Simulacije vožnje

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori

Koju igru bi željeli da koristimo za ponovno okupljanje F1-HRacing ekipe? (moguće više izbora)

rFactor
6
25%
rFactor 2
4
17%
Race 07
3
13%
RaceRoom Racing Experience
3
13%
GTR2
2
8%
Automobilista
5
21%
Project CARS
0
Nema glasova.
Project CARS 2
1
4%

Ukupno glasova: 24

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Simulacije vožnje

Post Postao/la Armanini »

ustvarikranci zanemari

sry sto te jebemo..

sad cu vratit nazad ispravan config pa ce bit beta electrircal koju si vec skinuo..
rFactor F1 HR server Info
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

http://www.mediafire.com/?nnnwdqmq30qaqkr" onclick="window.open(this.href);return false;

dakle konacni drag fix s kojim smo izgleda prilicno zadovoljni :=

stavit cu i na stranicu da bude lako vidljiv..

stavio na stranicu..
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

dakle da rezimiramo dan - vrlo uspjesan :)

sa slipom smo zadovoljni, super pogodjeno.. prva uplata za server.. popodnevno isprobavanje (vise nas doslo nego navecer mnoge dane :)

nazalost nece me bit vise veceras za jos malo raceanja, nema ni fioreta pa da znate..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja ću uplatit za server sredinom drugog tjedna.

skinuo sam track pack, sutra ako stignem ću probat da vidim koje se najbolje verzije.
Što se mene tiče ja bi da bude 5 utrka u sezoni s formatima.
Kvalifikacije mi je svejedno kako će ić

Vidim da arma spominješ mene oko organizacije i staza, mene je iskreno prošla volja za tim. Testirat, tražit, ovo ono ... pa onda još dat na izbor. Neda mi se to više a i demokracija nigdje ne vodi, predugo traje i neki put je izglasana staza promašaj za mod (gušt je vozit sam al u online nikakve akcije). Pa onda bez Spa ništa nemože proć....

Ja sam za diktaturu, mod i 4-6 staza za isti. Jedino pravila s mogućim prilagodbama.

slika
harrahotto

Post Postao/la harrahotto »

Slažem se s ćaletom.
Oko moda smo se dogovorili. Neka neki glavonja odredi staze i pravila. kome ne paše, uvijek može cijepat drva dok se mi zabavljamo.
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Vidim da arma spominješ mene oko organizacije i staza, mene je iskreno prošla volja za tim. Testirat, tražit, ovo ono ... pa onda još dat na izbor.
ne, kazem upravo bez izbora, vec tvoj odabir..

thing is, ja bi volio da biram staze koje se meni svidjaju i za koje mislim da su ok za utrkivanje, al ja ne vozim offline vise i nemam kad testirat stazu..

a ti vozis dosta offline i imas uvijek neku stazu na umu i zbog toga mislim da je bolje da cesce predlozis neku kombinaciju..
Oko moda smo se dogovorili. Neka neki glavonja odredi staze i pravila.
ne pricam ja samo za ligu, pricam za svakodnevne voznje.. za ligu imamo na raspolaganju tih 15-ak staza gdje se prvenstvo vozi i to je to.. preostaje izabrat bolje verzije i zaokruzit 10 staza..
Što se mene tiče ja bi da bude 5 utrka u sezoni s formatima.
btw, ovo ne kuzim sto mislis?

izgleda da ce ic na glasanje broj utrka :/
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

šta nismo govorili 10 utrka, al dvije utrke tjedno. Dakle vozimo npr. utorak i subotu... I u mjesec dana smo gotovi. ;) I boduje se najboljih 8 najboljih rezultata svakome, tako da ništa ne gubiš ako propustiš 2,3 utrke...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

da, mislio i ja jucer o 2 utrke tjedno, al :/ nece nas bit ni na jednoj utrci onda puno..

druga stvar je sto to onda znaci da bi nam na serveru bio samo v8 i da bi samo to vozili.. ako bude tako dopizdit ce nam mod vec na 3. utrci..

valjda cemo promjenit za koji dan mod malo da se ne zasitimo..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

K1M1 je napisao/la:al dvije utrke tjedno
Kad je to dogovoreno? Ako bi tako bilo onda npr. ja nemam što tražit u ligi kad bi mogao u max 5 utrka biti...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

mi smo "dogovorili" 90% svega zapravo jos po zavrsetku f3 lige..
samo kazem, mislim da 2 utrke kroz tjedan nisu sretna opcija..

