Adriana Lima fan je napisao/la:Scuderia je napisao/la:ova tema postaje zalosna...
Ovi koji ne navijaju za Massu,jedva cekaju da napravi nekakvu pogresku,pa da ovdje pocnu pisati gluposti.
No,vidjet cemo sutra u utrci.
Sta ako mi zelimo da se slupa i slupa se to je nasa krivica ili sta?
gle ja nisam fan hamiltona, ali zato kad god hamilton napravi pogrešku kad god zajebe ili bilo šta...ja ne dolazim na temu Lewis Hamilton pljuvat po njemu ili samo sklapat postove sam da nekaj napišem (kad dobro odvozi...ljude uvjeravat kak nije ništa posebno napravio)
na ovoj temi sad samo nešto napišem, prokomentiram treninge ili vožnju...više ne čitam postove jer tema više nije ista...pišu ljudi koji jako vole massu i koji ga ne mogu podnjeti...jedni i drugi čekaju svoj trenutak kad će drugima nešto nabit na nos ili im se smijat u facu
massa nije perfektan vozač, ali mislim da je jako brz, ali ima i mana, ali jebi ga moj je vozač i ja za njega navijam...a još vozi i za moj najdraži tim.....kome to smeta i ko me misli uvjeravat u nešto što ja ne mislim da je tako ili mi se smijat kad se sjebe, nek ne dolazi na ovu temu
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON