Ili nazoves max tv- ovce i kazes dajte osnovni extra paket i gledas na rtl-uF1NAC je napisao/la:pijat uzmi škale .. na krov nabodi na krov satelitsku i amen D:

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Ili nazoves max tv- ovce i kazes dajte osnovni extra paket i gledas na rtl-uF1NAC je napisao/la:pijat uzmi škale .. na krov nabodi na krov satelitsku i amen D:
Ali zato ostaneš bez MotorsTV...V3GI je napisao/la:Ili nazoves max tv- ovce i kazes dajte osnovni extra paket i gledas na rtl-uF1NAC je napisao/la:pijat uzmi škale .. na krov nabodi na krov satelitsku i amen D:
Iskljuciti ce prijenosWalter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
Pitam se kada budu prenosili F1 hoće li isključiti prenos uživo.
Kad i na kojem programu?[/quotealien_ri je napisao/la:alogoc je napisao/la:emisija na BBC!!!!!
Walter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
Toga sam se i plašio.Alonso-champ je napisao/la:Walter je napisao/la:Ja sam na RTV SLO2 i oni na sajtu imaju prenos programa uživo.
nece sigurno
Ja sam u trenutku tvog posta trazio po BBC kanalima, pa i gledao na http://www.tvguide.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; necu li negdje nesto naci, ali nigdje ni "F" od Formule.alogoc je napisao/la:Kad i na kojem programu?alien_ri je napisao/la:alogoc je napisao/la:emisija na BBC!!!!!Upravo traje na stream2 preko satelita astra2b 28.2e
Da, ORF 1 će prenositi i ove godine. Imaš u petak prvi slobodni trning pa zatim kvale i trku naravno.batiCRO je napisao/la:pozz ljudi.. ja vas več duže vrijeme pratim.. a sad sam se odlucil na sljedeći korak i registriral se...i mene muče iste brige ko i večinu vas.. imam dvije opcije.. kupit mpg4 i probat nac slovence ak je moguce, ili na ORF1(jer to lovim na tv-u) tam je f1 išao. A može li mi netko reč dal bude i ove godine?
odlično.. bolje bi moglo bit samo da znam njemački...King iCool je napisao/la:Da, ORF 1 će prenositi i ove godine. Imaš u petak prvi slobodni trning pa zatim kvale i trku naravno.batiCRO je napisao/la:pozz ljudi.. ja vas več duže vrijeme pratim.. a sad sam se odlucil na sljedeći korak i registriral se...i mene muče iste brige ko i večinu vas.. imam dvije opcije.. kupit mpg4 i probat nac slovence ak je moguce, ili na ORF1(jer to lovim na tv-u) tam je f1 išao. A može li mi netko reč dal bude i ove godine?
ako blokiraju vidjet ćeš crni ekran, raznobojne vertikalne pruge ili snijeg to što ti plačaš Bnet ili bilo koji drugi program njih nije briga - bar ih nije bilo prošlih godina - isto je i na MaxTV, OptiTV, iskonu ...pinkdpanter je napisao/la:Bnet ima u paketu SLO2, i kaj očete reć da tu nebu prenosa f1, odnosno da bu to blokirano, pa kaj bu u to vrijeme onda na slo2, ne kužim pa ja plačam Bnet zbog tog programa, a oni meni prodaju muda pod bubrege. Bumo vidli,tj bum ih sutra zvao i pitao !
zašto ja nemam bbc na hotbird-uroljicz je napisao/la:Jedno pitanje.
Nastimao sam astru na 28.2, stream-ve imam,kompletan paket Skay mi otvara(CS) ali BBC-HD i BBC one HD neotvara.Tu je bila najava da ce ici F1.uopste namam signala
hvala
RESENO..na hotbirdu 13.0 otvara bez problema
...ne - ako si ih gledao na analognu znači da ih i dalje možeš gledati na analognu TV jer taj dio na koji ih primaš analogno još nisu digitalizirali pa ti digitalni prijemnik tu ne može ništa pomoći...kada će taj dio slovenije digitalizirati moći ćeš ih gledati preko digitalnog prijemnika...batiCRO je napisao/la: može li mi neko reč.. ako sam slovence primal na analognu antenu znači li to da bum i sad preko mpg4 playera mogel gledat?