ja bi mozda radije da imamo petkom ligu, a recimo nedjelju neki event (koji doduse nikad ne zazivi :)
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

ma cuky, nije ništa dogovoreno, nego smo samo govorili... Velika je razlika izmedju govoriti i dogovoriti... :)
ako bude 10 utrka i jedna tjedno onda cemo vozit 2 i pol mjeseca, tek onda ce nam mod dosadit (kad se vec toga bojite)..

ili možemo ovako, jednom tjedno al 2 utrke onda u tom jednom danu. :) Nebi trebao bit problem jer smo i u nekim prijašnjim ligama vozili dvije utrke u jednom danu (glavna i sprint).. Sad bi bila jedio razilka da bi se vozile 2 utrke al na dvije različite staze.. Eto, tako bismo odvozili 10 utrka (staza) u sezoni a liga nebi predugo trajala, oko mjesec dana...
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma jok dvije razlicite utrke u istom danu..
ako smo vec dogovorili 10 utrka i mnogima je 5 utrka premalo, onda ostanimo na tome..
nije kraj svijeta ako nakon 5 utrka ne bude vise interesa jbga, na to nazalost nemozemo utjecat..

tko kaze da ne mozemo ubacit i drugu ligu uz ovu koja bi se vozila recimo nedjeljom sa nekim drugim modom..

btw, da ne pisem samo, otisao konacno i ja provozat par staza..
ono sto mi je uvijek cudno kod tog v8 i dtma, je sto su gotovo sve staze kao neke club verzije, staze na kojima ce doc ljudi vozit na trackdayu i gdje ce kruzit sa svojiim lotusima il bimerima..

probao sam barbagallo.. i to obje verzije :) prilicno su iste i skoro je nebitno koja bi se izabrala (mmm je mislim ugodnija), al je krug ispod minute i staza ima prakticki samo prvi sektor sa par zavoja koji se nastavljaju i imaju dosta elevacije + 2 hairpina i to je staza.. nije losa, al ja bi tu vozio neke dosta spore aute, a ne ove mrcine koje zavrse krug u 57 sekundi..

symmons plains ista stvar.. ima zanimljiv hairpin (nizbrdo), staza je sva malo valovita, al to je ok jer moze mozda malo zeznut, al takodjer krug je pak blize 50 sekundi..
ok je sto ima 2 ravnice, al ostalo su 2 hairpina, jedna sikana i brzi zadnji zavoj.. takodjer mislim da nije neki izbor..

philip island na kojeg stalno zaboravljamo.. - konacno normalna i prava staza sa krugom od minute i pol, i "normalnim" zavojima.. tako da ona ide u one vec definirane staze..

probao sam pukehoke, onaj koji smo prije vozili ja mislim obzirom da imam neki setup od nekog merca (pretpostavljam tcl) i staza je ok, al takodjer nekih 57 sekundi krug :/

dakle ovako nekako izgledaju izabrane staze:

bath
adelaide
melbourne
eastern creek
sandown
hidden valley
oran park
philip island
goldcoast

dakle, ostaje nam prakicki os jedna staza za izabrat.. odnosno 2 ako mislimo da ce bit negdje drugdje bolje za vozit ligu nego na goldcoastu..

sydney nismo probali - gradska
calder.. slow cars move to the right :) staza je takodjer ravnica, sikana i hairpin ako se doboro sjecam..
winton se cini kao normalna i duza staza
hamilton po layoutu se cini mozda takodjer gradska, layout se cini ok
queensland?
dubai - hm.. staza nije losa, ako je to ona koju smo vozili sa f3, al ja bi radije da ostanemo u aus..
slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

a zasto ne 2 staze u jednom danu, ne vidim tu neki problem, još zanimljivije ce bit jer bi se u tjednu pripremali na 2 staze... a i ako ispadneš iz prve utrke nije ti sve propalo i ne moraš odmah ić ća sa servera nego još imaš prilku u 2. utrci... bolje tako nego da traje 2 i pol mjeseca, al kako hocete..
mozemo i kompromis napravit pa stavit 8 staza...

