Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Kenny »

Caldor je napisao/la:Hamilton je jučer napravio sve što se moglo. Rekli su već prije da im ova staza ne odgovara, pa me ne čudi loš rezultat.
Jesi ti prije početka sezone reko da sigurno u Monacu pobjeđuju? :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ne, ja sam. sjebo sam se.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Znam da se neko sjebo, pa sam moro napisat kad sam se toga sjetio :biggrin: Prognoza ti je ko Laudine :biggrin:
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Kenny je napisao/la:Znam da se neko sjebo, pa sam moro napisat kad sam se toga sjetio :biggrin: Prognoza ti je ko Laudine :biggrin:
Hahahahhahah, baš :D .
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McRambo
Navijam za: McLaren

Post Postao/la McRambo »

Najbolji vozač današnjice koji nažalost plaća danak (trenutnoj?) neorganiziranosti mog McLarena :(
Izvlači 150% iz bolida, a rezultati daleko ispod zasluženih.
Nadajmo se boljoj utrci u Kanadi.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Bolje im je da se neš sredi do Kanade jer mislim da će jako jako teško Lewis ostati u McLarenu ukoliko u 7. mjesec uđe bez ijedne pobjede...
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ali Lewis zaostaje za vodećim samo 13 bodova, ajde barem nešto pozitivno. Još ako se ovaj trend da različiti vozači pobjeđuju nastavi to bi bilo sasvim o.k nakon Kanade. Ta jedna pobjeda bi sve promjenila i unutar tima.
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Dero »

Ajme meni postaju vec dosadni
Hamilton: Alonso is the dark horse

Stvarno koliko izjava ljubavi i respekta u proteklih par dana. Tu nešto smrdi :biggrin:
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

Hamilton u Ferrari očito ;D
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

Zanimljiv tekst Andrewa Bensona sa BBC-a:
Speculation starts early over Hamilton's future
Iako je fokusiran isključivo na Hamiltona i špekulacije oko njegove budućnosti ima zanimljivih informacija i mišljenja o ostalim vozačima i timovima.
Meni je najzanimljivije ovo, iako je je sve na nivou trača još:
The problem with this is that a normally impeccable source close to Ferrari says the team only want a one-year driver in 2013, as they have a pre-contract with Vettel for 2014.

This pre-contract, the source says, is two-way - ie, either party can exercise it - and is performance-related. Ferrari need to be at least third in the constructors' championship at a specific stage of next season to bring it into effect.

However, a senior Red Bull insider says this is "nonsense", that they have Vettel under contract to the end of 2014.
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ako ovako nastave stvari, svakako treba otić. Ja ŽELIM da ostane, ali on treba gledat šta je najbolje za njega.
McLaren je postao najšeprtljaviji tim na gridu. Ferrariju ove sezone treba skinut kapu. Od kanturine od auta su prestigli McLaren po brzini. Dečki iz Wokinga imaju o čemu razmišljat...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Meni je to besmisleno. Recimo, raskine ili ne potpiše ugovor na kraju godine i ode negdje. A npr. pogledajte samo Ferrari i njihovu strategiju od prošle i od ove godine. Mjenja se sve skupa jako često i jako puno.
Samo neka se trkaju.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Nije samo stvar u greškama, nego i u čistoj brzini. Trebaju se zapitat kako je Ferrari koji je na početku sezone bio 1.5 sekundu sporiji od njih, sada brži od njih? Znači da NIŠTA nisu napravili, odnosno nominalno možda jesu napredovali nešto sitno, ali realno frapantan pad forme.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Sezona je još duga i sve se može promjeniti do posljednje utrke. Mislim da nema razloga ići bilo gdje. Ima bolid kojim može osvojiti prvenstvo, u to sam uvjeren, samo malo sreće je potrebno. Ne može bolid koji je prije 2 tjedna bio 0.5sec brži od ostalih sad od jednom biti loš, a kako je sezona luda sve se može desiti do kraja pa je tako i sve moguće. Zato mislim da bi mu bilo najbolje da ostane u Mclarenu a da špekulacije sad počinju to je normalno.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Slash je napisao/la:Ako ovako nastave stvari, svakako treba otić. Ja ŽELIM da ostane, ali on treba gledat šta je najbolje za njega.
McLaren je postao najšeprtljaviji tim na gridu. Ferrariju ove sezone treba skinut kapu. Od kanturine od auta su prestigli McLaren po brzini. Dečki iz Wokinga imaju o čemu razmišljat...
Mislim da ovde dolazi do izražaja jedno opažanje od prije sezone. Ne znam ko je to rekao, ali siguran sam da je neki od poznatijih i tehnički potkovanijih novinara (ne mogu se sad sjetiti, a mrzi me tražiti). Uglavnom teorija je bila da Ferrarijev bolid nije loš, nego je jednostavno nedovoljno razvijen tj. da je njegov razvojni ciklus u vrlo ranoj fazi. S druge strane McLaren je spreman dočekao i testiranja i Melbourne. Gap s početka sezone je nerealan. Mislim da se tek sada gap unormalio i potencijal bolida se stabilizira. Osim toga Ferrari izgleda da dere gume samo kad pritiskaju, a kod McLarena djeluje da jako troše gume kako god da voze.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

One and only je napisao/la:
Slash je napisao/la:Ako ovako nastave stvari, svakako treba otić. Ja ŽELIM da ostane, ali on treba gledat šta je najbolje za njega.
Mislim da ovde dolazi do izražaja jedno opažanje od prije sezone. Ne znam ko je to rekao, ali siguran sam da je neki od poznatijih i tehnički potkovanijih novinara (ne mogu se sad sjetiti, a mrzi me tražiti). Uglavnom teorija je bila da Ferrarijev bolid nije loš, nego je jednostavno nedovoljno razvijen tj. da je njegov razvojni ciklus u vrlo ranoj fazi. S druge strane McLaren je spreman dočekao i testiranja i Melbourne. Gap s početka sezone je nerealan. Mislim da se tek sada gap unormalio i potencijal bolida se stabilizira. Osim toga Ferrari izgleda da dere gume samo kad pritiskaju, a kod McLarena djeluje da jako troše gume kako god da voze.
I meni je to palo na pamet dok sam čito Slashove postove. Di bi Hamilton dalje mogo otić, a da ima pobjednički bolid?
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

King iCool je napisao/la:Sezona je još duga i sve se može promjeniti do posljednje utrke. Mislim da nema razloga ići bilo gdje. Ima bolid kojim može osvojiti prvenstvo, u to sam uvjeren, samo malo sreće je potrebno. Ne može bolid koji je prije 2 tjedna bio 0.5sec brži od ostalih sad od jednom biti loš, a kako je sezona luda sve se može desiti do kraja pa je tako i sve moguće. Zato mislim da bi mu bilo najbolje da ostane u Mclarenu a da špekulacije sad počinju to je normalno.
Pa njemu paše da se špekulira.. To mu povecava vec iovako visoku cijenu :P
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Ferrari, Red Bull, Mercedes, sve opcije se otvaraju krajem sezone. Mercedes još nije siguran jedino...
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:Ferrari, Red Bull, Mercedes, sve opcije se otvaraju krajem sezone. Mercedes još nije siguran jedino...
Ferrari čisto sumnjam da žele 2 brza vozača, Red Bull nebi isto reko, isto tako je tamo Vettel 1 vozač, a imaju i svoje mlade vozalče, a Mercedes ovisi o Schumacheru i trenutno mi se ne čine bolji od Mclarena
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

Ma Lojzek je "oženjen" za Mclaren brijem da bi se fakat nes gadno trebalo dogodit da on ode od tam!? Isto vrijedi i za Vettla i RBR :)
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Vettel navodno ima predugovor s Ferrarijem za 2014.
Hamilton nema problema s Alonsom, niti suprotno, što smo vidjeli i po nedavnim izjavama.
Red Bull ima mlade vozače, od kojih nitko još nije dorastao izazovi, i nitko im marketinški ne bi donio upola novaca kao Hamilton. Mislim da bi od navedenih Red Bull upravo zbog tog marketinga (Vettel+Hamilton) i bio najzainteresiraniji. Možda ne Horner, ali Big Boss sigurno.
A Mercedes, da ovisi o Schumiju i da, ne čine se TRENUTNO bolji od McLarena, ali imaju Rossa Brawna, dok McLaren ima Whitmarsha, koji se ničim nije dokazao od 2009. otkad vodi ekipu. S Mercedesom je jedino potencijalni problem svađa s Bernijem i ne baš posve sigurni ostanak u F1.
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la deda »

Ima i Ferrari svoju akademiju mladih vozača (Perez,Bianchi...) koji jos nisu spremni za Ferrari a vjerojatno i Mclaren neš slično! uglavnom makar su si sad kao dobri ne vjerujem da cemo vise vidit Lewisa i Fernanda u istoj momčadi!
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

deda je napisao/la:Ima i Ferrari svoju akademiju mladih vozača (Perez,Bianchi...) koji jos nisu spremni za Ferrari a vjerojatno i Mclaren neš slično! uglavnom makar su si sad kao dobri ne vjerujem da cemo vise vidit Lewisa i Fernanda u istoj momčadi!
Never say never ;) .
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la _dreamer_ »

deda je napisao/la:Ima i Ferrari svoju akademiju mladih vozača (Perez,Bianchi...) koji jos nisu spremni za Ferrari a vjerojatno i Mclaren neš slično! uglavnom makar su si sad kao dobri ne vjerujem da cemo vise vidit Lewisa i Fernanda u istoj momčadi!
Pa navijaci Mclaren bi valjda trebali znati da je Hamic njihov produkt. Ron je bio njegov "sticenik" skoro od pocetka njegove karijere... Nece on nigdje, a pogotovo ne u Ferrari.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Naravno da znam to. Ali, to, naravno, ništa ne znači. Vettel je dijete Red Bulla, ali sumnjam da će cijelu karijeru ostati tamo. Ja bih htio vidjet još jednom Alonsa i Hamija u istoj momčadi :D.
Odgovori