak što da radim s tim čudesnim programom.
(Skinuo sam ga upravo, al mi niš nije jasno
)

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Upališ ga i kad se konektira odeš na bbs iplayer i gledaš 

- Slash
- Veteran
Ja ga upalim i ovo mi se otvori: http://mrt.expatshield.com/tech/?from=land" onclick="window.open(this.href);return false;Caldor je napisao/la:Upališ ga i kad se konektira odeš na bbs iplayer i gledaš

- Ferrari-BiH
- Veteran
Pa ti lijepo otvori browser i paste-aj adresu http://news.bbc.co.uk/sport/" onclick="window.open(this.href);return false; odaberi F1 i klikni na watch now i eto gaSlash je napisao/la:Ja ga upalim i ovo mi se otvori: http://mrt.expatshield.com/tech/?from=land" onclick="window.open(this.href);return false;Caldor je napisao/la:Upališ ga i kad se konektira odeš na bbs iplayer i gledaš.

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Friga
- Navijam za: Kimi Raikkonen
tu stranicu možeš slobodno Xati .. nju ti generira samo spajanje na expat shield .. a negdje na desktopu, obično dolje desno čak imaš i "gumb"(ko zeleni il crveni mali štit) da isključiš il uključiš expat shield desnim klikom .. potraži .. uvijek če ti se pojavljivat ta stranica kad god se spojiš na expat shield .. a ti ju uvijek ugasi il ju ako ti se da prosurfaj ..Slash je napisao/la: Ja ga upalim i ovo mi se otvori: http://mrt.expatshield.com/tech/?from=land" onclick="window.open(this.href);return false;.

kad više ne misliš gledat BBCev prijenos isključi expat shield. ako ne isključiš može ti se desiti da neke stranice koje inače posječuješ ne možeš "posjetiti" ..
no pazi morat češ dvaput "disconnect-at".. jel svaki put če ti ponuditi da ostaneš spojen al ti samo klikni crveno ..
daklem kad se spojiš samo si nešto uključio, a do BBCeve stranice gdje daju prijenos ili hočeš ponovo pogledat utrku, qvalifikacije itd. moraš normalno dosurfat ..

TF110 - Toyota F1 '10
"

- Cuky
- Moderator
ili napraviš kao ja...kako uglavnom nisam u blizini interneta ili tv-a za vrijeme utrka, dan kasnije skinem sa sa linkova koje postavi miroslamiki u Download i zabava i lijepo gledam BBC prijenos. Još ni ne pogledam rezultate i sl. tako da mi užitak bude potpun 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
Ma nije mi to to, već sam probo to, ali mi nije to kao da uživo gledam, i nikad ne mogu odoljet da ne zavirim u rezultatedamjan.cule je napisao/la:ili napraviš kao ja...kako uglavnom nisam u blizini interneta ili tv-a za vrijeme utrka, dan kasnije skinem sa sa linkova koje postavi miroslamiki u Download i zabava i lijepo gledam BBC prijenos. Još ni ne pogledam rezultate i sl. tako da mi užitak bude potpun

@ Friga i Ferrari-BiH Hvala.
- Dero
- Profesionalni vozač
Hoho Zabranjeno je mijenjanje mapa rada motora između kvala i utrka i to vec od Valencije. Ili cemo gledati sporiji RB na kvalama ili ce im motori u utrci otici kabum 
LINK

LINK
- Slash
- Veteran
Tooooo.Dero je napisao/la:Hoho Zabranjeno je mijenjanje mapa rada motora između kvala i utrka i to vec od Valencije. Ili cemo gledati sporiji RB na kvalama ili ce im motori u utrci otici kabum
LINK

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
budalastina je menjati pravila u toku sezone i tako se ekipi (ili ekipama) koje su odradile posao kako treba i spremile vrhunski auto uskracuju plodovi tog rada a nesposobnima daje prilika da budu konkuretni iako to ne zasluzuju!!!
bendički pokusaj da se spase sezona da rb ne uzme titulE pre 'vremena' i da ne padnu posete na trkama a samim tim i profit!!!
bruka i sramota!
samo cekam kada ce da uvedu dodatni balast onima koji imaju najbrze bolide!
bendički pokusaj da se spase sezona da rb ne uzme titulE pre 'vremena' i da ne padnu posete na trkama a samim tim i profit!!!
bruka i sramota!
samo cekam kada ce da uvedu dodatni balast onima koji imaju najbrze bolide!
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
fia je uvijek provodila takvu politiku.. pokušaj na sve načine zaustavit dominantnog vozača..
Michael is faster than you!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Ovo je već druga stvar koja se RBR-u zabranjuje, po meni bezveze da se to radi

