Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Fiore
- Ja sam: Vozač
Re: Simulacije vožnje
ja sam na serveru. f167 je gore i kyalami..
- Armanini
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Armanini
- Svjetski prvak
nego decki..
petak je tekma.. u 6 ako se ne varam? tako da cemo morat pomaknut utrku nekamo
petak je tekma.. u 6 ako se ne varam? tako da cemo morat pomaknut utrku nekamo

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
istina da, samo ne znam kamo..
btw, svi su nestali il mi se čini? mislim, nisam ni ja bio na serveru jedno 2 tjedna al po komentarima ovdje na forumu nzm kolko nas je aktikvno trenutno, neki se nisu javili po mjesec dana, malo sam zabrinut dal cemo se uopce skupit...
mogli bi večeras nabacit jedan v8 trening pa cemo vidjet...
kolko vas je zadnjih dana bilo na serveru kad ste taj f167 vozili?

btw, svi su nestali il mi se čini? mislim, nisam ni ja bio na serveru jedno 2 tjedna al po komentarima ovdje na forumu nzm kolko nas je aktikvno trenutno, neki se nisu javili po mjesec dana, malo sam zabrinut dal cemo se uopce skupit...
mogli bi večeras nabacit jedan v8 trening pa cemo vidjet...
kolko vas je zadnjih dana bilo na serveru kad ste taj f167 vozili?

- Armanini
- Svjetski prvak
zadnje vrijeme vozimo ja, fiore, antisa, hotto..
caletu ne pase mod, cule je fakultetlija, kranci takodjer, vuksa..nadamo da ce nam se pridruzit ubrzo..
to smo vise manje svi ovdje..
btw, imate svi pozdrav od zvjerka.. kaze da je u nizozemskoj i da ce ubrzo kroz mjesec do dva zavrsit posao i da se vraca u "normalu"..
veceras v8 yep..
stavio sam da je pocetak sljedeci petak da probam dovuc jos par vozaca.. pa cemo vidjet kroz par dana kako tko i zasto..
caletu ne pase mod, cule je fakultetlija, kranci takodjer, vuksa..nadamo da ce nam se pridruzit ubrzo..
to smo vise manje svi ovdje..
btw, imate svi pozdrav od zvjerka.. kaze da je u nizozemskoj i da ce ubrzo kroz mjesec do dva zavrsit posao i da se vraca u "normalu"..
veceras v8 yep..
stavio sam da je pocetak sljedeci petak da probam dovuc jos par vozaca.. pa cemo vidjet kroz par dana kako tko i zasto..
- Armanini
- Svjetski prvak
pa budimo veceras na serveru u vecem broju nego inace u slucaju da netko zainteresiran ne dodje na prazan server..Good evening. I'm very interested in running this league. How do I go about joining and racing? Thank you
staza.. hm.. sta ja znam? adelaide?
btw.. da.. ne bi bio toliki problem navuc jos par vozaca, al obzirom da smo mi na balkanu vrlo mala zajednica, treba posegnut malo kroz europu, a za to bi dobro dosao jedan forum gdje se svi mozemo skupit, takodjer i stranci..
ja cu probat nac vremena sljedece dane pa mozda nesto slozit, bilo bi super odlicno kad bi jos netko bio voljan dat ruku

- Armanini
- Svjetski prvak
ajde govnajte se na server.. dosao novi pa da provrtimo par krugova..
-
- Navijam za: Kimi
Ja nemam vremena za vožnju nikako. Već preko tjedan dana nisam vozio ni kruga.
A što se tiče pomoći oko weba i toga, ako nešto treba, samo reci (to mi je struka).
Isto tako, ako netko ima prijedlog za neki mod koji ne postoji a trebao bi postojati, recite
Uz web dizajn koji sam prije spomenuo, godinu dana sam učio photoshop, godinu dana flash animacije, godinu dana snimanje i obradu videa, i godinu dana 3d. Tako da imam potrebno znanje za modeliranje za rFactor u 3ds maxu, pa sam mislio malo po malo kada budem imalo slobodnog vremena izraditi neki mod.
Pala mi je na pamet Matra Murena, ima ko kakav zanimljiviji prijedlog?
A što se tiče pomoći oko weba i toga, ako nešto treba, samo reci (to mi je struka).
Isto tako, ako netko ima prijedlog za neki mod koji ne postoji a trebao bi postojati, recite

