Jesi ti prije početka sezone reko da sigurno u Monacu pobjeđuju?Caldor je napisao/la:Hamilton je jučer napravio sve što se moglo. Rekli su već prije da im ova staza ne odgovara, pa me ne čudi loš rezultat.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Jesi ti prije početka sezone reko da sigurno u Monacu pobjeđuju?Caldor je napisao/la:Hamilton je jučer napravio sve što se moglo. Rekli su već prije da im ova staza ne odgovara, pa me ne čudi loš rezultat.
Hahahahhahah, bašKenny je napisao/la:Znam da se neko sjebo, pa sam moro napisat kad sam se toga sjetioPrognoza ti je ko Laudine
The problem with this is that a normally impeccable source close to Ferrari says the team only want a one-year driver in 2013, as they have a pre-contract with Vettel for 2014.
This pre-contract, the source says, is two-way - ie, either party can exercise it - and is performance-related. Ferrari need to be at least third in the constructors' championship at a specific stage of next season to bring it into effect.
However, a senior Red Bull insider says this is "nonsense", that they have Vettel under contract to the end of 2014.
Mislim da ovde dolazi do izražaja jedno opažanje od prije sezone. Ne znam ko je to rekao, ali siguran sam da je neki od poznatijih i tehnički potkovanijih novinara (ne mogu se sad sjetiti, a mrzi me tražiti). Uglavnom teorija je bila da Ferrarijev bolid nije loš, nego je jednostavno nedovoljno razvijen tj. da je njegov razvojni ciklus u vrlo ranoj fazi. S druge strane McLaren je spreman dočekao i testiranja i Melbourne. Gap s početka sezone je nerealan. Mislim da se tek sada gap unormalio i potencijal bolida se stabilizira. Osim toga Ferrari izgleda da dere gume samo kad pritiskaju, a kod McLarena djeluje da jako troše gume kako god da voze.Slash je napisao/la:Ako ovako nastave stvari, svakako treba otić. Ja ŽELIM da ostane, ali on treba gledat šta je najbolje za njega.
McLaren je postao najšeprtljaviji tim na gridu. Ferrariju ove sezone treba skinut kapu. Od kanturine od auta su prestigli McLaren po brzini. Dečki iz Wokinga imaju o čemu razmišljat...
I meni je to palo na pamet dok sam čito Slashove postove. Di bi Hamilton dalje mogo otić, a da ima pobjednički bolid?One and only je napisao/la:Mislim da ovde dolazi do izražaja jedno opažanje od prije sezone. Ne znam ko je to rekao, ali siguran sam da je neki od poznatijih i tehnički potkovanijih novinara (ne mogu se sad sjetiti, a mrzi me tražiti). Uglavnom teorija je bila da Ferrarijev bolid nije loš, nego je jednostavno nedovoljno razvijen tj. da je njegov razvojni ciklus u vrlo ranoj fazi. S druge strane McLaren je spreman dočekao i testiranja i Melbourne. Gap s početka sezone je nerealan. Mislim da se tek sada gap unormalio i potencijal bolida se stabilizira. Osim toga Ferrari izgleda da dere gume samo kad pritiskaju, a kod McLarena djeluje da jako troše gume kako god da voze.Slash je napisao/la:Ako ovako nastave stvari, svakako treba otić. Ja ŽELIM da ostane, ali on treba gledat šta je najbolje za njega.
McLaren je postao najšeprtljaviji tim na gridu. Ferrariju ove sezone treba skinut kapu. Od kanturine od auta su prestigli McLaren po brzini. Dečki iz Wokinga imaju o čemu razmišljat...
Pa njemu paše da se špekulira.. To mu povecava vec iovako visoku cijenuKing iCool je napisao/la:Sezona je još duga i sve se može promjeniti do posljednje utrke. Mislim da nema razloga ići bilo gdje. Ima bolid kojim može osvojiti prvenstvo, u to sam uvjeren, samo malo sreće je potrebno. Ne može bolid koji je prije 2 tjedna bio 0.5sec brži od ostalih sad od jednom biti loš, a kako je sezona luda sve se može desiti do kraja pa je tako i sve moguće. Zato mislim da bi mu bilo najbolje da ostane u Mclarenu a da špekulacije sad počinju to je normalno.
Ferrari čisto sumnjam da žele 2 brza vozača, Red Bull nebi isto reko, isto tako je tamo Vettel 1 vozač, a imaju i svoje mlade vozalče, a Mercedes ovisi o Schumacheru i trenutno mi se ne čine bolji od MclarenaSlash je napisao/la:Ferrari, Red Bull, Mercedes, sve opcije se otvaraju krajem sezone. Mercedes još nije siguran jedino...
Never say neverdeda je napisao/la:Ima i Ferrari svoju akademiju mladih vozača (Perez,Bianchi...) koji jos nisu spremni za Ferrari a vjerojatno i Mclaren neš slično! uglavnom makar su si sad kao dobri ne vjerujem da cemo vise vidit Lewisa i Fernanda u istoj momčadi!
Pa navijaci Mclaren bi valjda trebali znati da je Hamic njihov produkt. Ron je bio njegov "sticenik" skoro od pocetka njegove karijere... Nece on nigdje, a pogotovo ne u Ferrari.deda je napisao/la:Ima i Ferrari svoju akademiju mladih vozača (Perez,Bianchi...) koji jos nisu spremni za Ferrari a vjerojatno i Mclaren neš slično! uglavnom makar su si sad kao dobri ne vjerujem da cemo vise vidit Lewisa i Fernanda u istoj momčadi!