Pa ja mu ne zelimd a se slupa on to sam obavi. Ti navijaj za njega ja ili barem svi koji ga kritiziraju ne govorimo nemojte navijat za njega ali on nije klasa kojom ga neki smatraju i zato tu dolazim na ovu temu da to ukazem.ivana.zagreb je napisao/la:gle ja nisam fan hamiltona, ali zato kad god hamilton napravi pogrešku kad god zajebe ili bilo šta...ja ne dolazim na temu Lewis Hamilton pljuvat po njemu ili samo sklapat postove sam da nekaj napišem (kad dobro odvozi...ljude uvjeravat kak nije ništa posebno napravio)Adriana Lima fan je napisao/la:Sta ako mi zelimo da se slupa i slupa se to je nasa krivica ili sta?Scuderia je napisao/la:ova tema postaje zalosna...
Ovi koji ne navijaju za Massu,jedva cekaju da napravi nekakvu pogresku,pa da ovdje pocnu pisati gluposti.
No,vidjet cemo sutra u utrci.
na ovoj temi sad samo nešto napišem, prokomentiram treninge ili vožnju...više ne čitam postove jer tema više nije ista...pišu ljudi koji jako vole massu i koji ga ne mogu podnjeti...jedni i drugi čekaju svoj trenutak kad će drugima nešto nabit na nos ili im se smijat u facu
massa nije perfektan vozač, ali mislim da je jako brz, ali ima i mana, ali jebi ga moj je vozač i ja za njega navijam...a još vozi i za moj najdraži tim.....kome to smeta i ko me misli uvjeravat u nešto što ja ne mislim da je tako ili mi se smijat kad se sjebe, nek ne dolazi na ovu temu
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
A ja se ne mogu odlučiti. Massu bih vidio ispred radi toga, dok bih volio i da Kubica nekako uzme prvu pobjedu. Ali ipak, Massa je cijeli vikend dosad pokazivao po meni impresivne performanse i ako ne bude DNF mislim da će dobiti i dobrano zakomplicirati prvenstvo. Kubica naravno drugi. GO MASSA, GO KUBICA!!goran007 je napisao/la:sutra se pretvaram u pravog funa Masse...od srca zelim tom vozacu da odveze dobru utrku,da izvuce iz sebe maksimum,te da barem nakratko svima koji ga ismijavaju zacepi usta...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
ja mislim da massa nece prezestoko napasti kubicu na pocetku. on ovu utrku zeli voziti sa minimalnim rizikom i nevjerujem da ce riskirati. njegov ce cilj na startu biti sacuvati drugu poziciju. mislim da bi to moglo biti veliko olaksanje za kubicu, mozda se varam ali sogurno je u njemu onaj strah od greske ili izljetanja...
BMW Sauber_F1 Team
- muamert
- Test vozač
Previse je ovdje ljudi koji uopste ne razmisljaju svojom glavom, nego slijepo slusaju druge. Tako su oni culi da je Massa los vozac, da su Kimi, Hamilton... vrhunski. Sada ako Massa napravi gresku to je zbog njegovog neznanja, ili psihicke slabosti, ili sta ja vec znam, dok ako izlete ovi dobri onda je to plod borbenosti, a niko ne spominje njihovu krivicu. Zalosno, ali je tako. Imamo dvojake standarde. Anyway volio bih da Massa dobije danas, pa de se ti takvi malo usute, jer nece pljuvati po ostalima, ako izlete ili neke greske budu pravili, poruke na forumu ce biti puno ljepse za citanje.
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
ovo nisi ti nema pozdravamuamert je napisao/la:Previse je ovdje ljudi koji uopste ne razmisljaju svojom glavom, nego slijepo slusaju druge. Tako su oni culi da je Massa los vozac, da su Kimi, Hamilton... vrhunski. Sada ako Massa napravi gresku to je zbog njegovog neznanja, ili psihicke slabosti, ili sta ja vec znam, dok ako izlete ovi dobri onda je to plod borbenosti, a niko ne spominje njihovu krivicu. Zalosno, ali je tako. Imamo dvojake standarde. Anyway volio bih da Massa dobije danas, pa de se ti takvi malo usute, jer nece pljuvati po ostalima, ako izlete ili neke greske budu pravili, poruke na forumu ce biti puno ljepse za citanje.

- muamert
- Test vozač
Ma toliko sam se nanervirao da sam zaboravio, evo sada dva puta.Eternal Glory je napisao/la:ovo nisi ti nema pozdravamuamert je napisao/la:Previse je ovdje ljudi koji uopste ne razmisljaju svojom glavom, nego slijepo slusaju druge. Tako su oni culi da je Massa los vozac, da su Kimi, Hamilton... vrhunski. Sada ako Massa napravi gresku to je zbog njegovog neznanja, ili psihicke slabosti, ili sta ja vec znam, dok ako izlete ovi dobri onda je to plod borbenosti, a niko ne spominje njihovu krivicu. Zalosno, ali je tako. Imamo dvojake standarde. Anyway volio bih da Massa dobije danas, pa de se ti takvi malo usute, jer nece pljuvati po ostalima, ako izlete ili neke greske budu pravili, poruke na forumu ce biti puno ljepse za citanje.

Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
- cezar
- Navijam za: Kimi
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
-
- Početnik
- Kontakt:
gledao sm izjavu sa konferencije poslje kvalifikacija, i kaze da je prvu poziciju izgubio jer je u Q3 stalno bio iza drugih automobila, i da ga je promet kostao prvog mjesta.. iako navijam za kubicu zbilja mi je zao za massu, cijelo vrijeme je bio jako brz i zasluzio je mozda to prvo misto, koje bi mu osiguralo puno laksu poziciju danas na utrci.
BMW Sauber_F1 Team
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Da ga je strah nebi mogao vozit ovako. Ja vjerujem da je on to prebrodio jel ako on sada vec vozi sa oprezomAndrinho_F1 je napisao/la:ja mislim da massa nece prezestoko napasti kubicu na pocetku. on ovu utrku zeli voziti sa minimalnim rizikom i nevjerujem da ce riskirati. njegov ce cilj na startu biti sacuvati drugu poziciju. mislim da bi to moglo biti veliko olaksanje za kubicu, mozda se varam ali sogurno je u njemu onaj strah od greske ili izljetanja...

- cezar
- Navijam za: Kimi
Evo snimka.Nesto tu jos nije bilo u redu.
http://www.youtube.com/watch?v=kRreBxOL1Rg
Kimi je najbolji
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ovo nije izgledalo dobro...cezar je napisao/la:Evo snimka.Nesto tu jos nije bilo u redu.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
mora on još puno ovakvih utrka imat da začepi usta,pobjede se ne nagrađuju,bodovi se moraju skušljat,nadam se da će počet ovak vozit stalnoFICHO je napisao/la:Začepio usta na najbolji način koji svima koji su pljuvali po njemu. Ovaj vikend je jednostavno bi nedodirljiv...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- prljavi harry
- Početnik
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
-
- Početnik
- Navijam za: Ferrari-MSC
stvarno odlicna utrka masse i potpuno zasluzena pobjeda...nisam mogao vjerovati da je toliko brz, bio je dostta brzi od kimia a s vise benzina bas je bio
kad sam to vidio....svaka cast nadam se da ce zadrzat takvu formu do kraja sezone i ferrari i massa te da ce na kraju sezone ponoviti uspjeh od prosle sezone s dvostrukom krunom 

- muamert
- Test vozač
- edo
- Profesionalni vozač
- Kontakt: