ma potpis na sve napisano.. svi smo istog misljenja i upravo smo veceras dogovorili da startamo brzo i staze su skoro pa sve izabrane.. ne isprobava se ni nama nit nam se bira izmedju 2 verzije iste staze..
malo smo fulali na startu (moja krivica) sto smo misllili zajedno testirat i birat staze, al nemojte zamjerit, ja mislio da ce to bit ispravan nacin.. a i kako sam rekao vec puno puta, ne zelim imat taj zadatak, jer mi to uvijek tlaka.. a i nemam bas neki nos za to..
fali nam dosta sto cale nije vise aktivan oko izbora i najvise oko staza..
ja bi najvise volio da se angazira kao i prije, kaze sto cemo danas vozit, ja bi to uploadao na server i svi sretni i zadovoljni..
kimi je htio da startamo vec u petak
cale ima par staza na umu pa ce ih sutra nadam se okacit pa da kompletiramo.. ako ih nadjemo vise od 10 bacit cemo te ostale na vote (jer nekih 5/6 staza su zabetonirane

sto se tice kvala i formata utrka, i to smo dogovorili jos prakticki na zadnjoj utrci f3 lige ako se dobro sjecam
superpole najbrzih mi je dobra ideja, al bojim se da nas je za to premalo..
al mogu i to opicit na votanje..
na skype-u ili msn-u i dogovorimo sve to
skype i msn je sada ista stvar
moj je skype on 24/7 pa me slobodno dodajte i zagnjavite kad god.. (m.armanini)
ono sto nam je prvo najvaznije i najhitnije i dok to ne rjesimo nemozemo ni pocet s ligom, to je server.. antisa je danas doletio odmah na server i jos sa vrata vikao gdje da ubaci pare

kimi je takodjer bio raspolozen za potrosit jednog gundulica (ako je on na onoj plavoj
dakle, nadam se da nas se moze skupit 8 i to je onda po svakom 50 kn, naravno tko se osjeca darezljivije moze uplatit i koju kunu vise pa ce dobit titulu tajkuna koju ce ponosno nosit na forumu

i 5 bodova odmah na pocetku lige
dakle, ovaj nam je tjedan rjesit server, i dogovorit staze i vec sljedeci petak mozemo startat..
btw, sto se tice tog crnog slipanja, mislim da sam dokucio zasto se i sa dosta povecanim tim basedropoff-om nije popravila situacija
(a kaze neki arma prije - nes ti mudrovanja oko promjene 2 iznosa pa si sad malo po*rao u usta
jc case (lik koji radi taj f1 82 mod, koji je upravo koji dan do finishiranja i koji bi trebao bit opak mod) se dosta raspisao na moje pitanje oko tog slipa i objasnio koje vrijednosti sve utjecu, tako da cemo sutra imat jos jedan pokusaj, to mozemo i kroz dan rjesit, nadam se da ce netko bit za..
ugl..
ovo su stavke koje utjecu:
BaseDropoff=0.185 // RFM Drafting override: Higher number -> more drafting effect (default=0.185)
LeadingExponent=5.00 // RFM Drafting override: Higher number -> lower effect on leader (default=2.0)
FollowingExponent=4.95 // RFM Drafting override: Higher number -> lower effect on followers (default=2.0)
basedropoff je prije bio na 0.125, 0.185 je rfactor default, jc kaze da je po njemu taj iznos prevelik (a nama nije promjenio prakticki nis

al ove 2 vrijednosti kao sto stoji u objasnjenju ticu se efekta za vodeceg i za ovog iza..
kao sto vidite one su prilicno visoke sto smanjuje efekt, za kontrast, dtm92 istih autora ima vrijednosti 2.0 i 1.95.. dakle defoltne..
neznam zasto je to tako, recimo da su to neke stvarne brojke, i da je stvarni slip effect isto toliko minimalan..
cule mozes i ti kopirati te vrijednosti iz v8unlished moda da malo usporedimo.. reko sam i caletu pa tko prvi njegova djevojka..
ima jos jedna vrijednost:
And while you´re at it, don´t forget to have a look at front end lift multiplier too, as it combined with the FollowingExponent= decides how much and how soon you (as the following car) will experience understeer. You´ll find that string here in the HDV:
[FRONTWING]
FWDraftLiftMult=
al to necem dirat