Zašto bi bilo nemoguće da Kimi dođe u Mclaren? na kraju 2009 koliko se sjećam on je bio u pregovorima sa Mclarenom, a ni nije to toliko nemoguće Kimi želi pobjednički bolid, a Mclaren ih zna radit, a Mclarenu treba vozač koji je bolji od Buttona ako Hamilton odeAlonso Fernando je napisao/la:Kimi u Mclaren i zasto ne Schummy u Ferrari??
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Re: Lewis Hamilton

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Koliko znam prije nego je Button potpisao, mcm je htio Kimija , ali ih je ovaj otkantao uz riječi " želim pobjednički bolid".
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Kenny
- Legenda
Istina, znam da se to spominjalo, a zaboravio sam da Kimi nije htjeo voziti za Mclaren

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Kaj nisu problem i tada bili novci?Dani je napisao/la:Koliko znam prije nego je Button potpisao, mcm je htio Kimija , ali ih je ovaj otkantao uz riječi " želim pobjednički bolid".

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Definitivno je Kimi bolji vozac od Buttona bar je bil, sad sve vise i vise sumljam da je onaj vozac koji je bil kad je otisel iz f1 u rally. U svakom slucaju ceka nas zanimljivih par tjedana pun prica i pricica. I ako vec hamilton ode s mclarena bolja im je opcija da si dovedeju di restu.
A kaj se tice dobivanja novih djelova nije bilo na pocetku sezone dogovor između tima i vozaca da ce svaki put obojica dobiti nove djelove da nebudu neravnopravni kak se desilo u red bull, znam da je bilo u uvodnoj emiji jedanput na sky-u
A kaj se tice dobivanja novih djelova nije bilo na pocetku sezone dogovor između tima i vozaca da ce svaki put obojica dobiti nove djelove da nebudu neravnopravni kak se desilo u red bull, znam da je bilo u uvodnoj emiji jedanput na sky-u
Darkness rises when silence dies
- Matt_77
- Početnik
- Navijam za: McLaren
Ne znam zašto svi toliko forsiraju Di Restu...Zadnje vrijeme ga Hulk dobiva i po meni taj Di Resta ne pokazuje ništa posebno po čemu bi iskakao kao kandidat za Mclaren (osim što je Britanac)...Istina je da baš nije velik izbor vrhunskih vozača, ali treba razmisliti koga dovesti (ako Ham uopće ode, a valjda nećeelder je napisao/la:Definitivno je Kimi bolji vozac od Buttona bar je bil, sad sve vise i vise sumljam da je onaj vozac koji je bil kad je otisel iz f1 u rally. U svakom slucaju ceka nas zanimljivih par tjedana pun prica i pricica. I ako vec hamilton ode s mclarena bolja im je opcija da si dovedeju di restu.u

- Slash
- Veteran
Slažem se za di Restu, dobar vozač, ali ne krema kao Alonso, Vettel, Kimi, Hamilton, Schumacher...
Ja bi probao s Alguersuarijem možda, jedan iskusni Button i mali Jaime da pokaže kaj zna
.
Ja bi probao s Alguersuarijem možda, jedan iskusni Button i mali Jaime da pokaže kaj zna

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- ivancina
- Početnik
ja uopće ne bi se žalio da mi umjesto hamiltona dođe kim, a što se tiče ovih ostalih kandidata koje spominjete (di resta, alguesari....) ja predlažem kombinaciju mclaren honda i kamui kobayashi 

- Kenny
- Legenda
Dobro si se sjetio Hulkenberga, svi ga nekako zaboravljamo, a odličan je vozač, bar po meni, zadnja 2 dana su svi nabrijani na ovo ko da je potvrđenoMatt_77 je napisao/la:Ne znam zašto svi toliko forsiraju Di Restu...Zadnje vrijeme ga Hulk dobiva i po meni taj Di Resta ne pokazuje ništa posebno po čemu bi iskakao kao kandidat za Mclaren (osim što je Britanac)...Istina je da baš nije velik izbor vrhunskih vozača, ali treba razmisliti koga dovesti (ako Ham uopće ode, a valjda nećeelder je napisao/la:Definitivno je Kimi bolji vozac od Buttona bar je bil, sad sve vise i vise sumljam da je onaj vozac koji je bil kad je otisel iz f1 u rally. U svakom slucaju ceka nas zanimljivih par tjedana pun prica i pricica. I ako vec hamilton ode s mclarena bolja im je opcija da si dovedeju di restu.u)

- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
E ovo je već igrica oko novog ugovora kojeg žica Hamilton
.
Ako i ode u Merc onda sigurno neće grlom u jagode, nego će Švabe malo odriješiti kesu i uložiti u tu momčad. Nema smisla dovoditi vrhunskog vozača i masno ga plaćati, ako ne planiraš stvarati pobjedničku ekipu. Ne sumnjam da bi i Lewis za sobom povukao dosta sponzora s Otoka. AKO stvarno pređe onda će Merc sigurno biti sila. Imaju odlične ljude, samo malo ih podrška matične firme u vidu finansija zeza.

