Pravi gospodinMessiju je poništen gol iz slobodnog udarca, a nakon prekršaja nad Krkićem u kaznenom prostoru domaćih, nije sudio penal. Guardiola je ostao gospodin u komentaru utakmice: "Suci se uvijek trude dati svoj maksimum. Ja predstavljam instituciju Barcelone, a njen trener se ne osvrće na odluke sudaca. Ne želim govoriti o poništenom Messijevom pogotku."
Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
-
Chuck Norris
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Re: Strani nogomet
...put u raj nije posut ružama...
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
Zna čovjek da se ne smije buniti na suce ove sezone...Chuck Norris je napisao/la: Pravi gospodin
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
Chuck Norris
- Veteran

To isto bi trebao znati i Mourinho,ali on se ipak buniSchumy.d je napisao/la:Zna čovjek da se ne smije buniti na suce ove sezone...Chuck Norris je napisao/la: Pravi gospodin![]()
- lux007
- Rezervni vozač

Chelsea... to uopce ne treba komentiratChuck Norris je napisao/la:Ajde da napokon jedan Realovac barem malo prizna.Iako nije bilo malo odluka na štetu Barce:čist poništen gol,svirano nepostojeće zsleđe Alvesu,penal na Krkiću,Iniesta srušen na rubu šesnaestercakreja je napisao/la:svaka cast sevilli na hrabro odigranoj utakmici,sto se igre tice bila je izjednacena i jedni i drugi su imali prilika mozda malo sudacke nepravde za barcelonu kod nepriznatog pogotka ali i njima se to mora dogoditi,sevilla je imala puno srece u sudackoj nadoknadi kad su domaci loptu izbili sa crte...
sve u svemu dobra utakmica
ALi sve u svemu odlična utakmica
Inter... i crveni karton... srecom nije im pomoglo
Arsenal... prosli tjedan... crveni karton Van Persi-u
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
-
Chuck Norris
- Veteran

Samo tu grešku pamtišlux007 je napisao/la: Inter... i crveni karton... srecom nije im pomoglo
Isto kao i gore,pamtiš samo ono što ti odgovaralux007 je napisao/la:Arsenal... prosli tjedan... crveni karton Van Persi-u
U obe utakmice više oštećena Barca zato
- Schumy.d
- Legenda

Chuck Norris je napisao/la: To isto bi trebao znati i Mourinho,ali on se ipak buni
Baš se ne bih složio. Mislim da je više situacija u ovoj sezoni Real bio oštećen nego da su mu nešto poklanjali.
- Scuderia
- Moderator

Nakon Van Gaala koji ostaje do kraja ove sezone, na njegovo mjesto dolazi Jupp Heynckes. Potpisao ugovor do 2013.

- majstor iz maranella
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Schumachera
Večeras sam za bayern i da razbiju one odvratne interovce
- Schumy.d
- Legenda

Scuderia je napisao/la:Nakon Van Gaala koji ostaje do kraja ove sezone, na njegovo mjesto dolazi Jupp Heynckes. Potpisao ugovor do 2013.
Hmm... ne predviđam mu dulje zadržavanje.
- Scuderia
- Moderator

Taman posla, da mu se stavi ugovor na 5-6 godina, pa ako mu ne ide, onda mu masno platiti za raskid....Schumy.d je napisao/la:![]()
Hmm... ne predviđam mu dulje zadržavanje.
Gledam malo njegove uspjehe (2X Bundesliga, 1 LP), taj se u jednom klubu nije zadrzao dulje od godinu dana. I u Bundesligi, i u Primeri.

- Ferrari-BiH
- Veteran

Ja iskreno ne znam sta Bayern mudruje sa tim "strucnjacima". Otpustili su Hitzfelda koji je Bayern digao na stepenicu vise, doveo ga u elitno drustvo, i covjek je imao malu krizu (sa upitnim kvalitetom tima) i odmah noga, poslije toga nikako da sastave 2 sezone kako treba. Neka daju Hitfeldu sve sto zeli i neka ga vrate kako znaju...Scuderia je napisao/la:Taman posla, da mu se stavi ugovor na 5-6 godina, pa ako mu ne ide, onda mu masno platiti za raskid....Schumy.d je napisao/la:![]()
Hmm... ne predviđam mu dulje zadržavanje.![]()
Gledam malo njegove uspjehe (2X Bundesliga, 1 LP), taj se u jednom klubu nije zadrzao dulje od godinu dana. I u Bundesligi, i u Primeri.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Scuderia
- Moderator

Nazalost prekasno. Dobio je novi ugovor od Svicarske reprezentacije, tako da nista od toga. ( do 2014.)Ferrari-BiH je napisao/la:
Ja iskreno ne znam sta Bayern mudruje sa tim "strucnjacima". Otpustili su Hitzfelda koji je Bayern digao na stepenicu vise, doveo ga u elitno drustvo, i covjek je imao malu krizu (sa upitnim kvalitetom tima) i odmah noga, poslije toga nikako da sastave 2 sezone kako treba. Neka daju Hitfeldu sve sto zeli i neka ga vrate kako znaju...
Idealan bi bio na mjestu trenera.

