Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Dero »

Chuck Norris je napisao/la:
Nije ovaj put kriva FIA nego Whitmarsh koji je izjavio da nema pojma zašto je Lewis stao?Pa mislim kako je on mislio da će mu ta laž proći.Shvaćam da ste ljuti,frustrirani i sam bih bio da je Alonso u takvoj situaciji ali svoj bijes trebate usmjeriti prema Witmarshu a ne FIA-a,ne ovaj put
Ma totalna budala. Ted Kravitz je rekao da Whitmarsh je izjavio prvo da imaju "hydraulic problem" da bi potom na skyu odbio izjaviti kakav problem imaju ali da nije problem s gorivom.
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Slazem se sa Chuckom,treba bit ljut na Whitmarsa,muljao je,vjerijem da je rekao istinu i da nije muljao,ovi nebi dali ovakvu strasnu kaznu...
Alonsista hasta la muerte..
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Ja mislim da šeprtljasto ponašanja McLarena kada je u pitanju box posledica druženja Whitmarsha sa Domenicalijem :biggrin: , nema drugog logičnog objašnjenja. ;)
Rudonja147

Post Postao/la Rudonja147 »

Evo ljudi ja iako navijam za Alonsa i Ferrari, mislim da je stvarno prevelika kazna to da Lewis mora na začelje, mislim da bi stvarno bilo oke da su ga vratili 5 pozicija, maksimalno 10 pozicija natrag, istina, da je Vettel napravio tako nešto, ovi u RB-u nebi dobili kaznu, nego bi im se zapljeskalo radi dobre prosudbe koliko točno goriva treba za taj zadnji pravi krug....
Užas.

Evo držim fige da se Hamilton digne odma na startu, pređe ova zadnja 3 tima i da već do polovice trke bude u borbi za bodove, pa do kraja da ga vidimo u prvih 8 :)
Always choose a lazy person
To do a difficult job...
Because, he will find
an easy way to do it...
Be Lazy!
Think Crazy!
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Mislim da ce Hamo sad dobro razmisliti hoceli produziti ugovor koji mu istice 2012 ako se nevaram...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

"Gary Anderson/BBC: F1 McLaren refueller turned the tap to 'drain' instead of 'fill' briefly, realised his error but engineers sent car out"
A panjeva :zid:
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Caldor je napisao/la:
One and only je napisao/la: Evo ja ću ti reći. Recimo kažu kazna je drive trough ako prerano startaš. I zamisli Alonso koji je recimo 7. na startu samo zaustavi bolid i odmah krene dok ovi pozada još stižu na startni grid i nabije nekih pola kruga prednosti. Nakon toga ode na drive trough i vrati se opet kao prvi na stazu. Poštena kazna za to bi bila diskvalifikacija. Nakon toga se izmjeni pravilo i kažu "ok od sada je kazna diskvalifikacija iz utrke". Nekad kasnije recimo Hamilton starta 2. i krene nekih 0.2 sekunde ranije. Stekao je neku prednost, ali jako malu. I suci ga diskvalifikuju iz utrke iako je možda sa drive trough kaznom mogao do 5. mjesta što mu je u toj hipotetskoj situaciji dovoljno recimo za titulu prvaka. Šta onda?
Postoje klauzule za takve stvari - Start od 0.1 do 1 sekunde - drive through. više od toga stop and go ili diskvalifikacija. A ovo pravilo se ne može na takav način interpretirati. Recimo da se dokaže da McLarenu nikad niti nije bio cilj da Hamilton dođe do boksa onda diskvalifikacija, a ako je stvarno doslo do pogreske onda 5 ili 10 mjesta dolje. Ili ne brojiti zadnje vrijeme. Ali ovo je daleko pretjerano.
Slažem se da je kazna prestroga i vjerujem da McLaren nije imao namjeru da ikakvu prednost stekne na ovaj način, pogotovo jer znaju da ne mogu steći prednost na takav način zbog pravila. Ali jel to onda znači da mene nikad više ne trebaju pregledati na aerodromu zato što nemam namjeru uraditi ništa glupo ili protuzakonito? Kako će neko 100% biti siguran u nešto takvo? Pravila su jednaka za sve. McLaren je ovaj put prekršio ih i kažnjen je zbog toga. Doduše prestrogo, ali možda je razlog "za primjer drugima" da se više ne dolazi kod sudaca sa šupljom pričom.
@Dani i ostali ljubitelji teorija zavjere: Ako FIA hoće da sjebe Hamiltona, zašto im onda njegova momčad svesrdno pomaže?
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Iskreno sad barem nemam apsolutno nikakva očekivanja pa će mi lakše utrku biti gledati.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

