Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

SRV je napisao/la:Evo uprskao je. Napravio je sitnu pogresku u drugom sektoru i izgubio pole od Kubice. Sutra starta sa prljave strane, tako da je vrlo moguce da ce ga Hamilton prestic na startu. Na ovoj je utrci vrlo vazno s koje se strane starta.

Za Massu je sada jedino vazno da zavrsi utrku, bez riskantnih poteza. Cak i MSC je rekao da je Massa usrao motku, pa je zbog toga jasno i najveci pritisak upravo kod njega.
bolesti :roll: a kimi i hamilton su bogovi iako su iza njega iako je brzi od njih cjelo vrime
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Eternal Glory je napisao/la:
SRV je napisao/la:Evo uprskao je. Napravio je sitnu pogresku u drugom sektoru i izgubio pole od Kubice. Sutra starta sa prljave strane, tako da je vrlo moguce da ce ga Hamilton prestic na startu. Na ovoj je utrci vrlo vazno s koje se strane starta.

Za Massu je sada jedino vazno da zavrsi utrku, bez riskantnih poteza. Cak i MSC je rekao da je Massa usrao motku, pa je zbog toga jasno i najveci pritisak upravo kod njega.
bolesti :roll: a kimi i hamilton su bogovi iako su iza njega iako je brzi od njih cjelo vrime
Pokusaj shvatiti da je Massa pod velikim pritiskom. Jesam li uopce ista rekao za voznje Hamiltona i Kimija? Njih dvojica su tek prosjecno odvezli kvalifikacije, a koliko sam vidio Hamilton nije imao dobar balans bolida ili jednostavno nije imao gripa.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

SRV je napisao/la:

Pokusaj shvatiti da je Massa pod velikim pritiskom. Jesam li uopce ista rekao za voznje Hamiltona i Kimija? Njih dvojica su tek prosjecno odvezli kvalifikacije, a koliko sam vidio Hamilton nije imao dobar balans bolida ili jednostavno nije imao gripa.
da naravno uprskao je imas pravo a kimi i hamilton su super vozili iako su iza njega. I nadu se neki razlozi bezvezi zasto su iza. Uz to hamiltonovo izljetanje na treningu neki nazivaju "isprobavanjem granice" loool dok massine danasnje kvalifikacije "usprskao je"
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

SRV je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la: bolesti :roll: a kimi i hamilton su bogovi iako su iza njega iako je brzi od njih cjelo vrime
da naravno uprskao je imas pravo a kimi i hamilton su super vozili iako su iza njega i nadu se neki razlozi bezvezi zasto su iza uz to hamiltonovo izljetanje na treningu neki nazivaju isprobavanjem granice loool dok massine danasnje kvalifikacije "usprskao je"
Opet izvrces moje rijeci. Massa je bio ubjedljivo najbrzi cijeli vikend i obzirom na to je pravo cudo sto nema pole position. To sto ga nije osvojio pokusavam objasniti time sto je napravio pogresku u drugom sektoru (pogledaj vrijeme koje je ostvario u drugom sektoru).

NEMAM drugog objasnjenja.
F1-Champ
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari-MSC

Post Postao/la F1-Champ »

steta za massu sto danas nije dograbio pole...svojom voznjom ne samo na kvalama nego i tijekom cijelog gp vikenda je to apsolutno zasluzio...bio najbrzi cijelo vrijeme....no isto tako je sigurno barem 3/4 kruga tezi od kubice...a ove izjave da ce ga hamilton sigurno prestici na startu jel je na prljavom dijelu su mi stvarno presmijesne :>> pa valjda je svima jasno da od druge polovice prosle sezone ferrari starta uvjerljivo uvjerljivo bolje od svih....prije ce kimi prestic hamiltona nego ovaj massu 8)
slikaslika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Ovdje na forumu nešto je uočljivo,a to je kad god massa bude brži od kimia,hamia itd...odmah nešto ne valja sa kimiem ili hamiem,a massa
je lagan i tako to,pa ljudi cijele kvale bio je skoro 0.7s brži od kimia...

I druga stvar,izlijetanja jučer hamilton,kimi,ne mogu ni zamisliti šta bi se komentiralo da se to massi dogodilo...ali hami ili kimi su uvijek opravdani ili se ne napadaju zbog vlastitih pogrešaka...

Samo je jebeni splet okolnosti da se massi potrefilo baš prve dvije utrke da se zajebaje po stazi,s tim da bi prvu sigurno završio na postolju da ga ferrari nije iznevjerio i sjetite se kako je preticao u australiji,za razliku
od kimia koji se patio iza rubensa...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:Ovdje na forumu nešto je uočljivo,a to je kad god massa bude brži od kimia,hamia itd...odmah nešto ne valja sa kimiem ili hamiem,a massa
je lagan i tako to,pa ljudi cijele kvale bio je skoro 0.7s brži od kimia...

I druga stvar,izlijetanja jučer hamilton,kimi,ne mogu ni zamisliti šta bi se komentiralo da se to massi dogodilo...ali hami ili kimi su uvijek opravdani ili se ne napadaju zbog vlastitih pogrešaka...

Samo je jebeni splet okolnosti da se massi potrefilo baš prve dvije utrke da se zajebaje po stazi,s tim da bi prvu sigurno završio na postolju da ga ferrari nije iznevjerio i sjetite se kako je preticao u australiji,za razliku
od kimia koji se patio iza rubensa...
slažem se ,ovo si dobro reko,kimi je sporiji i to vidljivo cijeli vikend,sad se vadit da njemu ova staza nikak ne paše il tak nekaj,nije uredu,massa je dobar vozač i bio je stvarno bolji,samo šteta kaj se sad već svi boje njegovih grešaka,no i tom bi trebo doć kraj,nadam se
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Massa ce sutra bit prvi.
A to da je napravio sitnu gresku.ok.sta sad.
Bio je brzi cijeli vikend,te stvarno vjerujem u njega.
Sjetite se samo prosle godine.
Australija 2007-Imao je problema s mjenjacem (ako se ne varam;uglavnom,neki problem je imao,startao je kao zadnji i dosao u bodove)
Malezija 2007-Napravio je pogresku,ali eto,j...ga svakom se desi.
BAHREIN 2007- startao 1.zavrsio je prvi.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Massa sad ima jedinstvenu situaciju da završi trku ispred Hamiltona i Raikkonena.
Ako uspije na startu prestići Kubicu može otići po pobjedu.
(naravno ako opet ne uprska).
Brz je čitav vikend i meni je najizgledniji za pobjednika.
slika
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

SRV je napisao/la:
Eternal Glory je napisao/la: bolesti :roll: a kimi i hamilton su bogovi iako su iza njega iako je brzi od njih cjelo vrime
da naravno uprskao je imas pravo a kimi i hamilton su super vozili iako su iza njega. I nadu se neki razlozi bezvezi zasto su iza. Uz to hamiltonovo izljetanje na treningu neki nazivaju "isprobavanjem granice" loool dok massine danasnje kvalifikacije "usprskao je"
Pa da to je stvar kao sto sam ti vec objasnio Hamilton pokusava sve i svasta na treningu. I njemu se dogode pogreske na trci ali on na treningu istrazi svoj limit i to je to. Massi svaka cast iako sam ocekivao pole lake sale s obzirom kolko je bio brzi. Mozda je jedino racunao da moze imat malo vise goriva,a istu brzinu pa se malo kockao al vidit cemo.
brz i zestok
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la brz i zestok »

