Ima i u tome istine i zbog njih lako moguće da krene opet nezavršavat trke. Mislim da bi se ja odselio iz takve države, ako nije moguće živit normalnoSlash je napisao/la:Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljoNerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Lewis Hamilton

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Kenny je napisao/la:Ima i u tome istine i zbog njih lako moguće da krene opet nezavršavat trke. Mislim da bi se ja odselio iz takve države, ako nije moguće živit normalnoSlash je napisao/la:Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljoNerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?
pa i odselio je (u švicarsku)
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
pa čuj.. da se ne oblači tak ko seljober možda ga i nebi snimiliSlash je napisao/la:Je, al su se onda pomirili. Ma brijem da bi radije i on da se ne zna, ali to su engleski novinari - strvinari, misliš da je moguće izać van njemu, a da ga ne snime?Kenny je napisao/la:Na prvoj slici izgleda ko neki seljoNerazumijem zašto mora izlazit van i da sve novine pišu o tome, meni osobno se to nesviđa, idi van ko Kimi, napi se, radi šta hoćeš, ali nemoraju svi pisat o tome. Zar nije prekinio s tom Nicole?

Michael is faster than you!!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ma mijenjali bi se vi svi sa njim
. A žene jesu odron, ali opet nijedan od vas im ne bi rekao NE. Tako da...tišina
.
Čovjek se malo opušta, nema ništa loše u tome, dok god nema posljedica na stazi.

Čovjek se malo opušta, nema ništa loše u tome, dok god nema posljedica na stazi.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
kad uzmemo u obzir prošlu sezonu, rekao bih da situacija u privatnom životu ostavlja posljedice na lewisa i njegovu vožnju...a kad imaš curu s kojom si 3-4 godine i koju kao voliš i snime te s kurvama pa to objave na internetu, ne vjerujem da možeš ostat ravnodušan
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ja mislim da je nekonkurentan bolid imao najviše posljedica na Lewisa i njegovu vožnju u prošloj sezoni. Njega sigurno ne interesuje borba za 5 mjesto (što mu trenutna forma McM-a omogućava), a nije još dovoljno zreo kao neki stariji vozači pa da ga druge stvari interesuju više. Kad već ne može se boriti za pobjedu onda nek uživa bar u noćnom životu. Siguran sam da svoje obaveze prema McM-u uredno obavlja. To što momčad nije na nivou ni njegovog ni Buttonovog talenta je druga stvar.vidc je napisao/la:kad uzmemo u obzir prošlu sezonu, rekao bih da situacija u privatnom životu ostavlja posljedice na lewisa i njegovu vožnju...a kad imaš curu s kojom si 3-4 godine i koju kao voliš i snime te s kurvama pa to objave na internetu, ne vjerujem da možeš ostat ravnodušan
Sve ovo što se dešava je McLaren usrao motku. Imaju sve vrhunsko, od inžinjera, tehnološko-istraživačkog centra, pa do dva svjetska prvaka za volanom. A ne znaju na pola utrka točak zamjeniti kako treba. Vjerujem da je sve to Lewisa opustilo i da mu se više i ne vozi u McLarenu.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Legenda
moram reći da se ne slažem. Prvo, malo mi se s... na te izjave: ne želim se voziti na 5. mjestu... očekujem pobjednički bolid.. bla bla. Mislim, malo je to glupo i nezrelo. Pa svi bi to htjeli. Ali šute i rade. Pogledajte Fernanda dvije godine u renaulta. Čovjek je radio svoj posao. Profesionalno.
Drugo, bolid je dobar - bez obzira na trenutnu krizu. Pa ne mogu svi biti 1. I Schumacher je svj. prvak pa nema pobjedniučki bolid.
Treće, žrtvovali su par totalnih kikseva u boksevima (malo i previše, istina), ali sad imaju najbrži pit! Koliko će im samo to u budućnosti- barem do kraja ove godine- značiti
Drugo, bolid je dobar - bez obzira na trenutnu krizu. Pa ne mogu svi biti 1. I Schumacher je svj. prvak pa nema pobjedniučki bolid.
Treće, žrtvovali su par totalnih kikseva u boksevima (malo i previše, istina), ali sad imaju najbrži pit! Koliko će im samo to u budućnosti- barem do kraja ove godine- značiti
Samo neka se trkaju.
- Kenny
- Legenda
Čuj s kim si taki si, u kreće se u društvu koje se obožava naslikavat za sve moguće časopise, da se piše s njima, žena mu je pevaljka koja peva radi love...dmarijon je napisao/la:moram reći da se ne slažem. Prvo, malo mi se s... na te izjave: ne želim se voziti na 5. mjestu... očekujem pobjednički bolid.. bla bla. Mislim, malo je to glupo i nezrelo. Pa svi bi to htjeli. Ali šute i rade. Pogledajte Fernanda dvije godine u renaulta. Čovjek je radio svoj posao. Profesionalno.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Sad kad mu se Sammir pridruži biti će ludnica.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Izgleda da je Lewis naučio par lekciji od Alonsa. Ako ga imate na facebooku pogledajte mu slike. Od jučer je počeo objavljivati slike sa staze, iz sobe, iz auta i slično. Fora sve u svemu.
Ova najbolja do sad

Ova najbolja do sad

- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Sreca nema kaj, jedini Hamilton probusil gumu na ostacima. A sad nam treba jedan sc i u igri smo
Darkness rises when silence dies
- Kenny
- Legenda
WTF? kakvo vraćanje mjesta ako zaostaješ za 1 krug, pa prije par godina to nije smio ni Schumacher u Mađarskoj

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
u pravilniku nigdje ne piše da se ne smije vratiti, dakle dopušteno je
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Znači to se mjenjalo? jer ja koliko se sjećam prije se to nije smjeloCuky je napisao/la:u pravilniku nigdje ne piše da se ne smije vratiti, dakle dopušteno je

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Uvijek se moglo koliko je meni poznato, ako si dovoljno brz da mu pobjegneš i da ti više ne mašu plavim zastavama.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Kenny
- Legenda
Koliko se ja sjećam Schumacher je bio dosta brži od Alonsa na toj trci, ali nije vratio mjesto, ako grješim neka me neko ispravi

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
hvala i Hamiltonu,malo je pomogo Alonsu kad se ugurao izmedju njega i Vettla 

Alonsista hasta la muerte..
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3
. Nažalost opet su šanse za naslov pale u vodu. Idemo sad Fernando po 3. naslov!!

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Da je barem jučer ostalo suho, imam osjećaj da bi Ham bio na poleu ali jbg... 

- elder
- Svjetski prvak
Nista jos nije gotovo, a ti odmah Alonsu guras naslovSlash je napisao/la:fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3![]()
. Nažalost opet su šanse za naslov pale u vodu. Idemo sad Fernando po 3. naslov!!

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Samo sam realan. 62 boda zaostaje, je, još je puno do kraja, ali s ovakvim Ferrarijem i Alonsom, šanse za naslov su minorne.elder je napisao/la:Nista jos nije gotovo, a ti odmah Alonsu guras naslovSlash je napisao/la:fraer je bog, s 18. mjesta se bori s ovima na prva 3![]()
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
Sve je moguce jos, nisu ni Ferrari ni Alonso ne pogresivi. Za sad ih ide ko zna kaj se sve moze desiti 62 boda nije tolko puno po novom bodovanju
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Danas je jedini Hamo odustao na utrci...steta za njega danas,imali su dobar race-pace,borio bi se za pobjedu danas sigurno..
Alonsista hasta la muerte..
-
- Navijam za: ferrari
vjrojatno bi bio negdje pri vrhu , al danas nebi pobjedio