Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- senamozart
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
Re: Lewis Hamilton
ovo je zanimljivo.i onda na kraju teksta dodati činjenicu da za vodećim kaska samo 8 bodova.
Hamilton je na svakoj od prvih pet utrka nove sezone imao problem zbog kojeg je izgubio nekoliko pozicija.
U Australiji je treće mjesto izgubio zbog sigurnosnog automobila koji je na stazu ušao u trenutku koji je bio vrlo nepovoljan za njega.
U Maleziji je bio brz u kvalifikacijama, ali na suhoj stazi tijekom utrke bolid je jednostavno izgubio performanse. Hamilton se na utrci žalio i na sporu promjenu guma.
Uoči Velike nagrade Kine dobio je novi mjenjač i kaznu od plus pet mjesta u odnosu na kvalifikacijsku poziciju, čime je izgubio priliku da se bori za pobjedu.
U Bahreinu je imao problema sa stražnjom lijevom gumom prilikom zaustavljanja u boksu. To ga je stajalo nekoliko bodova.
U Španjolskoj je izgubio najbolju startnu poziciju zbog greške momčadi. Odgovornost je kasnije preuzeo Martin Whitmarsh.
hoće li se u Monacu sve poklopiti kako treba.
Hamilton je na svakoj od prvih pet utrka nove sezone imao problem zbog kojeg je izgubio nekoliko pozicija.
U Australiji je treće mjesto izgubio zbog sigurnosnog automobila koji je na stazu ušao u trenutku koji je bio vrlo nepovoljan za njega.
U Maleziji je bio brz u kvalifikacijama, ali na suhoj stazi tijekom utrke bolid je jednostavno izgubio performanse. Hamilton se na utrci žalio i na sporu promjenu guma.
Uoči Velike nagrade Kine dobio je novi mjenjač i kaznu od plus pet mjesta u odnosu na kvalifikacijsku poziciju, čime je izgubio priliku da se bori za pobjedu.
U Bahreinu je imao problema sa stražnjom lijevom gumom prilikom zaustavljanja u boksu. To ga je stajalo nekoliko bodova.
U Španjolskoj je izgubio najbolju startnu poziciju zbog greške momčadi. Odgovornost je kasnije preuzeo Martin Whitmarsh.
hoće li se u Monacu sve poklopiti kako treba.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
a cuj ovo bolid mu je izgubio preformanse i te druge stvari , to su imali i drugi , a ne samo on . ovo u boxu ok tu su ga sj*bali . I massa da mu bolid lezi i da ima DF bi bio među 10 pa što sad .. Po meni imam filing da Hamilton više ne grize kao prošlih godina i da više vozi sad kalulirajući nego da dobije sto bolju poziciju na kraju

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ovo za Maleziju je pravo glup izgovor, ali je istina da je imao pehova kao Kimi nekada. Doduše to ne može vječno da traje.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Guardian piše da mu je McLaren ponudio 100 miliona funti za potpis na još 5 godina. Nije puno, ali čovjeka veseli.
LINK

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ja sam siguran da Hamilton ostaje u McLarenugringo73 je napisao/la:Guardian piše da mu je McLaren ponudio 100 miliona funti za potpis na još 5 godina. Nije puno, ali čovjeka veseli.LINK

- darky
- Profesionalni vozač
evo i index piše o tome
http://www.index.hr/sport/clanak/mclare ... 16998.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.index.hr/sport/clanak/mclare ... 16998.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
- One and only
- Svjetski prvak
Prema ovome čini se kao da su se i sami prepali da bi mogao negdje otići. 20 miliona po sezoni? Mislim da Lewis vrijedi više.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Najprgaviji vozač sadašnjice?
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
@Caldor - zar nisi vidio inicijale novinara (M.Č - massin čača)
...a u p.m. i novci -za to što rade previše je i 75 a kamoli 100 - kako jednom neko reko - da oživljava i uskršćuje ljude vrijedilo bi ga toliko platiti a on samo vozi (ili neko igra nogomet) - no to je neka druga tema...
...pa logično je da produžuju ugovor (ne samo zbog novinskih natpisa i raznoraznih špekulacija) - kada mu sadašnji istjeće na kraju sezone - nema tu nikakvog iznenađenja...
...a u p.m. i novci -za to što rade previše je i 75 a kamoli 100 - kako jednom neko reko - da oživljava i uskršćuje ljude vrijedilo bi ga toliko platiti a on samo vozi (ili neko igra nogomet) - no to je neka druga tema...
...pa logično je da produžuju ugovor (ne samo zbog novinskih natpisa i raznoraznih špekulacija) - kada mu sadašnji istjeće na kraju sezone - nema tu nikakvog iznenađenja...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- senamozart
- Rezervni vozač
malo matematike:
125 milijuna eura podijelimo sa 5 godina=25 milijuna eura godišnje
25 milijuna eura podijelimo sa 365=68.493 eura i nešto sitniša po danu
68.493 i nešto sitniša podijelimo sa 24 sata=2.853 eura i mrva sitniša po satu
2.853 i malo mrva podijelimo sa 60 minuta=47.50 eura po minuti čovjek može trošiti cijelih godinu dana plus 5 godina.
pretvoreno u kune svaki minut može potrošiti a da ne uđe u minus na tekučem 356 kuna.
vrti mi se od ove matematike.
EDIT:
a ja se na VN Španjolske sekirao što su ga kaznili.
2.853 i malo mrva podijelimo sa 60 minuta=47.50 eura po minuti čovjek može trošiti cijelih godinu dana plus 5 godina.
pretvoreno u kune svaki minut može potrošiti a da ne uđe u minus na tekučem 356 kuna.