Evo opet je massa brži po krugu dva, al da ga vidimo sutra! joj nadam se da ne uprskal ovo je stvarno jedinstvena prilika za pobjedit!
Kimi je vjerojatno puno teži od Masse i zato je Massa brži!!!
Vettel pobjednik Monze 2008.!
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

brz i zestok je napisao/la:Evo opet je massa brži po krugu dva, al da ga vidimo sutra! joj nadam se da ne uprskal ovo je stvarno jedinstvena prilika za pobjedit!
ovakvi komentari su mi najjači,e zašto je onda u Q2 massa bio brži za
0.7s???????????
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

edo je napisao/la:
brz i zestok je napisao/la:Evo opet je massa brži po krugu dva, al da ga vidimo sutra! joj nadam se da ne uprskal ovo je stvarno jedinstvena prilika za pobjedit!
0.7s???????????
jer kimi nije vozio najbrže koliko je mogo :lol: štedio je gume :lol: :lol: :lol: šala ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

edo je napisao/la:
0.7s???????????
Moguće da bi Massa bio bolji u nekom prvenstvu u kojem se vozi utrka od 3 kruga :badgrin:
slika
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Sutra ima čistu situaciju za pobjedu jer iako je BMW puno napredovao mislim da je Ferrari u samoj utrci brži.

Zato...sad ili nikad! Forza Felipe!!!
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Ne znam zašto Hamilton ne bi bio najteži od njih svih. To mi se čini upravo iz nestabilnosti na kočenju. Možda nisam u pravu, ali to ćemo vidjeti tek sutra.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
~IsR~Lux
Početnik
Početnik
Navijam za: V8

Post Postao/la ~IsR~Lux »

edo je napisao/la:
0.7s???????????
massa daje sve od sebe da dokaže ferrariju da nije još za odlazak iz tima
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

KIMI'sFAN je napisao/la:
edo je napisao/la:
0.7s???????????
massa daje sve od sebe da dokaže ferrariju da nije još za odlazak iz tima

pitanje sam postavio ironično na konstataciju da je opet razlog kimievom
zaostatku,što je niđe veze!!!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

ova tema postaje zalosna...
Ovi koji ne navijaju za Massu,jedva cekaju da napravi nekakvu pogresku,pa da ovdje pocnu pisati gluposti.
No,vidjet cemo sutra u utrci.
slika
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

edo je napisao/la:massa je i vjerovatno puno teži od kubice... 8)
Po čemu?
Šta je onda sa Kimijem, jel nasipo do čepa?
Massa je prazan i išao je napole i usro motku. ;)

Go Kubica go!
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

massa sutra ne smije zajebati start
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

kubica sutra ne smije zajebat start! a massa...
vjerujem da je dosta teži
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Scuderia je napisao/la:ova tema postaje zalosna...
Ovi koji ne navijaju za Massu,jedva cekaju da napravi nekakvu pogresku,pa da ovdje pocnu pisati gluposti.
Sta ako mi zelimo da se slupa i slupa se to je nasa krivica ili sta? Vidit cemo cijeloukupnu sezonu dal je material za Ferrari. On moze ostat u Ferrariju ako glumi Rubensa sto sumnjam da zeli.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

sutra se pretvaram u pravog funa Masse...od srca zelim tom vozacu da odveze dobru utrku,da izvuce iz sebe maksimum,te da barem nakratko svima koji ga ismijavaju zacepi usta...
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:ova tema postaje zalosna...
Sta ako mi zelimo da se slupa i slupa se to je nasa krivica ili sta?
gle ja nisam fan hamiltona, ali zato kad god hamilton napravi pogrešku kad god zajebe ili bilo šta...ja ne dolazim na temu Lewis Hamilton pljuvat po njemu ili samo sklapat postove sam da nekaj napišem (kad dobro odvozi...ljude uvjeravat kak nije ništa posebno napravio)

na ovoj temi sad samo nešto napišem, prokomentiram treninge ili vožnju...više ne čitam postove jer tema više nije ista...pišu ljudi koji jako vole massu i koji ga ne mogu podnjeti...jedni i drugi čekaju svoj trenutak kad će drugima nešto nabit na nos ili im se smijat u facu

massa nije perfektan vozač, ali mislim da je jako brz, ali ima i mana, ali jebi ga moj je vozač i ja za njega navijam...a još vozi i za moj najdraži tim.....kome to smeta i ko me misli uvjeravat u nešto što ja ne mislim da je tako ili mi se smijat kad se sjebe, nek ne dolazi na ovu temu
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Odgovori