Uz web dizajn koji sam prije spomenuo, godinu dana sam učio photoshop, godinu dana flash animacije, godinu dana snimanje i obradu videa, i godinu dana 3d. Tako da imam potrebno znanje za modeliranje za rFactor u 3ds maxu, pa sam mislio malo po malo kada budem imalo slobodnog vremena izraditi neki mod.
Pala mi je na pamet Matra Murena, ima ko kakav zanimljiviji prijedlog?
- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, a bas ti mislio danas poslat pm gdje si 
takvo je vrijeme sad, pred proljece se uvijek manje vozi nekako, sto je meni cudno malo, obzirom na hladna vremena, al kazu da je tako
zato sad kad krene liga jednu vecer na tjedan si moze (treba i mora
svatko priustit za svoj gust i malo rekreacije..

odlicno, ako imas volje mogli bi slozit malo i stranicu kako treba..
gledao sam nedavno, ima nas hosting za nekih oko 100 kn godisnje + domena mislim 40 kn pa bi to u odredjenoj buducnosti mogli sredit..
btw, sto se tice foruma.. jel najjednostavnije slozit neko free jednostavno gotovo rjesenje? odnosno koje su opcije?
a mod.. mislim da za to treba potrosit saaate i sate da mod ispadne solidan.. mozda ti je bolji izbor pocet sa rf2 pa napravis neki opaki payware mod i uberes koju kintu
samo cijenom nemozes ic iznad 2€ jer to je nas maximum koji cemo dat

takvo je vrijeme sad, pred proljece se uvijek manje vozi nekako, sto je meni cudno malo, obzirom na hladna vremena, al kazu da je tako

zato sad kad krene liga jednu vecer na tjedan si moze (treba i mora

uf prekvalificiran siUz web dizajn koji sam prije spomenuo, godinu dana sam učio photoshop, godinu dana flash animacije, godinu dana snimanje i obradu videa, i godinu dana 3d

gledao sam nedavno, ima nas hosting za nekih oko 100 kn godisnje + domena mislim 40 kn pa bi to u odredjenoj buducnosti mogli sredit..
btw, sto se tice foruma.. jel najjednostavnije slozit neko free jednostavno gotovo rjesenje? odnosno koje su opcije?
a mod.. mislim da za to treba potrosit saaate i sate da mod ispadne solidan.. mozda ti je bolji izbor pocet sa rf2 pa napravis neki opaki payware mod i uberes koju kintu

-
Nema problema za stranicu. A forum, u principu je to dosta komplicirana stvar za napravit kvalitetno, tako da je više manje jedina opcija potražiti neki kvalitetan besplatni gotovi forum.Armanini je napisao/la:hehe, a bas ti mislio danas poslat pm gdje si
zato sad kad krene liga jednu vecer na tjedan si moze (treba i morasvatko priustit za svoj gust i malo rekreacije..
uf prekvalificiran siUz web dizajn koji sam prije spomenuo, godinu dana sam učio photoshop, godinu dana flash animacije, godinu dana snimanje i obradu videa, i godinu dana 3d
A za mod znam da nije nimalo jednostavno, al ono...nigdje mi se ne žuri. A za rf2 je dobar prijedlog. Kako god okreneš, više smisla ima raditi za rf2

Da se razumijemo, nije meni pala na pamet neka nadobudna ideja da napravim najbolji mod ikad. Meni je cilj pozabavit se, 3d mi je najdraže gradivo iz srednje, ukomponirati to u drugi hobi poput rFactora je meni čista uživancija.
A što se tiče odabira, mislio sam nešto potpuno novo, da bar bude s te strane poseban mod

Manta A? Jel postoji?
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Da bar ja znam radit u 3D programima, mislim da bi više modeliro nego vozio.
Manta A ne postoji u rF koliko ja znam (dakle ne postoji ni za GTL ni GTR2 što znači da moraš od nule
)
Ja da znam time baratat napravio bi BTCC93 mod ili STW1995 (već postoje u jednom modu ali grafički ne izgledaju najbolje a i na fizici treba poradit, pogotovo na bimmeru a to bi se moglo vrlo lako prebaciti fiziku od istog auta iz VLN2005 samo treba znat otključat getribu da se produžuje i krati)
Manta A ne postoji u rF koliko ja znam (dakle ne postoji ni za GTL ni GTR2 što znači da moraš od nule