Premda je diskvalificiran iz rezultata utrke, suci su Hamiltonu dozvolili da ipak starta, ali kao posljednji u poretku.znači dozvolili su mu da uopće nastupi u utrci.da da da uopće se ne bih iznenadio da su mu i rekli da dovede i slezigericu da je kolektivno svi iz maFIA-e siluju legalno onako kao dodatno bacanje.
nemam komentara,ljut jesam a mislim da hamilton više nikada neće osvojiti naslov prvaka u formuli 1 (čudo i ono 2008 godine) ma gdje god bio u bilo kojoj ekipi.
gledam sada startni poredak i vidim vettela na čistoj strani staze.koji srečković.
sutra navijam normalno da mclaren uzme koji bod i da KIMI pobijedi.
Zadnja izmjena: senamozart, dana/u 12 svi 2012, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
slika
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

možemo mi pričati o prestrogim sucima i dvostrukim standardim ali mclaren iz utrke u utrku radi gluposti i to će ih koštati oba prvenstva.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja se nadam da će neki odletjeli kotač pogodit nekog od sudaca. Ili Charliea, to bi bilo još bolje.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Neznam kak u pitu mclarena nisu vidli da bude bil bez goriva, ili to ili je zbilja bil neki drugi kvar. Ali nema veze daleko je do kraja jos, samo ako se određena pravila donesu onda trebaju vrediti za sve vozace a ne samo za određene. Pravilo je da svi moraju na kraju trke dati određeni dio goriva ne testiranje, a mislim da je pravilo da moras i samostalno doci do kraja. Samim time u posloj utrci vettel da je isel do kraja nebi mogao dati dovoljno goriva na testiranje, samim time sljedi diskvalifikacija. Kak sam i rekel proslu utrku probjedik je kimi. A samim time danas su svi pokazali da neki mogu raditi kaj ih je volja a neki ne.

Nemojte me krivo shvatiti, navijam za hamiltona. Ali vjerujem da je i alonso bil u istoj situcaiji da bi bila ista situacija a da je vettel u toj situcaiji culi bi bravo seb koji velicanstven krug P1. I to me zivcira.
Darkness rises when silence dies
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Zbilja ne znam koji vrag se s McLarenom dešava, em oni pit stopovi, sada ovo, kao da je talijanska šlampavost na njih prešla, kako god bilo, šteta je nanesena i Luju nece biti lako sutra, ali ajde bar ce biti zanimljivo gledati kako se probija, kazna po mom skromnom mišljenju je malo too much.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Slash je napisao/la:Ja se nadam da će neki odletjeli kotač pogodit nekog od sudaca. Ili Charliea, to bi bilo još bolje.
U biti nek se Lewis zaleti u Charlijevu kućicu. Više će mu to donjet šanse za naslov nego eventualni 1 bod.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

