Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Lewis Hamilton
"You have tu suck it out and move forward" kakav kralj, totalno smiren u intervjuu na Sky-u.
Inače, rekao je da se ne sjeća što je točno bilo, jedino se sjeća sjedenja u zidu
Inače, rekao je da se ne sjeća što je točno bilo, jedino se sjeća sjedenja u zidu
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Reko je to zato šta bi inače moro reć da misli da je Maldonado je*eni idiot (nešto slično kao u Monaku 2011), a to se baš nije svidjelo ekipi pa je odlučio reć da se ne sjećaCuky je napisao/la:"You have tu suck it out and move forward" kakav kralj, totalno smiren u intervjuu na Sky-u.

+ mu je danas što je drugi glavni konkurent ostao bez bodova, a ogroman - što je prvi konkurent osvoji svih 25.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Bas me zanima kaj bi montoya rekel da je bil to on umjesto hamiltonaCuky je napisao/la:"You have tu suck it out and move forward" kakav kralj, totalno smiren u intervjuu na Sky-u.

Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Vjerovatno ovako neštoelder je napisao/la: Bas me zanima kaj bi montoya rekel da je bil to on umjesto hamiltona

...put u raj nije posut ružama...
- Cuky
- Moderator
Mislim da bi njegova izjava na TV-u bila nešto tipa:
"Well, I think that piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"
"Well, I think that piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- senamozart
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1 McLaren Team
a dobro što sada.peh je imao i vettel a valjda će i alonso u jednoj utrci naletiti na pastora.
prosuti su dragocijeni bodovi ali nije ništa izgubljeno.dobro je i rekao idemo dalje.znao sam da mclarenu ne odgovara ova staza pa se nisam ni nadao nekoj žetvi u bodovima.
toplo se nadam da će narkomana iz venezuele drakonski kazniti.
prosuti su dragocijeni bodovi ali nije ništa izgubljeno.dobro je i rekao idemo dalje.znao sam da mclarenu ne odgovara ova staza pa se nisam ni nadao nekoj žetvi u bodovima.
toplo se nadam da će narkomana iz venezuele drakonski kazniti.