Ja da znam time baratat napravio bi BTCC93 mod ili STW1995 (već postoje u jednom modu ali grafički ne izgledaju najbolje a i na fizici treba poradit, pogotovo na bimmeru a to bi se moglo vrlo lako prebaciti fiziku od istog auta iz VLN2005 samo treba znat otključat getribu da se produžuje i krati)

-
Iskreno, rađe idem od nule nego da popravljam nečija sr*nja, najčešće je lakše tako. A BTCC/STW mi je zanimljiv prijedlog. Mogao bi za početak probat urediti BMW-a iz tog Super Touring Cars moda. Vidjet ću. Prvo trebam sad za blagdane malo proučiti te pluginove i sve ostalo potrebno za rad sa rFactorom. Zapravo i nije teško složiti 3d model, samo trebam vidjeti kako to sve ide za rFactor. Za školu sam radio već podmornice, avione, aute, tačke i svašta nešto, tako da samo modeliranje nije neki problem. Samo mi je rFactor s te strane potpuna nepoznanica...
Btw. zašto baš BTCC iz 93./STW iz 95. da sad ne googlam te sezone?
Nisam pretjerano upućen u BTCC/STW, pa ne znam baš nešto puno o događanjima u tom razdoblju.
Btw. zašto baš BTCC iz 93./STW iz 95. da sad ne googlam te sezone?

Nisam pretjerano upućen u BTCC/STW, pa ne znam baš nešto puno o događanjima u tom razdoblju.
- Cuky
- Moderator
- Armanini
- Svjetski prvak
ono sto bi ti ja savjetovao marko je da odaberes auto za kojeg ces nac puno podataka odnosno vrijednosti.. bez konkretnih brojki neide..
jedno je napravit 3d model auta, to je najmanje vazna stavka kod izrade moda, ono sto je najzahtjevnije i najvaznije je naravno pecanje fizike, generalno voznih osobina..
vizualna strana i zvucna, kao i optimiziranost su posredne stvari zbilja..
jedno je napravit 3d model auta, to je najmanje vazna stavka kod izrade moda, ono sto je najzahtjevnije i najvaznije je naravno pecanje fizike, generalno voznih osobina..
-
Da, i o tome sam puno razmišljao. Makar, teško je za dosta auta naći neke poprilično bitne podatke, pa sam i u tome dosta ograničen u izboru. Ma vidjet ću, nije to sad neki ozbiljan projektArmanini je napisao/la:ono sto bi ti ja savjetovao marko je da odaberes auto za kojeg ces nac puno podataka odnosno vrijednosti.. bez konkretnih brojki neide..

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Armanini
- Svjetski prvak

ja moram u "izlazak" pa na mene ne racunajte..
- harrahotto
mozda ja dodjem za kojih pol ure
- Armanini
- Svjetski prvak
- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
- Armanini
- Svjetski prvak
moze v8, staza?
btw znam zadnu stazu za ligu
veceras bi malo vozio v8 po nekim drugim stazama.. nismo se bas navozili po stazama van aus..
volio bi ih bas probat na monzi pa ce to bit prva, a poslije mozemo recimo brnads, autopolis, il sto predlozite..
btw znam zadnu stazu za ligu

veceras bi malo vozio v8 po nekim drugim stazama.. nismo se bas navozili po stazama van aus..
volio bi ih bas probat na monzi pa ce to bit prva, a poslije mozemo recimo brnads, autopolis, il sto predlozite..
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
po mome nije baš pametno vozit taj mod van predviđenih staza zbog mjenjača, možemo probat Sandown 2012 ili Queensland.

- Armanini
- Svjetski prvak
ma ionako su 3 mjenjaca koja se mjenjaju po stazama + bath
nije sandown 12 i queensland na serveru.. niste nista komentirali staze pa zaboravio na to..
ja pokusavam pogodit stazu (4 puta fulao i loadao neku lijevu
pa dodjite.. ako ne bude pasalo lako mjenjamo.. neke jpc bi trebale bit isto ok..
nije sandown 12 i queensland na serveru.. niste nista komentirali staze pa zaboravio na to..
ja pokusavam pogodit stazu (4 puta fulao i loadao neku lijevu

- Armanini
- Svjetski prvak
btw pase mjenjac za philip island.. mislim da je 5 il 6 event.. a i za bath mozda..
- Armanini
- Svjetski prvak
btw tko dodje na server molim da nista ne komentira o f1 utrci 
moze o prvoj polovici samo

moze o prvoj polovici samo