Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Lewis Hamilton
šteta je što su gume ovakve kakve jesu... uz malo izdržljivije gume i ovakvu vožnju kao što je Lewis pokazao mislim da ni pobjeda sa zadnjeg mjesta nije nemoguća...
odlično je odvozio i rješavao se sporijih bolida...
pravi racer
pravi racer
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ha čuj kako pregovori teku i kakva je pomutnja u McLarenu ne bi se čudio da se to i ostvari.One and only je napisao/la: A što se tiče boja kombinezona kada vidim kako LH ove sezone zrelo vozi ne bih imao ništa protiv da on zamjeni trenutni sa jednim crvene boje
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
dok je alonso tamo, neide lujo u ferrari.... btw, ja sam nacuo da bi mogao u mercedes...Dani je napisao/la:Ha čuj kako pregovori teku i kakva je pomutnja u McLarenu ne bi se čudio da se to i ostvari.One and only je napisao/la: A što se tiče boja kombinezona kada vidim kako LH ove sezone zrelo vozi ne bih imao ništa protiv da on zamjeni trenutni sa jednim crvene boje
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ne znam zbog čega ne bi išao dok je Alonso tamo. Nije ni Hamilton više napaljeni tinejđer ,a ni Alonso ne bi mogao kukati jer bi imao čitav tim iza sebe. U Merđu bolje da ne ide jer tko zna koliko će oni ostati još u cirkusu.McLewis je napisao/la:dok je alonso tamo, neide lujo u ferrari.... btw, ja sam nacuo da bi mogao u mercedes...Dani je napisao/la:Ha čuj kako pregovori teku i kakva je pomutnja u McLarenu ne bi se čudio da se to i ostvari.One and only je napisao/la: A što se tiče boja kombinezona kada vidim kako LH ove sezone zrelo vozi ne bih imao ništa protiv da on zamjeni trenutni sa jednim crvene boje
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
da je bila neka druga staza primjerica Spa ili neka s dvostrukom DRS zonom vjerojatno bi podiji bili mogući. Barcelona je prilično zatvorena po pitanju preticavanja, jedini čist napad je na startnom pravcu al prije toga je brzi zavoj tako da nemožeš zadržat priključak osim ako ti gume nisu skroz zdrave.vidc je napisao/la:šteta je što su gume ovakve kakve jesu... uz malo izdržljivije gume i ovakvu vožnju kao što je Lewis pokazao mislim da ni pobjeda sa zadnjeg mjesta nije nemoguća...
pravi racer
Vozio jest odlično al mu je pomoglo kažnjavanje Masse i Vettela tako da se Massa povukao u boks dok je trajala borba za proboj a borbu s Vettelom je potpuno izbjegao dok je odrađivao drive-thru. Schumaher je također pobjego sa staze tako da je Lewis umjesto najtvrđe orahe imao kikirikie ispred sebe

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Njih dvojica nemaju problema jedan s drugim. Ron Dennis je uprskao situaciju pričajući jedno, a radeći drugo. High five nakon kvala u Barceloni najbolje pokazuje da su njih dvojica u ok odnosima.McLewis je napisao/la:dok je alonso tamo, neide lujo u ferrari.... btw, ja sam nacuo da bi mogao u mercedes...Dani je napisao/la:Ha čuj kako pregovori teku i kakva je pomutnja u McLarenu ne bi se čudio da se to i ostvari.One and only je napisao/la: A što se tiče boja kombinezona kada vidim kako LH ove sezone zrelo vozi ne bih imao ništa protiv da on zamjeni trenutni sa jednim crvene boje
@Dani: Kolko McM pravi problema Hamiltonu stiče se dojam da oni žele da ga otjeraju iz momčadi.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ćale od Lewisa je napisao/la:da je bila neka druga staza primjerica Spa ili neka s dvostrukom DRS zonom vjerojatno bi podiji bili mogući. Barcelona je prilično zatvorena po pitanju preticavanja, jedini čist napad je na startnom pravcu al prije toga je brzi zavoj tako da nemožeš zadržat priključak osim ako ti gume nisu skroz zdrave.vidc je napisao/la:šteta je što su gume ovakve kakve jesu... uz malo izdržljivije gume i ovakvu vožnju kao što je Lewis pokazao mislim da ni pobjeda sa zadnjeg mjesta nije nemoguća...
pravi racer
Vozio jest odlično al mu je pomoglo kažnjavanje Masse i Vettela tako da se Massa povukao u boks dok je trajala borba za proboj a borbu s Vettelom je potpuno izbjegao dok je odrađivao drive-thru. Schumaher je također pobjego sa staze tako da je Lewis umjesto najtvrđe orahe imao kikirikie ispred sebe
wow.. ovo se zove bit objektivan! svaka cast cale na ovom..
i to nakon ovakve utrke i rezultata..!