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ako su performanse RB-a u Q3 zbilja tako dobre zbog mapa za motore i off-throttle izgaranja goriva, onda ce definitivno pasti u formi. Vjerojatno ce se i dalje boriti za pole, ali nece ga tako lagano uzimati.
U utrkama se nece nista promijeniti.
U utrkama se nece nista promijeniti.
- Armanini
- Svjetski prvak
http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... ex.20.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sve oke i razumljivo, al ovaj na 2. mjestu nikako da shvatim..
pa taj sport vise ni ne postoji..
- -ferrari-F1-
- Početnik
- Navijam za: Fernando Alonso
prije dominantan bolidIgor18 je napisao/la:fia je uvijek provodila takvu politiku.. pokušaj na sve načine zaustavit dominantnog vozača..
Fernando Alonso Díaz (29. srpnja 1981)
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne razumiješ što je Pacman na drugom mjestu?Armanini je napisao/la:http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... ex.20.html
Slabo se onda u boks razumiješ

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Armanini
- Svjetski prvak
One and only je napisao/la:Ne razumiješ što je Pacman na drugom mjestu?Armanini je napisao/la:http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... ex.20.html
razumijem se malo ili nimalo.. barem sto se tice boxa u zadnjih nekoliko godina..
gledao sam zadnjih nekoliko "velikih" meceva i to je vise posprdno koliko je profi sport..
kazem, ne shvacam od kud ti silni novci u boxu kad je vec toliko godina propao sport?
usput da nije totalni ot.. izgleda da ipak nije schumi u onih 30 il koliko se vec tu pisalo..
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Današnji boks je odličan. Jedino što ne valja je superteška kategorija zbog dominacije braće Kličko (sreća FIA ne vodi i profi boks, inače bi im naložila da mogu samo jednu ruku koristiti u mečuArmanini je napisao/la:One and only je napisao/la:Ne razumiješ što je Pacman na drugom mjestu?Armanini je napisao/la:http://sportsillustrated.cnn.com/specia ... ex.20.html
razumijem se malo ili nimalo.. barem sto se tice boxa u zadnjih nekoliko godina..
gledao sam zadnjih nekoliko "velikih" meceva i to je vise posprdno koliko je profi sport..
kazem, ne shvacam od kud ti silni novci u boxu kad je vec toliko godina propao sport?
usput da nije totalni ot.. izgleda da ipak nije schumi u onih 30 il koliko se vec tu pisalo..

Meč Pacquiao - Mayweather je trebao biti najskuplji meč ikada. Šteta što nije do njega došlo jer je riječ o dvojici vrhunskih boksera. Niže kategorije su možda bolje nego ikada. Ljudi inače prate uglavnom teškaše, pa im zbog dominacije ukrajinskih monstera izgleda da je boks postao dosadan.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Armanini
- Svjetski prvak
da.. kazem - stvarno nisam u toku.. al i dalje me cudi svota, obzirom upravo na cinjenicu da ja koji pratim sport na redovnoj bazi nisam cuo nit za jednog nit za drugog.. jasno mi je da su mecevi svake prijestupne, kolko mi je jasno taj pajaco je imao 2 borbe i skoro 50M.. strasno..
i zato obzirom na popularnost sporta u odnosu na ostale sportove mi nije jasno od kud tolike svote..
ontopic - alonso se kupa u novcima
i zato obzirom na popularnost sporta u odnosu na ostale sportove mi nije jasno od kud tolike svote..
ontopic - alonso se kupa u novcima

- Dero
- Profesionalni vozač
V4 pada u vodu izgleda, koristiti ce najvjerojatnije 1.6, V6 turbo od 2014.
F1 considers move to V6 turbos
Ak vec moraju prelaziti na turbo, ovo izgleda kao i najbolja solucija
F1 considers move to V6 turbos
Ak vec moraju prelaziti na turbo, ovo izgleda kao i najbolja solucija