što se tiče staza i ovaj winton smo isto vozili, možda ti nisi bio il se nesjećaš... mislim da smo tcl vozili tamo, sjećam se da mi je staza bila super i da smo baš dobrih utrka tamo imali... :)
slika
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

neizvedivo je to.. nije stvar pripremat se za 2 staze kroz tjedan, vec je stvar u tome sto nemozes imat 2 practicea + 2 kvale + 2 utrke u jednoj veceri.. a bez practicea taj dan pred utrku nema smisla vozit, jer ti practice kroz tjedan neznaci puno, treba nekoliko krugova da se "prilagodis"..

jedino da pocnemo u 19h, sa practicom 40 min , kvalama 15 i utrkom od pol sata, druga bi utrka zavrsila negdje blizu 23.. to su 4h i to je preevise (nije za nas par, jer smo i nekidan na bathu nakon ono malo sandowna vozili tu vecer sve skupa nekih 4h skoro), al mnogi nit da zele nemogu potrosit toliko vremena..

2 utrke na istoj stazi su druga stvar, jer je to samo pol sata vise.. ako vozimo 1. 30 min, 2. 20 min sa obrnutim gridom..

nope, mislim da nisam bio na wintonu..
jedino sto mislim da on jedini daje misseve, nemam pojma zasto.. osim ako mozda nisam i ja prije vozio, a na serveru je sad neka novija verzija..
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

ja dolazim oko 21:15 na server
slika
Fiore

Post Postao/la Fiore »

ja sam vjerojatno oko 21:45 na serveru
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

:( mene opet nema.. moozda vas ulovim ako budete vozili i nakon 23..
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Armanini je napisao/la:tko kaze da ne mozemo ubacit i drugu ligu uz ovu koja bi se vozila recimo nedjeljom sa nekim drugim modom..
Ako bi bile dvije, onda bi mogli jednu OW, a jednu sa V8?

Armanini je napisao/la:melbourne
Ali ajmo onda neki aktualan Melbourne, a ne layout od prije 10 godina kao što je bilo sa F3000

slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Ja bi 7-8 utrka. Mislim da je bolje jer nemaju 10 baš dobrih staza a i mislim da će već dosadit V8... Po meni bi idealno bilo 5 kola pa novi mod i tako stalno, al ako su neki za 10 kola onda mislim da bi kompromis od 7-8 bio najbolji.

Evo i najava za Clipsal 500 u Adelaideu koji se vozi ovaj vikend:
http://link.brightcove.com/services/pla ... 9869689001" onclick="window.open(this.href);return false;
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Okaci kakav link za melb onda, onaj sto smo vozili f3 je super staza, samo sto mnogi imaju problema sa njom..
Btw, vozi li se uopce melb u v8?

Bit ce glasanje sutra za broj staza pa da vidimo sto vecina misli..
Al za glasanje ce bit potrebno 90 posto svih da se izjasne..
slika
MarkoD
Navijam za: Kimi

Post Postao/la MarkoD »

Melbourne je non-championship utrka i ne boduje se za prvenstvo.

2013. se prvi put vozi i na COTA.
Fiore

Post Postao/la Fiore »

ja cu na server za par min. pa se tamo dogovorimo za stazu
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

evo ja sad uploadam najaktualniji Melbourne koji imam

slika
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor

Post Postao/la K1M1 »

A što je falilo onom melbourneu kojeg smo dosad vozili (jpc), odlično napravljena staza a i layout je isti ko i danas kolko ja znam. Zašto mijenjeti nešto što je dobro?
slika
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

pa kao što sam rekao...za početak one gume koje su protiv sječe...nemam ništa protiv onih unutar zavoja, ali one na izlazu iz zavoja 4. su za mene veliki problem. A druga stvar, ulazak u boks je sa onom šikanom što je kad su shvatili da je glupo i nepotrebno 2004. uklonjeno i sada je ulaz puno jednostavniji. Ova verzija koju ja uploadam na mjestima gdje se najviše siječe (šikana na kraju 2. sektora i na početku 3. sektora npr.) ima ležeće policajce, na izlazu iz zavoja 4 su postavljeni ležeći policajci paralelni sa stazom kao u RL koji spriječavaju da se izađe preširoko...uglavnom, skinite i probajte: za mene puno bolja i realnija verzija...
http://www.mediafire.com/?b7pxct7idy1purz" onclick="window.open(this.href);return false;

kad se raspakira cijeli F1_12 folder ubaciti u Locations

slika
Odgovori