- McLewis
- Veteran
ja osobno mislim da alonso ima problema sa momcadskim kolegom koji je dovoljno brz kao on, stoga u ferrari ne... ne zbog lewisa nego zbog alonsa....One and only je napisao/la:McLewis je napisao/la:Njih dvojica nemaju problema jedan s drugim. Ron Dennis je uprskao situaciju pričajući jedno, a radeći drugo. High five nakon kvala u Barceloni najbolje pokazuje da su njih dvojica u ok odnosima.Dani je napisao/la: dok je alonso tamo, neide lujo u ferrari.... btw, ja sam nacuo da bi mogao u mercedes...
@Dani: Kolko McM pravi problema Hamiltonu stiče se dojam da oni žele da ga otjeraju iz momčadi.
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Ne bih se složio. Da ima problema sa momčadskim kolegom koji je brz skoro kao i on, onda bi imao problema i sa drugim vozačima na gridu koji su po brzini blizu njemu ili brži, a vidimo da to nije problem.
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- McLewis
- Veteran
nisi me dobro skuzio.... alonso mora imat cijelu ekipu iza sebe, da mu cijela ekipa podilazi, ukljucujuci i momcadskog kolegu... a vjerojatno da si to jedan hamilton, vettel ili netko od top vozaca nebi dozvolio....
McLaren u <3
- goran007
- Profesionalni vozač
kolega s ovim se baš ne bi u potpunosti složio...normalno je da svaki vozač želi biti prva violina u momčadi jer mu je na taj način lakše ostvariti zadane ciljeve ,a i svi oni su veliki egoisti i djelomično su zato na vrhuMcLewis je napisao/la:nisi me dobro skuzio.... alonso mora imat cijelu ekipu iza sebe, da mu cijela ekipa podilazi, ukljucujuci i momcadskog kolegu... a vjerojatno da si to jedan hamilton, vettel ili netko od top vozaca nebi dozvolio....
ali...
ajmo se vratit u vrijeme na koje ti ciljaš...Alonso potpisuje u zimu(znači sezonu i nešto prije nego počinje voziti za McM)...vozači tada su Kimi i Juan Pablo...imaš veliki intervju s Ronom u F1Racingu hrvatskom izdanju iz ttog vremena...on tvrdi da menadžeri Kimijevi tvrde da on nema ništa potpisano s Ferrarijem i da on smatra da će ostati...da i otiđe ostaje Juan Pablo koji je sve samo ne loš protivnik...tu Alonso pokazuje da se ne boji jakog momčadskog kolege,a ziher ne smatraša da je mislio da će Kimija gurnut u stranu i favorizirat njega...nakon što ova obojica otpadaju dolazi Lewis...on je samo djelomično iznenadio...nije se mislilo da će odvozit gotovo savrsenu sezonu,ali nije ga se ni dovelo da bude topovsko meso ili lak protivnik...
uglavnom,rezime svega je da se Alonso nije bojao momčadskog kolege i smatram da ga se ni sad ne boji...jednostavno,gdje je zapelo te sezone,ko je sve prekršio i koja sve obećanja vjerojatno nikad nećemo saznati...ali u priče tipa,Alonso nije htio voziti protiv Hamiltona nego je radije otišao u Renault (koji je bio loš tada) mislim da ne vjeruju ni mala djeca...
samo mene zanima kaj će se dogoditi ako Perez,Sutil,Webber ili neko takav neće moći ni približno dostojno konkurirat Alonsu jel će i oni tada biti katastrofa ili....
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Napokon je otkrivena dobro čuvana tajna. Za one koji se ne sjećaju, davnih dana, na ovom sajtu mogli smo čitati kolumne g. Jergovića, jedna od njih bila je o vozačkoj školi dotičnog Roba Wilsona, koju su polazili maltene svi vozači Formule 1. Tada je u kolumni napisao da je samo jedan vozač ikada u prvom susretu s njim, odnosno u prvom brzom krugu oborio njegovo vlastito vrijeme. Tada Mladen nije htio otkriti o kome se radilo.
MJ: ''Rob je sjedio uz Lewisa Hamiltona kroz dva ultra brza kruga po standardnoj stazi u Bruntingthorpeu, gdje je inače ta njegova škola vožnje. Kad su se zaustavili, poslao je Lewisa kući s riječima: ˝Ništa za tebe ovdje.˝ Rob veli da je Hamilton čudesno prirodno nadaren u svim elementima koje on (Rob) poučava vozače, a koji se uglavnom odnose na kontrolu i manipulaciju dinamičkih karakteristika automobila (pretežno mase, težišta i kočenja) u vožnji kroz zavoje.
Hamilton je bio jedini vozač ikada na toj stazi koji je odmah odvezao krug brži od onog kojeg je kao cilj postavio Rob Wilson. U serijskoj Škodi Octaviji…''
MJ: ''Rob je sjedio uz Lewisa Hamiltona kroz dva ultra brza kruga po standardnoj stazi u Bruntingthorpeu, gdje je inače ta njegova škola vožnje. Kad su se zaustavili, poslao je Lewisa kući s riječima: ˝Ništa za tebe ovdje.˝ Rob veli da je Hamilton čudesno prirodno nadaren u svim elementima koje on (Rob) poučava vozače, a koji se uglavnom odnose na kontrolu i manipulaciju dinamičkih karakteristika automobila (pretežno mase, težišta i kočenja) u vožnji kroz zavoje.
Hamilton je bio jedini vozač ikada na toj stazi koji je odmah odvezao krug brži od onog kojeg je kao cilj postavio Rob Wilson. U serijskoj Škodi Octaviji…''
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
Sve ovo za Hamiltona stoji (a propo njegove vožnje): zato je tu kontrolu mase bolida predivno gledati onboard na stazi. Meni osobno.
Ali upravo ovo što si rekao ja sam čuo za Kimija Raikkonena. Da je on jedini koji je bio brži od Roba
Ali upravo ovo što si rekao ja sam čuo za Kimija Raikkonena. Da je on jedini koji je bio brži od Roba

Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Možda je bio brži NAKON obuke, a ne iz prve (ako se dobro sjećam teksta).dmarijon je napisao/la:Sve ovo za Hamiltona stoji (a propo njegove vožnje): zato je tu kontrolu mase bolida predivno gledati onboard na stazi. Meni osobno.
Btw, bilo bi dobro da postoji još arhiva s tim starim kolumnama

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
-
- Legenda
Ne znam je li netko to već prije spominjao, ali: da Lewis nije dobio kaznu i startao zadnji, osobno vjerujem da bi došao prvi (tu se sigurno većina nas slaže), ali da bi došao prvi s jedno 40 sekundi prednosti.
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
ne vjerujem da bi tolika prednost bila.
Moraš uzet u obzir mogućnost da bi ga Alonso ili Maldonado, koji su oboje bili dosta brzi, prešli možda na startu. Tada bi ih on u bolidu slične brzine na početku utrke hvatao, vozio se blizu i uništio set guma. To bi značilo 3 umjesto 2 odlaska u boks i 20+ sekundi na vrijeme u utrci. A moraš uzet i u obzir mogućnost zapinjanja u prometu, kao što se Alonsi dogodilo (Alonso je, realno gledajući izgubio nekih 7-8 sekundi u nepunom krugu iza Marussije)....tako da je to sve relativno
Moraš uzet u obzir mogućnost da bi ga Alonso ili Maldonado, koji su oboje bili dosta brzi, prešli možda na startu. Tada bi ih on u bolidu slične brzine na početku utrke hvatao, vozio se blizu i uništio set guma. To bi značilo 3 umjesto 2 odlaska u boks i 20+ sekundi na vrijeme u utrci. A moraš uzet i u obzir mogućnost zapinjanja u prometu, kao što se Alonsi dogodilo (Alonso je, realno gledajući izgubio nekih 7-8 sekundi u nepunom krugu iza Marussije)....tako da je to sve relativno
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
40 sekundi sigurno ne. To je glupost. Ali sigurno bi imao jako dobru priliku da pobjedi.
- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
evo baš sada sam pročitao članak gdje naš dobri i pomalo pošteni martin izjavljuje kako će lewis osvojiti VN Monaca.znači li time da su ove godine karte bacili na samog lewisa a po strani ostavili butona koji se nije baš iskazao u zadnje dvije utrke.
sam lewis je dokazao (na VN Španjolske) svim kritičarima da zna čuvati gume ioako sam ja bio skeptičan glede toga.razuvjerio me svojom fantastičnom vožnjom na zadnjoj utrci.
sam lewis je dokazao (na VN Španjolske) svim kritičarima da zna čuvati gume ioako sam ja bio skeptičan glede toga.razuvjerio me svojom fantastičnom vožnjom na zadnjoj utrci.

- Vuksa_KC
- Veteran
Kaže Hami u Cannesu: Ma ok, ja sam sve već videl ispod, jedino ak oćeš i da drugi vide 

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Popricaoje s Hornerom u Barceloni i isprobao kombinezon usput.

- McLewis
- Veteran
ma fuj, ne stoji mu nikakoAlonso Fernando je napisao/la:Popricaoje s Hornerom u Barceloni i isprobao kombinezon usput.![]()
[ http://img651.imageshack.us/img651/553/lhrbr.jpg ]

McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Mora da je to neka starija slika...Bridgestonke su na bolidu 
Ali onaj tko je radio dobro se potrudio. Netko tko nije upućen stvarno bi povjerovao da se to forkanje odradilo

Ali onaj tko je radio dobro se potrudio. Netko tko nije upućen stvarno bi povjerovao da se to forkanje odradilo

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- darky
- Profesionalni vozač
to je vjerojatno slika iz GP2 2006 prije nego je došao u McLdamjan.cule je napisao/la:Mora da je to neka starija slika...Bridgestonke su na bolidu
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ma kakav odlazak iz Mclarena, to bi mu bila najgora odluka od svih.
Darkness rises when silence dies