u tome i je stvar.. doduse vjerujem da mnogima ne smeta nelicenciran materijal, al...dakle, ili dogovori licencu pa naplaćuj licencirani proizvod ili napravi kako treba pa daj besplatno.
platit licencu nemogu naravno (iako je taj lik koji je napravio taj mod pisao na forumu da mozda i dogovori nesto), jer licence kostaju smjesno puno, a mod ko mod nemoze imat dovoljnu prodaju da lik nesto i zaradi..
ako napravi i da besplatno to onda nije payware mod

kako mislis nije na razini? pa izgleda skroz ok, a sve ostalo (ono jedino bitno) nemozes vidjet na slici naravnoa niti je mod na razini (sudeći po ss-ovima) da se zaslužuje izdvojiti ta 2€ za njega.

nije bas ista stvar recimo ti payware modovi za flight simulator, takodjer ni auti u iracingu, jer te modove izdaju developeri igre, a ne moderi.. tako da kod primjera iracinga i normalno da kostaju jer ih radi iracing koji placa licence, (ne sve doduse ja mislim) koji placa svoje ljude koji rade aute i aute koji su uvijek na top razini.. takodjer i po pitanju staza je slicna stvar, jer su sve laserski skenirane sto znaci iznajmljivanje staze, iznajmljivanje ili placanje svojih tih laserskih kamera koje kostaju naravno pun k, placanje programera dizajnera i cijelog tima.. pa sponzoriranje vozaca u marketinske svrhe i takvih pizdarija..
ovdje je prica malo drukcija jer imas modera koji je "sam svoj" i koji radi materijal za platformu koja to omogucuje i za to zeli i neku novcanu nagradu.. posteno? naravno..
primjer recimo hgtc za kojeg bi mnogi bez razmisljanja rado poslali koji euro za silni trud i sate koje su ti ljudi ulozili u taj mod i koji im je pruzio toliko zabave..
mogli bi ic drugim smjerom i primat donacije pa tko zeli nek kapne, al vjerujem da bi se i tad nasla pravna zamka zbog nelicenciranog materijala..
bilo kako bilo, taj dtm mod su pokupovali vec mnogi (barem tako kazu) i to dok nije rf2 ni finaliziran.. tako da.. sve ima svog kupca..