Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Sumnjam da će kiša, po accuweather kiša će bit samo u 10 ujutro jedan pljusak i onda cijeli dan sunce, pa oko 7 možda opet kiša, u vrijeme utrke ništa.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Navijam za: Nikoga
NISU NORMALNI. Odvozio je kvale za pamčenje, a sad mu fakat ekipa upropaštava borbu za naslov. Ali još jedan razlog više da sutra gledam i navijam za Lewisa ko nikad do sada.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Ah bar bi o prognozama trebali znati da ne vrijede ni pol posto. Ljudi koji ih rade imaju 20-30 drugačijih opcija i izaberu samo jednu. Ponekad pogode, a ponekad su toliko u krivu da ih je sram. Ova kiša u 8 može lako početi u 2. Ne otpisujmo McM tako rano.
-
- Navijam za: ferrari
pravila su pravila sijećam se situacije iz Kanade i točno je da su upozoreni , ovo nije Lewisova greška neko očito mora letit iz MCM boxa jer njim se rzne greške ponavljaju iz utrke u utrku
- Slash
- Veteran
Eh, to se zove optimizam sa 11. i 24. startne pozicijeCaldor je napisao/la:Ah bar bi o prognozama trebali znati da ne vrijede ni pol posto. Ljudi koji ih rade imaju 20-30 drugačijih opcija i izaberu samo jednu. Ponekad pogode, a ponekad su toliko u krivu da ih je sram. Ova kiša u 8 može lako početi u 2. Ne otpisujmo McM tako rano.

E da, još su retardiranom krastavcu dopustili da starta iako nije ušo u 107%. Inače bi Ham starto čak 23.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Caldor
- Profesionalni vozač
Ja sam uvijek optimističan u vezi McLarenaSlash je napisao/la:Eh, to se zove optimizam sa 11. i 24. startne pozicijeCaldor je napisao/la:Ah bar bi o prognozama trebali znati da ne vrijede ni pol posto. Ljudi koji ih rade imaju 20-30 drugačijih opcija i izaberu samo jednu. Ponekad pogode, a ponekad su toliko u krivu da ih je sram. Ova kiša u 8 može lako početi u 2. Ne otpisujmo McM tako rano..
E da, još su retardiranom krastavcu dopustili da starta iako nije ušo u 107%. Inače bi Ham starto čak 23.

- elder
- Svjetski prvak
Caldor je napisao/la:Ja sam uvijek optimističan u vezi McLarenaA recimo ovako - Hami starta 24. Ne može dolje, samo gore. Imam osjećaj da će sutra biti dvostruka pobjeda McLarena.

Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Via Paddy Love twitter
To all our fans: so sorry about this error. We are more gutted than anybody. An amazing performance by Lewis throughout Q, ruined.
Alonsista hasta la muerte..
- Slash
- Veteran
Nabijem ih na krasan k*r*c s isprikama. Oćemo rezultate i prestanak idiotarija iz bokseva, a ne stalne isprike.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Lol tek sad vidim ovu kaznu.Prestrasno,ali jbg sami su si u krivu i to nije prvi put ove sezone.Nista,glavu gore jer motiva u nastavku sezone sigurno nece falit i ja ocekujem Lewisa jaceg nego ikad.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- elder
- Svjetski prvak
Ovakav nastup hamiltona ocekujem danas 

Zadnja izmjena: elder, dana/u 13 svi 2012, 12:08, ukupno mijenjano 2 puta.
- Slash
- Veteran
Je, još da se i vozi u Turskoj...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Hamilton prije par minuta: "I've got nothing to lose. All I can do is have fun, it's going to be pedal to the metal" 

-
Ne brinite, staza će biti hladnija, Lewis ima najbrži bolid, može birati strategiju kakvu hoće... očekujem da u prvih 10 krugova prođe makar pola grida, završava u top 5
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
na Skyu su u uvodu rekli da je Hamilton dobio kaznu koja je i predviđena za kršenje tehničkog pravila, a to je isključenje iz rezultata, tj. DQ, ali suci su mu svejedno dopustili nastup u utrci s time da krene sa zadnjeg mjesta
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Znači kazna je u redudamjan.cule je napisao/la:na Skyu su u uvodu rekli da je Hamilton dobio kaznu koja je i predviđena za kršenje tehničkog pravila, a to je isključenje iz rezultata, tj. DQ, ali suci su mu svejedno dopustili nastup u utrci s time da krene sa zadnjeg mjesta

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Cuky
- Moderator
Sad se može pitati zašto mu nije poništen rezultat samo iz Q3, ali je stvar u tome da se kvalifikacije za konačni rezultat gledaju kao jedna sesija u trajanju od 1h. On je DQ na kvalifikacijama i zbog toga su mu poništeni svi rezultati koje je napravio na istima.

-
- Legenda
Čekajte malo:) ? ovo nisam znao. Dakle, i da dođe do bodova - ne računaju mu se bodovi?!
Ooo bit će veselo
Ooo bit će veselo
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
bodovi će mu se računati. On je isključen iz rezultata kvalifikacija. To bi značilo da nije postavio vrijeme unutar 107%, ali su mu suci kao i Karhikeyanu dopustili nastup jer je tokom slobodnih treninga postavio vrijeme koje je bilo unutar 107% najboljeg vremena u Q1. Tako da je on zapravo u utrku upao na istu foru kao i Karthikeyan...

-
- Legenda
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
ne ne može dobiti bodove može samo dobiti kilo škampi da počasti charlija i njegovo društvo.dmarijon je napisao/la:Čekajte malo:) ? ovo nisam znao. Dakle, i da dođe do bodova - ne računaju mu se bodovi?!
Ooo bit će veselo

morao sam kolega sory.
pa da se ne dodijeljuju bodovi ćemu bi onda se utrkivao i riskirao time neki npr.mjenjački dio za slijedeću utrku.logično da ako završi utrku među 10-ttoricom da će dobiti bodove.

-
- Legenda
sve ok
, dobra primjedba. Ali, zbunilo me ovo:
"I've got nothing to lose. All I can do is have fun, it's going to be pedal to the metal"
mislim da npr. fernando ne bi tako nešto izvalio. Može doći do možda 4., 5. mjesta, možda do 8. Lupam. Kakve su onda to izjave?

"I've got nothing to lose. All I can do is have fun, it's going to be pedal to the metal"
mislim da npr. fernando ne bi tako nešto izvalio. Može doći do možda 4., 5. mjesta, možda do 8. Lupam. Kakve su onda to izjave?

Samo neka se trkaju.
- elder
- Svjetski prvak
To su optimisticne izjave, ja bi se zabrinul da vozac izjavi zadnji smo nemamo nikakve sad sanse za bodve tako da nema smisla ni pokusati.dmarijon je napisao/la:sve ok, dobra primjedba. Ali, zbunilo me ovo:
- Cuky
- Moderator
pa to je rekao da će voziti i uživati jer nema što izgubiti startajući sa zadnjeg mjesta, a može puno dobiti ako dođe do visoke pozicije...