- Schumy.d
- Legenda

Nisam mislio da se ovom liku ponudi duži ugovor nego mislim da nije kalibar za Bayern. Trebali su i morali uzeti nekog renomiranog trenera. Vjerujem da bi našli i boljih od ovog.
- Scuderia
- Moderator

Nije ni za Real bio, pa je opet s njima osvojio Ligu prvaka, jel tako?
Nema trenutno nikoga da se dovede... Da ima, ne bi Van Gaal-a ostavili do kraja sezone....
Jedino cekati da Hitzfeld dobije otkaz u Svicarskoj, pa njega uzeti. Ali, tko ce to docekati...
Nema trenutno nikoga da se dovede... Da ima, ne bi Van Gaal-a ostavili do kraja sezone....
Jedino cekati da Hitzfeld dobije otkaz u Svicarskoj, pa njega uzeti. Ali, tko ce to docekati...

- Schumy.d
- Legenda

Ma osvojio je, ali nije to to... a vidjet ćemo.Scuderia je napisao/la:Nije ni za Real bio, pa je opet s njima osvojio Ligu prvaka, jel tako?
A ako već nema trenera na tržištu, ja bih radije probao dovesti Pellegrinija ili Rijkaarda recimo. Njih 2 bi doveo bez problema.
Mislim da bi Pellegriniju dobro odgovarao Bayern i Bundesliga, prvaci sigurni s njim na čelu.
EDIT: Pa i Magatha mogu dovesti.
EDIT 2:
Svaka čast Interu, zaslužen prolaz!!!
Kakva utakmica...
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Tooo Inter kvaliteta je isplivala,vratiti onakav rezultat je trebalo vratiti svaka cast 

-
Chuck Norris
- Veteran

Jao scud,mogu mislit kako ti je
Nisam fan ni jednih ni drugih i bilo mi je svejedno ko ćepobjediti ali sada mi je nekako žao Bayerna nisu zaslužili ispadanje.
Bayern je danas bio kao krava koja daje puno mlijeka i na kraju sve prolije
Fantastično su igrali prvo poluvrijeme.
Robben,Sneijder kapa dolje za večerašnju utakmicu
Nisam fan ni jednih ni drugih i bilo mi je svejedno ko ćepobjediti ali sada mi je nekako žao Bayerna nisu zaslužili ispadanje.
- Toon
- Veteran

- Navijam za: mclaren
Bayern-Inter - dvije momčadi sa jaaaaakoooo lošim obranama....tekma je mogla otići na bilo koju stranu...većeras je Inter imao više sreće...da su obrane ovih momčadi na 50% snage njihovih napada to bi bile strašne momčadi...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Scuderia
- Moderator

Nemam snage detaljno ici u analizu utakmice, samo da se javim, da sam ziv dosao kuci. Naime pratio sam utakmicu u jednom kaficu. Nisam vidio prvi gol Intera, bio onaj Ezel, pa dok je prosao, utakmica se gledala. "Ostao sam" bez upaljaca, no to je manje bitno.
Cestitke Interu, imali su srece kod onog zadnjeg gola, no sta je tu je.
Imali su srece, jer do prvog poluvremena, da su usle dvije prilike, jedna od njih, 100%-tna, mogli su vec tada napustiti Munchen i krenuti pravac Milano. U prvom dijelu, kao da je Bayern lovio prednost, a ne Inter.
No, uredu je. Bayern je imao svoje sanse, sta je tu je.

