Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Hamo uzvraća udarac.
http://www.planetf1.com/driver/3373/792 ... s-maturity" onclick="window.open(this.href);return false;
Fino mu je spustio.
http://www.planetf1.com/driver/3373/792 ... s-maturity" onclick="window.open(this.href);return false;
Fino mu je spustio.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
za mene je glupost što je dopušteno ovo što je hamilton uradio jer direktno utječeš na borbu za poziciju vozača koji su za cijeli krug ispred tebe. ako se ovo smije, ja ne stvarno vidim razloga zašto bi vozač koji zaostaje cijeli krug morao se skloniti i propustiti vozača koji ga je dostigao?! i on se bori za poziciju,vozi svoju utrku i ima u tom slučaju puno pravo braniti svoju poziciju a ne sklanjati se s trkaće linije da ne bi slučajno ugrozio nečiju borbu za pobjedu
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Hamilton je bio brži i zato se uspio vratiti ispred. Uostalom, kad je prošao čak se i odvojio...druga je stvar kad sustigneš za krug nekog tko zaostaje toliko jer je spor...taj ionako nema šanse da ostane ispred. Hamiltonu su 2 puta pokazane plave zstave kada je prošao Vettela. 3 put, nisu jer se on već odvojio, a kaznu se dobije ako 3 puta ignoriraš plavu zastavu.
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Slash
- Veteran
Plava zastava znači da ti se približava brži auto i daje ti dva izbora: drastično ubrzaj ili se skloni s puta. Pravilom nije propisano koje od to dvoje moraš odabrat. Hamilton je ubrzao i maknuo mu se. Sve ostalo je odraz Vettelove frustracije, na kraju krajeva sumnjam da bi ishod utrke bio išta drukčiji da se Hamilton nije umiješao...Da je Vettel bio dovoljno brz (kao što je to bio Alonso) Hamilton ga ne bi uspio proći i napravit gap tako da...vidc je napisao/la:za mene je glupost što je dopušteno ovo što je hamilton uradio jer direktno utječeš na borbu za poziciju vozača koji su za cijeli krug ispred tebe. ako se ovo smije, ja ne stvarno vidim razloga zašto bi vozač koji zaostaje cijeli krug morao se skloniti i propustiti vozača koji ga je dostigao?! i on se bori za poziciju,vozi svoju utrku i ima u tom slučaju puno pravo braniti svoju poziciju a ne sklanjati se s trkaće linije da ne bi slučajno ugrozio nečiju borbu za pobjedu
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
šta je smisao toga da ovi MORAJU propustiti vozače koji su ih stigli za cijeli krug? ako to ne urade, dobit će kaznu... na temelju čega? mislim, znam da su takva pravila, ali na osnovu čega je donešeno pravilo da se kažnjava vozača koji nakon tri plave zastave ne propusti vozača koji ga je stigao za cijeli krug?Cuky je napisao/la:Hamilton je bio brži i zato se uspio vratiti ispred. Uostalom, kad je prošao čak se i odvojio...druga je stvar kad sustigneš za krug nekog tko zaostaje toliko jer je spor...taj ionako nema šanse da ostane ispred. Hamiltonu su 2 puta pokazane plave zstave kada je prošao Vettela. 3 put, nisu jer se on već odvojio, a kaznu se dobije ako 3 puta ignoriraš plavu zastavu.
šanse da će vozač sustignut za cijeli krug ostat ispred su jednake šansama da će vozač koji se vratio u krug s vodećim nešto značajno napraviti ti svojim potezom.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
S obzirom na mogucnost kise, moja pretpostavka i mislim dobra ideja bi bila u q3 na medium gamama.
Darkness rises when silence dies
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
-
- Legenda
-
- Veteran
da..dmarijon je napisao/la:jel to lewis u q1 napravio krug na bijelim gumama?!

Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
odlican krug i u q2 na soft
Zasluzeni pole svaka cast
Zasluzeni pole svaka cast

Darkness rises when silence dies
- Slash
- Veteran
Baš ubojstvo.
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Fenomenalno, idemo sutra po pobjedu 

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Kako bi bilo dobro pobjediti prije ljetne pauze! Prvi dio posla je obavljen samo još sutra 70 krugova...
-
- Veteran
da,"samo 70 krugova"King iCool je napisao/la:Kako bi bilo dobro pobjediti prije ljetne pauze! Prvi dio posla je obavljen samo još sutra 70 krugova...

Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mene brine potrošnja guma.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Matt_77
- Početnik

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Svaka mu čast! Prvenstvo se opet zahuktava. Pogotovo jer se i Lotus priključuje u borbu...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Mislim da bi ovo mogao biti ključ u pregovaranjima i oko ugovora. Sad bi mogao potpisati
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...jel' te mali razuvjerio?Dani je napisao/la:Mene brine potrošnja guma.
...iskustvo dolazi s godinama...kažu...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Slash
- Veteran
Nije Alonso jedini sa friki trkaćkim razmišljanjem"It was never really close. I allowed them to close up in certain corners so that he may have problems with his tyres. I just made sure I saved my speed for the last sector so I had a big enough gap in the last three corners."

- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ja stalno pratim live timing jednim okom i zaista je u 90% slučajeva u zadnjem sektoru bio brži od Grosjeana i Kimija kada su ga pratili.Slash je napisao/la:Nije Alonso jedini sa friki trkaćkim razmišljanjem"It was never really close. I allowed them to close up in certain corners so that he may have problems with his tyres. I just made sure I saved my speed for the last sector so I had a big enough gap in the last three corners.".
- Slash
- Veteran
Dobio nagradu od McLarena za pobjedu:
http://instagram.com/p/Nq3EHbL0_I/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://instagram.com/p/Nq3EHbL0_I/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Matt_77
- Početnik
Pa mogu reći da se slažem s Lewisom. McLaren dobije konstruktorski pehar kad god njihov vozač pobijedi pa je malo sebično da uzmu i vozaču njegov pehar. Neka oni uzmu repliku njegovog pehara + konstruktorski original i svi sretni (osim Ron Dennisa)Dani je napisao/la:Hamilton's unusual contract request