živcira ne živcira, zna se tko je Bernijev zet! :)
Ne navijam za Hamija (možda mi je čak i zadnji za koga bi navijao) ali svejedno - nekako mi se čini prestrogo. Također. Znam da su pravila pravila, ali eto.
Samo neka se trkaju.
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Kazna je prestroga, ali i opravdana. Primjerenije bi bilo 5 do 10 mjesta niže i to je to.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:Kazna je prestroga, ali i opravdana. Primjerenije bi bilo 5 do 10 mjesta niže i to je to.
I ti nakon svega mislim da je ovo posteno nakon prosle trke?
Domi
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Schumacher - Kimi

Post Postao/la Domi »

Jedino je Hamilton to napravio 2 puta i zbog njega je pravilo i postavljeno, upravo zbog kvalifikacija. Ti govoriš o zaustavljanju poslije kraja utrke za koje još nitko nije dosada bio kažnjen i očito ne spada u domenu navedenog pravila. :roll:
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Domi je napisao/la:Jedino je Hamilton to napravio 2 puta i zbog njega je pravilo i postavljeno, upravo zbog kvalifikacija. Ti govoriš o zaustavljanju poslije kraja utrke za koje još nitko nije dosada bio kažnjen i očito ne spada u domenu navedenog pravila. :roll:
Itekako spada

"6.6.2 Competitors must ensure that a one litre sample of fuel may be taken from the car at any time
during the Event.

Except in cases of force majeure (accepted as such by the stewards of the meeting), if a sample
of fuel is required after a practice session the car concerned must have first been driven back
to the pits under its own power."
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

također i ovo "Any team whose car stops on the slowing down lap after the race will be asked by the stewards to explain why this happened.''

Dosljedna FIA, kakav oksimoron.
Zadnja izmjena: Slash, dana/u 12 svi 2012, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Samo mirno. Sutra je utrka. Da uništili su 150. pole position McLarena, ali sutra je novi dan. I nadam se McLaren bez greške a Lewis nabrijan da nekoga prebije. DO POBJEDE!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Caldor je napisao/la:Samo mirno. Sutra je utrka. Da uništili su 150. pole position McLarena, ali sutra je novi dan. I nadam se McLaren bez greške a Lewis nabrijan da nekoga prebije. DO POBJEDE!
Mah, nažalost sve iznad 11., 12. mjesta bi na ovoj stazi bio frapantan uspjeh.
Da se ovo desilo na bilo kojoj drugoj stazi, OK, ovak će se cijelu utrku vozit iza toro rossa il tak nekog.
Alonso-champ
Veteran
Veteran

E ljudi a mozda je Ovo FIA-iin poklon Willamsu za 70.rodjen dan Sir-Frank Williams-u :biggrin:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Domi je napisao/la:Jedino je Hamilton to napravio 2 puta i zbog njega je pravilo i postavljeno, upravo zbog kvalifikacija. Ti govoriš o zaustavljanju poslije kraja utrke za koje još nitko nije dosada bio kažnjen i očito ne spada u domenu navedenog pravila. :roll:
Mislim da je test goriva na trci puno vredniji nek na qulif. neka moja prosudba. A i ovo kaj su kolege napisali, pravila su tu ali ocito je iz svega da za neke vrede a za neke ne. Ali kaj je tuje nadam se sutra jebenoj trci i pobjedi mclarena(hamiltona) kolko god nerealno to zvuci nazalost :(
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Slash je napisao/la:
Caldor je napisao/la:Samo mirno. Sutra je utrka. Da uništili su 150. pole position McLarena, ali sutra je novi dan. I nadam se McLaren bez greške a Lewis nabrijan da nekoga prebije. DO POBJEDE!
Mah, nažalost sve iznad 11., 12. mjesta bi na ovoj stazi bio frapantan uspjeh.
Da se ovo desilo na bilo kojoj drugoj stazi, OK, ovak će se cijelu utrku vozit iza toro rossa il tak nekog.
Ako padne kiša ili izađe SC sve je moguće. A Lewis je poznat po svojim prestizanjima, pa se nadam da će pokazati onu agresivniju stranu sutra. Samo da Massa pogriješi pa da se slučajno ne nađu u duelu...
Odgovori