Eto, toliko od mene, za sada, sutra idem u nekakvu svoju analizu.
Cestitke Interu, imali su srece kod onog zadnjeg gola, no sta je tu je.
Zasluzeno?Schumy.d je napisao/la:
EDIT 2:
Svaka čast Interu, zaslužen prolaz!!!![]()
Kakva utakmica...
Imali su srece, jer do prvog poluvremena, da su usle dvije prilike, jedna od njih, 100%-tna, mogli su vec tada napustiti Munchen i krenuti pravac Milano. U prvom dijelu, kao da je Bayern lovio prednost, a ne Inter.
No, uredu je. Bayern je imao svoje sanse, sta je tu je.
E moj prijatelju. Da samo znas kako mi je. Tuga, jad, bijes, ogorcenost.Chuck Norris je napisao/la:Jao scud,mogu mislit kako ti je
Nisam fan ni jednih ni drugih i bilo mi je svejedno ko će pobjediti ali sada mi je nekako žao Bayerna nisu zaslužili ispadanje.
Slazem se sa ovim postom. Debeli plus.Toon Army je napisao/la:Bayern-Inter - dvije momčadi sa jaaaaakoooo lošim obranama....tekma je mogla otići na bilo koju stranu...većeras je Inter imao više sreće...da su obrane ovih momčadi na 50% snage njihovih napada to bi bile strašne momčadi...
Eto, toliko od mene, za sada, sutra idem u nekakvu svoju analizu.

- Schumy.d
- Legenda

Pa normalno da je zasluženo. Bayern je vodio 2-1 i Interu su trebala čak 2 gola u 45 minuta i USPJELI SU.Scuderia je napisao/la: Zasluzeno?
Nisu odustajali nikad i apsolutno su zaslužili prolaz. A sjeti se kako je Bayern zabio 2 gola u prvom dijelu - pomalo sretno, zar ne?
Igra se svih 90 minuta, a Bayernovci mi nisu izgledali kao momčad koja ima snage za to.
A uostalom, drugo poluvrijeme je Inter bio bolja momčad.
Dobra utakmica, a reći da je Inter prošao nezasluženo nebi bilo korektno.
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Recite vi šta hoćete, ali ja sam očaran Eto´om. Kakva igračina, najbolji na terenu. Strijelac prvog, asistent i drugog i trećeg gola. Majstor nad majstorima!
Uz njega sve pohvale i malom nizozemskom čarobnjaku, kad se pogleda malo, oba igrača koja su igrala u dva trenutno najkvalitetnija kluba na planeti, a koji su nezasluženo izbačeni iz njihova kadra. Šteta.
Uz njega sve pohvale i malom nizozemskom čarobnjaku, kad se pogleda malo, oba igrača koja su igrala u dva trenutno najkvalitetnija kluba na planeti, a koji su nezasluženo izbačeni iz njihova kadra. Šteta.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Schumy.d
- Legenda

Upravo to sam i ja frendu rekao!!luka_kimi je napisao/la:Recite vi šta hoćete, ali ja sam očaran Eto´om. Kakva igračina, najbolji na terenu. Strijelac prvog, asistent i drugog i trećeg gola. Majstor nad majstorima!![]()
![]()
I u prvoj utakmici je bio sjajan, stvarno igračina.
- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Dan-danas mi nije jasno zašto su ga se odrekli u Barceloni. Da se razumijemo i da ne bi ispalo da provociram, ne razumijem niti odluku Reala da se odrekne Sneijdera, ali ovo za Eto´a mi je još manje jasno. Napadač koji ima tehniku, ima snagu, brzinu, koji je borben, koji ima veliku karizmu i koji se povrh svega toga žrtvuje za ekipu, vraća u obranu kad treba, čak igra beka ukoliko je potrebno. Jedan od najboljih igrača svijeta, ako se mene pita.Schumy.d je napisao/la:Upravo to sam i ja frendu rekao!!luka_kimi je napisao/la:Recite vi šta hoćete, ali ja sam očaran Eto´om. Kakva igračina, najbolji na terenu. Strijelac prvog, asistent i drugog i trećeg gola. Majstor nad majstorima!![]()
![]()
I u prvoj utakmici je bio sjajan, stvarno igračina.
EDIT: Majko mila...
Abidalu otkriven tumor jetre

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
-
Chuck Norris
- Veteran

Ček ako se dobro sjećam mislim da ga je se Real prije odrekao pa je završio u Mallorci
Pa dobro volio bi ga ja vidjeti u Barci,prošle godine je falio,ali ove godine ne fali tolko jer je tu Villa.
Ali rješiti se Robbena i Sneijdera to je već ogroman kiks a otome sam već pisao i lani
Pa dobro volio bi ga ja vidjeti u Barci,prošle godine je falio,ali ove godine ne fali tolko jer je tu Villa.
Ali rješiti se Robbena i Sneijdera to je već ogroman kiks a otome sam već pisao i lani