layout je isti na obje staze.. boxovi nisu ovdje od znacaja obzirom da vozimo bez zaustavljanja..
kuzim sto mislis oko sjecenja i fatalne posljedice, al ne vidim zas je tu frka.. cale je pokazao kako se moze sjeci i unatoc gumama

ako se ne osjecas sigurno blizu guma, onda prodjes malo sporije, opreznije i drzis se vise unutra..
a trebao bi bit manji problem sa v8 nego sa f3.. najvise upravo jer je volan desno pa si prirodno malo dalje nego normalno od desnih barijera.. lijeve su pak one gdje se mozes prevarit..
ja sam provozio obje staze.. zapravo nisam 100% dal sam jpc sa v8, al jesam wcp i staza se meni svidja i super je za vozit, zabavno je izlazit iz prvih zavoja, staza se cini nekako vise real, al ovi lezeci ne sluze nicemu i tu je najveci problem.. ne po pitanju samog kracenja i vremena, vec onda cesto bude problem u utrci kad netko malo pretjera pa il zareze il ode puno van pa cesto to bude nezgodno.. doduse i na jpc se moze isto napravit, al manje..
a brza sikana je toliko zahtjevnija i zahvalnija za vozit na jpcu..
neznam.. na vama je..
jpc imamo svi (dobro, 90% nas

, jpc je graficki prilicno zahtjevna, wcp ima neki realniji stih, bolje je optimizirana.. jpc smo vozili zadnje pa mozda cisto da promjenimo da ne vozimo po "istoj" stazi..
sljedeci tjedan cu je dignut na server (ovu zadnju sto si stavio) pa koga bude volja mozemo provozat obje da odlucimo..
Fiore je napisao/la:probao sam ja v2 verz. melbourne sa v8hrc modom. meni je puno bolja ta v2 verzija. nije grbava kao jpc, preglednija je i nekako laksa za vozit, pa mi se cini da bi bila bolja za utrku.
ok, odlucit cemo onda..
btw, sto se tice grbavosti to je vise problem f3 moda koji je jako nizak, manje staze..
ovo sto kazes oko preglednosti i utrke.. takav sam dojam upravo ja imao.. jpc je zahtjevnija pa time mozda bolja, al obzirom da je v8 ionako tezak za utrkivanje mozda je bolje da izaberemo "komotniju" varijantu..
usput.. jos je danas f167 na serveru, sutra krece v8 i prvi treninzi

steta sto nas nema vise na f167, cudi me da nema nis vas "ow"-asa.. a mod je tako zabavan i super za utrkivanje..