EDIT:

- One and only
- Svjetski prvak
Plata uposlenika se određuje prema onome šta radnik donosi firmi. Mislim da brend McLarena nije odavno bio ovako jak kao sada. Ne samo zahvaljujući Lewisu, nego i Jensonu. All British team - otočani svršavaju na to.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
On za 10 minuta zaradi kolko ja u mjesec danasenamozart je napisao/la:malo matematike:
pretvoreno u kune svaki minut može potrošiti a da ne uđe u minus na tekučem 356 kuna.![]()
![]()
EDIT:

Michael is faster than you!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
dobar je bio danas, ali mislim da se moglo i trunkicu bolje, ali mclaren je u 2. sektoru bio dosta slabiji u odnosu na ostale....
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
- Caldor
- Profesionalni vozač
Razočaran sam utrkom 

- McLewis
- Veteran
ma sranje... ajde alonso je okej, ali mislim da je vettel nepravedno naprijed....Caldor je napisao/la:Razočaran sam utrkom
McLaren u <3
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Slazem se, ali to nije opravdanje za lose preformance mclarena u danasnjoj trci.McLewis je napisao/la: ma sranje... ajde alonso je okej, ali mislim da je vettel nepravedno naprijed....
Darkness rises when silence dies
- McLewis
- Veteran
to da.... i opet su bili sporiji od ferraria 0,6 u boxu...elder je napisao/la:Slazem se, ali to nije opravdanje za lose preformance mclarena u danasnjoj trci.McLewis je napisao/la: ma sranje... ajde alonso je okej, ali mislim da je vettel nepravedno naprijed....
McLaren u <3
- senamozart
- Rezervni vozač
13 bodova nije puno zaostatka,nadam se da će mu mclaren složiti dobar bolid u kanadi.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ali smješno je da Button opet ima brže bokseve koji je skroz iza nego Hamilton koji se bori za pobjedu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- mrd
- Profesionalni vozač
Ja ne mogu da gledam ovakvog hamiltona, nikaki startovi, svi ga obilaze, on nikoga ne napada. Jedino što ga ostavlja u igri za prvenstvo je to što se pobjednici smjenjuju u svakoj utrci. Na znam šta se desilo sa mclarenom i sa njim ali sam jako razočaran.

- Caldor
- Profesionalni vozač
Hamilton je jučer napravio sve što se moglo. Rekli su već prije da im ova staza ne odgovara, pa me ne čudi loš rezultat.
-
- Legenda
Nije on sve lošiji i lošiji nego Mclaren. Vidi se da je izvlačio maksimum. Pogledajmo samo drugog vozača. Mclaren nije u najboljoj formi, ali vjerujem da bi se već u Kanadi mogli vratiti.
Samo neka se trkaju.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
O čemu vi to? Sve lošiji i lošiji?? Pa prije 2 tjedna je bio na aerodinamičkoj stazi na poleu sa više od pola sec prednosti...Sad je imao 0.3sec zaostatka za PP vremenom a u utrci je malo krenulo naopako... A ovome da nije bio agresivan mogu se samo smijati. Recite tko je od prvih 6. vozača u Monacu bio u poziciji da nekog prođe? Lijepo su se u vlakiću vozili je staza ništa više ne dopušta. A uostalom prošle godine je bio agresivan pa ste samo s*ali po njemu.