Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Kenny
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Williams i MS

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Kenny »

Slash je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljo :biggrin: Nerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?
Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?
Ima i u tome istine i zbog njih lako moguće da krene opet nezavršavat trke. Mislim da bi se ja odselio iz takve države, ako nije moguće živit normalno
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

Kenny je napisao/la:
Slash je napisao/la:
Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljo :biggrin: Nerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?
Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?
Ima i u tome istine i zbog njih lako moguće da krene opet nezavršavat trke. Mislim da bi se ja odselio iz takve države, ako nije moguće živit normalno

pa i odselio je (u švicarsku)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Slash je napisao/la:
pa čuj.. da se ne oblači tak ko seljober možda ga i nebi snimili :lol:
Michael is faster than you!!
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ma mijenjali bi se vi svi sa njim :) . A žene jesu odron, ali opet nijedan od vas im ne bi rekao NE. Tako da...tišina :D .
Čovjek se malo opušta, nema ništa loše u tome, dok god nema posljedica na stazi.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

kad uzmemo u obzir prošlu sezonu, rekao bih da situacija u privatnom životu ostavlja posljedice na lewisa i njegovu vožnju...a kad imaš curu s kojom si 3-4 godine i koju kao voliš i snime te s kurvama pa to objave na internetu, ne vjerujem da možeš ostat ravnodušan
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

vidc je napisao/la:kad uzmemo u obzir prošlu sezonu, rekao bih da situacija u privatnom životu ostavlja posljedice na lewisa i njegovu vožnju...a kad imaš curu s kojom si 3-4 godine i koju kao voliš i snime te s kurvama pa to objave na internetu, ne vjerujem da možeš ostat ravnodušan
Ja mislim da je nekonkurentan bolid imao najviše posljedica na Lewisa i njegovu vožnju u prošloj sezoni. Njega sigurno ne interesuje borba za 5 mjesto (što mu trenutna forma McM-a omogućava), a nije još dovoljno zreo kao neki stariji vozači pa da ga druge stvari interesuju više. Kad već ne može se boriti za pobjedu onda nek uživa bar u noćnom životu. Siguran sam da svoje obaveze prema McM-u uredno obavlja. To što momčad nije na nivou ni njegovog ni Buttonovog talenta je druga stvar.
Sve ovo što se dešava je McLaren usrao motku. Imaju sve vrhunsko, od inžinjera, tehnološko-istraživačkog centra, pa do dva svjetska prvaka za volanom. A ne znaju na pola utrka točak zamjeniti kako treba. Vjerujem da je sve to Lewisa opustilo i da mu se više i ne vozi u McLarenu.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

moram reći da se ne slažem. Prvo, malo mi se s... na te izjave: ne želim se voziti na 5. mjestu... očekujem pobjednički bolid.. bla bla. Mislim, malo je to glupo i nezrelo. Pa svi bi to htjeli. Ali šute i rade. Pogledajte Fernanda dvije godine u renaulta. Čovjek je radio svoj posao. Profesionalno.
Drugo, bolid je dobar - bez obzira na trenutnu krizu. Pa ne mogu svi biti 1. I Schumacher je svj. prvak pa nema pobjedniučki bolid.
Treće, žrtvovali su par totalnih kikseva u boksevima (malo i previše, istina), ali sad imaju najbrži pit! Koliko će im samo to u budućnosti- barem do kraja ove godine- značiti
Samo neka se trkaju.
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

dmarijon je napisao/la:moram reći da se ne slažem. Prvo, malo mi se s... na te izjave: ne želim se voziti na 5. mjestu... očekujem pobjednički bolid.. bla bla. Mislim, malo je to glupo i nezrelo. Pa svi bi to htjeli. Ali šute i rade. Pogledajte Fernanda dvije godine u renaulta. Čovjek je radio svoj posao. Profesionalno.
Drugo, bolid je dobar - bez obzira na trenutnu krizu. Pa ne mogu svi biti 1. I Schumacher je svj. prvak pa nema pobjedniučki bolid.
Treće, žrtvovali su par totalnih kikseva u boksevima (malo i previše, istina), ali sad imaju najbrži pit! Koliko će im samo to u budućnosti- barem do kraja ove godine- značiti
Čuj s kim si taki si, u kreće se u društvu koje se obožava naslikavat za sve moguće časopise, da se piše s njima, žena mu je pevaljka koja peva radi love...
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Sad kad mu se Sammir pridruži biti će ludnica.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

100 ti GP za Hamiltona je ovo
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Izgleda da je Lewis naučio par lekciji od Alonsa. Ako ga imate na facebooku pogledajte mu slike. Od jučer je počeo objavljivati slike sa staze, iz sobe, iz auta i slično. Fora sve u svemu.

Ova najbolja do sad
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Sreca nema kaj, jedini Hamilton probusil gumu na ostacima. A sad nam treba jedan sc i u igri smo
Darkness rises when silence dies
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

WTF? kakvo vraćanje mjesta ako zaostaješ za 1 krug, pa prije par godina to nije smio ni Schumacher u Mađarskoj
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

u pravilniku nigdje ne piše da se ne smije vratiti, dakle dopušteno je
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Cuky je napisao/la:u pravilniku nigdje ne piše da se ne smije vratiti, dakle dopušteno je
Znači to se mjenjalo? jer ja koliko se sjećam prije se to nije smjelo
slika
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Uvijek se moglo koliko je meni poznato, ako si dovoljno brz da mu pobjegneš i da ti više ne mašu plavim zastavama.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

Koliko se ja sjećam Schumacher je bio dosta brži od Alonsa na toj trci, ali nije vratio mjesto, ako grješim neka me neko ispravi
slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

hvala i Hamiltonu,malo je pomogo Alonsu kad se ugurao izmedju njega i Vettla :biggrin:
Alonsista hasta la muerte..
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3 :D :D. Nažalost opet su šanse za naslov pale u vodu. Idemo sad Fernando po 3. naslov!!
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Da je barem jučer ostalo suho, imam osjećaj da bi Ham bio na poleu ali jbg... :(
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Slash je napisao/la:fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3 :D :D. Nažalost opet su šanse za naslov pale u vodu. Idemo sad Fernando po 3. naslov!!
Nista jos nije gotovo, a ti odmah Alonsu guras naslov :)
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

elder je napisao/la:
Slash je napisao/la:fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3 :D :D. Nažalost opet su šanse za naslov pale u vodu. Idemo sad Fernando po 3. naslov!!
Nista jos nije gotovo, a ti odmah Alonsu guras naslov :)
Samo sam realan. 62 boda zaostaje, je, još je puno do kraja, ali s ovakvim Ferrarijem i Alonsom, šanse za naslov su minorne.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

Sve je moguce jos, nisu ni Ferrari ni Alonso ne pogresivi. Za sad ih ide ko zna kaj se sve moze desiti 62 boda nije tolko puno po novom bodovanju
Alonso-champ
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Alonso-champ »

Danas je jedini Hamo odustao na utrci...steta za njega danas,imali su dobar race-pace,borio bi se za pobjedu danas sigurno..
Alonsista hasta la muerte..
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

vjrojatno bi bio negdje pri vrhu , al danas nebi pobjedio
Odgovori