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
A vidli bumo kaj bude dalje, ali sam ostal iznenađen kako je hamilton ostal smiren prilokom davanja izjave
Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
Pa naravno da (još) nije kraj svijeta, ali ne izgleda ohrabrujuće. Ovo je ionako bila damage control utrka jer su bili užasni cijeli vikend, ali i uz takav užasan auto mogli su dohvatit 12 bodova, dakle bačeno u vjetar. Ono što je još gore je onaj pitstop od 15 sekundi OPET. Ako se ne skuliraju u slijedećim utrkama, i ne donesu neka drastična poboljšanja, mogu se pozdravit s naslovom.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
BY: Vojan Jagić
Dragi Lewise!
Već dugo pratim tvoje nastupe u Formuli 1, još od tvojih prvih koračića koje si napravio u Albert Parku prije više od pet godina, kada te na startu napao onaj Robert Kubica, a ti si mu se izmigoljio i uz sve to u prvom zavoju Brabham prešao svog ekipnog kolegu Fernanda Alonsa.
Znatno dulje pratim nastupe tvoje ekipe, moglo bi se reći da sam zadrti fan, stoga vjerojatno i sam znaš kako sam se osjećao toga dana kad sam te po prvi puta gledao i poput mnogih pomislio kako ćeš upravo ti, dragi Lewise, u budućnosti postati višestruki prvak Formule 1 i u povijest otpraviti mnoge rekorde.
Mnogi te smatraju vozačem koji iznikne samo jednom unutar svoje generacije, koji može ganjati svoj bolid tako brzo da je to gotovo nevjerojatno, koji je strahovito brz u kvalifikacijama da čak i jedan Sir Frank Williams kaže da kad bi mogao birati jednog vozača za svoj tim da bi izabrao tebe. A Sir Frank dobro zna što govori. Zašto si onda do sada samo jednom osvojio titulu prvaka i to sa samo jednim bodom prednosti, istim tim jednim bodom zbog kojeg si izgubio titulu godinu dana ranije?
Nema sumnje, izniman si vozač, pravi racer s briljantnim finesama koje svaki pravi vozač ima, no nitko nije savršen pa tako nisi ni ti. Ako mene pitaš, tvoj je problem što se voliš utrkivati, ali ne utrkuješ se pametno, što te do sada koštalo plasmana, pobjeda, konzistentnosti, a na kraju bi te moglo koštati i titule.
Svi te znaju kao vozača agresivna stila koji svojim pretjecanjima može natjerati fanove da im se digne kosa na glavi, pa čak i meni, iako je imam malo. Ti pretječeš na mjestima na kojima to drugim vozačima ne bi ni palo na pamet, osim možda Kamuiju Kobayashiju. Sjećam se kako si lani prešao Vettela, koji je istina bio u problemima s gumama, za vodstvo u Kini. Nisi čekao DRS zonu nego si ga maznuo u brzom i možda najtežem zavoju staze na onaj fini Lewisov način. Kako bilo, utrkivanje nije uvijek vožnja punim gasom. To možda pali kod Kamuija Kobayashija, ali ne i kod tebe, dragi Lewise, jer ti si svjetski prvak koji se bori za titulu i trebaš biti pametniji.
Kao što sam ti već rekao, konzistentnost u utrkama danas je jednako važna kao i borba protiv drugih vozača. Važna je i strategija, te ukalkulirani rizik, kao i čije će Pirellijeve gume u kojem krugu postati samo sklizava plastika. Balans između rizika i što se njime postiže mora biti prisutan u gotovo svakom trenutku dok upravljaš bolidom Formule 1. Koliko brzo možeš/smiješ kroz zavoj, možeš li kočiti malo kasnije, i možda najvažnije, možeš li izvesti ekstravagantno pretjecanje protiv određenog vozača. Moraš biti pametan.
alonso-hamilton-gb12-webU Silverstoneu si, recimo, startao s osme pozicije, te uz pomoć strategije i svoje vožnje u jednom trenutku zasjeo na prvo mjesto. Do tada je sve bilo super. Čak ti je i tvoj trkaći inženjer, Andy Latham, lijepo objasnio kako je svaka desetinka važna. Kada ti se Fernando Alonso na novom setu guma i potpuno drugačijoj strategiji približio, pametan bi potez bio pustiti Alonsa da te prijeđe u DRS zoni i nastaviti dalje sa svojom strategijom. Ti si učinio upravo suprotno i krenuo u borbu s Alonsom iz koje ništa nisi mogao dobiti. Priznajem, bilo je atraktivno i odlično je izgledalo u TV prijenosu, ali konačni efekt bio je da si svejedno izgubio poziciju i one dragocjene desetinke zbog kojih si izgubio još dvije pozicije od Michaela Schumachera i Kimija Raikkonena kad si otišao po novi set guma. Sav dobar posao koji si do tada obavio otišao je u vjetar.
Kad ti već spominjem Fernanda Alonsa, tvog ljutog protivnika iz sezone 2007, sjećaš li se, dragi Lewise, kada se Fernando posljednji puta sudario s nekim pri pokušaju pretjecanja? To sigurno znaš, lani na kišnoj VN Kanade s Jensonom Buttonom. A prije toga? Kladim se da ni ti ne pamtiš tako dugo, a nije baš da Fernando ne pretječe druge vozače, sjeti se samo prošle Valencije. Ali, ključ je prije hrabrog poteza u glavi izračunati omjer između rizika i dobiti, provjeriti sve varijable. Mogu li to izvesti, hoće li mi taj vozač ostaviti mjesta, mogu li mu vjerovati da se neće zabiti u mene?
Dragi Lewise, nemoj se ljutiti, ali jedan od najboljih duela koje sam vidio u posljednje vrijeme svakako je onaj između Marka Webbera i Fernanda Alonsa kroz Eau Rouge. Fantastično je povjerenje koje je Mark imao u Fernanda, baš kao i ove godine na Silverstoneu. Povjerenje i respekt koje međusobno gaje dvojica vozača. Da nije bilo toga Mark Webber vjerojatno se ne bi odlučio za taj potez, jer tamo se, dragi moj Lewise, gubi glava. Reci iskreno, bi li ti to pokušao u tom zavoju s Pastorom Maldonadom?
hamilton-valencia-wall-weImam osjećaj da tebi u glavi upravo fali ta analiza omjera između rizika i dobiti. Znam da ti to može zvučati dosadno i kao s nekog poslovnog sastanka, ali treba ti to, ta kalkulacija koju moraš napraviti u milisekundi. Recimo, u Valenciji si pred kraj utrke bio na trećem mjestu s devastiranim gumama i jasno je bilo da se ne isplati ulaziti u duel s Pastorom Maldonadom koji bi te ionako lagano pretekao u idućoj DRS zoni. I ja bih postupio kao i ti, s razlikom da bih ga dodatno zatukao milijunskim upravljačem svog bolida. Ali ja nisam svjetski prvak i nikada to neću postati, a ti jesi.
Ne krivim tebe za taj sudar, ali te iskreno ne mogu ni potpuno osloboditi krivnje. Ti si kao svjetski prvak trebao znati protiv koga si ušao u duel, koliko imaš povjerenja u njega, imaš li uopće imalo respekta prema njemu i je li bilo vrijedno riskirati. Sada već i sam znaš da si izgubio potencijalnih 15 bodova.
Poslije si rekao da nikad ne smiješ odustati i prelagano se predati, filozofija koju si naslijedio od Ayrtona Senne. Hvale vrijedno, ali moraš i shvatiti da pustiti nekoga da prođe nije uvijek gubitak, ne osvojiti nijedan bod pretjeranim riskiranjem jest.
Znam da si na kraju svega samo čovjek i da svi imamo svoje uspone i padove. Pogledaj samo svog ekipnog kolegu Jensona Buttona. Pitaj njega kako mu je poslije pobjede koju je osvojio u Australiji. I još kao šlag na tortu, jučer za pobjednikom zaostane 44,444 s. Ako misliš da to nije strašno, pitaj Jensona, koji toliko voli Japan i posebno jednu Japanku, koji se broj smatra nesretnim u Japanu. Ja ću ti reći, kod nas je 13, a u Japanu 4.
Rekao bih ti da se držiš McLarena, da su dobra ekipa, da zaboraviš na Ferrari, Red Bull i Mercedes da nisam vidio novi crtić koji su napravili i u kojem Jenson testira novi bolid, a ti si, dragi moj Lewise, jednako brz ili čak i brži od njega na nekakvim kolicima. Zar McLaren više ni u crtićima ne vjeruju u sebe i svoje bolide?
Dragi Lewise, trgni se, opet ti izmiče prvenstvo. Utrkuj se, ali utrkuj se pametno. Želim ti mnogo sreće na tvom idućem, stotom nastupu u karijeri.
Michael is faster than you!!
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nisam uspio puno pročitat, ko da je pisalo djete od 5 godina

