Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Caldor »

Falio mi je ovakav Lewis :)
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Svaka cast, s 24 na 8 na stazi gde pretjecanja nisu bas laka. Jos izdrzati skoro polo trke na istim gumama, svaka cast. Jos da je rosberg uspjel pasti, ali i ovo je uredu
Darkness rises when silence dies
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

Drago mi je da nije "poludio", i svaka mu čast za današnju vožnju! Šteta što nije okrenio Rosberga do kraja, ali ok.
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Prošao je utrku sa 2 zaustavljanja. Sad nek pričaju da ne zna čuvati gume!
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

svaka mu cast, u Monacu 96. gp z mclaren, tocno koliko ih je imao Senna, mora mu se poklopitii da pobjedi....
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Na kraju 8. mjesto i nije tako loše...Šteta što ga je Fetelj na kraju prošao ali jbg gume su bile 7 kruga starije od Feteljovih...Ali ajde, Mclaren je najkonstantnija momčad u F1 u kvalama, jedino Ham je svaki puta imao vrijeme s kojim je mogao startati iz prvog reda a valjda će i taj peh koji ima proći jednom.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Izvrstan damage control danas, samo 8 bodova iza vodećeg ako se ne varam.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Ok prošlo, ali samo jer je Lewis vozio pametno. McLaren mi se mora još puno iskupiti, a s onim u boksu danas im to ne uspijeva.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Baš me zanima kakav bi bio njegov pace u odnosu na Williams i Ferrari. Ne znam, ali čini mi se da smo propustili pobjedu. :(
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

King iCool je napisao/la:Baš me zanima kakav bi bio njegov pace u odnosu na Williams i Ferrari. Ne znam, ali čini mi se da smo propustili pobjedu. :(
Ovo je 100% sigurno. Ako je sa 2 stopa i s 24. mjesta došao na 8., pobjeda s pole-a ni u jednom trenutku ne bi došla u pitanje...jebiga, možemo se samo nadat da se neće obit o glavu na kraju kad se zbroji.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: F1 McLaren Team

Post Postao/la senamozart »

mislim da ne treba dovoditi u pitanje eventualnu pobjedu lewisa na današnjom VN Spain da je krenuo kako je trebao krenuti sa pol positiona.
odlično je odvozio utrku,pametno,sadržajno i ne treba zaboraviti potez utrke kada je u dva zavoja doslovno preskočio drugu momčad red bulla.za pohvalu.nema veze 8 bodova nije puno zaostatka valjda će sve biti OK u monaku pa da ga vidimo na 1 mjestu.naravno uz konstataciju da charlie ne bude orgijao nad mclarenom.
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

senamozart je napisao/la:mislim da ne treba dovoditi u pitanje eventualnu pobjedu lewisa na današnjom VN Spain da je krenuo kako je trebao krenuti sa pol positiona.
odlično je odvozio utrku,pametno,sadržajno i ne treba zaboraviti potez utrke kada je u dva zavoja doslovno preskočio drugu momčad red bulla.za pohvalu.nema veze 8 bodova nije puno zaostatka valjda će sve biti OK u monaku pa da ga vidimo na 1 mjestu.naravno uz konstataciju da charlie ne bude orgijao nad mclarenom.
Potez utrke to s TR-ima! Blažićko mu oda priznanje, a kretenčina Novak dodaje: ''...na svježim gumama...'' #-o #-o
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Slash je napisao/la:
senamozart je napisao/la:mislim da ne treba dovoditi u pitanje eventualnu pobjedu lewisa na današnjom VN Spain da je krenuo kako je trebao krenuti sa pol positiona.
Potez utrke to s TR-ima! Blažićko mu oda priznanje, a kretenčina Novak dodaje: ''...na svježim gumama...'' #-o #-o
Haha, baš Davidson na Sky-u hvali taj potez...
Nego, šta velite na onu situaciju Hamilton Massa kad je Ham napao? Zar nije Massica tamo 2 puta mjenjao putanju? A to je zabranjeno...Mislim da je Lewis iza njega dosta vremena izgubio.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ne sjećam se toga, sjećam se da sam imao ispred TV-ovski ples kad je Sissica dobio drive-through. I da, zadržao ga je najviše od svih protiv kojih se danas utrkivao.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

http://www.planetf1.com/driver/3213/775 ... o-be-proud" onclick="window.open(this.href);return false;

"Someone told me that I was only the person on a two stop, so I think that considering everyone keeps telling me that I am hard on tyres and how much smoother my team-mate is, I think that should show them.''