Ako i ode u Merc onda sigurno neće grlom u jagode, nego će Švabe malo odriješiti kesu i uložiti u tu momčad. Nema smisla dovoditi vrhunskog vozača i masno ga plaćati, ako ne planiraš stvarati pobjedničku ekipu. Ne sumnjam da bi i Lewis za sobom povukao dosta sponzora s Otoka. AKO stvarno pređe onda će Merc sigurno biti sila. Imaju odlične ljude, samo malo ih podrška matične firme u vidu finansija zeza.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Ne vidim logiku.U Mercedesu je M Schummaher koji je puno veca faca za svabe od Hamiltona.E sad su oni cekali Hamiltona da odrijese kesu.Right.
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ne, nego ako će ga dovesti u momčad onda je logično da odriješe i kesu. Nema smisla ga dovoditi ako ne misle ozbiljno jurišati na titule.Alonso Fernando je napisao/la:Ne vidim logiku.U Mercedesu je M Schummaher koji je puno veca faca za svabe od Hamiltona.E sad su oni cekali Hamiltona da odrijese kesu.Right.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

-
- Legenda
Ja se isto ne slažem. Ja mislim da su oni već odriješili kesu kolikog god su mogli. Zato su i doveli Shumija i očekivali velike rezultate (radi čega su sada i dioničari nervozni).
I ja sam uvjeren da je Hulk bolji od Di reste, ali tko zna kakvim su podugovorima već svi oni vezani. Zašto Hulka stalno spominju u kontektsu Ferrarija a Di restu u kontekstu Merca (dobro, to se javno zna).
Alguersuari - također simpa i obećavajući. Čak tri godine mlađi od Hulka. Tko još? Ricciardo (webber iš), i nosati izgnani švicarac
I ja sam uvjeren da je Hulk bolji od Di reste, ali tko zna kakvim su podugovorima već svi oni vezani. Zašto Hulka stalno spominju u kontektsu Ferrarija a Di restu u kontekstu Merca (dobro, to se javno zna).
Alguersuari - također simpa i obećavajući. Čak tri godine mlađi od Hulka. Tko još? Ricciardo (webber iš), i nosati izgnani švicarac
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Pa ok, možda su uložili u Schumya, pa im Hamilton može biti kao svojevrsni ''popravni ispit'' pred dioničarima
.

- mrd
- Profesionalni vozač
Byron Young (Daily Mirror) smatra da je šumi već odlučio da se penzioniše na kraju sezone ali odgađa da obznani jer pokušavaju da "namame" hamiltona u mercedes. Evo nekih njegovih stajališta sa twittera:
My reading is that Schumacher has decided to retire but holding back on an announcement so Mercedes can try and lure Hamilton first
Why do Schumacher's announcement dates keep changing? Will his desire be different next week? Month? Hardly.
Some believe Schumacher waiting on Hamilton decision ? Would Ross make a close friend who won seven titles linger as second choice ?
Others believe that Mercedes are waiting on Hamilton McLaren talks and hoping they crumble sufficiently to seize their chance
Button je opet izjavio da ne vjeruje da Hamilton ide na kraju sezone. Ja bih osobno volio da Hamilton ostane u našem taboru, jedino što bi mi bilo drago u slučaju eventualnog Hamiltonovog odlaska je eventualni Kimijev dolazak u McLaren (iako mislim da je to malo moguće).Schumacher had interesting perspective; "at the end of the day," he said, "it was to do with the personal relationships I had".

- Slash
- Veteran
Evo i Ross ga počinje mamiti:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102297" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102297" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Legenda
Iako je Slash ovo rekao u šali, meni ta solucija i ima najviše logike. Obećali su brda i doline u Mercedesu, i očekivali su brda i doline. nakon tri godine jednostavno nisu uspjeli, koliko god se trudili. Dioničari itd. su nervozni, pa kad već ne ide s bolidom, pokušavaju s vozačem (uz dužno poštovanje Schumacheru)
Samo neka se trkaju.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Ja i dalje vjerujem da će Hamilton ostati u McLarenu sve dok eventualno ne objave službeno da je potpisao za Mercedes. 

-
- Legenda
Meni je bilo ovih dana u biti neobično što najveći Lewisov fan, Mladen Jergović, ni riječi o svemu ovome. I točno sam pretpostavljao, ako on krene o ovoj temi, bit će to naširoko. Tako i je. Zanimljiv tekstić: http://mladenjergovic.com/je-li-marx-u-pravu" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo neka se trkaju.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
To je napisao VojanJagićdmarijon je napisao/la:Meni je bilo ovih dana u biti neobično što najveći Lewisov fan, Mladen Jergović, ni riječi o svemu ovome. I točno sam pretpostavljao, ako on krene o ovoj temi, bit će to naširoko. Tako i je. Zanimljiv tekstić: http://mladenjergovic.com/je-li-marx-u-pravu" onclick="window.open(this.href);return false;

...put u raj nije posut ružama...
-
- Legenda
Da, stvarno.... moj bad.
Ovaj dio sa zaključkom da se većina (površnih) gledatelja loži na borbu samo dva vozača mi je skroz ok.
Ovaj dio sa zaključkom da se većina (površnih) gledatelja loži na borbu samo dva vozača mi je skroz ok.
Samo neka se trkaju.
- Slash
- Veteran
Bravo Martin.Q: Rumour has it that Lewis was increasingly unhappy that McLaren doesn’t give him the chance to develop his own brand. As Lewis can see his future in the United States one day, being a brand does indeed help to put down roots, both personally and economically…
MW: I think Lewis is going to develop his brand and we don’t have a problem with that. We are happy with that. But first and foremost he is a race driver - and the best way to develop his brand is to win on Sunday and then win in two weeks’ time and so on and so forth. First and foremost Lewis Hamilton is a world-class athlete and a race driver - and that is how we think he should develop his brand.
- Kenny
- Legenda
Na kraju prvenstva možda da, nisam pametan da odgovorim na to pitanjedmarijon je napisao/la:Da, stvarno.... moj bad.

-
- Navijam za: Nikoga
Jer ćuo tko što je Lewis rekao na team radio u q2?
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- Slash
- Veteran
''I got held up.''hrcfaca (Lewis Hamilton) je napisao/la:Jer ćuo tko što je Lewis rekao na team radio u q2?
i
“I had a Sauber very close in front through the Lesmos and I was really sliding around.”