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Legenda
Zašto? Možda samo nisi razumio sarkazam. Ok je fora. Ima puno očigledne istine, Koliko je duhovito, ovisi od osobe do osobe.
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Čini mi se navijački nastrojen, Lewis je jednostavno najbolji osim što je malo nestrpljiv i koji put se nslupa, a u ostalom mu današnji vozači nisu ni do koljenadmarijon je napisao/la:Zašto? Možda samo nisi razumio sarkazam. Ok je fora. Ima puno očigledne istine, Koliko je duhovito, ovisi od osobe do osobe.

- senamozart
- Rezervni vozač
kad ne ide na stazi bar ide na tulumima.nicole će se prestraviti kad vidi ove djevojke sa kojima se lujo zabavljao.
naglasak na onu korpulentnu plavušu
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sh ... girls.html" onclick="window.open(this.href);return false;
naglasak na onu korpulentnu plavušu

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sh ... girls.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Slash
- Veteran
Kakav seljober, isfurava se na neki gengsta šit. Preloše.senamozart je napisao/la:kad ne ide na stazi bar ide na tulumima.nicole će se prestraviti kad vidi ove djevojke sa kojima se lujo zabavljao.
naglasak na onu korpulentnu plavušu![]()
![]()
Vidjet ćemo samo oće se odrazit na rezultat u Hockenheimu

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Možda je svodnik. Barem je tako obučen.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Slash
- Veteran
HahahahhahDani je napisao/la:Možda je svodnik. Barem je tako obučen.

- senamozart
- Rezervni vozač
možda je ovo malo glupasto napisati ali zar lewis nije rekao da je prošle sezone previše partijao i da ga je to koštalo mnogih incidenata koje je (ne samo svojom krivnjom) napravio na stazi.sjetite se samo nekih i izjava (i am black man i tako to).
e sad opet je počeo se opuštati što u prijevodu znači da će opet nešto početi raditi što je inaće bilo u njegovom stilu.još kad ovoj jednađbi dodamo maldonada ili massu opet će se bolid mclarena na kraju utrke parkirati kod sudaca.
ja sam pomalo izgubio vjeru da lewis nešto može ove sezone veliko napraviti u cirkusu formule 1 pa se s toga radujem ovom partijanju i onoj staroj rečenici "kad je bal nek je maskebal"
e sad opet je počeo se opuštati što u prijevodu znači da će opet nešto početi raditi što je inaće bilo u njegovom stilu.još kad ovoj jednađbi dodamo maldonada ili massu opet će se bolid mclarena na kraju utrke parkirati kod sudaca.
ja sam pomalo izgubio vjeru da lewis nešto može ove sezone veliko napraviti u cirkusu formule 1 pa se s toga radujem ovom partijanju i onoj staroj rečenici "kad je bal nek je maskebal"

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
Da makar žene liče na nešto ne bih ništa rekao, ali pokraj onakve Nicole da ide sa ovakvim spodobama? Pada na niske grane
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Armanini
- Svjetski prvak
da, pomislio bi covjek da sa svim tim parama mozes naruciti top babe, a ne ova strasila..
trebao je maxa pitat za broj njegovog pimpa..
trebao je maxa pitat za broj njegovog pimpa..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislio sam da ste barem u tome iskusni. Proporcionalno sa količinom alkohola raste i fizička ljepota svake žene.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Armanini
- Svjetski prvak
hh true
al to vrijedi za nas regularne, ne za jednog takvog plejboja..

al to vrijedi za nas regularne, ne za jednog takvog plejboja..
- Ferrari-BiH
- Veteran
da imam toliko love ne bih si dopustio da uopste pijem bilo sta u blizini takvih gaboraDani je napisao/la:Mislio sam da ste barem u tome iskusni. Proporcionalno sa količinom alkohola raste i fizička ljepota svake žene.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Slash
- Veteran
True datFerrari-BiH je napisao/la: da imam toliko love ne bih si dopustio da uopste pijem bilo sta u blizini takvih gabora

Plus činjenica da ima NICOLE, mislim kae s glavom Lujo

- Kenny
- Legenda
Na prvoj slici izgleda ko neki seljo
Nerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?

- Slash
- Veteran
Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljoNerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?