:) :)
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

@King iCool
samo da ti malo ironično odgovorim na ovaj tvoj post glede situacije massa-hamilton.
nisi u pravu nikako.točno je da je massa dva puta mijenjao poziciju kad ga je hamilton napadao.ali lijepo su se vozači dogovorili za to mijenjanje putanje:
citiram:
vozač koji je napadanut ne smije dva puta mijenjati putanju osim kada te napada sam lewis hamilton. :biggrin: :biggrin:
završen citat.
naravno da se šalim ali ne bi me čudilo da bi LH popio kaznu da je samo malo taknuo baby-boya.
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

odlično je Hamilton vozio danas i davao besplatne poduke utrkivanja ovim vozačima pozadi :D

...s tim da ova staza nije prava 'trkača' (za moguće preticanja) rezultat je odličan i kad bi se biralo definitivno bi ispalio ovu stazu iz kalendara.
slika
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

puno pehova zaostaje minimalno . Moraju kad tad doći njegovi trnuci sreće.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Danas je zasluzil titulu vozaca utrke.
Darkness rises when silence dies
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Odličan, ali titula vozača utrke ide Maldonadu. A sada napraviti darmar u ekipi i trgnuti je iz letargije. Kao da su se uspavali samouvjereni u brzinu bolida.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

senamozart je napisao/la:@King iCool
samo da ti malo ironično odgovorim na ovaj tvoj post glede situacije massa-hamilton.
nisi u pravu nikako.točno je da je massa dva puta mijenjao poziciju kad ga je hamilton napadao.ali lijepo su se vozači dogovorili za to mijenjanje putanje:
citiram:
vozač koji je napadanut ne smije dva puta mijenjati putanju osim kada te napada sam lewis hamilton. :biggrin: :biggrin:
završen citat.

naravno da se šalim ali ne bi me čudilo da bi LH popio kaznu da je samo malo taknuo baby-boya.
vozač smije 2 puta mijenjati putanju, s tim da kod druge promjene mora ostati mjesta za još jedan bolid
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Lewis ko da je potpuno drukčiji čovjek ove sezone. Čini se u potpunosti smiren u intervjuima, čini se da je grešku timu oprostio i veoma je siguran u sebe. S ovakvim stavom sigurno može do naslova.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ali ne sa ovakvom ekipom iza sebe.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
senamozart
Rezervni vozač
Rezervni vozač

@padobranac
da u pravu si kolega 2x se smije mijenjati putanja.konkretno u slučaju masse (koji će i pored mijenjaja putanje promijeniti i boju kombinezona u Kanadi :biggrin: ) smije mijenjati koliko hoće.pogotovo u drugom pokušaju za ostavljanje prostora se zorno vidjelo da su mogla proći bar 104 bolida onako na široko.šalim se ali je tako.
malo pogledaj snimku tog pokušaja preticanja.
osobno lewis je pametno to odigrao jer zna da ovaj puca po svim mogućim šavovima pa se sada nada da će nekim glupim potezom ostati u ferrariju,zato sam i napisao ono gore u zagradi.
znamo kakav je massa vozač.kritikuje druge a sebe ne vidi.treba malo poraditi na svom stilu vožnje i manje se kočoperiti a ionako mu je vrijeme isteklo u maranellu.
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

senamozart je napisao/la:@padobranac
da u pravu si kolega 2x se smije mijenjati putanja.konkretno u slučaju masse (koji će i pored mijenjaja putanje promijeniti i boju kombinezona u Kanadi :biggrin: ) smije mijenjati koliko hoće.pogotovo u drugom pokušaju za ostavljanje prostora se zorno vidjelo da su mogla proći bar 104 bolida onako na široko.šalim se ali je tako.
malo pogledaj snimku tog pokušaja preticanja.
osobno lewis je pametno to odigrao jer zna da ovaj puca po svim mogućim šavovima pa se sada nada da će nekim glupim potezom ostati u ferrariju,zato sam i napisao ono gore u zagradi.
znamo kakav je massa vozač.kritikuje druge a sebe ne vidi.treba malo poraditi na svom stilu vožnje i manje se kočoperiti a ionako mu je vrijeme isteklo u maranellu.
I meni je upalo u oči kako Lewis nije srljao s Massom, nego se nekako držao podalje od njega kao da je šugav :) . Zrelo od Lewisa, a za Massu ionako odavno nemam komentara. Nije sad da je nešto u ovom dvoboju napravio loše, ali imam osjećaj da se potajno nadao kakvom sudaru da može imati još jedan izgovor za loš rezultat.
A što se tiče boja kombinezona kada vidim kako LH ove sezone zrelo vozi ne bih imao ništa protiv da on zamjeni trenutni sa jednim crvene boje :D
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Odgovori